• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Çok şükür bu sabah dinç uyandım ;) Gece geç saate kadar baş ağrısı çektim ( tamamen Annemin teyzesine takılıp üzüldüm ) sonra koltukta uyuya kalmışım ;)
Eşim geç saatte hadi yatağa dediğinde saat kaçtı bakmadım bile ;)

Merhaba arkadaşlarrrr...Bugunku menümü paylaşayım bende
Sabah 2 yumurta biraz peynir
Araöğün sütlükahve badem günkurusu
Akşam tavuklu salata ayran
Spor 7 km yürüyüş 💃🏿💃🏿💃🏿

Afiyet olsun canım ;) Sporun da süper daha ne olsun ♡

Çok çok özür diliyoeum dün ve bugun giremedim işyerim inanılmaz yoğundu almanyadan misafirler geldi ne olur beni affedin
Sorumsuzluğumdan dolayı tekrar özür diliyoeum öyle uyku sersemiyim ki şuamda ne yazıcağımı ne söyleyeceğimi bilemiyoeum

Canım bu kadar dert etme ;) özür dileyecek bir durum yok ;) Hepimiz dönem dönem yoğun olabiliriz ;) Tek ricam önceden haber verirsek birbirimize en azından merak etmeyiz ;)
Yoksa tabiki bir kaç gün idare edilebilir ♡♡♡♡
Üzme tatlı canını cidden sıkıntı yok ;)

Gunaydin kizlar

Herkese hayırlı akşamlar :KK66:

Bugün öğleden sonra Annemler acil köye gittiler :KK43: 93 yaşındaki Teyzesi ( ailecek çok severiz ) Annemler haber göndermiş ille gelsinler acil diye :KK66:
Rahatsizlandi diye bizimkiler de apar topar gittiler :KK66:

Eskiler hatırlar yaklaşık 1 sene önce eşimi ve beni cagirmisti ve mallarını Mehmetçik Vakfına bağışlamak istediğini söylemişti ♡♡♡♡ Maalesef hiç çocuğu olmamış ( bir sürü yeğen var ama açıkçası benim Annem de dahil kimseden hayır yok ya mesafe bahane yada işlerine gelmediği için )

Eşime ve bana çok düşkün ve o zaman 1 günde istediği gibi vasiyetini yasal olarak hazirlatip işlemleri yaptirmistik ♡

Annemler gittiğinde evinde kalmaktan korktuğunu falan söylemiş hatta gece gelip bogazimi siktilar demiş :KK43: belki alzheimer falan olmuştur belkide rüya gördü ama inatla girmem o eve demiş :KK43:
Tabi rahatsız mi acaba diye ambulans falan cagirmislar ve şu anda hastanede ( Annem refakatci kaldı ama eğer 2 günden fazla kalırsa ben pperşembe gideceğim refakatçi kalmaya çünkü Annem o gün ogluşu gelecek diye kalmam dedi :KK43: )

Öğleden beri kadincagiza üzülüyorum :KK43:
Valla gelip kalsa alacağım eve ( ki eşim de diyor gelsin bize herkesin ödü kopuyor üzerime kalacak diye ) ama asla gelmek istemiyordu daha evvel teklif ettigimizde çünkü alışmış bahçe içindeki küçük evine ama şimdi ne olacak bilmiyorum :KK43:

Rahmetli kocasının yegenleri zamanında evin yerini de elinden almışlar ama biz diğer iki yerini bagislamasina yardimci olunca onlara dokunamadilar :KK66: günahlarını almayayim ama acaba kadincagizi korkuttular mi gece de böyle evinden çıkmayan kadın evine girmek istemiyor :KK43:

Aminnnnn canım inşallah cümlesiiçin hayırlı olur ♡♡♡♡

Hadi gözün aydın :KK66: bir daha dert olmaz inşallah ♡

Çok teşekkür ederim canım :KK66:
Aşçılık okuyacak inşallah ♡♡♡♡

Harikasın canım ♡
Aynen devam :KK66:

Aminnnnn canım cumlesine ♡♡♡♡

Geçmiş olsun canım :KK66: bence de bir degerlerine baktır :KK66: Bazen Vitamin eksikliği de sebep olabiliyor :KK66:

Aşçılık ♡♡♡
Aslında inşaat mezunu :KK66: daha 1 sene öncesine kadar hep mimar olacağım diyordu ama oldum olası Mutfakta olmayı seviyor ve yaptığı şeyler çok begenilince acaba mi dedi bizde ne istersen onu oku sonuçta mutlu olman önemli dedik :KK66:

