Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Sıkma canini duzelir gider merak etme. Malesef biz bayanlar vogunlukla alttan almak zorunda kaliyoruz ama sonunda onlarda hatalarini anliyorlar (yani en azindan bizde boyle )

Sen bengisuyla yarışa devam o vakit
Bak Bulamiyorum de siskoluktan bizimle görüşmeden kaçtı gitti

Yaaa sirf o yuzden apar topar dondum tayin falan yalandi

Bulamiyorum çok derinlerdesin bebişim sen güncele gelene kadar herkes dağıldı
Napayim cnm yaaa dun giremedim masallah muhabbetin dibine vurmussunuz. Bir de is yerindeyim musayit oldukca okudum.
Simdi biraz isim var halledince olculerimi ve kilomu yazicam
ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. sopayi hazirla

Türk kahvesi en zor şekersiz içilen şey.Bende sade içmeye alışana kadar akla karayı seçtim.Önce orta kahveye geçtim şekerliden sonra sütlü şekersiz içtim en son sade oldu.Sütle dene sende kırıyor o acılığı iyi oluyor.

AA CANIM İLK DEFA DUYDUM NASIL YAPIYORSUN KAHVE MAKİNASINDA BİR TATLI KAŞIĞI KOYSAM OLUR MU YANİ HEMEN DENİYİM Mİ

Yok çok olur arzu karabuluttan duymuştum ben. 1 fincanlık türk kahvesine önce yarım çay kaşığı dene sonra artırabilirsin.

İlk kez gördüm okudum seni maşallah çok güzel bi enerjin var buraya kadar geldi

Öyle deme bak bugün düne göre 300gr artıdayım. Yaş 40ı geçince ne yesen ekstra yarıyor malesef
Sendemi benim gibi 40 ı devirdin kilomuz gibi yaşımızda yakın desene.Sana katılıyorum gençler homini yiyip kilo verirken ben kıçımı yırtarak veriyorum çokk zor

ilk defa dün yedim yulaf yüksek lif içerikli olur diye yaptım onuda ayyy bilmiyorum artık eczaneyee gidip bir ilaç mı alsam acaaba

hiç duydun mu bilmiyorum ama bu ishal yapıcı ilaçlar kirazdan yapılırmış. mevsimi de zaten. aç karnına yesen biraz üzerine de su içsen etki eder belki. bir de afedersin tuvalet ihtiyacın olmasa da sen aynı saatte gir tuvalete hergün tabi alaturka tuvalet tercih et otur yarım saat falan. beyin bir şekilde bağırsaklara, bağırsak beyne sinyal gönderir. ben psikolojik olarak da fayda göreceğini düşünüyorum.

Ahh ah sen de mi bebişim yaaa,biz kaç kg ile takıma dönebiliyoruz ki

kambersiz olur mu kuzucum evet ben de

ay MaşAllah cnm. Rabbim tekrar o kiloları göstermesin sağlıkla inş..

Sen bengisuyla yarışa devam o vakit
Bak Bulamiyorum de siskoluktan bizimle görüşmeden kaçtı gitti

yaaaa o kadar şişmiş mi Bulamiyorum

İyiyim canım teşekkür ederim. Dünyada kilo vermek gibi bir dert varken diğerleriyle ugraşmamayi tercih ettim. Mutluyum

Hilal @zukkum un bir teki daha...canım benim bak pişman olmayacaksin dene bence liste işini.

+1. bence degirmeli listeye. eylülde ağır toplar olarak sen ben liliş de gircez listeye di mi cnm

kaptan kilonu göremedimmmmmm
heee gördüydüm haırladım. baklalar seni tırmalamıştı
ben ne zaman baklagil yesem sabahına artıyım. sen de tartı öncesi yeme haftasonu ye onları.
bir de listeye sen de gel bence. bak tek kişilik dev kadromuza tek başında ayakta tutmaya çalışıyor listeyi. bence o hepimize örnek olmalı. MaşAllah ona.
nickini unuttum ya

menülerini görünce ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. ım geldi aklıma. o da tencere yemeyi yemezdi de dert olurdu bize
sonuç mu dal gibi bir hatun oldu. zaten eti de sıkı MaşAllahı var. sen de hemencecik zayıflayacaksın anlaşılan.
ama o grisini falan yemezdi.

Sendemi benim gibi 40 ı devirdin kilomuz gibi yaşımızda yakın desene.Sana katılıyorum gençler homini yiyip kilo verirken ben kıçımı yırtarak veriyorum çokk zor
sen bakma onun 40 ı devirdim dediğine mavimli . tam bir afet. çok entel bir tipi var
ben bayıldım fotosunu görünce. baya taş..

