• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

İyi akşamlar kızlar.
Geçmişi okuyamadım. Altta yazan çerezleri fazladan hesapladım.
2.00 x 1 Adet Domates 28 kcal
3.00 x 1 Adet Salatalık 33 kcal
0.25 x 100gr Mi̇hali̇ç Peyni̇r 90 kcal
1.00 x 1 Adet Armut 70 kcal
1.00 x 100gr Büyük Eri̇k 110 kcal
1.00 x 1 Fi̇ncan Türk Kahvesi̇ (Şekerli̇) 23 kcal
10.00 x 1 Yemek Kaşığı (20gr) Kuru Fasulye (Etsi̇z) 240 kcal
5.00 x 1 Yemek Kaşığı (20gr) Kuru Fasulye (Etsi̇z) 120 kcal
3.00 x 1 Porsi̇yon Karışık Çerez 420 kcal
5.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersi̇z) 15 kcal
Toplam 1149 kcal
0.75 x 1 Saat Yüzmek 337 kcal
0.50 x 1 Saat Yürümek/Yürüyüş (Hafi̇f Tempo) 100 kcal
Şekersiz çayın kalorisimi var o_O

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı geceler ;)

Öğleden sonra kızlarla parka ciktik hem ufaklık arkadaşıyla oyun oynadı hemde ben arkadaşla oturup sohbet ettik ;)

Akşam 7den sonra da eşimle buluşup AVM'ye gidip alışveriş yaptık ;) Hemde ne alışveriş D Büyük kız ille Anne sen sebzeleri ve mutfak icin lazim olan diğer şeyleri al ben deterjan bölümünü hallederim dedi ( hesapta vakit kazanacağız )

Anam milletin kızı makyaj malzemeleri ister bizimki deterjan manyağı çıktı :D :D :D
Yok bu beyazlara lazım yok bu dolapları güzel temizliyor diye diye deterjanlari doldurdu :D Tabi hepsi de evde eksikti ;) ama onlarialmak bile mutlu etti onu :D

Kasada gerçi babamız pek mutlu olmadı ama deterjanlar rahat 2 ay gider Allahtan ;)

Ayyy giremedim bir daha foruma
Araba esimde dolmustan indim simdi yuruyorum cok sicaaakkk

Benim listeye girebilmem icin ayrildigim kiloma donmem gerekiyor sanirim

Ayrildigim kilom 93.5 tu galiba
Bugun 104.8
Gelsin sopalarrrrr oynakbasi34 oynakbasi34 @Elhan
Hic bahane bulmucam cunku suc bende yersen ve spor yapmazsan boyle olursun iste
3 haneleri gormeyeydim iyiydi ama geldigi gibi giderler insallah
Simdi soyle dusunelim hasibe foruma yeni uye oldu ve bu topige ilk defa yaziyor

Aksam duzceye gitcez pazar aksami geri doncez giremezsem hasibe gazabimizdan korktu kacti diye dusunmeyin

Olculerim ise o resimdeki gibi aldim @DilaBg
Gogus 104
Bel 94
Gobek 103
Kalca 129
Ic bacak 66
Kol 39

Canım 3leri görmen kötü olmuş ama bak 2li hanelerden fazla uzaklasmadan hemen toparlarsin nasılsa ;)
Pes etmek yok hele ki bayramdan sonra çok daha dikkatli olmamız lazım ki artık bizde şu 3lu hanelerden sonsuza kadar uzaklasalim ;)

Vayy abbamm,sen olmasan beni hatırlayan yok vallahii😫
İzindeydim evet ama katilayim demistim bayramdan sonra ama cuma listede adimi gormeyince heralde,hala listeye alinmadim dedim.
Sen de yoksun,yaz geldi herkez bir kenara dagildi😊ama ben kilomu koruyorum ablacim.84 ile izine ayrilmistim,hala 84 um.insallah yaz bitsin herkz yuvaya donsun devam edicem.sen nasilsin yavrularin geldi gittimj iyilermi?.
Optum seni💓

Canım hep aklımdan sende ama işte gelmeyince yoğunluğun var diye ses etmedim ;) Sen ne zaman bundan sonra kesin burdayım dersen hemen listeye dahil ederim senide tabiki ;) hem Kilo olarak artida olmadığın için istediğin An izinden donebilirsin ♡

Bu arada tatilde Kilo almamak çok büyük başarı tebrikler ;)

Bugünün menüsü:
Kahvaltı: peynirli omlet,salatalık
Ara: sütlü kahve,çiğ fındık fıstık
Öğle: haşlanmış tavuk,yoğurtlu köz biber salatası
Akşam: yoğurtlu semizotu
Ara: 1 kare şekersiz bitter çikolata
Spor: jillian level 1
Su: 2.5 lt

