Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Merhaba kızlar oldukça kötü bir bayram geçirdim çok şükğr her halimize ama bayramda sinirliydim hep eşim sağolsun beni sürekli sinir stresle dolaştım. Bir diğer kötü olma sebebim kilo kendimi sevemiyorum malsef aynı şeyleri giymekten sıkıldım heryerime takmış durumdayım bir ara mide ameliyatı olmaya kadar gitti kafam fakat ameliyat fiyatları ve riski göz önünde bulundurunca vazgeçiyorum ama kendimde bir fark göremiyor olmak beni çok strese sokuyor size motivasyon vermek isterdim ama enerjim tükendi napçağımı şaşırdım bana bişey söyleyin

Kırılma noktasında pes etmeye yakınken direneceksin asıl Esra. Biraz kendinden neler yaptığından bahset. Neleri denedin de ameliyatı seçenek görmeye başladın.

Selamın aleyküm kizlarrrrt ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı günler

Sabah beri hala kafam kalkmıyor kahvaltı niyetine 1 kase sıcacık Tarhana çorbası içtim
Biraz evvel büyük kızım bana sıcak iyi gelir diye kahve yapmış yahu ne dediysem uyanmadin dedi Resmen ölü gibi uyumusum Neyseki tam kahve iyice sogumadan kendiliginden uyandım

Sıcak içmeye devam artık inşallah yarın daha iyi olurum hatta birazdan tekrar sıcak bir duş alırım belki daha iyi gelir de kafam biraz daha rahat kalkar

Canım az sabır inan o direnç kırıldığı An zaten patir patir gidecek kilolar hem 1 gecede almadık ki 1 gecede gitsin ♡♡♡♡
Bak olculerimizi de aldık ♡ ay başında orda da daha net belli olacak ne kadar sikilasildigi
Bak bayramı da geride bıraktık uzun bir süre stres yapacak bir şey yok ve odaklanip bir sonraki özel güne kadar harika sonuçlar gorecegimize eminim ♡♡♡

Slm kizlar

Donduk yine kurkcu dukkanina is basi yaptik
Birdan yonetime sesleniyorum boyle yemek menusu mu olur corba kizartma manti malarna supangle. Ne yiyecek bu hasibe hic dusunen yok

Evet cnm aynen oyle. Allah buyuklerimizi basimizdan eksik etmesin Amin.

Kırılma noktasında pes etmeye yakınken direneceksin asıl Esra. Biraz kendinden neler yaptığından bahset. Neleri denedin de ameliyatı seçenek görmeye başladın.
Aslında sürekki kilo verip alıyorum en son hamileliğimde aldım henüz 2 yıl olmadı gerçi yeni yeni başladım ama yinede insan biraz öavuk sonuç görmek istiyor

İnşallah kaptanım inşallah bakalım neler olacak hayırlısıyla bir gitsin kilolar birdahada gelmesin

Benim Grip bir türlü geçmek bilmiyor
Bugün resmen istifrag ettim öksürük yüzünden balgamı bir türlü sokemiyorum

Sıcak süt ve tarhana çorbası içtim zorla birde 3 kaşık kadar kızın makarnasindan yedim çok ısrar etti diye

5.00 x 100gr Kavun 170 kcal
1.00 x 1 Adet Domates 14 kcal
1.00 x 1 Adet Salatalık 11 kcal
1.00 x 1 Adet Yeşi̇l Bi̇ber 12 kcal
5.00 x 1 Adet Sele Zeyti̇n 25 kcal
0.75 x 100gr Mi̇hali̇ç Peyni̇r 270 kcal
1.00 x 1 Avuç (40gr) Sarı Leblebi̇ 155 kcal
1.00 x 1 Avuç Fıstık 150 kcal
1.00 x 1 Porsi̇yon Çi̇kolata 200 kcal
1.00 x 1 Paket (67gr) Eti̇ Form Mısır Ve Pi̇ri̇nç Patlağı 229 kcal
2.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) 136 kcal
Toplam 1372 kcal
Öff saçma sapan yedim bugün. Alışverişe çıkmam lazım. Evde sebze tarzı pek bir şey yok. Dünya kadar iş var yapılacak.havanın sıcaklığı bir yandan. İnsan klima karşısında kitap okumak istiyor.

İlaç alman lazım demek ki. Yaz gribi fena yapar insanı. Süt mukusu arttırır bir de. Ihlamur adaçayı falan içsen iyi olur.

