• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ayy ben de istanbuldayken sık sık çemberlitaş hamamına giderdim 3 yıldır ankaradayım burada da çok temiz bir yer buldum ayda bir gidiyorum artık, çoook iyi birşey şu hamam yahu :halay:

Kaptanım ben sürekli bilgisayar başındayım, istersen listeyi ben tutabilirim excellde :KK39:

Menün çok güzel olmuş, kalori dengen biraz dondurma ile yükselmiş, eğer yapabiliyorsan şeker diyetine girmeni tavsiye ederim hem vücut alıştığı düzeni kırar hem de kilo vermende hareketlilik olur.
Aynn öyle valla sabah gidicem bundan sınra yapayalnız sen etrafımda kimse yok utanmıyorumda 😁 valla çok seviyorum bende üsküdardakine gidiyoeım

Ben neden su icemiyorum biri beni dövebilir mi 1 litre ancak olmustur sabah limonlu su iciyorum ama duzenli 🤭
Dövme işini takımda çok iyi yaparım emin misin :confused: hadi bakalım su içmeye....
Aynı durumdayiz canım 74 ten 82 ye gulsemmi aglasammi aynı anda gelmişiz iki ayda
İşılcim toparlanma zamanı artık...olan olmuş...Mavişim de ayarı bozmuş..neyse cisslari yemeyeceğiz kurtuluşumuz buna bağlı. Ayıptır söylemesi dört kilo da bende var yaz hediyesi....
İyiki bir anda katıldım ve iyiki kabul edildim burda olmak beni nedense hep daha çok heycanlandırıyor 3 sene önce yine burda ama farklı gruptaydım birinciliği elden kaptırmamak için daha çok hırslanıyordum ay şu 2 hafta geçse ben yinede bu hafta yazıcam kızlar listeye dahil edilmiyicem belki ama olsun ben kendi kendimi motive ederim 😊 yarın sabah işten önce hamama gidicem saunada güzel bir terleyip sonrasında kese yaptırıcam toksinlerimden kurtulayım bundan sonra sürekli yapıcam önceden yapıyordum bıraktım hem inanılmaz rahatlatıyoe sabahları çıplak kadında görmem 😁 bu beni mutlu ediyor
Ben de hamam delisiyim .... Gemlik'te şifalı sulu bir hamam var...misafir olarak seve seve agirlarim gelirseniz.
Günaydın can yol arkadaşlarım 😂 dünkü menümü vereyim 🤪
Sabah :7.30

1 yumurta omlet peynir 2 zeytin ekmek yok çay yok

Öğle :12.00

1 kase yoğurt pul biberli naneli

1 yeşil biber domates salatalık şekersiz çay

Ara 15.00

2 top dondurma

1 erik

Akşam

Fırın tavuk 4yk bulgur salata ayran

Misafirliğe gittik orda avuç içi kadar karışık çekirdek çerez çay

3,5 litre suyu geçti

Spor yok ama aktiftim yine adımda 10 bine yaklaşmışım
Gülşah dondurma masum görünüyor ama aldanma....denedigim günlerde gram yağ gitmiyordu ... dikkatli ol.
Günaydın Çıtır Kızlar :KK200:
Hemen dün ki menümü yazıyorum
Sabah : 1 bardak yarım yağlı süt , 1 adet elma (139 kcal)
Öğle : 1 porsiyon menemen, 1 kase tavuk çorbası (236 kcal)
Öğle atıştırması : tere oto, maydanoz
Akşam : 1 porsiyon Sebzeli firik bulgur (344 kcal)
Akşam atıştırması : 1 kase pul biberli limonlu yoğurt (73 kcal)

Spor yapamadım, hatta pilatese de gidemedim, dün eve yeni mobilya almıştım onlar geldi 2 saat monte etmeleri sürdü ve pilatesimi kaçırdım sonra da evi temizlemeye başlayınca yürüyüşe de çıkamadım :KK43:
Öncelikle afiyet olsun. Menune aldığın besinler çok güzel. Akşam tahıllar yerine sebze veya protein koyarsan sabah eksi görme ihtimalin daha fazla oluyor. Bulgur kalorisi az bir besin ama ödem yapıyor su tutuyor. Firik pilavını Antepliler çok yapar var mı bir yakınlığın. Mobilyaların hayırlı olsun güle güle kullanın.

