• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Slm kizlar
Dunku menumu vereyim

07.45 muz yulaf findik ve sutle smoothie yaptim. Esim ben seni gotureyim araba bana lazim diyince erken ciktik evden. Koyacak sise bulamadim makinenin basliginida bulamadim aceleyle saklama kabina doktum getirdim
20190807_074108.jpg

10.00 midem cok bulandigi icin yedim
20190807_100744.jpg

12.00 bunlarin yaninda bir de soslu makarna vardi onu almadim cok kotu bir menu oldu
20190807_120015.jpg

16.00 sade nescafe

19.00 salata ve tavuk (emine telefonumda oyun oynadigi icin cekemedim resmini)

Yenayim yenayim @YENA
Ateşlerde yenayim
O tomurcuk yanaklardan bir gül alayım
:KK75::KK75::KK75:
Merhaba kizlaaaar...menuleriniz çok güzel. Asibecim sana yapılan komplo affedilir gibi değil ama mavişimin zigzagi olsun diyelim artık...bol bol su iç...bulabilirsen limonlu olsun....varsa yeşil çay tüket...günü bu şekilde telafi et...
Aksam yesil cay iceyim dedim uyumus kalmisim

Günaydın kızlar dünü atlattım eğer bugünüde atlatırsam çok iyi aüowr olacak bugün benim doğum günüm :)
Yeni yasin hayirli olsun cnm❤

Emekli maaşı var mıydı teyzenin. O halde yalnız yaşaması mümkün değil . Kolay gelsin Banucum. Biz annemin ilaçlarını havanda döver içeceginin ya da yemeğinin içine karıştırıp verirdik. Alzemiar hastasina bakmak çok zor. Hala yürüme evresinde teyze daha sonra bunu da kaybedecek, yemek yiyemeyecek hala geliyor daha sonra, kaka çiş de tutamıyor, en son evrede yutkunma hissi kaybolur ve beslenme yetersizliğinden hasta kaybediliyor. Maalesef bu sekilde. Yedi yıl sürmüstü annemin hastalığı. Teyzenin bir an önce bakımevine yatırılması gerekiyor eğer kızı oğlu yoksa.

Maalesef hiç çocuğu olmamış :(
Geçen seneye kadar köydeki bir yeğeni hesapta ilgileniyordu ( kadını doktora goturmeden nasıl yaptıysa kendini vasi tayin ettirmiş ve kadına bakıyorum ayağına para alıyormuş devletten :( teyze de baştan ses etmemiş gelip beni dolaşıyor diye ama sonra eşinin tarafindan birileri de evine el koymaya kalkınca dellenip mallarini mehmetçik vakfina bağışladı ( 2 tane arsada hissesi vardı toplam 2 dönüm kadar )

Devlet sadece fakir ve dul aylığı mi ne veriyormuş hatta burdaki hemşireler valla malları bagislamasaydi şimdi özel bakım evlerinde bile anında yer bulurdu dediler ;)
Bakalim devletin bakım evlerinden herhalde yer ayarlamaya çalışıyorlar sanırım ;)

Tam Teyze ortalık yerde krize girince geldiler hatta onları bile kovaladi bana iğne yapacaksınız gidin diye :(
Yerlere attip tepindi hatta benide bir ara yere yapistirdi nasıl bir güç geliyorsa o An :(

O pamuk gibi olan kadın o An gidiyor yerine başkası geliyor sanki :( birde devamli 3 harflerden bahsediyor :( büyü yaptılar bana bak beni kurtar yoksa Türkiye batacak diyor :(
Onu hastaneden çıkamıyorum diye beni de sabah beri 5 kere kovmustur hatta daha bile fazla :D
Neyse ki bir An sinirlerim bosalsa da şimdi daha metanetli yaklasiyorum ;) ama onu öyle görmek beni çok üzdü :(

Rabbim cektirmesin.....Aminnnn

Kızlar Allahtan komşuları ilk fenalastiginda bildirmisler kaymakamlığa :KK66: Bende hazır Teyze uyurken koştur koştur Kaymakamliktaki sorumlu Müdüre gidip durumu izah ettim de bugün bir aksilik olmazsa Bakım evine alınacak :KK66: en gec yarın sabah ama bugün için yetiştirmeye çalışıyorlar :KK66:

Doktoru ve hastanenin psikatri Doktoru da kesinlikle evde bakılarak durumda degil diye rapor duzenlemisler ve o yüzden hemen olayı hizlandirmislar yoksa hastanede kalmak gerekecek diye :KK66:

Bir yandan üzülüyorum bir yandan da tedavi ve gözetim altında olacağı için seviniyorum :KK66:
İlk gün eline bıçak alıp hemşirelere saldırmaya kalkmış :KK43: birde bastonla dövmeye kalkınca bastonunu bile yok ettiler :KK43:

