- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Sıkma canini duzelir gider merak etme. Malesef biz bayanlar vogunlukla alttan almak zorunda kaliyoruz ama sonunda onlarda hatalarini anliyorlar (yani en azindan bizde boyleSağ ol bitanem fedakarlık değil de birinin taşın altına elini sokması gerekiyordu. Büyük abim Antalya da...ondan yardım istemişler tabi senin evde olsun diyememişler bir pansiyon falan ayarla demişler o da olmaz evim dururken ne pansiyonu demeyince pansiyon bakiyormus.Bunu duyunca tel açtım abime bak ben de Bursadayim benim ev müsait dedim...bizimkiler beni tercih etti tabi....o şekilde gelişti olaylar...bu yüzden eşimin ailesine gitme isteği bozuldu.. adam da bana bozuldu...bir haftadır elimi tutmadan kı....nı dönüp uyuyor yüzüme bir şey diyemiyor tabi...ben anlamam mi...ben de bir şey demiyorum...çocuklarım yüzünden İstanbul'daki akrabalarının nişanına da gidemedi...patladı patlayacak... çocuklar gitmek istemedi düğüne napim onları bırakıp düğüne mı gideyim...kendi çocukları benim evde misafir olsa ben akrabamin dugunüne mi gidelim derdim...konu bile etmem...ama benimki bunu da sorun etti...birkaç gün hiç konuşmadı benle....güya dünyanin en iyi kocası diye geçinir...geçiniz efendim geçiniz...iyi koca yok...biz hep alttan aldığımız için geçiniyoruz .. Ahhh Yenoşum ahhh...BDV lik kadınım da bakma dost var düşman var.. herkesle paylaşilmiyor.
Napayim cnm yaaa dun giremedim masallah muhabbetin dibine vurmussunuz. Bir de is yerindeyim musayit oldukca okudum.
Türk kahvesi en zor şekersiz içilen şey.Bende sade içmeye alışana kadar akla karayı seçtim.Önce orta kahveye geçtim şekerliden sonra sütlü şekersiz içtim en son sade oldu.Sütle dene sende kırıyor o acılığı iyi oluyor.BUGÜNKÜ MENÜMÜ YAZAYIM KIZLAR ÖNCESİNDE ŞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM 1 HAFTADIR HİÇ KAÇAMAKSIZ DEVAM EDİYORUM ŞURAYA KOCAMAN BİR NAZAR BONCUĞUU :)AMA İNANILMAZ HIRS YAPTIM BİRDE SABAHLARI KALKIP ERKEN YÜRÜYÜŞE BAŞLADIM MI OLDU BU İŞ İNŞALLAH ALLAHIM AMİN TEK YAPAMADIĞIM ŞEY TÜRK KAHVESİNİ ŞEKERSİZ İÇEMİYORUM TEK ŞEKERE DÜŞTÜM AMA O BİLE BANA ACI VERİYOR :) İNANIYORUM KIZLAR OLACAK BU KENDİME BİR İNSTAGRAM SAYFASI AÇTIM VE ORADAN TAKİP EDECEĞİM ARTIK BAKALIM NASIL İLERLEME OLACAK:) KENDİMİ MOTİVE ETMEK İÇİN HER ŞEYİ YAPIYORUM VE İSTİYORUM Kİ BUNU KENDİMDE FARK EDEYİM BİR GECEDE :) AMA OLMUYOR BAKALIM ŞUAN Kİ HEDEFİM VE HEP HEDEFİM ÖYLE OLACAK 58 E KADAR GİDECEĞİM KENDİ KENDİMİN REKORUNU KIRMAK İSTİYORUM SAĞLIKLI VÜCUT OLSUN İSTEDİKLERİMİ ALIP GİYMEK İSTİYORUM ARTIK KÜÇÜK ÇANTALAR TAKMAK İSTİYORUM EN ÖNEMLİSİ GİYDİĞİMİ KENDİME YAKIŞTIRMAK İSTİYORUM BİLİYORUM ÇOK UZUN OLDU AMA İÇİMİ DÖKTÜM :)YOLUMUZ UZUN HEYCANIMIZ YÜKSEK GENÇLİĞİMİZ VAR SEVDİĞİM BİR SÖZ İLE YAZIMI NOKTALIYORUM :) HEP BİRLİKTE YAPABİLİRZ YETER Kİ VAZGEÇMEYELİM
AA CANIM İLK DEFA DUYDUM NASIL YAPIYORSUN KAHVE MAKİNASINDA BİR TATLI KAŞIĞI KOYSAM OLUR MU YANİ HEMEN DENİYİM Mİ
Sendemi benim gibi 40 ı devirdin kilomuz gibi yaşımızda yakın desene.Sana katılıyorum gençler homini yiyip kilo verirken ben kıçımı yırtarak veriyorum çokk zorÖyle deme bak bugün düne göre 300gr artıdayım. Yaş 40ı geçince ne yesen ekstra yarıyor malesef
ilk defa dün yedim yulaf yüksek lif içerikli olur diye yaptım onuda ayyy bilmiyorum artık eczaneyee gidip bir ilaç mı alsam acaaba
Ahh ah sen de mi bebişim yaaa,biz kaç kg ile takıma dönebiliyoruz ki
Elbette artı oluyor ama hemen gönderiyorum ...
