Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim canım teşekkür ederim. Dünyada kilo vermek gibi bir dert varken diğerleriyle ugraşmamayi tercih ettim. MutluyumElhan bugün nasılsın canım
Hilal @zukkum un bir teki daha...canım benim bak pişman olmayacaksin dene bence liste işini.Hahaha kiz ben geriliyorum listeye girince canısı
Ay ben de tanımıyorum abla bi ara yazıyodu ama birden yok oldu ya da ben yok oldum göremedim sanırım eski takım üyelerinden.
Muhtemelen Lili de tanımıyordur..
Pazar kilom 85
Cuma :83.7 haftaya sonuç daha iyi olacak seda sayan gibi her gönderime nazarlık bundan sonra hahah
Günaydın arkadaşlar gectigimiz cuma 74.6 idim bugun 74.4 olmusum -200 gr
Günaydın arkadaşlar benim tahminim oldu bir haftadır kabızım ilk salı günü bildirmiştim size ben 56,4düm o zamn
şuan 57yim 12 gündür ne makrna ne pilav ne ekmek yiyiyorum bir dilim bile ekmek yok tartıya çıktım ve 57yi gördüm ağlıcaaaaammmm bana herkes senin kilon iyi neden zayıflamak istiyorsun diyor işte bundan kabızlık sorunum var tuvaletimi yapamadığım için yediklerim gitmiyor ve kilo alıyorum şimdi ben ağlamıyım da kim ağlasın bıktım bu kabızlıktannnnn
dünkü menümüde yazayım
sabah yulaflı kurabiye 1 adet gold kahve
öğle 5 yk lorlu sebze salatası 2 yk yoğurt şekersiz çay üstüne
ara 2 ceviz
akşam bir minik patlıcan karnıyarık börülce yemeği 3 yk cacık
2 incir
su 4 litre
hiç ekmek yok
anladım bend eöyleyim ama artık bıkkınlık geldi yemiyorum içmiyorum ama kilo vericeğime tartıda hep + oluyor
Kilo bildirimim:
Pazar:83.3
Cuma:81.4
Fark:1.9
Saolun kızlar hepinize aylardır çabalayıp duruyorum kilo vereceğime bi baktım gitgide kilo alıp duruyorum.Farkında olmadan bi parçada şundan bi parçada bundan bişi olmaz diip ufak ufak şişiveriomuş meğerse insan.Takımda olmak çok iyi geldi
Kaptancim geçmiş olsun. En mantiklisini yapmışsın kavganın içine dalmayarak Allah korusun kötü şeyler olabilirdi.
Şeker olayını ciddiye almak lazım... internetten araştırma yapalım alternatif tıp bir şeyler biliyordur. Yine de doktora görün ilacını değiştirsin ...
Su aralar diyet yalan oldu köydeyim tabi düzen bozuluyo sanırım bayramdan sonra ancak baslayacagim
Tünele girdim abla çekmiyi
Sen ebideryal misin ?
Ay ben de tanımıyorum abla bi ara yazıyodu ama birden yok oldu ya da ben yok oldum göremedim sanırım eski takım üyelerinden.
Hayırlı cumalar
Hayirli cumalar canım
Hoşgeldin canım özledin kendini ♡ Nasıl gidiyor bakalım
ALLAHIM AMİN TEK YAPAMADIĞIM ŞEY TÜRK KAHVESİNİ ŞEKERSİZ İÇEMİYORUM TEK ŞEKERE DÜŞTÜM AMA O BİLE BANA ACI VERİYOR
AA CANIM İLK DEFA DUYDUM NASIL YAPIYORSUN KAHVE MAKİNASINDA BİR TATLI KAŞIĞI KOYSAM OLUR MU YANİ HEMEN DENİYİM Mİİlk zamanlar kahveyi pişirirken toz tarçınla pişirdim hem diyette yağ yakıcı etkisi oluyor hemde tarçın o acılığı alıyor.
Kahvesinide daha az koyarak pişir daha iyi olur bol kahveli daha acı oluyor.
