• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Askolsun arkadasım 80 ler ne ki ben doguma 90 la gittim ikiz oldugu halde çıktıgimda 83 filandım 1 yılda ancak 82 filan gelebilmistim sıkı olmasada şubat ayindan beri dikkat ediyorum bugun ancak 72 olmusum zorla o da...Troit ve inatçı bir metabolizmam var aldıkları cok kıymetli asla kaybetmek istemiyorum🤭 acelesi yok ama gidecek vazgecme sakın en büyük hatan olur
asla vazgçemye niyetim yok . Allah bağılasın evlatlarını ve evlatlarımızı :KK200: ben aslında çok daha fazla kilolar aldım doğumdan sonra 2 üç gün sonra tartıldığımda 108 kiloydum 67 ile hamile kaldım düştüm 76 lara hemen 3 ay içinde bende ödem feciydi gebelik zehirlenmesi sonra 87 çıktım gruba geldiğimde 85 şimdi 83 kiloyum oğlumun doğum günü ekimde 13 ekimde o zamana kadar inşallah 69 olursam çok iyi olur senide tebrik ederim hocam baya iyi vermişsiniz

***8. TAKIM 635. ETAP***

Frytiop ( 68.3 / / / % )
Usagisan ( 81 /80.4 / 0.6/ % 0.74)
DilaBG ( 69.5 / / / % )
ABE3 ( 73.8 / 72.5 / 1.3 / 1.76 % )
Colombre ( 61.7 / 61.5 / 0.2 / 0.32 % ) Yeni üye, Başlangıç Tarihi 29 Temmuz, Başlangıç 63.1 kg, Hedef 56 kg

8. Takım Ortalaması; %

***8. TAKIM 635. ETAP***

Frytiop ( 68.3 / / / % ) 1. Kez Bildirimde bulunmadı
Usagisan ( 81 /80.4 / 0.6/ % 0.74)
DilaBG ( 69.5 / / / % ) 1. Kez bildirimde bulunmadı
ABE3 ( 73.8 / 72.5 / 1.3 / 1.76 % )
Colombre ( 61.7 / 61.5 / 0.2 / 0.32 % ) Yeni üye, Başlangıç Tarihi 29 Temmuz, Başlangıç 63.1 kg, Hedef 56 kg

8. Takım Ortalaması; 0.564 %

oynakbasi34 oynakbasi34 kaptanim selamlar, henuz listenizi paylasmadiniz her sey yolunda mi, yardima ihtiyaciniz var mi diye bir bakayim dedim.Ama halletmissiniz :KK200:

Valla fena hastayım hatta şu anda hava makinesine bagliyken buraya bakıyorum ;) Son anda gelen olursa eksikleri duzeltirim olmadı kalır artık öyle ;)
Bugün sonuç listeleri de bende ama sıkıntı yok hallederim onuda ♡

Teşekkür ederim alaka için ♡♡♡♡

Valla fena hastayım hatta şu anda hava makinesine bagliyken buraya bakıyorum :KK66: Son anda gelen olursa eksikleri duzeltirim olmadı kalır artık öyle :KK66:
Bugün sonuç listeleri de bende ama sıkıntı yok hallederim onuda ♡

Teşekkür ederim alaka için ♡♡♡♡
Cok gecmis olsun kaptanim, benden yardim isteyebilirsiniz her zaman.
Acil sifalar diliyorum. :KK200:

Cok gecmis olsun kaptanim, benden yardim isteyebilirsiniz her zaman.
Acil sifalar diliyorum. :KK200:

Allah razı olsun canım ;) şu makinede ilaç bitsin zorla da olsa yemek yiyip hemen listeleri duzenleyecegim geç olmadan ;) Sıkıntı olursa rahatsız ederim seni ♡♡♡♡

Allah razı olsun canım :KK66: şu makinede ilaç bitsin zorla da olsa yemek yiyip hemen listeleri duzenleyecegim geç olmadan :KK66: Sıkıntı olursa rahatsız ederim seni ♡♡♡♡
Tabiki canim, ben buralardayim, sonuc listelerinede yardim ederim, iyi hissetmezsen kaptanim, sevgiler. :KK200:

Menümü yazayım.
1.00 x 1 Adet Domates 14 kcal
1.00 x 1 Adet Salatalık 11 kcal
2.00 x 1 Adet Yeşi̇l Bi̇ber 24 kcal
0.50 x 100gr Mi̇hali̇ç Peyni̇r 180 kcal
4.00 x 100gr Kavun 136 kcal
0.75 x 1 Adet (80gr) Eti̇ Karam Bademli̇ Portakallı Çi̇kolata 300 kcal
1.00 x 1 Avuç (40gr) Sarı Leblebi̇ 155 kcal
2.00 x 1 Kase (200gr) Kırmızı Merci̇mek Çorbası 320 kcal
2.00 x 1 Kase (200gr) Cacık (Yağsız) 170 kcal
Toplam 1310 kcal

Takımların Sonuç listesini de hazırladım ;) veeeee bizim takım 3.cü oldu :halay::halay::halay::halay::halay::halay:

Herkesi canı gönülden kutluyorum ;)
Görevlerimi de yerine getirmiş olmanın huzuruyla biraz dinlenmeye geçiyorum ama gözün yine buralarda olacaktır ;)
Önümüzdeki hafta inşallah çok daha güzel bir yüzde görürüz ;)

Hatta bende aklımdayken yediklerimi paylaşayım;

Sabah uyanınca; 07.30da
1 kupa sıcak su

Kahvaltı; 08.30da
doktora gitmeden midem bulanmasın diye bir ufak parça ekmeğin arasında peynir koyup zoraki yedim

ara, ( doktordan hemen sonra )
1 kase tarhana çorbası

gün içinde içtiğim sıvılar;
1 şekersiz nescafe
1 kupa sıcak süt
1 kupa ıhlamur
2 kupa şekersiz çay
Bol bol su

Akşam; 20.00de
1 kase tarhana çorbası
2 çatal yoğurtlu biber patlıycan ( yağsız tavada )
4 - 5 çatal tavuk ızgara

Bana kalsa bu kadar yemezdim de hep büyük kızın zoruyla birde ilaç içmek zorunda olacağım için ;)

Gün içinde 5 kere hava makinesine bağlandım ve birazdan son kez hava makinesine bağlanmam gerekiyor :( Çok sıkıcı ama en azından az da olsa rahatlattı sabahtan beri ;)
Gün içinde 1.5 litre su içtim ama 1 litre daha içerim ( minik minik ancak içebildiğim için çok olmadı )

Bende menümü paylaşayım.

Kahvaltı: 2 dilim sebzeli diyet börek (3yumurta,yarım paket yağsız lor peyniri,yarım bardak ıslatılmış ince bulgur,yarım çay bardağı sıvıyağ,yarım bağ semizotu,4 taze soğan) salatalık

Akşam: 1 haşlanmış tavuk but,köz patlıcan biber yoğurtlu

Ara: 1 bardak süt ve çiğ fındık

Spor: Yok malesef bu hafta hiç yapmadım :KK43:

Su: Onuda sayamadım 2 lt içmişimdir sanırım :oops:

Back