63-66 arası gidip geliyorum..
Maks iki yıldır hergun yuruyus yapıyorum çok nadir ara vermisimdir ...
Tekrar başa dönmekten ödüm kopuyor çünkü ...
Ha tabii yaş ve beslenme kaynaklı bölgesel fazlaliklarim var.. mesela göbek bacak kollar istediğim gibi değil .. geriye bişey kalmadı zaten
İyiyim canım teşekkür ederim. Dünyada kilo vermek gibi bir dert varken diğerleriyle ugraşmamayi tercih ettim. Mutluyum
Hilal @zukkum un bir teki daha...canım benim bak pişman olmayacaksin dene bence liste işini.
Yurtdışında olan çok eski bir uyemizhatta 1.5 sene önce kızını bana yakın bir yere evlendirdi ve bir kez olsun bir araya gelmek nasip oldu
Sistem guncellemesinden sonra biraz tuhaf geldi alışamadım ama onu da durtukleyeyim de oda dönsün artık
EVET GELELİM BUGÜNKÜ MENÜME
SABAH İKİ YUMURTA ÖDÜL KOYDUM BUGUN VE BİR DOMATES EKMEK TÜKETMEDİM
ARA İKİ CEVİZ BİR NEKTARİ
ÖĞLEN BİR KASE YOĞURT BİR KASE ÇORBA
ARA 2 ADET GRİSİNİ 1 BARDAK AYRAN
AKŞAM ŞÖYLE GÜZEL TONBALIKLI BİR SALATA :)
sen bakma onun 40 ı devirdim dediğineSendemi benim gibi 40 ı devirdin kilomuz gibi yaşımızda yakın desene.Sana katılıyorum gençler homini yiyip kilo verirken ben kıçımı yırtarak veriyorum çokk zor
Ah ah değil mi ya.... Hedefin kaç? Boyun kaç?Sendemi benim gibi 40 ı devirdin kilomuz gibi yaşımızda yakın desene.Sana katılıyorum gençler homini yiyip kilo verirken ben kıçımı yırtarak veriyorum çokk zor
Kız nerden çıkarıyorsun millet de ne sanacak alemsin vallahihiç duydun mu bilmiyorum ama bu ishal yapıcı ilaçlar kirazdan yapılırmış. mevsimi de zaten. aç karnına yesen biraz üzerine de su içsen etki eder belki. bir de afedersin tuvalet ihtiyacın olmasa da sen aynı saatte gir tuvalete hergün tabi alaturka tuvalet tercih et otur yarım saat falan. beyin bir şekilde bağırsaklara, bağırsak beyne sinyal gönderir. ben psikolojik olarak da fayda göreceğini düşünüyorum.
kambersiz olur mu kuzucumevet ben de
ay MaşAllah cnm. Rabbim tekrar o kiloları göstermesin sağlıkla inş..
yaaaa o kadar şişmiş miBulamiyorum
+1. bence degirmeli listeye. eylülde ağır toplar olaraksen ben liliş de gircez listeye di mi cnm
kaptan kilonu göremedimmmmmm
heee gördüydüm haırladım. baklalar seni tırmalamıştı
ben ne zaman aklagir yesem sabahına artıyım. sen de tartı öncesi yeme haftasonu ye onları.