Bayram dolayısıyla saldık mı ne yarında bildirim var bu hafta ziyaretlerde tatlı yemedim ama 1 çikolata bir de dondurma yedim bakalım ne olacak....
Sabah menemen 2 galeta peynir zeytin
Araögün sütlükahve badem günkurusu
Akşam mercimek corbası 1 parça et yogurtlu patlıcan karpuz
Spor yok maalesef

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günün hürmetine hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah. ...Aminnnn

Dünden beri 3 kere istifrağ ettim ve ses iyice gitti bugün doktora gideceğim sağlık ocağına en azından şu bogazimda oluşan gicigi belki rahatlatacak bir şey verir

Dünden beri doğru düzgün bir şeyde yemedim aslında felaket açım ama bir yandan da canım hiç bir şey istemiyor

İlaç alman lazım demek ki. Yaz gribi fena yapar insanı. Süt mukusu arttırır bir de. Ihlamur adaçayı falan içsen iyi olur.

Bak bunu öğrendiğim iyi oldu bende iyi gelir diye butun gun sıcak süt içerim diye düşünüyordum sıcak su içmeye çalışırım bende hem bogazlarimi yumuşatır belki dediğin gibi birde ıhlamur bol limonlu ♡

***8. TAKIM 635. ETAP***

Frytiop ( 68.3 / / / % )
Usagisan ( 81 / / / % )
DilaBG ( 69.5 / / / % )
ABE3 ( 73.8 / / / % )
Colombre ( / / / % ) Yeni üye, Başlangıç Tarihi 29 Temmuz, Başlangıç 63.1 kg, Hedef 56 kg
esraas ( / / / % ) Yeni Üye, Başlangıç Tarihi 28 Temmuz, Başlangıç 85 kg, Hedef 60 kg

8. Takım Ortalaması; %

Günaysın gençler..
geçmiş bayramınız kutlu olsun inş.
Allah affetsin bayramları sevmediğimden ötürü kutlamak aklıma gelmemişti.
bayramım berbat geçti. tabi Allah beterinden saklasın. ilk gnü çiftliğe gittik. eşim sattığı hayvanlaarı orada kesit. 8 tane büyük baş kesti. et sahiplerine ikram ve hizmetle geçti akşama kadar. bir ara hiç bitmeyecek sandım.
sonra biz eve geçtik. eşim gece işe gitti. ha bu arada arefe günü kaza yapmış eşim. çok dikkatsiz bir sürücüdür. tamam cana gelmesin de mala da gelmesin yani. kolay mı kazanılıyor!
perşembe günü şefim geldi işe bugün de ben.
tatilden beri evdeyim hep bunalmıştım iyi oldu işe gelmek. sözde pazartesi tatilimiz başlıyor yarın biz ankaraya gideceğiz ama arabamız yok
heee bu arada et yemekten kısmet olmadı sayılır.

Dün gece aabaha kadar ağzımdan burnumdan geld yediğim herşey safra sularım çıktı en sonunda sabah 5 e kadar kıvrandım durdum öldüm öldüm dirildim hala bir çok hassas

çok geçmiş olsun. et dokunmaz bence üşüttün mideyi ya dad karıştırdıysan ondan olmuştur. miden alışık olmasa bile bizim buralarda sabah aç karnına et yerler normalde bile (tabi ben bunu yapamıyorum)

Bu haftadan itibaren meyveyi azaltmaya çalışacağım. Aşırı seviyorum. Kalorisi az ama fruktoz ile yağlanmaya sebep oluyor diye okudum.

meyveye bayılırım. küçükken çok erken kalkardım. 5 gibi falan. akıllı bir çocuktum kimseye elleşmezdim dolaba girer meyve yerdim o geldi aklıma
bana ilginç bir şekilde meyve hiç kilo yapmıyor. belki sana da yapmaz takip et bence.

bı kadar dertlenecek bir kiloda mısın?? mide ameliyatı dakolay değil ki. artık ümidin kalmadığı zaman olmalı. ne bileyim ben kendime hakim olamam yer ameliyatı faciaya çevirebilirim

o ne biçim menü gıııı??
güya hastane. çok sağlıksız. çorba protein salata ayran meyve falan olsaymış. normalde diyette olmazken bile ben onları yiyemem. mideme oturur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…