Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın kızlar dün hiç giremedim, izne çıkmanın son günleri işlerim aşırı yoğun
Listeye girdiğim ilk hafta hemen bildirimimi yapıyorum

Başlangıç kilo : 72
02.08.2019 geçen cuma : 71.200

Veeeee bugün 69.500 çıktım kızlarrrrr

oynakbasi34 Kaptanım saygılarrr

Tebrikler dilabg

Günaydın gurubun yüz karası esra yazıyor şuanda :) dün inanılmaz pasta yedim 2 dilim ayeı ayrı pastalar alınmış ayıp olmasın diye yedim çok üzgünüm kiloma tabi ki direk yansımış olsun ben bunu da atlatırım bize hiç bişey olmaz hahahahah . Çol üzgünüm gerçekten

Birde kaptanım ben geçen haftaki kilomu hatırlayamıyorum 83.7 miydi ki umarım öyledir bende resmen hafıza kaybı var bundan sonra profilime yazayımda unutmamayayım şuan ki kilom 82.9 fark 800 gram pasta olmasaydı 1 garanti idi neyse doğum günlerini piknikleri atlattım bir bayram kaldı oda öğlen akşam et yerim artık

Slm kizlar
Dun giremedim
Oncelikle dunku menumu vereyim
07.30 zeytinli acma (esim uyuyakalmis arabayi o aldi seni birakirim dedi apar topar giyindim ciktik hazirlik yapamadim)
12.00 mercimek corba sebze turlusu coban salata bulgur pilavi
15.30 carsidan eve yarim saat tempolu yuruyus (hazir yurumusken yolu uzattim biraz)
16.30 sade nescafe
19.00 tarhana corba tane fasulye yogurt

Kilo bildirimine gelelim
Gecen hafta 104.8
Bugun 102.8
Fark -2
Ama malesef hala listeye giremiyorum. Olsun bildirim yapayim yinede motivasyonum artsin ☺
oynakbasi34

Sabahki acma ve fasulye olmayaydi daha da eksi cikardim persembe sabahi 102.2 cikmistim

Gunaydin hanimlar benm durumum kotu kaptanim oynakbasi34 emziremiyorum kanama hala devam ediyor vs derken annem kayinvalidem geldi yemek yiyemiyorum artik bana zorla yemek yediriyolar emzirme danismani ile gorusuyrum emxirebilmek icin tabi aile buyuklerini bilirsinz istifra edene kadar yediriyorlar tartilmadim ama buyuk ihtimal + dayim affiniza mahduren bildirimde bulunmak istemiyorum ama gruptan ayrilmak istemiyorum

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Şuraya yorgun, bitkin ve ayak tabanlari deli gibi acıyan bir kaptan birakayim
İnanılmaz yorucu bir gece oldu benim için Annemin teyzesi sağ olsun hastanede kalmak istemediği için ( hastalıktan daha çok ) baya bir zorladı beni ama akşam geç saatlerde eşim gelince sakinledi ve o ana kadar asla odasına sokamadigimiz hatun eşimle paşa paşa odasına girdi ♡

Hatta hemşireler eşim gittikten sonra keşke gitmeseydi bir tek onunla sakin duruyor dediler

Gece yarısı bakım evinden geldiler götürmek için ( doktor acil ibaresini ekleyince sabaha bırakmadılar )
Hastaneden çıkacağını duyunca nasıl sevindi Pamuğum ♡ Eşyalarımı çabuk topla diye tutturdu ( olurda vazgecerlerse diye korktu )

Maltepede bir bakım evi hatta telefonu da aldım bayramda gideceğim inşallah orda çok daha mutlu olur ♡

Harikasın canım ♡♡♡ bomba gibi bir giriş oldu valla

Günaydın herkese Cumanız mübarek olsun
Bende listedeki ilk bildirimi yapayım
Başlangıç: 74.6
Geçen hafta: 74.4
Bu hafta: 73.8 yavaş yavaş
BEKLE BENI 65
Kaptanım buyrun

Sende süpersin ♡ devamı da gelecek ve cok yakında 6lari göreceksin

Doğum günlerinde oluyor bazen öyle kazalar diyelim bundan sonrasına odaklan

Harikasın canım ♡ bu hızla çabucak artılar gider ve sende listemize dönersin ♡♡♡♡

Kendimi toparlayana kadar burdan takip edeyim bikac hafta sonra araniza katilayim ? oynakbasi34

Canım maalesef listede olunca bildirimde bulunman lazım
İzne ancak listeye girdikten 2 ay sonra ayrilabiliniyor ve senin sanırım daha 2 ay olmadı
Tartilamam dersen mecbur bildirimyapmadı diye NOT duserim ama sonraki hafta Kilo verirsen 2ye bölünüyor senin yüzden

Bu haftalk böyle olsun bir çaresine bakarız olmadı ben bir inceleyeyim de senin durumu

Anladim 68.3
+400 gr almisim
Takimi geriye cekmek istemem bana bildirirsiniz durumu o halde

Anladim 68.3
+400 gr almisim
Takimi geriye cekmek istemem bana bildirirsiniz durumu o halde

Kız 400 gram için mi bu kadar gerildin
Bende mazallah 1.5 kg falan diyecektim diye korktum
Bu hafta böyle olsun eminim haftaya o arti gitmiş olacak

Kız 400 gram için mi bu kadar gerildin
Bende mazallah 1.5 kg falan diyecektim diye korktum
Bu hafta böyle olsun eminim haftaya o arti gitmiş olacak
Kaptanım durum vahim görünüo frytop a güvenmiştim ben yaa bu hafta listeye giricem diye malum ben eski üye olduğum için artıdayım Napsak bu hafta girmesemmi listeye

Kaptanım durum vahim görünüo frytop a güvenmiştim ben yaa bu hafta listeye giricem diye malum ben eski üye olduğum için artıdayım Napsak bu hafta girmesemmi listeye

Canım sen artı da olsan zaten etap sayısına bölüneceği için pek bir zararın dokunmayacak ha bu hafta ha bir sonraki hafta en azından bir sonraki hafta göreceğin eksi bölünmemiş olur

***8. TAKIM 634. ETAP***Etap

Frytiop ( 67,9 / 68,3 / + 0,4 / % - 0,59 )
Usagisan ( 62 / 81 / +19 / % 0,13 ) 412. etapta 2. takımdan bildirimsiz izne ayrılan üye yüzdesi 233 e bölündü.
DilaBG ( 71.2 / 69.5 / 1,7 / % 2,39 ) Yeni üye, başlangıç tarihi 25 Temmuz, başlangıç kilosu 72 kg, hedef 55 kg
ABE3 ( 74,4 / 73,8 / 0,8 / % 1,07 ) Yeni üye, başlangıç tarihi 26 Temmuz, başlangıç kilosu 74.6 kg, hedef 65 kg

8. Takım Ortalaması; 0,750 %

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…