• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bugünkü öğlen menüm zeytinyağlı fasulye 8 kaşık söğüş domates salatalık 2 dilim çavdar ekmeği ve 1 bardak ayran arada bir küçük elma akşam yemeği olarak birazcık et ve yine söğüş domates salatalık ve ayran olarak yapacağım hala tartılmadım söz verdiğim gibi listede olmasamda bu haftaki başarımı merak ediyorum :) birde kızlar bu akşam arkadaşlarımla piknik yapacağız temiz hava çok ısrar etmiştim kısır yapçaklar ve bi kaç kaşık en fazla 8:) yiyebilirim dimi bu kadar kaçamaksız gittim hakediyor muyum
Tabii ki yersin. Ama keşke öğlen o ekmekleri yemeseydin.sabah ne yedin bilmiyorum ama bir yerde dengelememiz lazım. Akşam çoksa sabah öğle az gibi.

Menüm kızlar:
1.00 x 1 Adet Domates 14 kcal
1.00 x 1 Adet Salatalık 11 kcal
3.00 x 1 Adet Yeşi̇l Bi̇ber 36 kcal
0.75 x 100gr Mi̇hali̇ç Peyni̇r 270 kcal
4.00 x 1 Adet Yeşi̇l Zeyti̇n 28 kcal
4.00 x 1 Adet Si̇yah Zeyti̇n 32 kcal
5.00 x 1 Adet Cevi̇z 135 kcal
1.00 x 1 Yemek Kaşığı (18gr) Bal 55 kcal
1.00 x 1 Bardak (200ml) Yörsan Ayran 74 kcal
3.00 x 1 Adet Haşlanmış Patates 300 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) 68 kcal
4.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersi̇z) 12 kcal
0.50 x 1 Avuç Fıstık 75 kcal
Toplam 1110 kcal
1.00 x 1 Saat Yürümek/Yürüyüş (Hafi̇f Tempo) 200 kcal
Toplam 200 kcal
Colombre tukettigin besinlerin karşısındaki 1×1 altı çizili rakam adet sayısı mi oluyor?

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar ;)

Dışarı işleri hallettim şükür ;) Yarın sabah erkenden Annemin teyzesine Refakatçi olarak hastaneye gideceğim ;) artık bilmiyorum kaç gün kalırız amasanirim en fazla iki gün daha sürer ;)
Doktor hastanelik bir durumu yok pek demiş ama sanırım Alzheimer de var ( Annem telefonda pek anlatamiyor Teyzesinin yanında olduğu için )
Annemin Rahmetli Anannesi de Alzeimher olmuştu ve Son zamanları çok sikintiliydi ( Allâh razı olsun sadece Gelini baktı )
Doktor kesinlikle bir bakım evine yerleştirmek şart tek başına yaşayamaz demiş ısrarla ;)

Bakalim yarın biz baş başa kalacağız Koca Teyzeyle ♡♡♡♡
Annem de diyor ya sizin de evlilik yıldönümünüz ama ne yapayım kardeşin gelecek ona hazırlık yapmam lazım diye ;) Dedim dert değil alırım bir dilim pasta Teyzoşla mum ufleriz :D :D :D

Sağlık olsun da evlilik yıldönümü yine kutlanır nasılsa ;)

Günaydınlar herkese:KK59: Her sabah tartılma huyum var önüne geçemiyorum maalesef veee bu sabah yine eksileri gördüm Allahım bin şükür..

Dün ki menümü yazayım;

Sabah : 1 fincan yeşil çay, lor peynirli yumurta salatası
Ara : 2 ceviz , 1 fincan rezene çayı
Öğle : 1 şişe maden suyu, 120 gr light ton balığı, 1 porsiyon mevsim salata
Ara : 1 kutu activia içine 1 adet siyah erik, tarçın ve chia tohumu atarak yedim
Akşam: 1 kase detoks çorba (mantarlı, mercimekli)
Ara : 1 fincan Detoks çayı

Gün içinde 2 litre detoks suyu ve 1,5 litre civarında normal su tükettim
Spor : 1 saat 40 dakika kesintisiz tempolu yürüyüş

Süpersin canım ;) harika gidiyorsun ♡♡♡♡

Günaydın 😍

Banucum Allah hayırlı kapı açsın teyzeye .. kimseye muhtaç etmesin 🙏

Kızın için de istediği bölüm olmasina çok sevindim.. gastronomi pek gözde meslek artık..kızımın bir arkadaşı da Aydın da okuyo o bölümü.. sadece özel üni oluşu zorlamazmi sizi diye düşündüm ...
Ama vardır sizin de planiniz..

