• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Sabahları bir dilim tambugday ekmek çözüm olabilir..
Bir de lif oranı yüksek gıdalar,yesilcay,kefir,ev yapımı yoğurt ,zeytinyağlı sebze ve sabah ac karnına hurma&süt tüketip faydasını gören arkadaşlar var..
Ben de hep dikkat ederim yoksa kabız olmam kaçınılmaz..

Tebrikler 👍
Günaydın ablaaa 😍
Sen de artı yok mu giden geri geliyor maşallah sen hiç dönüşlü bişey demiyorsun :confused:

Aaa gelmişken bir selam verseydin canım :KK43:
Tasınıyordun di mi canım hayırlı olsun yeni eviniz ♥
Yemek bölümüne cok vaktim kalmıyor canım takımda daha cok vakit geciriyorum birde yazın babama daha cok yardıma gidiyorum derken oraya gidemiyorum
Bakalım yine tarif aldım bu sefer yine katılacagım yarısmaya 😂😂
Çok teşekkür ederim zıpzıpım 😍

Ooo şahanesin zevkle tarifini bekliyor olacağım :KK66:
Yok yok ben anladım buralardan uzak kalmamak gerekmiş , anladım ama geç anladım :KK70:
Yinede cokk fazla merakla bekleme canım nasıl olacak hiç bir fikrim yok 😂😂
Ben burdayım da ne oluyor menü paylasmayınca insan daha cok yıyor canım ama neyseki 6 ayı doldurdun listeye hemen girebilirsin beklemen gerekmiyor

Yinede cokk fazla merakla bekleme canım nasıl olacak hiç bir fikrim yok 😂😂
Ben burdayım da ne oluyor menü paylasmayınca insan daha cok yıyor canım ama neyseki 6 ayı doldurdun listeye hemen girebilirsin beklemen gerekmiyor
Yok yok eminim güzel olur ;)
Tamam canım eylül de gireceğim inşallah, ben bu eylüle ne çok şey bağladım :rolleyes:

Yok yok eminim güzel olur :KK66:
Tamam canım eylül de gireceğim inşallah, ben bu eylüle ne çok şey bağladım :rolleyes:
Tesekkur ederim canim ❤
Eylüle daha cok var dikkat et sen yinede kilo alma canım :))
Görüşürüz canım ugrarırm arada😘

Günaydın ablaaa 😍
Sen de artı yok mu giden geri geliyor maşallah sen hiç dönüşlü bişey demiyorsun :confused:
Elbette artı oluyor ama hemen gönderiyorum ...
63-66 arası gidip geliyorum..

Maks iki yıldır hergun yuruyus yapıyorum çok nadir ara vermisimdir ...

Tekrar başa dönmekten ödüm kopuyor çünkü ...

Ha tabii yaş ve beslenme kaynaklı bölgesel fazlaliklarim var.. mesela göbek bacak kollar istediğim gibi değil .. geriye bişey kalmadı zaten :KK53::KK53::KK53:

Back