Çok güzel bir menü canım tebrikler ;)

İyi akşamlar kızlar.
Geçmişi okuyamadım. Altta yazan çerezleri fazladan hesapladım.
2.00 x 1 Adet Domates 28 kcal
3.00 x 1 Adet Salatalık 33 kcal
0.25 x 100gr Mi̇hali̇ç Peyni̇r 90 kcal
1.00 x 1 Adet Armut 70 kcal
1.00 x 100gr Büyük Eri̇k 110 kcal
1.00 x 1 Fi̇ncan Türk Kahvesi̇ (Şekerli̇) 23 kcal
10.00 x 1 Yemek Kaşığı (20gr) Kuru Fasulye (Etsi̇z) 240 kcal
5.00 x 1 Yemek Kaşığı (20gr) Kuru Fasulye (Etsi̇z) 120 kcal
3.00 x 1 Porsi̇yon Karışık Çerez 420 kcal
5.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersi̇z) 15 kcal
Toplam 1149 kcal
0.75 x 1 Saat Yüzmek 337 kcal
0.50 x 1 Saat Yürümek/Yürüyüş (Hafi̇f Tempo) 100 kcal

Süper bir gün olmuş yine tebrikler ;)

Bende menümü paylaşayım
Sabah menemen peynir zeytin yesilcay 2 etimek
Araogun sutlukahve 10 adet badem 1 hurma 1 kayısı
Ögle haslanmış kabak yogurt pulbiber 1 tabak
Aksam haslanmış kabak yogurt pulbiber 1 kase
Ancak 1.5 litre su maalesef

Tebrikler canım menun seninde gayet güzel ;)

maalesef kilo aldigimi görmüstüm 2 gün önce bugünde tartilmamistim :KK12:yarin erkenciyim ama tartilip öyle cikcam evden...ve yarin itibari düzgün beslenip menülerimi paylasmaya özen gösterecegim.

Pes etmek yok canım nasılsa o kilolar birden pes edip gidecektir ;)

Sonuçlar belli oldu kızlar ;)

En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 633. ETAPEn Büyük TÜRKİYE

TAKIM DERECELERİ
spor-smileyi-hareketli-resim-0294.gif

1. (8. TAKIM) ==> %1,308
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif

2. (5. TAKIM) ==>%0.725
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif

3.(4. TAKIM) ==>%0.724
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif

BİREYSEL DERECELER
spor-smileyi-hareketli-resim-0331.gif

1. @melita09 => %3,55 => 5. TAKIM

2. Pumpkin00 Pumpkin00 => %2.91 => 9. TAKIM

3. enerji_kusagi enerji_kusagi => %2.00 => 6. TAKIM

ETAP SONUNCUSU

=> @dugi => %-0.89=> 14. Takım :duduk:

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı geceler :KK66:

Öğleden sonra kızlarla parka ciktik hem ufaklık arkadaşıyla oyun oynadı hemde ben arkadaşla oturup sohbet ettik :KK66:

Akşam 7den sonra da eşimle buluşup AVM'ye gidip alışveriş yaptık :KK66: Hemde ne alışveriş D Büyük kız ille Anne sen sebzeleri ve mutfak icin lazim olan diğer şeyleri al ben deterjan bölümünü hallederim dedi ( hesapta vakit kazanacağız )

Anam milletin kızı makyaj malzemeleri ister bizimki deterjan manyağı çıktı :KK70: :KK70: :KK70:
Yok bu beyazlara lazım yok bu dolapları güzel temizliyor diye diye deterjanlari doldurdu :KK70: Tabi hepsi de evde eksikti :KK66: ama onlarialmak bile mutlu etti onu :KK70:

Kasada gerçi babamız pek mutlu olmadı ama deterjanlar rahat 2 ay gider Allahtan :KK66:

Canım 3leri görmen kötü olmuş ama bak 2li hanelerden fazla uzaklasmadan hemen toparlarsin nasılsa :KK66:
Pes etmek yok hele ki bayramdan sonra çok daha dikkatli olmamız lazım ki artık bizde şu 3lu hanelerden sonsuza kadar uzaklasalim :KK66:

Canım hep aklımdan sende ama işte gelmeyince yoğunluğun var diye ses etmedim :KK66: Sen ne zaman bundan sonra kesin burdayım dersen hemen listeye dahil ederim senide tabiki :KK66: hem Kilo olarak artida olmadığın için istediğin An izinden donebilirsin ♡

Bu arada tatilde Kilo almamak çok büyük başarı tebrikler :KK66:

