- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Sıkma canini duzelir gider merak etme. Malesef biz bayanlar vogunlukla alttan almak zorunda kaliyoruz ama sonunda onlarda hatalarini anliyorlar (yani en azindan bizde boyle )Sağ ol bitanem fedakarlık değil de birinin taşın altına elini sokması gerekiyordu. Büyük abim Antalya da...ondan yardım istemişler tabi senin evde olsun diyememişler bir pansiyon falan ayarla demişler o da olmaz evim dururken ne pansiyonu demeyince pansiyon bakiyormus.Bunu duyunca tel açtım abime bak ben de Bursadayim benim ev müsait dedim...bizimkiler beni tercih etti tabi....o şekilde gelişti olaylar...bu yüzden eşimin ailesine gitme isteği bozuldu.. adam da bana bozuldu...bir haftadır elimi tutmadan kı....nı dönüp uyuyor yüzüme bir şey diyemiyor tabi...ben anlamam mi...ben de bir şey demiyorum...çocuklarım yüzünden İstanbul'daki akrabalarının nişanına da gidemedi...patladı patlayacak... çocuklar gitmek istemedi düğüne napim onları bırakıp düğüne mı gideyim...kendi çocukları benim evde misafir olsa ben akrabamin dugunüne mi gidelim derdim...konu bile etmem...ama benimki bunu da sorun etti...birkaç gün hiç konuşmadı benle....güya dünyanin en iyi kocası diye geçinir...geçiniz efendim geçiniz...iyi koca yok...biz hep alttan aldığımız için geçiniyoruz .. Ahhh Yenoşum ahhh...BDV lik kadınım da bakma dost var düşman var.. herkesle paylaşilmiyor.
Yaaa sirf o yuzden apar topar dondum tayin falan yalandi
Napayim cnm yaaa dun giremedim masallah muhabbetin dibine vurmussunuz. Bir de is yerindeyim musayit oldukca okudum.Bulamiyorum çok derinlerdesin bebişim sen güncele gelene kadar herkes dağıldı
Simdi biraz isim var halledince olculerimi ve kilomu yazicam
Elhan sopayi hazirla