Bu gece hastanedeyiz :(
Kurumdan gelenler olmadı sabaha kaldı mecbur ;)
Teyze öğlen 2den beri 2 posta uyudu ;) gece artık sabahlariz kesin bu gidişle ;)

Şimdi akşam yemeği geldi bende onu yiyip uyuyayim olmadı az ;) yoksa mümkün değil dayanamam ;)

Buda menü ama pilavı yemeyecegim ;)

20190808_174814.jpg

Koca Teyze eşimi görünce sakinledi biraz Allahtan ♡♡♡♡
Bol bol beni şikayet etti :D eve goturmuyor beni diye :D

Neyseki Hemşireler biraz evvel suyuna uyumasin için damla koydular ;) inşallah işe yarar yoksa sabahlayacagim çünkü bir ara eşime sikacagim gece girtlagini dedi :( olmadı dışarda bekleme odasında uykularım ;)

Koca Teyze eşimi görünce sakinledi biraz Allahtan ♡♡♡♡
Bol bol beni şikayet etti :KK70: eve goturmuyor beni diye :KK70:

Neyseki Hemşireler biraz evvel suyuna uyumasin için damla koydular :KK66: inşallah işe yarar yoksa sabahlayacagim çünkü bir ara eşime sikacagim gece girtlagini dedi :KK43: olmadı dışarda bekleme odasında uykularım :KK66:
Oyy başına gelenler. 😅

1.00 x 1 Adet Domates 14 kcal
1.00 x 1 Adet Salatalık 11 kcal
4.00 x 1 Adet Yeşi̇l Bi̇ber 48 kcal
0.50 x 100gr Mi̇hali̇ç Peyni̇r 180 kcal
5.00 x 1 Adet Cevi̇z 135 kcal
1.00 x 1 Porsi̇yon (5 Adet - 150gr) Izgara Köfte 300 kcal
1.00 x 1 Adet Burger Ki̇ng Sundae Sade Dondurma 172 kcal
1.00 x 1 Avuç Fıstık 150 kcal
1.00 x 1 Porsi̇yon (200gr) Çoban Salata (Yağsız) 42 kcal
5.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersi̇z) 15 kcal
Toplam 1067 kcal
1.00 x 1 Saat Yürümek/Yürüyüş (Hafi̇f Tempo) 200 kcal

Oyy başına gelenler. 😅

Sorma birde bugün evlilik yildonumumuz ya eşim hastaneye ziyarete elinde güllerle geldi ♡♡♡♡♡
Annem telefonda yahu evlilik yıldönümünde benim yüzümden ayrı kaldınız dedi ( oglusu gelecek diye eve dönünce ben geldim ya )
Dedim sabaha çıkarsam artık seneye acısını cikaririz :D :D :D
Elli kere tembihliyor kadın aman ya uyuma yada git bekleme salonunda uyu diye :D

Bu arada bugün hastane içinde Teyzemin peşine ve işlerine kostururken resmen 5.5 km yürümüş kadar yol kat etmişim :KK70:
Hemde regl olmama rağmen ( belim kopuyor ağrıdan zaten hep başında ama bu kez daha fazla :KK43: )
Ay kıyamam. Kadınların çilesi bitmez.
Nice yıllarınız olsun eşinle. Mutlu huzurlu sağlıklı inşallah.
Esra mutlu yıllar sana da. Sağlıklı uzun ömrün olsun inşallah. Kaç oldun şimdi.

Ay kıyamam. Kadınların çilesi bitmez.
Nice yıllarınız olsun eşinle. Mutlu huzurlu sağlıklı inşallah.
Esra mutlu yıllar sana da. Sağlıklı uzun ömrün olsun inşallah. Kaç oldun şimdi.

Allah razı olsun ;)
Aman canlar sağ olsun da gerisi önemli değil zaten ;)
Hem her şerde bir hayır vardır :D bugün erkek kardeşim yurtdışından geldi ve Allah biliyor ya hiç gitmek istemedim Anneme sonuçta gicik kizkardesimde gelecekti ( benim evlere şenlik bir kizkardesim var tanıyan düşman başına bile demez o derece :D en Son kızıma üniversite sınavınin ikinci gununun olduğu gün satasip ağlattı sonra da haklıymış gibi birde kendi kendine küstü :D benimde canıma. minnet rahatım 2 aydır :D )
Evlatarım benim için herkesten önce gelir ♡♡♡♡

Namazı kılıp yatıyorum ben. İyi geceler herkese.

Allah kabul etsin canım ♡
Hayirli geceler

Back