Tebrikler canım gayet güzel ♡
Teyzeye uzuldum cnm yaa bir basina kalmak zor is
Kizin icinde hayirli olsun sevdigi bir bolumde okumasi cok guzel olacak

Birazdan kahvaltimi yapıp sağlık ocağına eşimin ilaçlarını yazdirmaya gideceğim ;) sonra da Annemi arayıp duruma göre koca teyzemi görmeye giderim kızlarla ( dünden beri benim kızlar da ille gidelim görelim diyorlar ;)

Günaydınlar herkese:KK59: Her sabah tartılma huyum var önüne geçemiyorum maalesef veee bu sabah yine eksileri gördüm Allahım bin şükür..

Dün ki menümü yazayım;

Sabah : 1 fincan yeşil çay, lor peynirli yumurta salatası
Ara : 2 ceviz , 1 fincan rezene çayı
Öğle : 1 şişe maden suyu, 120 gr light ton balığı, 1 porsiyon mevsim salata
Ara : 1 kutu activia içine 1 adet siyah erik, tarçın ve chia tohumu atarak yedim
Akşam: 1 kase detoks çorba (mantarlı, mercimekli)
Ara : 1 fincan Detoks çayı

Gün içinde 2 litre detoks suyu ve 1,5 litre civarında normal su tükettim
Spor : 1 saat 40 dakika kesintisiz tempolu yürüyüş

Günaydın 😍

Banucum Allah hayırlı kapı açsın teyzeye .. kimseye muhtaç etmesin 🙏

Kızın için de istediği bölüm olmasina çok sevindim.. gastronomi pek gözde meslek artık..kızımın bir arkadaşı da Aydın da okuyo o bölümü.. sadece özel üni oluşu zorlamazmi sizi diye düşündüm ...
Ama vardır sizin de planiniz..

Günaydınlar herkese:KK59: Her sabah tartılma huyum var önüne geçemiyorum maalesef veee bu sabah yine eksileri gördüm Allahım bin şükür..

Dün ki menümü yazayım;

Sabah : 1 fincan yeşil çay, lor peynirli yumurta salatası
Ara : 2 ceviz , 1 fincan rezene çayı
Öğle : 1 şişe maden suyu, 120 gr light ton balığı, 1 porsiyon mevsim salata
Ara : 1 kutu activia içine 1 adet siyah erik, tarçın ve chia tohumu atarak yedim
Akşam: 1 kase detoks çorba (mantarlı, mercimekli)
Ara : 1 fincan Detoks çayı

Gün içinde 2 litre detoks suyu ve 1,5 litre civarında normal su tükettim
Spor : 1 saat 40 dakika kesintisiz tempolu yürüyüş

Ben gün de iki üç kez tartiliyorum ..
Akşam yatmadan tartilip sabah kaç geleceğimin hesabını yapıyorum falan 🙄😁
Psikolojik bir rahatsizlikmi acaba bende ki 😮😄

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Çok şükür bu sabah dinç uyandım :KK66: Gece geç saate kadar baş ağrısı çektim ( tamamen Annemin teyzesine takılıp üzüldüm ) sonra koltukta uyuya kalmışım :KK66:
Eşim geç saatte hadi yatağa dediğinde saat kaçtı bakmadım bile :KK66:

Afiyet olsun canım :KK66: Sporun da süper daha ne olsun ♡

Canım bu kadar dert etme :KK66: özür dileyecek bir durum yok :KK66: Hepimiz dönem dönem yoğun olabiliriz :KK66: Tek ricam önceden haber verirsek birbirimize en azından merak etmeyiz :KK66:
Yoksa tabiki bir kaç gün idare edilebilir ♡♡♡♡
Üzme tatlı canını cidden sıkıntı yok :KK66:
Çok teşekkür ederim inanın bir anda bir yoğunluk dönemine girdim haber bile veremedim .

