• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

iyi aksamlar kizlar.. bütn gün pek giremedim yogun gecti günüm ve sagliksiz :KK11: birinin tarti fotosu var 56 birsey bir imrendim :KK70: motivasyon oldu bana.... eliptike binip dus alip yaticagim.. yarin itibari.. menülerimi paylascam..bunu hep aksam yapmayi caliscam cünkü topluca.. yemek saatleri+ spor+su paylasmak daha mantikli gibi geliyor..tüm gün bir cirpida yazinca degerlendirmesi hem benim icin hem sizin icin daha kolay olacaktir...

Bende söyle bir alet var bildigimiz kupa cekme massag aleti....buna benzer birsey kullanip sonuc elde eden varmi ? özellikle selülilitlerim icin almistim uyguna bulup... sanki birazda SIKIlastirmada yapiyor gibi ama hic sürekli kullanmadim:KK22:

Eklentiler

• 51cHLMYrcSL._SL1200_.jpg
    51cHLMYrcSL._SL1200_.jpg
    46,8 KB · Görüntüleme: 19
Slm kizlar

Cumartesi temizlik yaptim koltuklari vs de yikadim cok yoruldum. Pazar gunu annemi garaja birakip duzceye gectik. Aksam gec vakitte donduk. Sabah ise git gel derken anca gelebildim.

:KK68: :KK68: :KK68:

Tesekkur ederim kizlar
Babam bugun yine dr gitmis. Enf. Doktoru renkli dopler usg istemis bakalim ne cikacak sonucu. Sanirim antibiyotik takibiyle tekrar degerlendirip durumuna gore amputasyon karari verecekler.

cok gecmis olsun. insallah iyi haberlerinizi aliriz

Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz
Insallah hepimiz hedefledigimiz kiloya ulasiriz
Azmimiz daim olsun
hosbuldum benimde umudum birlikte güc dogup burda zayiflamak

Sizinle kocaman toynaklarımı paylaştım 🤪 Bu sabah kilo 56.4 dü 🤣
sen kaç kilodasın canım hedefinb kaç ama benimde boyum kısa bu benim için çok birde bende anadan kalma bir kalça :olamaz::olamaz:
kalca bendede sanirim genetik, erkek kardeslerimdede kalca var ama yag yok, yani bildigin kas topagi :KK70:

Spora hala başlayamadım 😁 sabahları erken kalkıp yürüyücem hala güya sabahları imkanı yok kalkamıyorum erkenden nasıl çözücem bu iii bilmiyoeum erkende uyuyamıyorum akşamları oğlumla vakit geçieiyorum oda geç uyuyor bakalım inşallah 2 haftaya yürüyüşe de adapte edip başlıyıcam 😁
40 sabah erken kalk, zinciri kirma googel baris özcanin cok güzel videosu var... ve Insan gercekten isterse saatde 5 dk önce uyaniyor uykudan..kendini sartlarsan uyanirsin emin ol....yataktan kalkmasi tüm mesele ve geri uymamak...

1.5 2 litre sular içildi mi. İçmeyenler el kaldırsın. 😋
2 ci 1,5 litrem yari oldu.
Ben neden su icemiyorum biri beni dövebilir mi 1 litre ancak olmustur sabah limonlu su iciyorum ama duzenli 🤭
aliskanlik meselesi.. birde su icmeyi kolaylastirin yaninizda 1,5 litreyi tasiyin.. cep telefonu gibi yada hep yaninizda bulundurdunuz baska birsey gibi hep yaninizda gezdirin...su icmek icin güzel uygulamalarda var günlük litreyi yaziyorsunuz sanirim ve onu 1 günde icebilmek icin saat basi yada belli süre araliginda hatirlatma yapiyor..... eskiden bende cok icmezdim...daha dogrusu kisin cok zorlaniyorum..ama su vücudumuzun en temel ihtiyaclardan biri....