Öyle deme bak bugün düne göre 300gr artıdayım. Yaş 40ı geçince ne yesen ekstra yarıyor malesefAllah seni napmasın bütün gün diyete uyup bi çubuk dondurma yedin diyemi bukadar üzüldün.Bende gelsin böreklerrr gitsin çöreklerr neler hayal ettim Kız insanız olur öyle şeyler bi çubukcuk dondurma çeker öyle arada can bişi olmaz
Ooo çok iyisin tebrikler. Ben sabah 81,7 çıktım. Yarım kilo gitmiş benden o kadar.Pazar kilom 85
Cuma :83.7 haftaya sonuç daha iyi olacak seda sayan gibi her gönderime nazarlık bundan sonra hahah
Aaa senle kilomuz aynı ya en azından dün aynıydı bugün 81,7 çıktım.Kilo bildirimim:
Pazar:83.3
Cuma:81.4
Fark:1.9
Saolun kızlar hepinize aylardır çabalayıp duruyorum kilo vereceğime bi baktım gitgide kilo alıp duruyorum.Farkında olmadan bi parçada şundan bi parçada bundan bişi olmaz diip ufak ufak şişiveriomuş meğerse insan.Takımda olmak çok iyi geldi
BUGÜNKÜ MENÜMÜ YAZAYIM KIZLAR ÖNCESİNDE ŞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM 1 HAFTADIR HİÇ KAÇAMAKSIZ DEVAM EDİYORUM ŞURAYA KOCAMAN BİR NAZAR BONCUĞUU :) AMA İNANILMAZ HIRS YAPTIM BİRDE SABAHLARI KALKIP ERKEN YÜRÜYÜŞE BAŞLADIM MI OLDU BU İŞ İNŞALLAH ALLAHIM AMİN TEK YAPAMADIĞIM ŞEY TÜRK KAHVESİNİ ŞEKERSİZ İÇEMİYORUM TEK ŞEKERE DÜŞTÜM AMA O BİLE BANA ACI VERİYOR :) İNANIYORUM KIZLAR OLACAK BU KENDİME BİR İNSTAGRAM SAYFASI AÇTIM VE ORADAN TAKİP EDECEĞİM ARTIK BAKALIM NASIL İLERLEME OLACAK:) KENDİMİ MOTİVE ETMEK İÇİN HER ŞEYİ YAPIYORUM VE İSTİYORUM Kİ BUNU KENDİMDE FARK EDEYİM BİR GECEDE :) AMA OLMUYOR BAKALIM ŞUAN Kİ HEDEFİM VE HEP HEDEFİM ÖYLE OLACAK 58 E KADAR GİDECEĞİM KENDİ KENDİMİN REKORUNU KIRMAK İSTİYORUM SAĞLIKLI VÜCUT OLSUN İSTEDİKLERİMİ ALIP GİYMEK İSTİYORUM ARTIK KÜÇÜK ÇANTALAR TAKMAK İSTİYORUM EN ÖNEMLİSİ GİYDİĞİMİ KENDİME YAKIŞTIRMAK İSTİYORUM BİLİYORUM ÇOK UZUN OLDU AMA İÇİMİ DÖKTÜM :)YOLUMUZ UZUN HEYCANIMIZ YÜKSEK GENÇLİĞİMİZ VAR SEVDİĞİM BİR SÖZ İLE YAZIMI NOKTALIYORUM :) HEP BİRLİKTE YAPABİLİRZ YETER Kİ VAZGEÇMEYELİM
Giden bişey yok be banuş :))
Sizde ne var ne yok? Herkesler iyidir inş
EVET GELELİM BUGÜNKÜ MENÜME
SABAH İKİ YUMURTA ÖDÜL KOYDUM BUGUN VE BİR DOMATES EKMEK TÜKETMEDİM
ARA İKİ CEVİZ BİR NEKTARİ
ÖĞLEN BİR KASE YOĞURT BİR KASE ÇORBA
ARA 2 ADET GRİSİNİ 1 BARDAK AYRAN
AKŞAM ŞÖYLE GÜZEL TONBALIKLI BİR SALATA :)
oynakbasi34 İNŞALLAH KAPTANIM BAKALIM BENDE BİR AN ÖNCE ONLARA GEÇMEK İSTİYORUM ASLINDA BELKİDE YARIŞMAYA TAM DAHİL OLDUĞUMUZDA 3. CUMA ÖYLE BAŞLARIM :) SIKI BİR YARIŞMACIYIM :)