- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Merhaba arkadaşlarrrr...Bugunku menümü paylaşayım bende
Sabah 2 yumurta biraz peynir
Araöğün sütlükahve badem günkurusu
Akşam tavuklu salata ayran
Spor 7 km yürüyüş
Çok çok özür diliyoeum dün ve bugun giremedim işyerim inanılmaz yoğundu almanyadan misafirler geldi ne olur beni affedin
Sorumsuzluğumdan dolayı tekrar özür diliyoeum öyle uyku sersemiyim ki şuamda ne yazıcağımı ne söyleyeceğimi bilemiyoeum
Teyzeye uzuldum cnm yaa bir basina kalmak zor isSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı akşamlar
Bugün öğleden sonra Annemler acil köye gittiler93 yaşındaki Teyzesi ( ailecek çok severiz ) Annemler haber göndermiş ille gelsinler acil diye
Rahatsizlandi diye bizimkiler de apar topar gittiler
Eskiler hatırlar yaklaşık 1 sene önce eşimi ve beni cagirmisti ve mallarını Mehmetçik Vakfına bağışlamak istediğini söylemişti ♡♡♡♡ Maalesef hiç çocuğu olmamış ( bir sürü yeğen var ama açıkçası benim Annem de dahil kimseden hayır yok ya mesafe bahane yada işlerine gelmediği için )
Eşime ve bana çok düşkün ve o zaman 1 günde istediği gibi vasiyetini yasal olarak hazirlatip işlemleri yaptirmistik ♡
Annemler gittiğinde evinde kalmaktan korktuğunu falan söylemiş hatta gece gelip bogazimi siktilar demişbelki alzheimer falan olmuştur belkide rüya gördü ama inatla girmem o eve demiş
Tabi rahatsız mi acaba diye ambulans falan cagirmislar ve şu anda hastanede ( Annem refakatci kaldı ama eğer 2 günden fazla kalırsa ben pperşembe gideceğim refakatçi kalmaya çünkü Annem o gün ogluşu gelecek diye kalmam dedi)
Öğleden beri kadincagiza üzülüyorum
Valla gelip kalsa alacağım eve ( ki eşim de diyor gelsin bize herkesin ödü kopuyor üzerime kalacak diye ) ama asla gelmek istemiyordu daha evvel teklif ettigimizde çünkü alışmış bahçe içindeki küçük evine ama şimdi ne olacak bilmiyorum
Rahmetli kocasının yegenleri zamanında evin yerini de elinden almışlar ama biz diğer iki yerini bagislamasina yardimci olunca onlara dokunamadilargünahlarını almayayim ama acaba kadincagizi korkuttular mi gece de böyle evinden çıkmayan kadın evine girmek istemiyor
Aminnnnn canım inşallah cümlesiiçin hayırlı olur ♡♡♡♡
Hadi gözün aydınbir daha dert olmaz inşallah ♡
Çok teşekkür ederim canım
Aşçılık okuyacak inşallah ♡♡♡♡
Harikasın canım ♡
Aynen devam
Aminnnnn canım cumlesine ♡♡♡♡
Geçmiş olsun canımbence de bir degerlerine baktır Bazen Vitamin eksikliği de sebep olabiliyor
Aşçılık ♡♡♡
Aslında inşaat mezunudaha 1 sene öncesine kadar hep mimar olacağım diyordu ama oldum olası Mutfakta olmayı seviyor ve yaptığı şeyler çok begenilince acaba mi dedi bizde ne istersen onu oku sonuçta mutlu olman önemli dedik
Tebrikler canım gayet güzel ♡
Günaydınlar herkeseHer sabah tartılma huyum var önüne geçemiyorum maalesef veee bu sabah yine eksileri gördüm Allahım bin şükür..
Dün ki menümü yazayım;
Sabah : 1 fincan yeşil çay, lor peynirli yumurta salatası
Ara : 2 ceviz , 1 fincan rezene çayı
Öğle : 1 şişe maden suyu, 120 gr light ton balığı, 1 porsiyon mevsim salata
Ara : 1 kutu activia içine 1 adet siyah erik, tarçın ve chia tohumu atarak yedim
Akşam: 1 kase detoks çorba (mantarlı, mercimekli)
Ara : 1 fincan Detoks çayı
Gün içinde 2 litre detoks suyu ve 1,5 litre civarında normal su tükettim
Spor : 1 saat 40 dakika kesintisiz tempolu yürüyüş
Çok teşekkür ederim inanın bir anda bir yoğunluk dönemine girdim haber bile veremedim .Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Çok şükür bu sabah dinç uyandımGece geç saate kadar baş ağrısı çektim ( tamamen Annemin teyzesine takılıp üzüldüm ) sonra koltukta uyuya kalmışım
Eşim geç saatte hadi yatağa dediğinde saat kaçtı bakmadım bile
Afiyet olsun canımSporun da süper daha ne olsun ♡
Canım bu kadar dert etmeözür dileyecek bir durum yok Hepimiz dönem dönem yoğun olabiliriz Tek ricam önceden haber verirsek birbirimize en azından merak etmeyiz
Yoksa tabiki bir kaç gün idare edilebilir ♡♡♡♡
Üzme tatlı canını cidden sıkıntı yok
Evet basladim cnm hayirlisiyla. Insallah bayramda birakmak yok ramazda yedimde ne oldu basa sardimGüzel gözlü , güzel huyluBulamiyorum ❤ başlamış resimli menü vermeye çok sevindim kuzu...
Bayram da bozmak yok emi
Slm kizlar
Bugun ogle yemegi menusunu degistirmisler corba haric hic bir sey bana uygun degildi ve degistirildiginden haberim olmadigi icin (arayip soylemediler hasibe abla sana uygun mu diye) hazirliksiz yakalandim ve mecbur yedim. Artik aksami hafif tutup bugunku sporu ihmal etmemem lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?