• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hemencecik günlük aktivitelerimi yazayım.

Sabah : 8 adet siyah zeytin, 1 adet çavdarlı krep, 1 yemek kaşığı krem peynir (213 kcal)
Öğle : 1 porsiyon bulgur pilavı, 1 porsiyon mevsim salatası (159 kcal)
Öğle atıştırması : yarım elma (36 kcal)
Akşam : bademli ızgara tavuklu salata (160 kcal)
Akşam atıştırması : 1 kase yoğurt limonlu pul biberli (76 kcal)

Spor : 1 buçuk saat yürüyüş (370 kcal)
Su içmeyi aşırı seviyorum 4 litredeb fazla içtim sanırım bugün sıcaklardan dolayı.

Akşam arkadaşlarla dışarı çıktık ve asla diyetimi bozmalarına izin vermedim 😁

Hemencecik günlük aktivitelerimi yazayım.

Sabah : 8 adet siyah zeytin, 1 adet çavdarlı krep, 1 yemek kaşığı krem peynir (213 kcal)
Öğle : 1 porsiyon bulgur pilavı, 1 porsiyon mevsim salatası (159 kcal)
Öğle atıştırması : yarım elma (36 kcal)
Akşam : bademli ızgara tavuklu salata (160 kcal)
Akşam atıştırması : 1 kase yoğurt limonlu pul biberli (76 kcal)

Spor : 1 buçuk saat yürüyüş (370 kcal)
Su içmeyi aşırı seviyorum 4 litredeb fazla içtim sanırım bugün sıcaklardan dolayı.

Akşam arkadaşlarla dışarı çıktık ve asla diyetimi bozmalarına izin vermedim 😁

Helal olsun canım cidden tebrik ediyorum ;)

Benim şeker yine aksam deli etti beni :(
Gerci bende kabahat :(
Aksam yemegi için menemen yaptım normalde aksam pek ekmek yemezken gittim 1 parça ekmek yedim :( 1 dilimden az büyük ve anında benim şeker yine devreye girdi ve gözümü acamadim :(

Eşim tekrar doktora git ilacını değiştirdin işe yaramaz oldu bu ilaç dedi ;) hem tekrar değerlerine baksın bu böyle olmaz en ufak şeyde baygin gibisin üstelik sıcaklar da tetikliyor iyice kafayı kaldiramiyorsun dedi ;)

Resmen 2 saatten fazla uyumusum koltukta ( aslında uyuma da değil gözümü açamıyorum ama seslerin hepsini duyuyorum ve o An cevap vermeye bile takatim yok :(

Yarın şu maaş bir yatsın hayırlısıyla da gidip alışveriş yaparken cubuk tarçın da alayım da hep suyuma ekleyeyim ;) birde şeker için iyi gelen bir meyve varmış hömüş müydü neydi adı ( daha doğrusu arkadaşın köyündeki yaşlılar öyle diyormuş ) onu suda haşlayıp suyunu iciyorlarmis ve şekere çok iyi geliyormus ;) Arkadaş sağ olsun getirip eşine yaparken bir kavanoz da bana ayırmış onuda yarın gidip alayım ;)

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Çok şükür bugün daha dinç uyandım ♡ Allahın izniyle bundan sonra da daha iyi olacağım ;)

persembe_007.jpg

Bu arada dün benim büyük kız arkadaşlarıyla görüştükten sonra eve gelince bir garipti :D Normalde çok fazla sirinlik yapmaz ama gelir gelmez baktım beni bir minciklamalar :D öpmeler :D
Tabi hemen anladım var bir karın ağrısı başladım didiklemeye :D Nasıl gülüyor yahu hemen de anladın diye ama bir yandan da zaten izin vermezsin falan demeye başladı ;)

Sonunda ağzından baklayı çıkardı :D
2 arkadaşıyla tatil yapmak istiyorlarmis ( eşimin halasinin yazliği var eğer kabul ederse onun yanına gitsek diye düşünmüşler )

