Eski sistem zordu gerçekten ama mezun olanlar iyi bir eğitimle bitiyordu canım. Bir dersten kalanlar bir yıl beklemeye kalır veremezse sınıf tekrarı yaparlardı. Doğru biliyorsun.Benim zamanımda da
Demek ki aynı zamanlarin çocuklarıyız
Önceden daha zordu okumak.. simdi kalma derdi yok sanırım dimi ..
Yanlış mı biliyorum
Yorulmak insanı bir şey. Hele gençlerin şikayetlerini duysan ... özür bak ergenlerin diyecektim..tabi ki sen de genç olarak yorulacaksin. Kolay mı ev , iş , pazar bı de akraba buluşması daha ne olsun canım benim. Dinlenince geçer.Bugün çok yorgunum yaaa ...
Artık yaşlandım ben çalışmak zor geliyor
Eltim iş cikisima geldi oturup kahve içtik bir saatligine...
Eve geldim apartopar kıymalı makarna yaptım sonra pazara gittim ama geç olduğu ve bayram üzeri olduğu için pek bişey kalmamıştı .. yine de aldım biseyler en onemlisi domates, biber, bamya aldım
Şimdi çay iciyorum fakat pert bir haldeyim ..
Beyleyken beyle işte
Tebrik ederim kızını Banucum şansı bol olsun.Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı akşamlar
Bugün öğleden sonra Annemler acil köye gittiler93 yaşındaki Teyzesi ( ailecek çok severiz ) Annemler haber göndermiş ille gelsinler acil diye
Rahatsizlandi diye bizimkiler de apar topar gittiler
Eskiler hatırlar yaklaşık 1 sene önce eşimi ve beni cagirmisti ve mallarını Mehmetçik Vakfına bağışlamak istediğini söylemişti ♡♡♡♡ Maalesef hiç çocuğu olmamış ( bir sürü yeğen var ama açıkçası benim Annem de dahil kimseden hayır yok ya mesafe bahane yada işlerine gelmediği için )
Eşime ve bana çok düşkün ve o zaman 1 günde istediği gibi vasiyetini yasal olarak hazirlatip işlemleri yaptirmistik ♡
Annemler gittiğinde evinde kalmaktan korktuğunu falan söylemiş hatta gece gelip bogazimi siktilar demişbelki alzheimer falan olmuştur belkide rüya gördü ama inatla girmem o eve demiş
Tabi rahatsız mi acaba diye ambulans falan cagirmislar ve şu anda hastanede ( Annem refakatci kaldı ama eğer 2 günden fazla kalırsa ben pperşembe gideceğim refakatçi kalmaya çünkü Annem o gün ogluşu gelecek diye kalmam dedi)
Öğleden beri kadincagiza üzülüyorum
Valla gelip kalsa alacağım eve ( ki eşim de diyor gelsin bize herkesin ödü kopuyor üzerime kalacak diye ) ama asla gelmek istemiyordu daha evvel teklif ettigimizde çünkü alışmış bahçe içindeki küçük evine ama şimdi ne olacak bilmiyorum
Rahmetli kocasının yegenleri zamanında evin yerini de elinden almışlar ama biz diğer iki yerini bagislamasina yardimci olunca onlara dokunamadilargünahlarını almayayim ama acaba kadincagizi korkuttular mi gece de böyle evinden çıkmayan kadın evine girmek istemiyor
Aminnnnn canım inşallah cümlesiiçin hayırlı olur ♡♡♡♡
Hadi gözün aydınbir daha dert olmaz inşallah ♡
Çok teşekkür ederim canım
Aşçılık okuyacak inşallah ♡♡♡♡
Harikasın canım ♡
Aynen devam
Aminnnnn canım cumlesine ♡♡♡♡
Geçmiş olsun canımbence de bir degerlerine baktır Bazen Vitamin eksikliği de sebep olabiliyor
Aşçılık ♡♡♡
Aslında inşaat mezunudaha 1 sene öncesine kadar hep mimar olacağım diyordu ama oldum olası Mutfakta olmayı seviyor ve yaptığı şeyler çok begenilince acaba mi dedi bizde ne istersen onu oku sonuçta mutlu olman önemli dedik
Tebrikler canım gayet güzel ♡
Kolay gelsin canım. Sevaba giriyorsun ne güzel. Zor günlerinde senin de yardıma koşanın bol olsun inşallah.
