Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bugün çok yorgunum yaaa ...
Artık yaşlandım ben çalışmak zor geliyor

Eltim iş cikisima geldi oturup kahve içtik bir saatligine...
Eve geldim apartopar kıymalı makarna yaptım sonra pazara gittim ama geç olduğu ve bayram üzeri olduğu için pek bişey kalmamıştı .. yine de aldım biseyler en onemlisi domates, biber, bamya aldım

Şimdi çay iciyorum fakat pert bir haldeyim ..

Beyleyken beyle işte

Benim zamanımda da
Demek ki aynı zamanlarin çocuklarıyız

Önceden daha zordu okumak.. simdi kalma derdi yok sanırım dimi ..
Yanlış mı biliyorum
Eski sistem zordu gerçekten ama mezun olanlar iyi bir eğitimle bitiyordu canım. Bir dersten kalanlar bir yıl beklemeye kalır veremezse sınıf tekrarı yaparlardı. Doğru biliyorsun.
Yorulmak insanı bir şey. Hele gençlerin şikayetlerini duysan ... özür bak ergenlerin diyecektim..tabi ki sen de genç olarak yorulacaksin. Kolay mı ev , iş , pazar bı de akraba buluşması daha ne olsun canım benim. Dinlenince geçer.

Merhaba arkadaşlarr... Cumaya gelmeden son çıkış benim ilk hafta oldugu için kendimi çok baskı altında hissediyorum... yaa vermediysem diye bu yüzden 8 km yürüyüş yaptım geldim şimdi
sabah peynirli yumurta 2 galeta
Araögün yapmadım fırsat olmadı
Akşam coşmuş olabilirim 1 küçük kase çorba 1 tabak bezelye 1 parça et yarım dilim ekmek ve karpuz yaz yaz bitmedi

Tebrik ederim kızını Banucum şansı bol olsun.

Yarın için Refakatçi Cantam da hazır
Yanima bir de kitap alırım çünkü Teyze kesin erken uyur ♡

Eşim. Makarasina Hâtun yahu şimdi Evlilik Yıldönümünü ayrı mı gecirecegiz diye tutturuyor Dedim görüntülü görüşürüz hastanede Baştan dalga geçiyorum sandı ama sonra iyi olur bende Teyzeyi bir görmüş olurum dedi

Kolay gelsin canım. Sevaba giriyorsun ne güzel. Zor günlerinde senin de yardıma koşanın bol olsun inşallah.

Aminnn canım
Rabbim sağlık versin de kimseye ihtiyaç olmasın olursa da darda koymasin ♡ Aminnn

Kolay gelsin canım

Bu arada evlilik yıldönümünüzde kutlu mutlu olsun. Nice senelere ❤

Sağ olasın canım ilk kez ayrı gecirecegiz ama en azından hayırlı bir şey için Hem az ozleteyim kendimi

Hiç stres yapma canım zaten harika gidiyorsun hem her hafta en az 1 kg verilecek diye bir şey yok bazen yeri gelecek gram gidecek yada belki sabit bile çıkacak ama önemli değil sen elinden geleni yapıyorsa zaten karşılığını görürsün ♡♡♡♡♡

Tebrik ederim kızını Banucum şansı bol olsun.

Teşekkür ederim canım Rabbim bütün öğrencilerin gönlüne göre versin inşallah ....Aminnn

Teşekkür ederim canım İnşallah mezun olduğunu da görürüz ♡♡♡♡ Aminnn

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Tükkanı ben kapattım ben açıyorum
Karga kahvaltısını yapmadan benim mesajı başladı sayılır
Güne sıcak duyumlar başlıyorum sonra hemen güzel bir duş alıp kahvaltimi da yapıp yollara düşerim

Şarj aletimi de yanıma alayım da sizlere bol bol yazma fırsatım olsun birde gece okumak için kitap ♡
Anam duyan da tatile gidiyorum sanır ama daha evvel Refakatcilik yaptığım için neler lazım biliyorum

A. Selam. Sana da hayırlı sabahlar kaptan. Kolay gelsin. Teyzeye şifalar tekrardan.

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese iyi günler

Teyze düşündüğümden kötü durumdaymış
Beni tanıdı ama kafa gidik hatta en Son hastaneden kaçmaya çalıştı Allahtan iki büklüm kaplumbağa hızıyla fazla uzağa gidemiyor
Doktor kesinlikle bakım evi şart diyor ilaç da içmemek için yeminli sanki

A. Selam. Sana da hayırlı sabahlar kaptan. Kolay gelsin. Teyzeye şifalar tekrardan.

Aminnnn canım inşallah ama çok kötü bundan iyi olacağını sanmıyorum

Günaydın kızlar.Dün bütün gün temizlik yaptım uğrayamadım gruba.
Dünkü menüm:
Kahvaltı: Yağsız patlıcan mücveri(haşlanmış patlıcan,2 yumurta,2 kaşık yulaf unu,2 dilim beyaz peynir,yeşil soğan),salatalık
Ara: Sütlü kahve
Akşam: Mantar sote,1 bardak kefir
Spor: jillian level 1
Su: Hiçbi fikrim yok

Allah yardımcısı olsun

Emekli maaşı var mıydı teyzenin. O halde yalnız yaşaması mümkün değil . Kolay gelsin Banucum. Biz annemin ilaçlarını havanda döver içeceginin ya da yemeğinin içine karıştırıp verirdik. Alzemiar hastasina bakmak çok zor. Hala yürüme evresinde teyze daha sonra bunu da kaybedecek, yemek yiyemeyecek hala geliyor daha sonra, kaka çiş de tutamıyor, en son evrede yutkunma hissi kaybolur ve beslenme yetersizliğinden hasta kaybediliyor. Maalesef bu sekilde. Yedi yıl sürmüstü annemin hastalığı. Teyzenin bir an önce bakımevine yatırılması gerekiyor eğer kızı oğlu yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…