Banu KYK ya başvurun inşallah kredi yerine burs çıkar o zaman sahane olur...

Bizde KYK'ya başvurur diye düşünüyorduk ;) ayda 500 veriyormuş ;)
Birde bizim ilçede bir dernek üniversite okuyanlara geri odemesiz burs veriyormuş ;) ona da baş vuracak ;) gerçi ordan bir şey cikmasa da sıkıntı olmaz kyknin üzerini kolay tamamlariz ;)
Hiç biri olmasa da eşim hallederim ben olmadı biraz girtlaktan kisariz az gezerek olur biter dedi :D

Menüm kızlar:
1.00 x 1 Adet Domates 14 kcal
1.00 x 1 Adet Salatalık 11 kcal
3.00 x 1 Adet Yeşi̇l Bi̇ber 36 kcal
0.75 x 100gr Mi̇hali̇ç Peyni̇r 270 kcal
4.00 x 1 Adet Yeşi̇l Zeyti̇n 28 kcal
4.00 x 1 Adet Si̇yah Zeyti̇n 32 kcal
5.00 x 1 Adet Cevi̇z 135 kcal
1.00 x 1 Yemek Kaşığı (18gr) Bal 55 kcal
1.00 x 1 Bardak (200ml) Yörsan Ayran 74 kcal
3.00 x 1 Adet Haşlanmış Patates 300 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) 68 kcal
4.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersi̇z) 12 kcal
0.50 x 1 Avuç Fıstık 75 kcal
Toplam 1110 kcal
1.00 x 1 Saat Yürümek/Yürüyüş (Hafi̇f Tempo) 200 kcal
Toplam 200 kcal

Harikasın canım ;) valla imreniyorum sana ♡

bugünkü öğlen menüm zeytinyağlı fasulye 8 kaşık söğüş domates salatalık 2 dilim çavdar ekmeği ve 1 bardak ayran arada bir küçük elma akşam yemeği olarak birazcık et ve yine söğüş domates salatalık ve ayran olarak yapacağım hala tartılmadım söz verdiğim gibi listede olmasamda bu haftaki başarımı merak ediyorum :) birde kızlar bu akşam arkadaşlarımla piknik yapacağız temiz hava çok ısrar etmiştim kısır yapçaklar ve bi kaç kaşık en fazla 8:) yiyebilirim dimi bu kadar kaçamaksız gittim hakediyor muyum

Bence 4 kaşık yeterli olur ;) malum kısır sisiriyor ;)

Yarın tatil yolculuğumuz başlıyor. Bavul hazırlamaktan gına geldi. Yazlık işine soğuk baksam da böyle eşya toplamamak için acaba demeye başladım.
Tatilde dikkat edeceğim kızlar. Allah nasip ederse bol bol yüzeceğim.
Kaptan primolut u kullanmaya başladım. Çok ödem yapıyor yazmışlar hep. Benim kilo fazla çıkar bu durumda. Ne yapayım.

O zaman yeşil çay ve kiraz sapini ihmal etme canım ♡ Bol su içeren sorun olmaz bence ;)

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar :KK66:

Dışarı işleri hallettim şükür :KK66: Yarın sabah erkenden Annemin teyzesine Refakatçi olarak hastaneye gideceğim :KK66: artık bilmiyorum kaç gün kalırız amasanirim en fazla iki gün daha sürer :KK66:
Doktor hastanelik bir durumu yok pek demiş ama sanırım Alzheimer de var ( Annem telefonda pek anlatamiyor Teyzesinin yanında olduğu için )
Annemin Rahmetli Anannesi de Alzeimher olmuştu ve Son zamanları çok sikintiliydi ( Allâh razı olsun sadece Gelini baktı )
Doktor kesinlikle bir bakım evine yerleştirmek şart tek başına yaşayamaz demiş ısrarla :KK66:

Bakalim yarın biz baş başa kalacağız Koca Teyzeyle ♡♡♡♡
Annem de diyor ya sizin de evlilik yıldönümünüz ama ne yapayım kardeşin gelecek ona hazırlık yapmam lazım diye :KK66: Dedim dert değil alırım bir dilim pasta Teyzoşla mum ufleriz :KK70: :KK70: :KK70:

Sağlık olsun da evlilik yıldönümü yine kutlanır nasılsa :KK66:

