Kırılma noktasında pes etmeye yakınken direneceksin asıl Esra. Biraz kendinden neler yaptığından bahset. Neleri denedin de ameliyatı seçenek görmeye başladın.Merhaba kızlar oldukça kötü bir bayram geçirdim çok şükğr her halimize ama bayramda sinirliydim hep eşim sağolsun beni sürekli sinir stresle dolaştım. Bir diğer kötü olma sebebim kilo kendimi sevemiyorum malsef aynı şeyleri giymekten sıkıldım heryerime takmış durumdayım bir ara mide ameliyatı olmaya kadar gitti kafam fakat ameliyat fiyatları ve riski göz önünde bulundurunca vazgeçiyorum ama kendimde bir fark göremiyor olmak beni çok strese sokuyor size motivasyon vermek isterdim ama enerjim tükendi napçağımı şaşırdım bana bişey söyleyin
Merhaba kızlar oldukça kötü bir bayram geçirdim çok şükğr her halimize ama bayramda sinirliydim hep eşim sağolsun beni sürekli sinir stresle dolaştım. Bir diğer kötü olma sebebim kilo kendimi sevemiyorum malsef aynı şeyleri giymekten sıkıldım heryerime takmış durumdayım bir ara mide ameliyatı olmaya kadar gitti kafam fakat ameliyat fiyatları ve riski göz önünde bulundurunca vazgeçiyorum ama kendimde bir fark göremiyor olmak beni çok strese sokuyor size motivasyon vermek isterdim ama enerjim tükendi napçağımı şaşırdım bana bişey söyleyin
Evet cnm aynen oyle. Allah buyuklerimizi basimizdan eksik etmesin Amin.Senin de bayramın mübarek olsun Hasibe. Kalabalığın tadını çıkar. Bizim sadece kardeşler var. Büyükler vefat ettiğinden ilk defa bayramı tatilde kutluyoruz.Allah tan geldiğimiz yerde dostlarımız var da yarın hep birlikte olacağız. Gidecek büyük varsa bayram bayram oluyor.
Aslında sürekki kilo verip alıyorum en son hamileliğimde aldım henüz 2 yıl olmadı gerçi yeni yeni başladım ama yinede insan biraz öavuk sonuç görmek istiyorKırılma noktasında pes etmeye yakınken direneceksin asıl Esra. Biraz kendinden neler yaptığından bahset. Neleri denedin de ameliyatı seçenek görmeye başladın.
İnşallah kaptanım inşallah bakalım neler olacak hayırlısıyla bir gitsin kilolar birdahada gelmesinSelamın aleyküm kizlarrrrt ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı günler
Sabah beri hala kafam kalkmıyorkahvaltı niyetine 1 kase sıcacık Tarhana çorbası içtim
Biraz evvel büyük kızım bana sıcak iyi gelir diye kahve yapmış yahu ne dediysem uyanmadin dediResmen ölü gibi uyumusum Neyseki tam kahve iyice sogumadan kendiliginden uyandım
Sıcak içmeye devam artık inşallah yarın daha iyi olurumhatta birazdan tekrar sıcak bir duş alırım belki daha iyi gelir de kafam biraz daha rahat kalkar
Canım az sabır inan o direnç kırıldığı An zaten patir patir gidecek kilolar hem 1 gecede almadık ki 1 gecede gitsin ♡♡♡♡
Bak olculerimizi de aldık ♡ ay başında orda da daha net belli olacak ne kadar sikilasildigi
Bak bayramı da geride bıraktık uzun bir süre stres yapacak bir şey yok ve odaklanip bir sonraki özel güne kadar harika sonuçlar gorecegimize eminim ♡♡♡
İlaç alman lazım demek ki. Yaz gribi fena yapar insanı. Süt mukusu arttırır bir de. Ihlamur adaçayı falan içsen iyi olur.Benim Grip bir türlü geçmek bilmiyor
Bugün resmen istifrag ettim öksürük yüzündenbalgamı bir türlü sokemiyorum
Sıcak süt ve tarhana çorbası içtim zorla birde 3 kaşık kadar kızın makarnasindan yedim çok ısrar etti diye
İlaç alman lazım demek ki. Yaz gribi fena yapar insanı. Süt mukusu arttırır bir de. Ihlamur adaçayı falan içsen iyi olur.
Dün gece aabaha kadar ağzımdan burnumdan geld yediğim herşey safra sularım çıktı en sonunda sabah 5 e kadar kıvrandım durdum öldüm öldüm dirildim hala bir çok hassas
Bu haftadan itibaren meyveyi azaltmaya çalışacağım. Aşırı seviyorum. Kalorisi az ama fruktoz ile yağlanmaya sebep oluyor diye okudum.
bı kadar dertlenecek bir kiloda mısın?? mide ameliyatı dakolay değil ki. artık ümidin kalmadığı zaman olmalı. ne bileyim ben kendime hakim olamam yer ameliyatı faciaya çevirebilirimMerhaba kızlar oldukça kötü bir bayram geçirdim çok şükğr her halimize ama bayramda sinirliydim hep eşim sağolsun beni sürekli sinir stresle dolaştım. Bir diğer kötü olma sebebim kilo kendimi sevemiyorum malsef aynı şeyleri giymekten sıkıldım heryerime takmış durumdayım bir ara mide ameliyatı olmaya kadar gitti kafam fakat ameliyat fiyatları ve riski göz önünde bulundurunca vazgeçiyorum ama kendimde bir fark göremiyor olmak beni çok strese sokuyor size motivasyon vermek isterdim ama enerjim tükendi napçağımı şaşırdım bana bişey söyleyin
o ne biçim menü gıııı??Slm kizlar
Donduk yine kurkcu dukkanina is basi yaptik
Birdan yonetime sesleniyorum boyle yemek menusu mu olur corba kizartma manti malarna supangle. Ne yiyecek bu hasibe hic dusunen yok
Evet cnm aynen oyle. Allah buyuklerimizi basimizdan eksik etmesin Amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?