Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Lilicim Perihan kim
Lilim benim en iyi hatirlaticimdir da Lilimam
Bak eğlenme hafizamla yersin
Muhtemelen Lili de tanımıyordur..
Sizden önce vardı .. yakın zamanda kisa bir süre uğrayıp gitti

***8. TAKIM 633. ETAP***

Frytiop ( 68.8 / 67.9 / 0.9 / 1.308 % )

8. Takım Ortalaması; 1.308 %

Pazar kilom 85
Cuma :83.7 haftaya sonuç daha iyi olacak seda sayan gibi her gönderime nazarlık bundan sonra hahah

Maşallah süper bir sonuç Aynen devam 7leri çabuk göreceksin belli oldu ♡

Günaydın arkadaşlar gectigimiz cuma 74.6 idim bugun 74.4 olmusum -200 gr

Eminim dahasida vardır da havalar sıcak olunca da ödem olabiliyor pes etmeden devam

Ahhh ahhh bende de var daha doğrusu hep sıkıntılı Bitkisel ilaç vermişti doktor ama onunda düzenli kullanımı daha beter yapabilirmis o yüzden kullanmıyorum çok kötü olmadan

Harika bir menü canım Tebrikler ♡♡♡

anladım bend eöyleyim ama artık bıkkınlık geldi yemiyorum içmiyorum ama kilo vericeğime tartıda hep + oluyor

Al benden de o kadar sonra da sinirim bozulunca da şeytana uyup yediğim de oluyor ama bu ara direniyorum

Helal valla süpersin işte o minik minik lojmanlar beni de belki bu hale getirdi
Hadi bakalım haftaya o zaman sende 7leri görürsün eminim ♡

Arkadaş bugün o dedigi meyve suyunu ( şekersiz hoşa gibi yapmış ) verecek bana hatta başka bir arkadaşla da onun köyüne gidip meyvenin tazesini de toplayacağım olmadı buzlu da atar lazım oldukça çıkarıp suyunu çıkarırım
Evde cubuk tarcinim kalmadı onuda almam lazım ilk fırsatta

Su aralar diyet yalan oldu köydeyim tabi düzen bozuluyo sanırım bayramdan sonra ancak baslayacagim

Nikini görür görmez benimde adıma bizim ebideryal geldi ♡

Tünele girdim abla çekmiyi

Sen ebideryal misin ?

Bak ikimizin dé direk o geldi aklıma Bakalim yanıldı mi yoksa içimize mi doğdu ♡

Ay ben de tanımıyorum abla bi ara yazıyodu ama birden yok oldu ya da ben yok oldum göremedim sanırım eski takım üyelerinden.

Yurtdışında olan çok eski bir uyemiz hatta 1.5 sene önce kızını bana yakın bir yere evlendirdi ve bir kez olsun bir araya gelmek nasip oldu
Sistem guncellemesinden sonra biraz tuhaf geldi alışamadım ama onu da durtukleyeyim de oda dönsün artık

BUGÜNKÜ MENÜMÜ YAZAYIM KIZLAR ÖNCESİNDE ŞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM 1 HAFTADIR HİÇ KAÇAMAKSIZ DEVAM EDİYORUM ŞURAYA KOCAMAN BİR NAZAR BONCUĞUU :) AMA İNANILMAZ HIRS YAPTIM BİRDE SABAHLARI KALKIP ERKEN YÜRÜYÜŞE BAŞLADIM MI OLDU BU İŞ İNŞALLAH ALLAHIM AMİN TEK YAPAMADIĞIM ŞEY TÜRK KAHVESİNİ ŞEKERSİZ İÇEMİYORUM TEK ŞEKERE DÜŞTÜM AMA O BİLE BANA ACI VERİYOR :) İNANIYORUM KIZLAR OLACAK BU KENDİME BİR İNSTAGRAM SAYFASI AÇTIM VE ORADAN TAKİP EDECEĞİM ARTIK BAKALIM NASIL İLERLEME OLACAK:) KENDİMİ MOTİVE ETMEK İÇİN HER ŞEYİ YAPIYORUM VE İSTİYORUM Kİ BUNU KENDİMDE FARK EDEYİM BİR GECEDE :) AMA OLMUYOR BAKALIM ŞUAN Kİ HEDEFİM VE HEP HEDEFİM ÖYLE OLACAK 58 E KADAR GİDECEĞİM KENDİ KENDİMİN REKORUNU KIRMAK İSTİYORUM SAĞLIKLI VÜCUT OLSUN İSTEDİKLERİMİ ALIP GİYMEK İSTİYORUM ARTIK KÜÇÜK ÇANTALAR TAKMAK İSTİYORUM EN ÖNEMLİSİ GİYDİĞİMİ KENDİME YAKIŞTIRMAK İSTİYORUM BİLİYORUM ÇOK UZUN OLDU AMA İÇİMİ DÖKTÜM :)YOLUMUZ UZUN HEYCANIMIZ YÜKSEK GENÇLİĞİMİZ VAR SEVDİĞİM BİR SÖZ İLE YAZIMI NOKTALIYORUM :) HEP BİRLİKTE YAPABİLİRZ YETER Kİ VAZGEÇMEYELİM

ALLAHIM AMİN TEK YAPAMADIĞIM ŞEY TÜRK KAHVESİNİ ŞEKERSİZ İÇEMİYORUM TEK ŞEKERE DÜŞTÜM AMA O BİLE BANA ACI VERİYOR

İlk zamanlar kahveyi pişirirken toz tarçınla pişirdim hem diyette yağ yakıcı etkisi oluyor hemde tarçın o acılığı alıyor.

Kahvesinide daha az koyarak pişir daha iyi olur bol kahveli daha acı oluyor.

İlk zamanlar kahveyi pişirirken toz tarçınla pişirdim hem diyette yağ yakıcı etkisi oluyor hemde tarçın o acılığı alıyor.

Kahvesinide daha az koyarak pişir daha iyi olur bol kahveli daha acı oluyor.
AA CANIM İLK DEFA DUYDUM NASIL YAPIYORSUN KAHVE MAKİNASINDA BİR TATLI KAŞIĞI KOYSAM OLUR MU YANİ HEMEN DENİYİM Mİ

Öyle deme bak bugün düne göre 300gr artıdayım. Yaş 40ı geçince ne yesen ekstra yarıyor malesef

Aaa senle kilomuz aynı ya en azından dün aynıydı bugün 81,7 çıktım.

Listemizi de paylaştım Artık bakalım ilk 3de hangi sırada oluruz ♡♡♡♡

Valla okadar beni anlatmışsın ki ♡♡♡♡
Kesinlikle maşallahı hak ettin ve bu hırsla inşallah hedefine de ulasacaksin
Tabi sana diyorum ama aynı şey bana da geçerli

Giden bişey yok be banuş :))

Sizde ne var ne yok? Herkesler iyidir inş

Valla değişen bir şey yok bende de ama artık değişmesi için elimizden geleni yapmamız lazim

Çok güzel bir menü canım Tebrikler

oynakbasi34 İNŞALLAH KAPTANIM BAKALIM BENDE BİR AN ÖNCE ONLARA GEÇMEK İSTİYORUM ASLINDA BELKİDE YARIŞMAYA TAM DAHİL OLDUĞUMUZDA 3. CUMA ÖYLE BAŞLARIM :) SIKI BİR YARIŞMACIYIM :)

Hadi o zaman ikimiz de birbirimizi daha sıkı tutalım birlikte daha güzel sonuçlar alırız spor konusunda da birbirimizi durtelim ( sen de beni her anlamda durt ama )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…