Kolay gelsin canım
Bu arada evlilik yıldönümünüzde kutlu mutlu olsun.Nice senelere ❤
Merhaba arkadaşlarr... Cumaya gelmeden son çıkışbenim ilk hafta oldugu için kendimi çok baskı altında hissediyorum... yaa vermediysem diye bu yüzden 8 km yürüyüş yaptım geldim şimdi
sabah peynirli yumurta 2 galeta
Araögün yapmadım fırsat olmadı
Akşam coşmuş olabilirim 1 küçük kase çorba 1 tabak bezelye 1 parça et yarım dilim ekmek ve karpuzyaz yaz bitmedi
Tebrik ederim kızını Banucum şansı bol olsun.
oynakbasi34 canım teyzenize çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
Evlilik yıldönümünüzüde tebrik ediyorum nice güzel seneleriniz olsun ❤
Kızının bölümüde hayırlı olsun çok sevindim istediği bölümü okuyacak olmasına ❤
A. Selam. Sana da hayırlı sabahlar kaptan. Kolay gelsin. Teyzeye şifalar tekrardan.Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Tükkanı ben kapattım ben açıyorum
Karga kahvaltısını yapmadan benim mesajı başladı sayılır
Güne sıcak duyumlar başlıyorumsonra hemen güzel bir duş alıp kahvaltimi da yapıp yollara düşerim
Şarj aletimi de yanıma alayım da sizlere bol bol yazma fırsatım olsunbirde gece okumak için kitap ♡
Anam duyan da tatile gidiyorum sanırama daha evvel Refakatcilik yaptığım için neler lazım biliyorum
A. Selam. Sana da hayırlı sabahlar kaptan. Kolay gelsin. Teyzeye şifalar tekrardan.
Allah yardımcısı olsunSelamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese iyi günler
Teyze düşündüğümden kötü durumdaymış
Beni tanıdı ama kafa gidik hatta en Son hastaneden kaçmaya çalıştı Allahtan iki büklüm kaplumbağa hızıyla fazla uzağa gidemiyor
Doktor kesinlikle bakım evi şart diyorilaç da içmemek için yeminli sanki
Aminnnn canım inşallah ama çok kötü bundan iyi olacağını sanmıyorum
Sağlıklı çipçitir yaşayacağın günlerin olsun Esracim. Mutlu yıllar.Günaydın kızlar dünü atlattım eğer bugünüde atlatırsam çok iyi aüowr olacak bugün benim doğum günüm :)
Emekli maaşı var mıydı teyzenin. O halde yalnız yaşaması mümkün değil . Kolay gelsin Banucum. Biz annemin ilaçlarını havanda döver içeceginin ya da yemeğinin içine karıştırıp verirdik. Alzemiar hastasina bakmak çok zor. Hala yürüme evresinde teyze daha sonra bunu da kaybedecek, yemek yiyemeyecek hala geliyor daha sonra, kaka çiş de tutamıyor, en son evrede yutkunma hissi kaybolur ve beslenme yetersizliğinden hasta kaybediliyor. Maalesef bu sekilde. Yedi yıl sürmüstü annemin hastalığı. Teyzenin bir an önce bakımevine yatırılması gerekiyor eğer kızı oğlu yoksa.Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese iyi günler
Teyze düşündüğümden kötü durumdaymış
Beni tanıdı ama kafa gidik hatta en Son hastaneden kaçmaya çalıştı Allahtan iki büklüm kaplumbağa hızıyla fazla uzağa gidemiyor
Doktor kesinlikle bakım evi şart diyorilaç da içmemek için yeminli sanki
Aminnnn canım inşallah ama çok kötü bundan iyi olacağını sanmıyorum
Doğum günün kutlu olsun canımGünaydın kızlar dünü atlattım eğer bugünüde atlatırsam çok iyi aüowr olacak bugün benim doğum günüm :)
Allah yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?