- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Evde maalesef peynir ve salatalık kalmamış bende bahçeden Annemin getirdiği domateslere abandim
Resim yuklenmedi ama yine denerim olmazsa
Benim bağırsakları yumusatmam için sıcak içiyorumhani sıcak yağları da eritmeye yardimci olur inşallah düşüncesi de var
Harikasın canımvalla çok güzel sonuçlar alacağına eminim ben ♡
Tamamdır canım o zaman ölçü listesi sende canımölçülerini bildirenleri sen dilediğin gibi Liste hazırlayacak kayit et 1 ay sonra farkları karşılaştırırız
Günaydın kızlar.
Sabah namazından sonra az yatayım dedim uyuyakalmışım. Yeni kalkıyorum. Tembellik yaptım bugün.
Mezura iyi fikir kaptan.
Sular içiliyor takımda, çok güzel.
Dila yeni eşyalarını güle güle kullan.
Maral selülit için yapılan deneylerde spor hariç sadece at kılı fırçayla duşta yapılan masajın iyi geldiği kanıtlanmış. BBC earth de izlemiştim. Kremler falan hiç etki etmemişti.
Teşekkür ederimSabahları yumurta yiyebilenlere özeniyorum. İlk gebeliğimde bir tiksindim. Kaç yıl oldu hala yiyemiyorum.
Sabah fena bir ödemle uyandım. Ellerim ayaklarım şişmiş. Ne yapayım kızlar.
ayy maşaallah ne kadar güzel bilinçli yetişmiş kızlarınYeşil çayım bitince de tekrar üzerine aynı sallama poşetine sıcak su koydum şimdi de onu yudumluyorum ♡
Bu arada kızlarla bugün Leslie yapacağız nasipseama önce mezureyi bulmam lazım
Büyük kızımın da Kilo sorunu var ama oda bana uyacak artık
Ufak kızım ailemizin çıtır cerezi
Zaten haftada 2 gün yüzmeye gidiyor haftasonu3 gündür de internette boy uzatan egzersizlerin olduğu bir uygulamayı yapıyor kuşum ♡♡♡♡
1.34 boyu ve 33 kg ♡♡♡♡
Çok şükür daha şimdiden çok bilinçli ve bu şekilde devam ederse hiç bir zaman Kilo sorunu yasamayacak ♡♡♡
Okullar acilana kadar 2 kg vermek istiyoro uygulamada da 2 ay yapılırsa 5 cm'é kadar uzama oluyormuş hesapta gerçi sağlıklı olsun da gerisi önemli değil ama hazır istekliyken hadi yap dedim
Sabahları yumurta yiyebilenlere özeniyorum. İlk gebeliğimde bir tiksindim. Kaç yıl oldu hala yiyemiyorum.
ayy maşaallah ne kadar güzel bilinçli yetişmiş kızların
Benim kızda seninkiyle aynı yaşta aynı kiloda banucum boyu uzasin çok istiyor hangi egzersiz bunlar bizde yapalımYeşil çayım bitince de tekrar üzerine aynı sallama poşetine sıcak su koydum şimdi de onu yudumluyorum ♡
Bu arada kızlarla bugün Leslie yapacağız nasipseama önce mezureyi bulmam lazım
Büyük kızımın da Kilo sorunu var ama oda bana uyacak artık
Ufak kızım ailemizin çıtır cerezi
Zaten haftada 2 gün yüzmeye gidiyor haftasonu3 gündür de internette boy uzatan egzersizlerin olduğu bir uygulamayı yapıyor kuşum ♡♡♡♡
1.34 boyu ve 33 kg ♡♡♡♡
Çok şükür daha şimdiden çok bilinçli ve bu şekilde devam ederse hiç bir zaman Kilo sorunu yasamayacak ♡♡♡
Okullar acilana kadar 2 kg vermek istiyoro uygulamada da 2 ay yapılırsa 5 cm'é kadar uzama oluyormuş hesapta gerçi sağlıklı olsun da gerisi önemli değil ama hazır istekliyken hadi yap dedim
Valla ben hiç şokta değilim çünkü çok pasta börek kurabiye yaptım ve yedim Allah biliyor kuldanmi sakliycam deli bir iştah patlaması yaşadım inşallah artık bitmiştir diyelim aminn :)Nasıl oldu bu şoktayım hiç bu kadar hızlı kilo almamıştım daha önce. Hemen vermemiz gerekiyor
Benim kızda seninkiyle aynı yaşta aynı kiloda banucum boyu uzasin çok istiyor hangi egzersiz bunlar bizde yapalım
2.00 x 1 Adet Domates 28 kcal
1.50 x 1 Adet Salatalık 17 kcal
5.00 x 1 Adet Yeşi̇l Bi̇ber 60 kcal
7.00 x 1 Adet Si̇yah Zeyti̇n 56 kcal
0.50 x 100gr Reyhan 15 kcal
1.00 x 1 Adet Şeftali̇ 60 kcal
1.00 x 100gr Di̇l Peyni̇ri̇ 290 kcal
4.00 x 100gr Z. Yağlı Börülce 440 kcal
2.00 x 100gr Büyük Eri̇k 220 kcal
2.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersi̇z) 6 kcal
1.00 x 1 Fi̇ncan Türk Kahvesi̇ (Şekerli̇) 23 kcal
Toplam 1215 kcal
1.00 x 1 Adet 45 Dk Lesli̇e Sansone 3 Fast Mi̇les 300 kcal
Kaçamak olmaması adını tüm günü planladım kızlar. Yediklerimi ve yiyeceklerimi yazdım.
1200 kalori civarı besleneceğim. Belki arada 1 gün şok yaparım. Sağlıklı ve sürdürülebilir yemek alışkanlığı kazanmak lazım. Sporu ve hareketi artıralım. Paket gıda tüketmeyelim. Bir de benim gibi meyve delisi olmayın tabii.
şeker diyeti derken 21 gün şekersiz mi ?Ayy ben de istanbuldayken sık sık çemberlitaş hamamına giderdim 3 yıldır ankaradayım burada da çok temiz bir yer buldum ayda bir gidiyorum artık, çoook iyi birşey şu hamam yahu
Kaptanım ben sürekli bilgisayar başındayım, istersen listeyi ben tutabilirim excellde
Menün çok güzel olmuş, kalori dengen biraz dondurma ile yükselmiş, eğer yapabiliyorsan şeker diyetine girmeni tavsiye ederim hem vücut alıştığı düzeni kırar hem de kilo vermende hareketlilik olur.
Evet 21 gün şekersiz ve paketli gıdaları tüketmemek, beyaz un içeren gıdaları tüketmemek, asitli içeceklerden uzak durmak. Şeker diyetine bunlar da dahil. Şuan bunu uyguluyorum 10.günümdeyim ve 2 buçuk kilo gitti tavsiye ederim.şeker diyeti derken 21 gün şekersiz mi ?
Geçmiş olsun canım.Hibisküs çayı yada yoksa evde limonlu yeşil çay içiyi gelir.Sabahları yumurta yiyebilenlere özeniyorum. İlk gebeliğimde bir tiksindim. Kaç yıl oldu hala yiyemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?