Bizden yana sıkıntı yok ama bayramdan sonra giderseniz daha iyi olur dedik çünkü zaten eşimin halasiyla devamli görüşüyoruz ve bayrama kadar misafiri olduğunu biliyoruz ;) Bakalim bayramdan sonra da varmış bir arkadaşı gelmek isteyen onların tarihi belli olsun ona göre gidecekler nasipse ♡
Nasıl sevindi kuzum ki eskiden sevmezdi oraları denize de girmediği için :D denize girer mi bilmem ama oraları daha iyi bildiği için yabancılık çekmez bol bol gezerler ;)

günaydın arkadaşlar bende dün biraz yorulmuşum işte tv izlerken uyuyp kalmışım menümü vereyim dünkü menümü :)
sabah : 1 yumurta haşlanmış domates salatalık 2 adet zeytin 1 çatal peynir ekmek ypk şekersiz çay 2 bardak
öğle : 5 yk patlıcan musakka 4 yk bulguur pilavı 2 yk yoğurt
ara : minicik ekşi elma ve kırmızı erik
akşam : bolll salata cacık ekmek yok
su 4 litre
şekersiz türk kahvesi
1 incir
spor yapamıyorum ben hiç vaktim olmuyor dün adımda 7bin olmuş

Benim şeker yine aksam deli etti beni :KK43:
Gerci bende kabahat :KK43:
Aksam yemegi için menemen yaptım normalde aksam pek ekmek yemezken gittim 1 parça ekmek yedim :KK43: 1 dilimden az büyük ve anında benim şeker yine devreye girdi ve gözümü acamadim :KK43:

Eşim tekrar doktora git ilacını değiştirdin işe yaramaz oldu bu ilaç dedi :KK66: hem tekrar değerlerine baksın bu böyle olmaz en ufak şeyde baygin gibisin üstelik sıcaklar da tetikliyor iyice kafayı kaldiramiyorsun dedi :KK66:

Resmen 2 saatten fazla uyumusum koltukta ( aslında uyuma da değil gözümü açamıyorum ama seslerin hepsini duyuyorum ve o An cevap vermeye bile takatim yok :KK43:

Yarın şu maaş bir yatsın hayırlısıyla da gidip alışveriş yaparken cubuk tarçın da alayım da hep suyuma ekleyeyim :KK66: birde şeker için iyi gelen bir meyve varmış hömüş müydü neydi adı ( daha doğrusu arkadaşın köyündeki yaşlılar öyle diyormuş ) onu suda haşlayıp suyunu iciyorlarmis ve şekere çok iyi geliyormus :KK66: Arkadaş sağ olsun getirip eşine yaparken bir kavanoz da bana ayırmış onuda yarın gidip alayım :KK66:
geçmiş olsun kaptan. şekere pepino da iyi geliyor. ara öğün olarak yersin. ben tadını sevdim kavun salatalık arası birşey tadı

bugün için dünden maydonozlu limonu su yaptım onu içicem kahvaltı yapmadım bugün canım istemedi dün kendime unsuz şekersiz yulaflı kurabiye yapmıştım olmazsa ondan yerim kahveyle kahvaltı niyetine hiç eksilmiyorum ben tartıda hayır o kadar ekmek yiyen ben 10 gündüğr ağzıma lokma ekmek koymadım nasıl olurda eksilmem

Kızlar yaa canım çok sıkıldı 3 gündür tartı gram oynamadı, o kadar dikkat ediyorum sporumu da ihmal etmiyorum ama gram vermemiş olmak çok canımı sıktı. Regl de oldum bugün 3.gün hala kiloda artı gösterir mi ya? :KK14:
aynı sorun bende de var ama sen regl olmuşssun regl olduğunda eksilmeyebilirsin

aynı sorun bende de var ama sen regl olmuşssun regl olduğunda eksilmeyebilirsin
acaba sıcaklardan dolayı vücutta oluşan ödemlerden mi?
Ben 2016 da 18 kilo verdiğim zaman diyetimin ilk 2 haftası o kadar sıkı tutmama rağmen günlerce gram oynamamıştı, sanırım vücut şaşırıyor.Hiç bozmadan diyete devam ettim sonra öyle bir kilolar gitmeye başladı ki, 3 ayda istediğim kiloya ulaşmıştım. Sabredicez mecbur sonra çorap söküğü gibi gelecek :KK49:

acaba sıcaklardan dolayı vücutta oluşan ödemlerden mi?
Ben 2016 da 18 kilo verdiğim zaman diyetimin ilk 2 haftası o kadar sıkı tutmama rağmen günlerce gram oynamamıştı, sanırım vücut şaşırıyor.Hiç bozmadan diyete devam ettim sonra öyle bir kilolar gitmeye başladı ki, 3 ayda istediğim kiloya ulaşmıştım. Sabredicez mecbur sonra çorap söküğü gibi gelecek :KK49:
ayyyy hadi inşallah yoksa böyle vermiyorum deyip yiyesim geliyor hayır yıyıncede aynı yemeyince de :olamaz:

ayyyy hadi inşallah yoksa böyle vermiyorum deyip yiyesim geliyor hayır yıyıncede aynı yemeyince de :olamaz:
Aman ha sakın yeme bırakma, ilk zamanlar olur böyle bak işyerinde başka bir arkadaşta benimle başladı diyete o da sıkı tutmasına rağmen o da tartıda eksi görememiş, ilk zamanların etkisi diyorum ben buna bilimsel bi açıklamam yok ama yine bırakmamak lazım gör bak bi kaç güne pıt pıt gidecekler fazlalar :KK49::KK49:

Günaydın kızlar :KK200:

İlk ölçüler benden gelsin, sabah ölçtüm.

Göğüs ; 94,50 cm
Bel : 80 cm
Göbek : 103 cm
Kalça : 107,50 cm
Kol : 31 cm
İç bacak : 63,70 cm

Hadi bakalım 1 ay sonra ne olacak ölçüler ;)
Bende dünden beri mezuremi arıyorum kim bilir nereye tiktim :D Neyse bugün çıktığımda yenisini alacağım boşa zaman kaybetmeyeyim ;)

Kızlar yaa canım çok sıkıldı 3 gündür tartı gram oynamadı, o kadar dikkat ediyorum sporumu da ihmal etmiyorum ama gram vermemiş olmak çok canımı sıktı. Regl de oldum bugün 3.gün hala kiloda artı gösterir mi ya? :KK14:

Canım ben regl dönemi 3 kg arti çıktığımı da bilirim :( Senin eminim bittiği An birden eksi göreceksin pes etmek yok ;)

günaydın arkadaşlar bende dün biraz yorulmuşum işte tv izlerken uyuyp kalmışım menümü vereyim dünkü menümü :)
sabah : 1 yumurta haşlanmış domates salatalık 2 adet zeytin 1 çatal peynir ekmek ypk şekersiz çay 2 bardak
öğle : 5 yk patlıcan musakka 4 yk bulguur pilavı 2 yk yoğurt
ara : minicik ekşi elma ve kırmızı erik
akşam : bolll salata cacık ekmek yok
su 4 litre
şekersiz türk kahvesi
1 incir
spor yapamıyorum ben hiç vaktim olmuyor dün adımda 7bin olmuş

Valla helal olsun cidden menü çok güzel ;) hele akşama bayıldım ♡
Eee adım sayısı da cok güzel daha ne olsun ;)

geçmiş olsun kaptan. şekere pepino da iyi geliyor. ara öğün olarak yersin. ben tadını sevdim kavun salatalık arası birşey tadı

Ne olduğunu bilmiyorum ama hemen netten bakayım ;) alışverişe çıktığımda en azından bulmaya çalışırım ♡

ha birde yazmayı unutmuşum bugün maydonoz kürüne başladım benim smothie makinam yok ama blenderden 10 dal maydonoz yarım limon bir bardak suyu güzelce geçirdim ve aç karnına içtim 7 ggün yapıcamm

Bol bol eksi görürsün inşallah ;)

Back