Kücük bir Motivasyon Meselesi
Günlük yaptigimiz seyleri degistirirsek bizde degisiriz... uyanma saatimiz degisirse...günü daha verimli gecirme ihtimalimiz artar..sporumuzu yaparsak...sekil aliriz..... saglikli beslenirsek..kilo veririz.... bu zayiflamaya aslinda...yaptiklarimizla istedigimiz sonucun birbirine uyumlu olmasina dikkate alarak basarabilecegimiz birsey sanirim... sonuc olarak calismadigimiz bir sinava girersek muhakkak 0 aliriz.....
ama davranisimizi degistirip 2. seferde sinava en iyi sekilde hazirlanirsak.... sonuclarda 100% degisecektir.....
Yine Pes edecek gibi olursaniz... eski Pes edisleriniz akliniza gelsin....orda birakmasaydiniz bugün nerde olurdunuz ?

Evet, evet Hedefe cokkktaannn varmis üstüne süs takmistik.... bize düsen pes etme noktalarimizin farkina varmak ve bilincli bir sekilde onlari ortadan kaldirmak.

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı geceler ;)

Arkadaslar gittikten sonra eşim geldi yemek faslı falan derken gece oldu ;) sonrada eşimle kahve içip biraz sohbet ettik ancak gelebildim ;)

Slm kizlar
Cok sukur tayinim sisteme dustu. Agustosun 29una kadar ayrilis yapmam lazim. Sonlarina dogru ayrilis yaparimki okulun acildigi hafta baslangic islerimle ugrasmayayim. Emine okula alisinca gider baslangicimi yapip Allah izin verirse tekrar ucretsiz izine ayrilirim.

Sagol cnm

Kiz oynakbasi34 oynakbasi34 bu arada biz kac kisi olduk topice girince basim donuyor :KK48:

Hadi gözün aydın canım ;)
Ne güzel işte bir sürü taze kan geldi hem bizler motive oluruz hemde yeni gelen arkadaslarimiz ♡♡♡♡

1.5 2 litre sular içildi mi. İçmeyenler el kaldırsın. 😋

Ben ancak 1.5 litre icmisimdir :(
Yarın inşallah daha fazlası olur da faydasını görürüm ♡

İyiki bir anda katıldım ve iyiki kabul edildim burda olmak beni nedense hep daha çok heycanlandırıyor 3 sene önce yine burda ama farklı gruptaydım birinciliği elden kaptırmamak için daha çok hırslanıyordum ay şu 2 hafta geçse ben yinede bu hafta yazıcam kızlar listeye dahil edilmiyicem belki ama olsun ben kendi kendimi motive ederim 😊 yarın sabah işten önce hamama gidicem saunada güzel bir terleyip sonrasında kese yaptırıcam toksinlerimden kurtulayım bundan sonra sürekli yapıcam önceden yapıyordum bıraktım hem inanılmaz rahatlatıyoe sabahları çıplak kadında görmem 😁 bu beni mutlu ediyor

Canım. Listede olmasan da cuma bildiriminin yapmanız lazım ki yarın öbür gün hani 3.cü bildirimde dahil oldugunuzda ispat isteyen cikarsa hesabı ;)

Bende söyle bir alet var bildigimiz kupa cekme massag aleti....buna benzer birsey kullanip sonuc elde eden varmi ? özellikle selülilitlerim icin almistim uyguna bulup... sanki birazda SIKIlastirmada yapiyor gibi ama hic sürekli kullanmadim:KK22:

Umarim faydasını görürsün ;)
Bende bir ara titreşimli bir masaj aleti almıştım ;) dediğin gibi selülite onunda faydası vardır ama düzenli kullanmadım :(
Aslında hazır kızlarda izindeyken ben yatayım da onlar beni bir güzel yogursun :D

Bu arada mezura fikri benimde hoşuma gitti :KK66:
O zaman şöyle yapalım ayın 1.nde yani perşembe gününe kadar herkes ölçülerini alsın ( zaten 3 liralık bir şey olmayanlar da almaya fırsatı olur )

