Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı akşamlar
Bugün öğleden sonra Annemler acil köye gittiler
93 yaşındaki Teyzesi ( ailecek çok severiz ) Annemler haber göndermiş ille gelsinler acil diye
Rahatsizlandi diye bizimkiler de apar topar gittiler
Eskiler hatırlar yaklaşık 1 sene önce eşimi ve beni cagirmisti ve mallarını Mehmetçik Vakfına bağışlamak istediğini söylemişti ♡♡♡♡ Maalesef hiç çocuğu olmamış ( bir sürü yeğen var ama açıkçası benim Annem de dahil kimseden hayır yok ya mesafe bahane yada işlerine gelmediği için )
Eşime ve bana çok düşkün ve o zaman 1 günde istediği gibi vasiyetini yasal olarak hazirlatip işlemleri yaptirmistik ♡
Annemler gittiğinde evinde kalmaktan korktuğunu falan söylemiş hatta gece gelip bogazimi siktilar demiş
belki alzheimer falan olmuştur belkide rüya gördü ama inatla girmem o eve demiş
Tabi rahatsız mi acaba diye ambulans falan cagirmislar ve şu anda hastanede ( Annem refakatci kaldı ama eğer 2 günden fazla kalırsa ben pperşembe gideceğim refakatçi kalmaya çünkü Annem o gün ogluşu gelecek diye kalmam dedi
)
Öğleden beri kadincagiza üzülüyorum
Valla gelip kalsa alacağım eve ( ki eşim de diyor gelsin bize herkesin ödü kopuyor üzerime kalacak diye ) ama asla gelmek istemiyordu daha evvel teklif ettigimizde çünkü alışmış bahçe içindeki küçük evine ama şimdi ne olacak bilmiyorum
Rahmetli kocasının yegenleri zamanında evin yerini de elinden almışlar ama biz diğer iki yerini bagislamasina yardimci olunca onlara dokunamadilar
günahlarını almayayim ama acaba kadincagizi korkuttular mi gece de böyle evinden çıkmayan kadın evine girmek istemiyor
Aminnnnn canım inşallah cümlesiiçin hayırlı olur ♡♡♡♡
Hadi gözün aydın
bir daha dert olmaz inşallah ♡
Çok teşekkür ederim canım
Aşçılık okuyacak inşallah ♡♡♡♡
Harikasın canım ♡
Aynen devam
Aminnnnn canım cumlesine ♡♡♡♡
Geçmiş olsun canım
bence de bir degerlerine baktır
Bazen Vitamin eksikliği de sebep olabiliyor
Aşçılık ♡♡♡
Aslında inşaat mezunu
daha 1 sene öncesine kadar hep mimar olacağım diyordu ama oldum olası Mutfakta olmayı seviyor ve yaptığı şeyler çok begenilince acaba mi dedi bizde ne istersen onu oku sonuçta mutlu olman önemli dedik
Tebrikler canım gayet güzel ♡