• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Akşam yemeğimi de pişirince menüm şekillendi.şimdiden yazayım.
Sabah domates salatalık biber peynir zeytin ceviz karpuz bal.
Öğle ve ara 1 avuçtan az fıstık
1 armut
1 dilim şeftali
Akşam zeytinyağlı barbunya pilaki
1kase yoğurt
Bundan sonra en fazla çay soda su olur.
İF e devam.
Spor yürüyüş.

Çok güzel bir menü canım ;) Ne güzel erkenden de bitmiş yemek faslı ;)

Meyve bir çok diyette istenmeyen konumda fruktoz yüzünden. Ben aşırı seviyorum meyveyi. Çok yemem ama çeşit severim. Yazın insan hepsinden almak istiyor. Ben kesinlikle azaltmalıyım. Tatlı yemeyip meyveden alıyorum kiloyu.

Bir dilim yedim ama işte bünye çok fazla tepki veriyor :( şöyle gönül rahatlığı ile meyve yemeyi özledim :( geçen sene ağzıma surmedim ne kavun ne karpuz ;) bu sene az da olsa varken yiyeyim dedim maf ediyor ama en azından haftada 1 de olsa az yerim bünye de alsisin artik :D

Birazdan arkadaş kahve içmeye gelecek ;) tabiki şekersiz Türk Kahvesi ♡

1 saat oturup eve geçeceğim daha yemek yapmadım dedi hatta dedim boşver gelmişken kal yapar hep beraber yeriz eşler işten çıkınca dedim ( eşimin arkadaşı ve patronu :D ) ama boşver uğraşma zaten sende dinlenmen lazım birde benim eşimin de beli agriyordu oda gelince evde uzanır dedi ;)

Yani tehlike yok :D Sade kahve içiyoruz yani ;)

Bu akşam 1 yıl aradan sonra yeniden Pilatese başlayacağım. 1 haftadır yaptığım tempolu yürüyüşler ile az da olsa hamlığımı attım. Yarım saat zumba yarım saat pilates olacak, bakalım yarına sağlam çıkabilecek miyim? :KK70:
Bugün regl oldum sonunda 2 güne şişliğim de iner rahatlarım.
Tek gayem şuan regl sonrası yaşadığım iştah açıklığını sağ salim atlatabilmek.

Eveeet ben geldim 😊
Kahvaltı yağda bir adet yumurta, bir dilim tb ekmeği, filtre kahve, bir kaşık fıstık ezmesi ve portakal reçeli. Öğlen yemeği peynirli salata ve latte. Akşam fırında tavuk pişireceğim evdekilere ben de bir parça yerim, bir de çay içerim.
Süpermiş ben çok bile yiyorum aslında 😁 Allahım bol bol eksiler görelim inşallah

ay işte böyle orantısız olunca belli egzersizler yapmak gerekiyor, benim de belim ince ama basenim aşırı var popom küçücük kalıyor, bir de lanet olası göbek :KK43:
Aslında 2 haftada ideal anca adapte olunuyor, sanki bizim takım fişek gibi girecek yarışmaya öyle hissediyorum :nazar:
Bende öyle hisediyorum valla ama başlamak için sabırsızlanıyorum bakalım 85le başladım o zamana kadar kaç kilo olucm başlayınca ölçülerimizide yazalım hem inceleriz ay başlarında ne dersin ?

Spora hala başlayamadım 😁 sabahları erken kalkıp yürüyücem hala güya sabahları imkanı yok kalkamıyorum erkenden nasıl çözücem bu iii bilmiyoeum erkende uyuyamıyorum akşamları oğlumla vakit geçieiyorum oda geç uyuyor bakalım inşallah 2 haftaya yürüyüşe de adapte edip başlıyıcam 😁

Bu akşam 1 yıl aradan sonra yeniden Pilatese başlayacağım. 1 haftadır yaptığım tempolu yürüyüşler ile az da olsa hamlığımı attım. Yarım saat zumba yarım saat pilates olacak, bakalım yarına sağlam çıkabilecek miyim? :KK70:
Bugün regl oldum sonunda 2 güne şişliğim de iner rahatlarım.
Tek gayem şuan regl sonrası yaşadığım iştah açıklığını sağ salim atlatabilmek.
Şu hayatta severek yaptığım tek şeydi plates öyle özledim ki 💕1 ay aletli platese gitmiştim ama nasıl bir incelme inanılmazdı öyle düzgünde gidememiştim çalışıyorum diye eminim çok faydasını göreceksin

Slm kizlar
Cok sukur tayinim sisteme dustu. Agustosun 29una kadar ayrilis yapmam lazim. Sonlarina dogru ayrilis yaparimki okulun acildigi hafta baslangic islerimle ugrasmayayim. Emine okula alisinca gider baslangicimi yapip Allah izin verirse tekrar ucretsiz izine ayrilirim.

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı geceler :KK66:

Misafirlerimi ugurladim :KK66:
Bol sohbeti ve keyifli bir aksam oldu hatta hazır kuzen gelmişken birde üniversite tercihlerine bir kaç tane daha ekledik onun yönlendirmesiyle ( bu gece Son zaten )

Sağ olsun 100 % burs tutan 3 üniversite daha buldu da ekledik :KK66:

Bu arada komşunun bilmiş kızı bir daha geldi :KK70: oyuncağını unutmuş onu almaya geldi sonra da dur sende otur demedigimiz halde ay ben kalmam burada çok kalabalık diyip çıktı gitti :KK70: :KK70: :KK70:
Hepimiz tepkisine koptuk :KK70:

Sorma tam komedi cicim :KK66: ama tabi önceden kardeş isteyen benim ufaklık bi aksam itibaren tövbe kardes istemiyorum demeye başladı :KK70:

Helal valla :KK66: bol eksi olarak döner eminim ♡

Bence gayet güzel bir menü olmuş ♡ Tebrikler acikmadiysan daha da süper :KK66:

İf'i bende inceledim ve bende denesem mi diyorum :KK66: Daha doğrusu bir iki gün denedim ama sonra daha sonuç alıp alamayacagimi görmeden yine eskiye döndüm eşimle yemek yiyoruz diye :KK66: aslında devamlı yapılırsa eminim faydası olur :KK66:

Rabbim hakkında hayırlısını nasip eder inşallah ♡♡♡♡
Bütün dualarımız babaciginla :KK66:

Hiç Moral bozmak yok yarın sabah hiç bir şey yok gibi devam inşallah :KK66:

Aramıza hoşgeldin canım :KK66: İnşallah birlikte hedefe de ulasiriz :KK66: çok fazla kilon yok zaten çabucak hedefe ulasirsin :KK66:

Gayet güzel bir menü canım tebrikler :KK66:
Baya da yürümüşsün daha ne olsun ♡
Sagol cnm

Kiz oynakbasi34 oynakbasi34 bu arada biz kac kisi olduk topice girince basim donuyor :KK48:

Bende öyle hisediyorum valla ama başlamak için sabırsızlanıyorum bakalım 85le başladım o zamana kadar kaç kilo olucm başlayınca ölçülerimizide yazalım hem inceleriz ay başlarında ne dersin ?
Ya çok iyi fikir aslında, ama bende metre yok 😂 hemen ilk fırsatta alayım ölçeyim. Direk kiloya nasıl odaklanmışsam 😅

Şu hayatta severek yaptığım tek şeydi plates öyle özledim ki 💕1 ay aletli platese gitmiştim ama nasıl bir incelme inanılmazdı öyle düzgünde gidememiştim çalışıyorum diye eminim çok faydasını göreceksin
Benim görümcem antrenör bana da o sevdirdi pilatesi, vücudumu alıştıran kadar canımı okumuştu 😁 geçen yıl o kadar faydasını gördüm ki, kilom sabit olmasına rağmen herkes zayıfladığımı söylüyordu. Yeniden başlamak iyi gelecek ama sonra devam edemiyorum, ben de çalışıyorum sadece akşamları gidebilirim, kızım şuan yaz dönemi olduğu için babasında kalıyor haftasonu ben alıyorum. Okul açılınca benimle oluyor ve o zaman akşamları bi yere gidemiyorum, benimle pilatese gelmek istemiyor çok sıkılıyormuş (4.5 yaşında) 😅

Slm kizlar
Cok sukur tayinim sisteme dustu. Agustosun 29una kadar ayrilis yapmam lazim. Sonlarina dogru ayrilis yaparimki okulun acildigi hafta baslangic islerimle ugrasmayayim. Emine okula alisinca gider baslangicimi yapip Allah izin verirse tekrar ucretsiz izine ayrilirim.

Sagol cnm

Kiz oynakbasi34 oynakbasi34 bu arada biz kac kisi olduk topice girince basim donuyor :KK48:
Tayin işin hayırlı olsun o zaman, dilediğin gibi olur umarım her şey 🙏

Yürüyüşümü yaptım. Hava sıcak olunca 9000 adımda kaldı. Açıkhavada yürüyüş güzel ama tempoda zorlanıyorum. Yürüyüş koşu diye ayrılmış parkurda herkes kafasına göre takılıyor. Tam hızlanıyorum biri çıkıyor önüme. Evde koşu bandına devam mecburen. Dikkatim dağılmadan yapayım sporumu.

Ya çok iyi fikir aslında, ama bende metre yok 😂 hemen ilk fırsatta alayım ölçeyim. Direk kiloya nasıl odaklanmışsam 😅
😁 aslında inanılmaz motive ediyor aydan aya görünce daha çok hırslanıyor insan hadi bakalım yarışmaya tam başladığımız zaman ölçüp başlayalım 😁

Benim görümcem antrenör bana da o sevdirdi pilatesi, vücudumu alıştıran kadar canımı okumuştu 😁 geçen yıl o kadar faydasını gördüm ki, kilom sabit olmasına rağmen herkes zayıfladığımı söylüyordu. Yeniden başlamak iyi gelecek ama sonra devam edemiyorum, ben de çalışıyorum sadece akşamları gidebilirim, kızım şuan yaz dönemi olduğu için babasında kalıyor haftasonu ben alıyorum. Okul açılınca benimle oluyor ve o zaman akşamları bi yere gidemiyorum, benimle pilatese gelmek istemiyor çok sıkılıyormuş (4.5 yaşında) 😅
Hahahahah havalara gel 😁 ah şu çocuklar benim ki henüz çok küçük o zamqn seninkinin yanında 21 aylık oğlum bende zayıflayınca gidicem gerçekten hem benimki biraz daha büyüsün ama şuanlık ilk hedefim hafta 2 de olsa yüzmeye gitmek olacak

İyiki bir anda katıldım ve iyiki kabul edildim burda olmak beni nedense hep daha çok heycanlandırıyor 3 sene önce yine burda ama farklı gruptaydım birinciliği elden kaptırmamak için daha çok hırslanıyordum ay şu 2 hafta geçse ben yinede bu hafta yazıcam kızlar listeye dahil edilmiyicem belki ama olsun ben kendi kendimi motive ederim 😊 yarın sabah işten önce hamama gidicem saunada güzel bir terleyip sonrasında kese yaptırıcam toksinlerimden kurtulayım bundan sonra sürekli yapıcam önceden yapıyordum bıraktım hem inanılmaz rahatlatıyoe sabahları çıplak kadında görmem 😁 bu beni mutlu ediyor

Back