Biri gönüllü olup exeldeufak bir Liste yapsın :KK66: katilmak isteyen ve ölçülerini verenleri alt alta siralasin :KK66:
1 ay sonra da bakalım ne kadar fark görmüş olacağız ♡♡♡♡♡

Gönüllü olan olmazsa ben de yaparım sıkıntı değil :KK66:
Gerci elle de yazilabilir ( resmini çeker atarız en kötü )

Bende o bahaneyle Leslie yapmaya başlarım bari popisi eriteyim daha çabuk diye :KK70:

İyiki bir anda katıldım ve iyiki kabul edildim burda olmak beni nedense hep daha çok heycanlandırıyor 3 sene önce yine burda ama farklı gruptaydım birinciliği elden kaptırmamak için daha çok hırslanıyordum ay şu 2 hafta geçse ben yinede bu hafta yazıcam kızlar listeye dahil edilmiyicem belki ama olsun ben kendi kendimi motive ederim 😊 yarın sabah işten önce hamama gidicem saunada güzel bir terleyip sonrasında kese yaptırıcam toksinlerimden kurtulayım bundan sonra sürekli yapıcam önceden yapıyordum bıraktım hem inanılmaz rahatlatıyoe sabahları çıplak kadında görmem 😁 bu beni mutlu ediyor
Hamam olayına bayılırım, İstanbuldayken hamam çok yakındı hep giderdim. Şimdi çok özlüyorum. Eylülde belki fırsat yaratabilirsem İstanbula geldiğimde giderim. Neyseki burdaki evimde de sauna var o da bir güzellik 😉

Hamam olayına bayılırım, İstanbuldayken hamam çok yakındı hep giderdim. Şimdi çok özlüyorum. Eylülde belki fırsat yaratabilirsem İstanbula geldiğimde giderim. Neyseki burdaki evimde de sauna var o da bir güzellik 😉
Valla çok şanslısın maşallah diyorum istanbulda nereye gidiyordun

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Gece ufaklık babasıyla uyuyunca büyük de tutturdu ille gel sende bizim odada benimle yat diye ;)
Karşılıklı yataklarda yatarken yine muzurlugu tuttu baya bir güldük :D Hatta bir ara yatakları birlestirsek mi falan dedi de gece gece ikimizde hem usendik hemde gürültü olmasın dedik :D Sonra müzik dinlerken uyuya kalmışım ♡

Şimdide sıcak suyumla güne başlıyorum ;) 2 fincan sıcak su icecegim birde ufak sisem de hazır ♡♡♡

Ohhh valla ne güzel ♡ Herhalde bende sauna olsa buruşana kadar sauna da kalirdim :D

Günaydın can yol arkadaşlarım 😂 dünkü menümü vereyim 🤪
Sabah :7.30

1 yumurta omlet peynir 2 zeytin ekmek yok çay yok

Öğle :12.00

1 kase yoğurt pul biberli naneli

1 yeşil biber domates salatalık şekersiz çay

Ara 15.00

2 top dondurma

1 erik

Akşam

Fırın tavuk 4yk bulgur salata ayran

Misafirliğe gittik orda avuç içi kadar karışık çekirdek çerez çay

3,5 litre suyu geçti

Spor yok ama aktiftim yine adımda 10 bine yaklaşmışım

Ara 15.00

2 top dondurma

1 erik

Akşam

3,5 litre suyu geçti

Günaydın canım ;)

Menü gayet güzel ;) o iki TOP dondurma da cok güzel dengelenmistir ;)

Günaydın Çıtır Kızlar :KK200:
Hemen dün ki menümü yazıyorum
Sabah : 1 bardak yarım yağlı süt , 1 adet elma (139 kcal)
Öğle : 1 porsiyon menemen, 1 kase tavuk çorbası (236 kcal)
Öğle atıştırması : tere oto, maydanoz
Akşam : 1 porsiyon Sebzeli firik bulgur (344 kcal)
Akşam atıştırması : 1 kase pul biberli limonlu yoğurt (73 kcal)