Çok güzel bir menü canım tebrikler :KK66:

Süper bir gün olmuş yine tebrikler :KK66:

Tebrikler canım menun seninde gayet güzel :KK66:

Pes etmek yok canım nasılsa o kilolar birden pes edip gidecektir :KK66:
Sagol kaptanim,sende haklisin o kadarrr kisiyi idare etmek,akilda tutmak zor is😊tesekkurler tekrardan.
İnsallah eylul de bende girerim listeye.ozmn dedigin gibi yogunluk azalir inslh hepimizde.optum seni😘

Sagol kaptanim,sende haklisin o kadarrr kisiyi idare etmek,akilda tutmak zor is😊tesekkurler tekrardan.
İnsallah eylul de bende girerim listeye.ozmn dedigin gibi yogunluk azalir inslh hepimizde.optum seni😘

Bende seni öpüyorum canım ;) Arada sohbete de gel listede olmayınca giden gelmiyor maalesef ;)

:KK68::KK68::KK9:
Takımımızın gururu Frytiop Frytiop bu kez de Birinci yaptı bizi ♡♡♡♡♡♡♡

Helal olsun valla :KK66:

Bu arada haftaya inşallah listemi daha kalabalık olacak :KK66:
3.çü bildirimi olan varsa bana hatırlattı :KK66:
1. Miyiz bu hafta yuppiii

Bu arada yarın yine kızın yüzmesi var ;) yani karga kahvaltısını etmeden evden çıkacağım dönüşü de kızlarla güzel sağlıklı bir kahvaltı yaparız ;)

Tabi gitmeden hem bol suyla güne başlarım hemde vaktim olursa şekersiz sade filtre kahvesi yaparım ki havuzdan eve gelene kadar yıkayın beni ;) olmadı yeşil çay içerim ♡

Bu saate cadı kızımın havuz çantasını hazirlayayim da sabah ugrasmayayim dedim ;) Tabi benim cimcime el paletlerini 2 haftadır bulamiyordu ( Allahtan hoca çok nadiren kullanıyor ve olmayınca dert etmiyor )

Gece gece kafama takıldı onları aramaya giristim tekrar ama nereye tiktigi belli değil hanımın :(
Onları bulamadım ama gece gece mezuremi buldum onun yerine :D :D :D

Nasıl sevindim anlatamam :D hani kenardan para çıkar da en sıkışık anda insan rahatlar ya Heh işte o kadar :D

yok vallah hiç şişman durmuyorsun. boylusun MaşAllah ondan mütevellit sanırım.
ben görüntüm sen gibi olsa tamamım yani ;) çok yumuşak vücudum hiç sıkı olamadım. spor da yaptım ha bir ara ama olmadı. sanırım süreklilik gerek spor içinde.
Evet boyum fena değil bir de kilo eşit dağılıyor vücuduma da ondan öyle gözüküyor yoksa çok kilom var verilecek kuzum. Teşekkürler iltifatların için o senin güzelliğin ❤️

Boyum 1.66
Hedefim 58 (hiç 50 li bişi olmadım olduysamda tartım yoktu haberimde yoktu olmadan ölmüycem :KK70:)
Ya senin?
Benim boyum 1.73 ama herkes daha uzunsun der o nasıl oluyorsa ben ölçünce bu çıkıyor kardeşim 😂
Ben 30 yaşıma kadar yani evlenene kadar hep 56-57 kiloydum. Birçok insan gibi evlendikten sonra yeme ritmim bozuldu ve bugünlere geldik 🙄😭
Keşke eski kiloma dönebilsem. O zamanlar akşam yemeği bile yemezdim ama. Gün içindeki en büyük atıştırmalık bir elma olurdu. Şimdi görsen iştahım çoook açık daha öğlenden akşam ne yiyeceğimi hesaplıyorum 😁 çok işim var çok. Önce beynimi eğitmem gerekiyor. 😅

Takımımızın gururu Frytiop Frytiop bu kez de Birinci yaptı bizi ♡♡♡♡♡♡♡

Helal olsun valla ;)

Bu arada haftaya inşallah listemi daha kalabalık olacak ;)
3.çü bildirimi olan varsa bana hatırlattı ;)
Ya nasıl da süper bir durum ❤️❤️❤️ tebrikler Frytiop Frytiop 💋💋💋

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Yine mecbur karga kahvaltısını etmeden uyandık hazırlanıyor kuzu havuz için ;)
Bende o arada sıcak suyum güne başlarken sizlere bir bakayım dedim ♡

Umarim.kacamaksiz bir haftasonu olur hepimiz için ;)

Back