Kız nerden çıkarıyorsun millet de ne sanacak alemsin vallahi
Taş olmaya 20 kilo var

Kız nerden çıkarıyorsun millet de ne sanacak alemsin vallahi
Taş olmaya 20 kilo var

yok vallah hiç şişman durmuyorsun. boylusun MaşAllah ondan mütevellit sanırım.
ben görüntüm sen gibi olsa tamamım yani çok yumuşak vücudum hiç sıkı olamadım. spor da yaptım ha bir ara ama olmadı. sanırım süreklilik gerek spor içinde.

sonundaoldu canım girecem listeye tabi ki...bu yıl ki grubun maşallahi var üç mezun ve yeni bacilarla savaş vereceğiz inşallah. Dediğin gibi tencere yemekleri bana yaramıyor şimdiden bıraktım. Hele Antep' te Allah ne verdiyse sanki rizkimi topluyor gibi yedim. Dur demenin zamanı geldi ama...şu bayram telasesini atlatayim artisiz

Ayyy giremedim bir daha foruma
Araba esimde dolmustan indim simdi yuruyorum cok sicaaakkk

Benim listeye girebilmem icin ayrildigim kiloma donmem gerekiyor sanirim

Ayrildigim kilom 93.5 tu galiba
Bugun 104.8
Gelsin sopalarrrrr oynakbasi34 ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
Hic bahane bulmucam cunku suc bende yersen ve spor yapmazsan boyle olursun iste
3 haneleri gormeyeydim iyiydi ama geldigi gibi giderler insallah
Simdi soyle dusunelim hasibe foruma yeni uye oldu ve bu topige ilk defa yaziyor

Aksam duzceye gitcez pazar aksami geri doncez giremezsem hasibe gazabimizdan korktu kacti diye dusunmeyin

Olculerim ise o resimdeki gibi aldim @DilaBg
Gogus 104
Bel 94
Gobek 103
Kalca 129
Ic bacak 66
Kol 39

ben de bayramdan sonra tatile gideceğim. ailecek gideceğiz. kardeşlerim hep birlikte tatil yapalım dedi eşimde tamam dedi. ben de karışmam siz aranızda halledin dedim
çünkü yapacağızmız 1 hafta tatil herkes mutlu olsun diye düşündüm. onlar çok seviyorlar birbirlerini ben de ok dedim. şimdi diyet falan yaptırmazlar bana. ancak eylüldee başlarım ben de.
bir de insna vücudunu tanıyor ne yarıyor ne yaramıyor biliyor. bana da sık sık az az yemek yarıyor mesela.
artık eylüle bomba gibi dalarız listeye tatlım
Sorma sonundaoldu bende bakla sağlıklı hesabı tercih ettim bilseydim sadece çorba ve cacık kalırdım

Neyse bunuda öğrendik o bahaneyle

kesinlikle insna deneye deneye öğreniyor cnm. ben de tanııdm kendimi. artık ona göre yiyorum diyetteyken tabi.

çok almışsın cnm nasıl oldu ki??
hani ben de koruyamayanlardanım ama yine de az az şişiyorum
zatn çok güzel kilo veriyorsun bünyen çok iyi MaşAllah cnm.
ama diyet yapamadığında da dikkati bırakma cnm.
haydi bismillah başla bakalım..

104 mü ciddi olamazsın.

ay inşallah bende alışırım

ah canım çok teşekkür ederim :) aynı düşüncelerdeyim senin için

umutluanne83 izne mi ayrılmıştı nerde bu bacimiz
Bağ evinde unutmuş olmasınlar
Vayy abbamm,sen olmasan beni hatırlayan yok vallahii
İzindeydim evet ama katilayim demistim bayramdan sonra ama cuma listede adimi gormeyince heralde,hala listeye alinmadim dedim.
Sen de yoksun,yaz geldi herkez bir kenara dagildiama ben kilomu koruyorum ablacim.84 ile izine ayrilmistim,hala 84 um.insallah yaz bitsin herkz yuvaya donsun devam edicem.sen nasilsin yavrularin geldi gittimj iyilermi?.
Optum seni

İyi akşamlar kızlar.
Geçmişi okuyamadım. Altta yazan çerezleri fazladan hesapladım.
2.00 x 1 Adet Domates 28 kcal
3.00 x 1 Adet Salatalık 33 kcal
0.25 x 100gr Mi̇hali̇ç Peyni̇r 90 kcal
1.00 x 1 Adet Armut 70 kcal
1.00 x 100gr Büyük Eri̇k 110 kcal
1.00 x 1 Fi̇ncan Türk Kahvesi̇ (Şekerli̇) 23 kcal
10.00 x 1 Yemek Kaşığı (20gr) Kuru Fasulye (Etsi̇z) 240 kcal
5.00 x 1 Yemek Kaşığı (20gr) Kuru Fasulye (Etsi̇z) 120 kcal
3.00 x 1 Porsi̇yon Karışık Çerez 420 kcal
5.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersi̇z) 15 kcal
Toplam 1149 kcal
0.75 x 1 Saat Yüzmek 337 kcal
0.50 x 1 Saat Yürümek/Yürüyüş (Hafi̇f Tempo) 100 kcal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…