Spor yapamadım, hatta pilatese de gidemedim, dün eve yeni mobilya almıştım onlar geldi 2 saat monte etmeleri sürdü ve pilatesimi kaçırdım sonra da evi temizlemeye başlayınca yürüyüşe de çıkamadım :KK43:

Ayy ben de istanbuldayken sık sık çemberlitaş hamamına giderdim 3 yıldır ankaradayım burada da çok temiz bir yer buldum ayda bir gidiyorum artık, çoook iyi birşey şu hamam yahu :halay:

Bu arada mezura fikri benimde hoşuma gitti :KK66:
O zaman şöyle yapalım ayın 1.nde yani perşembe gününe kadar herkes ölçülerini alsın ( zaten 3 liralık bir şey olmayanlar da almaya fırsatı olur )

Biri gönüllü olup exeldeufak bir Liste yapsın :KK66: katilmak isteyen ve ölçülerini verenleri alt alta siralasin :KK66:
1 ay sonra da bakalım ne kadar fark görmüş olacağız ♡♡♡♡♡

Gönüllü olan olmazsa ben de yaparım sıkıntı değil :KK66:
Gerci elle de yazilabilir ( resmini çeker atarız en kötü )

Bende o bahaneyle Leslie yapmaya başlarım bari popisi eriteyim daha çabuk diye :KK70:

Kaptanım ben sürekli bilgisayar başındayım, istersen listeyi ben tutabilirim excellde :KK39:

Ara 15.00

2 top dondurma

1 erik

Akşam

3,5 litre suyu geçti

aslında dondurma yemesem olucaktıda işte yedim :) gün boyu hiç ekmek yok ama nedense kilo azalmıyormuş gibi geliyor

Menün çok güzel olmuş, kalori dengen biraz dondurma ile yükselmiş, eğer yapabiliyorsan şeker diyetine girmeni tavsiye ederim hem vücut alıştığı düzeni kırar hem de kilo vermende hareketlilik olur.

Evde maalesef peynir ve salatalık kalmamış bende bahçeden Annemin getirdiği domateslere abandim :KK70:

Resim yuklenmedi ama yine denerim olmazsa ;)

sıcak su neden ?

Benim bağırsakları yumusatmam için sıcak içiyorum ;) hani sıcak yağları da eritmeye yardimci olur inşallah düşüncesi de var :D

Günaydın Çıtır Kızlar :KK200:
Hemen dün ki menümü yazıyorum
Sabah : 1 bardak yarım yağlı süt , 1 adet elma (139 kcal)
Öğle : 1 porsiyon menemen, 1 kase tavuk çorbası (236 kcal)
Öğle atıştırması : tere oto, maydanoz
Akşam : 1 porsiyon Sebzeli firik bulgur (344 kcal)
Akşam atıştırması : 1 kase pul biberli limonlu yoğurt (73 kcal)

Spor yapamadım, hatta pilatese de gidemedim, dün eve yeni mobilya almıştım onlar geldi 2 saat monte etmeleri sürdü ve pilatesimi kaçırdım sonra da evi temizlemeye başlayınca yürüyüşe de çıkamadım :KK43:

Harikasın canım ;) valla çok güzel sonuçlar alacağına eminim ben ♡

Ayy ben de istanbuldayken sık sık çemberlitaş hamamına giderdim 3 yıldır ankaradayım burada da çok temiz bir yer buldum ayda bir gidiyorum artık, çoook iyi birşey şu hamam yahu :halay:

Kaptanım ben sürekli bilgisayar başındayım, istersen listeyi ben tutabilirim excellde :KK39:

Menün çok güzel olmuş, kalori dengen biraz dondurma ile yükselmiş, eğer yapabiliyorsan şeker diyetine girmeni tavsiye ederim hem vücut alıştığı düzeni kırar hem de kilo vermende hareketlilik olur.

Tamamdır canım o zaman ölçü listesi sende canım ;) ölçülerini bildirenleri sen dilediğin gibi Liste hazırlayacak kayit et 1 ay sonra farkları karşılaştırırız ;)

Back