Süpersin canım :KK66: harika gidiyorsun ♡♡♡♡

Bizde KYK'ya başvurur diye düşünüyorduk :KK66: ayda 500 veriyormuş :KK66:
Birde bizim ilçede bir dernek üniversite okuyanlara geri odemesiz burs veriyormuş :KK66: ona da baş vuracak :KK66: gerçi ordan bir şey cikmasa da sıkıntı olmaz kyknin üzerini kolay tamamlariz :KK66:
Hiç biri olmasa da eşim hallederim ben olmadı biraz girtlaktan kisariz az gezerek olur biter dedi :KK70:

Harikasın canım :KK66: valla imreniyorum sana ♡

Bence 4 kaşık yeterli olur :KK66: malum kısır sisiriyor :KK66:

O zaman yeşil çay ve kiraz sapini ihmal etme canım ♡ Bol su içeren sorun olmaz bence :KK66:
Allah kolaylık versin. Alzaymır çok zor. Yaşı da bayağı ileri. Çektirmesin rabbim.

Allah kolaylık versin. Alzaymır çok zor. Yaşı da bayağı ileri. Çektirmesin rabbim.

Aminnnn canım ;) hayır maşallah iki büklüm olmasına rağmen dolanıyor hatta kendi işini de kendi yapıyor ( köyde en az 5 yeğeni veya yegenlerinin çocukları var ama ancak arada bir ugrarlar bir 15 - 20 dakika )
Sanırım doktor da başına bir şey gelmesin diye bakım evine yatış istedi ;) yoksa Allah korusun bir gün yemek yapayım derken evi de yakar :( unutursa

Bu arada tamda zamanında regl olmaya başlıyorum :( Gerci henüz sökülmesi başlamadı ama mecbur önlem alacağım ;)
Kendime geceden çanta hazirlarim ( yedek çamaşır kıyafet falan ;) )
Sabah erkenden çıkacağım yola ( 1 saat ötede hastane )

Eylulcüler sonundaoldu sonundaoldu , Lilimam Lilimam aklınızda olan bütün sevdiğiniz cıslari yiyin zamanımız daraliyor. Bugün acılı domatesli bulgur pilavı yaptım yufka ekmekle tika basa yedim mesela. :kk77::KK76: Bir kaşık da olsa sonra izin yok bilginiz olsun. :KK12:Sıkı bir diyet bizi bekliyor.

Eylulcüler sonundaoldu sonundaoldu , Lilimam Lilimam aklınızda olan bütün sevdiğiniz cıslari yiyin zamanımız daraliyor. Bugün acılı domatesli bulgur pilavı yaptım yufka ekmekle tika basa yedim mesela. :kk77::KK76: Bir kaşık da olsa sonra izin yok bilginiz olsun. :KK12:Sıkı bir diyet bizi bekliyor.
Oyy yufka ekmek. Saf mısır unu kullanıyorum mecburen. Arada ekmek çekiyor canım.

Bu arada tamda zamanında regl olmaya başlıyorum :KK43: Gerci henüz sökülmesi başlamadı ama mecbur önlem alacağım :KK66:
Kendime geceden çanta hazirlarim ( yedek çamaşır kıyafet falan :KK66: )
Kolay gelsin canım. Sevaba giriyorsun ne güzel. Zor günlerinde senin de yardıma koşanın bol olsun inşallah.

Oyy yufka ekmek. Saf mısır unu kullanıyorum mecburen. Arada ekmek çekiyor canım.
Canım canınız cekmez inşallah nolur kusuruma bakmayın. Dengesizligim tutuyor bazen. :olamaz: Hani biz sonra başlayacağız ya diyete şimdiden önlemlerini alsınlar diye istedim. Sizlerin maşallahi var duzeniniz bozulmaz inşallah. Ekmek olarak köy ekmeğini sabahları tuketebilirsin kilo vermede sıkıntı olmaz.

Eylülde gel :KK75::KK75::KK75::KK55::KK45:

Bu arada tamda zamanında regl olmaya başlıyorum :KK43: Gerci henüz sökülmesi başlamadı ama mecbur önlem alacağım :KK66:
Kendime geceden çanta hazirlarim ( yedek çamaşır kıyafet falan :KK66: )
Kolay gelsin canım

Bu arada evlilik yıldönümünüzde kutlu mutlu olsun.🎂 Nice senelere ❤️

Benim lise yıllarımda eylul sınavları olurdu. Hocalar bizi bu şarkıyla korkuturdu Yenoşum. :cry:Eylulde tam tekmil başlıyoruz inşallah.
Benim zamanımda da 😊
Demek ki aynı zamanlarin çocuklarıyız 😊

Önceden daha zordu okumak.. simdi kalma derdi yok sanırım dimi ..
Yanlış mı biliyorum

Back