bir de listeye sen de gel bence. bak tek kişilik dev kadromuza tek başında yakta tutmaya çalışıyor listeyi. bence o hepimize örnek olmalı. MaşAllah ona.
nickini unuttum ya
menülerini görünceElhan ım geldi aklıma. o datencere yemeyi yemezdi de dert olurdu bize
sonuç mu dal gibi bir hatun oldu. zaten eti de sıkı MaşAllahı var. sen de hemencecik zayıflayacaksın anlaşılan.
ama o grisini falan yemezdi.
sen bakma onun 40 ı devirdim dediğinemavimli . tam bir afet. çok entel bir tipi var
ben bayıldım fotosunu görünce. baya taş..
Kız nerden çıkarıyorsun millet de ne sanacak alemsin vallahi
Taş olmaya 20 kilo var
Boyum 1.66Ah ah değil mi ya.... Hedefin kaç? Boyun kaç?
sonundaoldu canım girecem listeye tabi ki...bu yıl ki grubun maşallahi var üç mezun ve yeni bacilarla savaş vereceğiz inşallah. Dediğin gibi tencere yemekleri bana yaramıyor şimdiden bıraktım. Hele Antep' te Allah ne verdiyse sanki rizkimi topluyor gibi yedim. Dur demenin zamanı geldi ama...şu bayram telasesini atlatayim artisiz
Sormasonundaoldu bende bakla sağlıklı hesabı tercih ettim bilseydim sadece çorba ve cacık kalırdım
Neyse bunuda öğrendik o bahaneyle
Ayyy giremedim bir daha foruma
Araba esimde dolmustan indim simdi yuruyorum cok sicaaakkk
Benim listeye girebilmem icin ayrildigim kiloma donmem gerekiyor sanirim
Ayrildigim kilom 93.5 tu galiba
Bugun 104.8
Gelsin sopalarrrrroynakbasi34 Elhan
Hic bahane bulmucam cunku suc bende yersen ve spor yapmazsan boyle olursun iste
3 haneleri gormeyeydim iyiydi ama geldigi gibi giderler insallah
Simdi soyle dusunelim hasibe foruma yeni uye oldu ve bu topige ilk defa yaziyor
Aksam duzceye gitcez pazar aksami geri doncez giremezsem hasibe gazabimizdan korktu kacti diye dusunmeyin
Olculerim ise o resimdeki gibi aldim @DilaBg
Gogus 104
Bel 94
Gobek 103
Kalca 129
Ic bacak 66
Kol 39
104 mü ciddi olamazsın.Ayyy giremedim bir daha foruma
Araba esimde dolmustan indim simdi yuruyorum cok sicaaakkk
Benim listeye girebilmem icin ayrildigim kiloma donmem gerekiyor sanirim
Ayrildigim kilom 93.5 tu galiba
Bugun 104.8
Gelsin sopalarrrrroynakbasi34 Elhan
Hic bahane bulmucam cunku suc bende yersen ve spor yapmazsan boyle olursun iste
3 haneleri gormeyeydim iyiydi ama geldigi gibi giderler insallah
Simdi soyle dusunelim hasibe foruma yeni uye oldu ve bu topige ilk defa yaziyor
Aksam duzceye gitcez pazar aksami geri doncez giremezsem hasibe gazabimizdan korktu kacti diye dusunmeyin
Olculerim ise o resimdeki gibi aldim @DilaBg
Gogus 104
Bel 94
Gobek 103
Kalca 129
Ic bacak 66
Kol 39
ay inşallah bende alışırımTürk kahvesi en zor şekersiz içilen şey.Bende sade içmeye alışana kadar akla karayı seçtim.Önce orta kahveye geçtim şekerliden sonra sütlü şekersiz içtim en son sade oldu.Sütle dene sende kırıyor o acılığı iyi oluyor.
ah canım çok teşekkür ederim :) aynı düşüncelerdeyim senin içinYok çok olur arzu karabuluttan duymuştum ben. 1 fincanlık türk kahvesine önce yarım çay kaşığı dene sonra artırabilirsin.
İlk kez gördüm okudum seni maşallah çok güzel bi enerjin var buraya kadar geldi
Vayy abbamm,sen olmasan beni hatırlayan yok vallahii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?