Dünkü menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta domates salatalık 1 çatal kadar peynir 1 form çayı
Öğle mercimek salatası bir kase yoğurtlu patlıcan
Akşam fesleğenli makarna spagetti 1 tabak bunu yapmayacaktım biliyorum ama çok canım istedi yanında bamya yemeği
Ekmek gün içerisinde hiç tüketmedim ekmeği bırakalı 3 hafta oluyor bayramdan sonra günde bir dilim kadar çavdar ekmeği yemeyi düşünüyorum su 3 litre oldu

Slm kizlar

Bugun ogle yemegi menusunu degistirmisler corba haric hic bir sey bana uygun degildi ve degistirildiginden haberim olmadigi icin (arayip soylemediler hasibe abla sana uygun mu diye :KK70: ) hazirliksiz yakalandim ve mecbur yedim. Artik aksami hafif tutup bugunku sporu ihmal etmemem lazim :KK43:

Son düzenleme:
Güzel gözlü , güzel huylu Bulamiyorum Bulamiyorum ❤ başlamış resimli menü vermeye çok sevindim kuzu...
Bayram da bozmak yok emi🤨
Evet basladim cnm hayirlisiyla. Insallah bayramda birakmak yok ramazda yedimde ne oldu basa sardim

Slm kizlar

Bugun ogle yemegi menusunu degistirmisler corba haric hic bir sey bana uygun degildi ve degistirildiginden haberim olmadigi icin (arayip soylemediler hasibe abla sana uygun mu diye :KK70: ) hazirliksiz yakalandim ve mecbur yedim. Artik aksami hafif tutup bugunku sporu ihmal etmemem lazim :KK43:

Hahahha .. ne ayıp etmiş zalımlar😁😁

Yenayim yenayim YENA YENA
Ateşlerde yenayim
O tomurcuk yanaklardan bir gül alayım
:KK75::KK75::KK75:
Merhaba kizlaaaar...menuleriniz çok güzel. Asibecim sana yapılan komplo affedilir gibi değil ama mavişimin zigzagi olsun diyelim artık...bol bol su iç...bulabilirsen limonlu olsun....varsa yeşil çay tüket...günü bu şekilde telafi et...

1 saat yürüyüş yaptım açık havada. Az kendime geldim. Evde bir sürü cıss var yemeye. Kendime patates haşlayıp üzerine yoğurt pulbiber vs döküp diyet mantısı yapacağım. Evde benimle diyet yapab olsa ne güzel olurdu. Alayı zayıf zalımların.😋Bir de boğazlılar maşallah. Mutfaktan çıkmıyorum. Yediklerim, yaptıklarım ve karşıdan baktıklarımın yanında ne ki.
İrade savaşı veriyorum yıllardır.

Menüm kızlar:
1.00 x 1 Adet Domates 14 kcal
1.00 x 1 Adet Salatalık 11 kcal
3.00 x 1 Adet Yeşi̇l Bi̇ber 36 kcal
0.75 x 100gr Mi̇hali̇ç Peyni̇r 270 kcal
4.00 x 1 Adet Yeşi̇l Zeyti̇n 28 kcal
4.00 x 1 Adet Si̇yah Zeyti̇n 32 kcal
5.00 x 1 Adet Cevi̇z 135 kcal
1.00 x 1 Yemek Kaşığı (18gr) Bal 55 kcal
1.00 x 1 Bardak (200ml) Yörsan Ayran 74 kcal
3.00 x 1 Adet Haşlanmış Patates 300 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) 68 kcal
4.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersi̇z) 12 kcal
0.50 x 1 Avuç Fıstık 75 kcal
Toplam 1110 kcal
1.00 x 1 Saat Yürümek/Yürüyüş (Hafi̇f Tempo) 200 kcal
Toplam 200 kcal

bugünkü öğlen menüm zeytinyağlı fasulye 8 kaşık söğüş domates salatalık 2 dilim çavdar ekmeği ve 1 bardak ayran arada bir küçük elma akşam yemeği olarak birazcık et ve yine söğüş domates salatalık ve ayran olarak yapacağım hala tartılmadım söz verdiğim gibi listede olmasamda bu haftaki başarımı merak ediyorum :) birde kızlar bu akşam arkadaşlarımla piknik yapacağız temiz hava çok ısrar etmiştim kısır yapçaklar ve bi kaç kaşık en fazla 8:) yiyebilirim dimi bu kadar kaçamaksız gittim hakediyor muyum

Yarın tatil yolculuğumuz başlıyor. Bavul hazırlamaktan gına geldi. Yazlık işine soğuk baksam da böyle eşya toplamamak için acaba demeye başladım.
Tatilde dikkat edeceğim kızlar. Allah nasip ederse bol bol yüzeceğim.
Kaptan primolut u kullanmaya başladım. Çok ödem yapıyor yazmışlar hep. Benim kilo fazla çıkar bu durumda. Ne yapayım.

Back