- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Aksam yesil cay iceyim dedim uyumus kalmisimYenayim yenayim @YENA
Ateşlerde yenayim
O tomurcuk yanaklardan bir gül alayım
Merhaba kizlaaaar...menuleriniz çok güzel. Asibecim sana yapılan komplo affedilir gibi değil ama mavişimin zigzagi olsun diyelim artık...bol bol su iç...bulabilirsen limonlu olsun....varsa yeşil çay tüket...günü bu şekilde telafi et...
Yeni yasin hayirli olsun cnm❤Günaydın kızlar dünü atlattım eğer bugünüde atlatırsam çok iyi aüowr olacak bugün benim doğum günüm :)
Emekli maaşı var mıydı teyzenin. O halde yalnız yaşaması mümkün değil . Kolay gelsin Banucum. Biz annemin ilaçlarını havanda döver içeceginin ya da yemeğinin içine karıştırıp verirdik. Alzemiar hastasina bakmak çok zor. Hala yürüme evresinde teyze daha sonra bunu da kaybedecek, yemek yiyemeyecek hala geliyor daha sonra, kaka çiş de tutamıyor, en son evrede yutkunma hissi kaybolur ve beslenme yetersizliğinden hasta kaybediliyor. Maalesef bu sekilde. Yedi yıl sürmüstü annemin hastalığı. Teyzenin bir an önce bakımevine yatırılması gerekiyor eğer kızı oğlu yoksa.
ah çok teşekkür ederim :) hepbirlikte diyorumSağlıklı çipçitir yaşayacağın günlerin olsun Esracim. Mutlu yıllar.
inşallah tek hedefim o olucak inanıyorum bu defa olacak :) çok teşekkür ederim canımDoğum günün kutlu olsun canımSon tontiş doğumgünün olur inş
çok ama çok teşekkür ederim .Aksam yesil cay iceyim dedim uyumus kalmisim
Yeni yasin hayirli olsun cnm❤
inşallah tek hedefim o olucak inanıyorum bu defa olacak :) çok teşekkür ederim canım
Oyy başına gelenler.Koca Teyze eşimi görünce sakinledi biraz Allahtan ♡♡♡♡
Bol bol beni şikayet ettieve goturmuyor beni diye
Neyseki Hemşireler biraz evvel suyuna uyumasin için damla koydularinşallah işe yarar yoksa sabahlayacagim çünkü bir ara eşime sikacagim gece girtlagini dedi olmadı dışarda bekleme odasında uykularım
Oyy başına gelenler.
Ay kıyamam. Kadınların çilesi bitmez.Bu arada bugün hastane içinde Teyzemin peşine ve işlerine kostururken resmen 5.5 km yürümüş kadar yol kat etmişim
Hemde regl olmama rağmen ( belim kopuyor ağrıdan zaten hep başında ama bu kez daha fazla)
Ay kıyamam. Kadınların çilesi bitmez.
Nice yıllarınız olsun eşinle. Mutlu huzurlu sağlıklı inşallah.
Esra mutlu yıllar sana da. Sağlıklı uzun ömrün olsun inşallah. Kaç oldun şimdi.
Namazı kılıp yatıyorum ben. İyi geceler herkese.
Şimdi gördüm geç oldu biraz. Nice mutlu senelere sevdiklerinle beraberGünaydın kızlar dünü atlattım eğer bugünüde atlatırsam çok iyi aüowr olacak bugün benim doğum günüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?