- 25 Mayıs 2009
- 1.678
- 3.970
- 333
- 33
oynakbasi34 napalım kısmet değilmiş 100 gram almışım ama kesinlikle regl şişkinliğim ve malesef ki önümüzdeki haftaya denk geliyor neyse nasip :) inşallh güzel kilolar vereceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
asla vazgçemye niyetim yok . Allah bağılasın evlatlarını ve evlatlarımızı ben aslında çok daha fazla kilolar aldım doğumdan sonra 2 üç gün sonra tartıldığımda 108 kiloydum 67 ile hamile kaldım düştüm 76 lara hemen 3 ay içinde bende ödem feciydi gebelik zehirlenmesi sonra 87 çıktım gruba geldiğimde 85 şimdi 83 kiloyum oğlumun doğum günü ekimde 13 ekimde o zamana kadar inşallah 69 olursam çok iyi olur senide tebrik ederim hocam baya iyi vermişsinizAskolsun arkadasım 80 ler ne ki ben doguma 90 la gittim ikiz oldugu halde çıktıgimda 83 filandım 1 yılda ancak 82 filan gelebilmistim sıkı olmasada şubat ayindan beri dikkat ediyorum bugun ancak 72 olmusum zorla o da...Troit ve inatçı bir metabolizmam var aldıkları cok kıymetli asla kaybetmek istemiyorum acelesi yok ama gidecek vazgecme sakın en büyük hatan olur
oynakbasi34 kaptanim selamlar, henuz listenizi paylasmadiniz her sey yolunda mi, yardima ihtiyaciniz var mi diye bir bakayim dedim.Ama halletmissiniz
Cok gecmis olsun kaptanim, benden yardim isteyebilirsiniz her zaman.Valla fena hastayım hatta şu anda hava makinesine bagliyken buraya bakıyorum Son anda gelen olursa eksikleri duzeltirim olmadı kalır artık öyle
Bugün sonuç listeleri de bende ama sıkıntı yok hallederim onuda ♡
Teşekkür ederim alaka için ♡♡♡♡
Cok gecmis olsun kaptanim, benden yardim isteyebilirsiniz her zaman.
Acil sifalar diliyorum.
Tabiki canim, ben buralardayim, sonuc listelerinede yardim ederim, iyi hissetmezsen kaptanim, sevgiler.Allah razı olsun canım şu makinede ilaç bitsin zorla da olsa yemek yiyip hemen listeleri duzenleyecegim geç olmadan Sıkıntı olursa rahatsız ederim seni ♡♡♡♡