Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Aynn öyle valla sabah gidicem bundan sınra yapayalnız sen etrafımda kimse yok utanmıyorumda valla çok seviyorum bende üsküdardakine gidiyoeım

Ben neden su icemiyorum biri beni dövebilir mi 1 litre ancak olmustur sabah limonlu su iciyorum ama duzenli
Dövme işini takımda çok iyi yaparım emin misin hadi bakalım su içmeye....
Aynı durumdayiz canım 74 ten 82 ye gulsemmi aglasammi aynı anda gelmişiz iki ayda
İşılcim toparlanma zamanı artık...olan olmuş...Mavişim de ayarı bozmuş..neyse cisslari yemeyeceğiz kurtuluşumuz buna bağlı. Ayıptır söylemesi dört kilo da bende var yaz hediyesi....
Ben de hamam delisiyim .... Gemlik'te şifalı sulu bir hamam var...misafir olarak seve seve agirlarim gelirseniz.
Gülşah dondurma masum görünüyor ama aldanma....denedigim günlerde gram yağ gitmiyordu ... dikkatli ol.
Öncelikle afiyet olsun. Menune aldığın besinler çok güzel. Akşam tahıllar yerine sebze veya protein koyarsan sabah eksi görme ihtimalin daha fazla oluyor. Bulgur kalorisi az bir besin ama ödem yapıyor su tutuyor. Firik pilavını Antepliler çok yapar var mı bir yakınlığın. Mobilyaların hayırlı olsun güle güle kullanın.

Son düzenleme:

Ohhh süpersin canım bol bol yağlar yansın

Meryemcim senden hiç beklemezdim azimli hatun 6 li rakamlarda tutunmakta zor tabi ben başladım canım bir hafta oldu çok şükür aticam aldıklarımi Allah'ın izniyle aminn

Ayarı bozdum haklısın ilk işim 5 kilo vermek Eylüle kadar..

ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. ablam nasılsın ❤
Kac zamandır aklımdasın denk gelemedim seni burda görmüşken yazayım dedim özledim seni
Zipzipim merhaba canım.Tatil matil derken bir ayı devirdik. İsmini görünce içim ısınıyor alışmışız sevdiklerimizin mesajlarını görmeye. Aklından çıkmam inşallah.
Meryemcim senden hiç beklemezdim azimli hatun 6 li rakamlarda tutunmakta zor tabi ben başladım canım bir hafta oldu çok şükür aticam aldıklarımi Allah'ın izniyle aminn
Yarış heyecanını yaşamak için kilo almak lazım ama....ver ver nereye kadar biraz da almak lazım havami yesinler ...
Ayarı bozdum haklısın ilk işim 5 kilo vermek Eylüle kadar..
Mavişim sana güveniyorum istersen yaparsın sen. Ayrıca mide ameliyatini düşünmen beni korkutuyor. Düzenli bir menuyle bunu halledersin bence.... Kendini bize bir biraksan birkaç elden düzeltebiliriz her şeyi.... sağlıklı ol gerisi kolay.

Zipzipim merhaba canım.Tatil matil derken bir ayı devirdik. İsmini görünce içim ısınıyor alışmışız sevdiklerimizin mesajlarını görmeye. Aklından çıkmam inşallah.
Zaman cabuk geciyor abla farkinda olmadan .
Hep aklimdasin arada ziyaretine gelirim

Kocaman tebrikler. Hem menün de gayet başarılı abe bacım.

Mardinliyim ama bizim oralarda normal pilavlı bulgur olur, bu bulguru yeni keşfettim aşırı sağlıklı ama kalorisi yüksek gıdalardan, aslında haklısın akşam tahıl çok tüketmemek lazım ama başka hızlı yapabileceğim yemeğim yoktu bugün tahılı gündüz tükettim tavsiyen üzerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…