Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Tabii ki yersin. Ama keşke öğlen o ekmekleri yemeseydin.sabah ne yedin bilmiyorum ama bir yerde dengelememiz lazım. Akşam çoksa sabah öğle az gibi.

Colombre tukettigin besinlerin karşısındaki 1×1 altı çizili rakam adet sayısı mi oluyor?

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar

Dışarı işleri hallettim şükür Yarın sabah erkenden Annemin teyzesine Refakatçi olarak hastaneye gideceğim artık bilmiyorum kaç gün kalırız amasanirim en fazla iki gün daha sürer
Doktor hastanelik bir durumu yok pek demiş ama sanırım Alzheimer de var ( Annem telefonda pek anlatamiyor Teyzesinin yanında olduğu için )
Annemin Rahmetli Anannesi de Alzeimher olmuştu ve Son zamanları çok sikintiliydi ( Allâh razı olsun sadece Gelini baktı )
Doktor kesinlikle bir bakım evine yerleştirmek şart tek başına yaşayamaz demiş ısrarla

Bakalim yarın biz baş başa kalacağız Koca Teyzeyle ♡♡♡♡
Annem de diyor ya sizin de evlilik yıldönümünüz ama ne yapayım kardeşin gelecek ona hazırlık yapmam lazım diye Dedim dert değil alırım bir dilim pasta Teyzoşla mum ufleriz

Sağlık olsun da evlilik yıldönümü yine kutlanır nasılsa

Süpersin canım harika gidiyorsun ♡♡♡♡

Banu KYK ya başvurun inşallah kredi yerine burs çıkar o zaman sahane olur...

Bizde KYK'ya başvurur diye düşünüyorduk ayda 500 veriyormuş
Birde bizim ilçede bir dernek üniversite okuyanlara geri odemesiz burs veriyormuş ona da baş vuracak gerçi ordan bir şey cikmasa da sıkıntı olmaz kyknin üzerini kolay tamamlariz
Hiç biri olmasa da eşim hallederim ben olmadı biraz girtlaktan kisariz az gezerek olur biter dedi

Harikasın canım valla imreniyorum sana ♡

Bence 4 kaşık yeterli olur malum kısır sisiriyor

O zaman yeşil çay ve kiraz sapini ihmal etme canım ♡ Bol su içeren sorun olmaz bence

Allah kolaylık versin. Alzaymır çok zor. Yaşı da bayağı ileri. Çektirmesin rabbim.

Allah kolaylık versin. Alzaymır çok zor. Yaşı da bayağı ileri. Çektirmesin rabbim.

Aminnnn canım hayır maşallah iki büklüm olmasına rağmen dolanıyor hatta kendi işini de kendi yapıyor ( köyde en az 5 yeğeni veya yegenlerinin çocukları var ama ancak arada bir ugrarlar bir 15 - 20 dakika )
Sanırım doktor da başına bir şey gelmesin diye bakım evine yatış istedi yoksa Allah korusun bir gün yemek yapayım derken evi de yakar unutursa

Bu arada tamda zamanında regl olmaya başlıyorum Gerci henüz sökülmesi başlamadı ama mecbur önlem alacağım
Kendime geceden çanta hazirlarim ( yedek çamaşır kıyafet falan )
Sabah erkenden çıkacağım yola ( 1 saat ötede hastane )

Eylulcüler sonundaoldu , Lilimam aklınızda olan bütün sevdiğiniz cıslari yiyin zamanımız daraliyor. Bugün acılı domatesli bulgur pilavı yaptım yufka ekmekle tika basa yedim mesela. Bir kaşık da olsa sonra izin yok bilginiz olsun. Sıkı bir diyet bizi bekliyor.

Oyy yufka ekmek. Saf mısır unu kullanıyorum mecburen. Arada ekmek çekiyor canım.

Kolay gelsin canım. Sevaba giriyorsun ne güzel. Zor günlerinde senin de yardıma koşanın bol olsun inşallah.

Oyy yufka ekmek. Saf mısır unu kullanıyorum mecburen. Arada ekmek çekiyor canım.
Canım canınız cekmez inşallah nolur kusuruma bakmayın. Dengesizligim tutuyor bazen. Hani biz sonra başlayacağız ya diyete şimdiden önlemlerini alsınlar diye istedim. Sizlerin maşallahi var duzeniniz bozulmaz inşallah. Ekmek olarak köy ekmeğini sabahları tuketebilirsin kilo vermede sıkıntı olmaz.

Eylülde gel

Kolay gelsin canım

Bu arada evlilik yıldönümünüzde kutlu mutlu olsun. Nice senelere

Benim lise yıllarımda eylul sınavları olurdu. Hocalar bizi bu şarkıyla korkuturdu Yenoşum. Eylulde tam tekmil başlıyoruz inşallah.
Benim zamanımda da
Demek ki aynı zamanlarin çocuklarıyız

Önceden daha zordu okumak.. simdi kalma derdi yok sanırım dimi ..
Yanlış mı biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…