Son düzenleme:
İyi akşamlar kızlar. Leslie yaptım. Duşumu alıp börülce salatası yedim. 2 litre su içtim. Daha içerim. Şimdi kızlarla yürüyüşe çıkacağım. Geceye 1 kahve hakkım duruyor. Onu da kitap keyfine saklıyorum.

Ohhh süpersin canım ;) bol bol yağlar yansın ;)

Dövme işini takımda çok iyi yaparım emin misin :confused: hadi bakalım su içmeye....
İşılcim toparlanma zamanı artık...olan olmuş...Mavişim de ayarı bozmuş..neyse cisslari yemeyeceğiz kurtuluşumuz buna bağlı. Ayıptır söylemesi dört kilo da bende var yaz hediyesi....
Ben de hamam delisiyim .... Gemlik'te şifalı sulu bir hamam var...misafir olarak seve seve agirlarim gelirseniz.
Gülşah dondurma masum görünüyor ama aldanma....denedigim günlerde gram yağ gitmiyordu ... dikkatli ol.

Öncelikle afiyet olsun. Menune aldığın besinler çok güzel. Akşam tahıllar yerine sebze veya protein koyarsan sabah eksi görme ihtimalin daha fazla oluyor. Bulgur kalorisi az bir besin ama ödem yapıyor su tutuyor. Firik pilavını Antepliler çok yapar var mı bir yakınlığın. Mobilyaların hayırlı olsun güle güle kullanın.
Meryemcim senden hiç beklemezdim azimli hatun 6 li rakamlarda tutunmakta zor tabi ben başladım canım bir hafta oldu çok şükür aticam aldıklarımi Allah'ın izniyle aminn

Ayarı bozdum haklısın 😣 ilk işim 5 kilo vermek Eylüle kadar..

Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. ablam nasılsın ❤
Kac zamandır aklımdasın denk gelemedim seni burda görmüşken yazayım dedim özledim seni 😍😍
Zipzipim merhaba canım.Tatil matil derken bir ayı devirdik. İsmini görünce içim ısınıyor alışmışız sevdiklerimizin mesajlarını görmeye. Aklından çıkmam inşallah. :KK68:
Meryemcim senden hiç beklemezdim azimli hatun 6 li rakamlarda tutunmakta zor tabi ben başladım canım bir hafta oldu çok şükür aticam aldıklarımi Allah'ın izniyle aminn
Yarış heyecanını yaşamak için kilo almak lazım ama....:confused:ver ver nereye kadar biraz da almak lazım :süslü: havami yesinler ...:oops:
Ayarı bozdum haklısın 😣 ilk işim 5 kilo vermek Eylüle kadar..
Mavişim sana güveniyorum istersen yaparsın sen. Ayrıca mide ameliyatini düşünmen beni korkutuyor. Düzenli bir menuyle bunu halledersin bence.... Kendini bize bir biraksan birkaç elden düzeltebiliriz her şeyi.... sağlıklı ol gerisi kolay.

Zipzipim merhaba canım.Tatil matil derken bir ayı devirdik. İsmini görünce içim ısınıyor alışmışız sevdiklerimizin mesajlarını görmeye. Aklından çıkmam inşallah. :KK68:
Zaman cabuk geciyor abla farkinda olmadan .
Hep aklimdasin arada ziyaretine gelirim 💗💗

Bu şekilde alınmalı ölçülerimiz.

Eklentiler

• 20190731_232109.jpg
    20190731_232109.jpg
    94 KB · Görüntüleme: 33
İçtim 2 litre su içtim tebrik edin beni yatana kadar 2.5 tamamlarım 😋😋😋 bugünkü menüm sabah yumurta peynir zeytin 1 dilim kepek ekmegi
araögün kahve 1 hurma 2 kurukayısı
Akşam 1 kase çorba biraz sulu et yemegi yogurt
Kocaman tebrikler. Hem menün de gayet başarılı abe bacım. :KK19:

Mardinliyim ama bizim oralarda normal pilavlı bulgur olur, bu bulguru yeni keşfettim aşırı sağlıklı ama kalorisi yüksek gıdalardan, aslında haklısın akşam tahıl çok tüketmemek lazım ama başka hızlı yapabileceğim yemeğim yoktu 😅 bugün tahılı gündüz tükettim tavsiyen üzerine 😇

Back