- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Günlük bildirim yapıyormuyuz
sabah: sucuklu yumurta peynir zeytin 3 galeta yedim ara öğün:kahve 10 adet badem 1 kuru kayisı aksama dogru: 1 adet armut akşam 10 adet minik yaprak sarması ve yogurt spor maalesef yok
Bu gün sabah kahvaltim ve spor aktivitem dunle birebir ayni,
Hafta sonlari salona gitmedigimden fazla kalori yakmayacagim bu sebepten ögleden sonra yuzmeyi planliyorum, zira aksam mangal daveti var garip garip bakmamak icin suya girip girip yuzmem gerek:) ögle yemegini ,yuzerken yardim edecek meyve salatasi ve ceviz iciyle gecirip aksama saglikli ulasmayi dusunuyorum.degismeyen tek sey gunde 3lt su
Guzel gunler diliyorum kolay gelsin
Geç kahvaltı yapınca kahve kuruyemiş yeterli geliyor sanki aksam sarma yemeseydim iyiydi ama taze yaprak her zaman olmaz diyerek yedim su konusu beni de cok zorluyor şu sıcaklarda 1 lt.zorlaSanırım öğlen arayla gecistiriyorsunaslında genel olarak güzel menü bol bol eksi olarak döner inşallah
Ben su içmekten zorlanıyorum yine bu ara ama kesinlikle takviye şart şu konusunda hatta ona da hatirlatmamı kurayimgerçi oda şu sesi yaptıkça insanın Tuvalete kosasi geliyor
Gecmis olsun,umarim tamamen iyilesirsiniz,yuzmek etkili bir egzersiz her açidan firsatlari kacirmayin derim fakat havuz konusunda tereddutlerim var ozellikle belediye tesisleri gereken itinadan yetersiz, umarim sizinki yeterlidirSeninde menüler gayet güzel canim♡ Tebrikler
Bende belediyenin yuzmesine yazilmistim 2 gün önce evrakları çarşamba kadar getir başla hesabi mesaj geldiben kivirmayi düşünüyordum testlerle ugrasmamak için ama sağ olsun eşim ve büyük kız ya haftada 2 kere git işte hem rahatlarsın, hem vücudun sikilasir hemde omuzlarına iyi gelir dediler ( geçen sene nasıl becerdiysem omuzlardaki lifleri mi tendonlari mi ne yirtmayi basarmisim 3 - 4 ay neredeyse yatalak gibiydim en ufak harekette çığlık attiriyordu sonra da fizik tedavi günde 3 kere 6sar ilaç derken ağrılar gecti ve bir kaç ay daha ev işi dahi yaptığım An ağrı başlıyordu şu Son 1 aydır kendi işimi çok daha rahat yapabiliyorum şükürler olsun önceden 10 dakikada ağrı başlıyordu )
Tahlilleri de ugrasmak için direk havuzda yaptırım diyorum nasılsa ertesi gün çıkıyor bari pazar günü gidip yaptirayim olmadı pazartesi en gec halletmek lazım
Gitmisken de büyük kızla spora yazilalim diyoruz ♡
Selam:) sabah yediginiz sucuklu yunurtanin sayesinde gun boyu hicbirsey yemeseniz dahi hic kilo verdirmeyecegini biliyormusunuz en az 500 kj aldiniz ve yanindaki listeyle 900 kj yapar ki spor yapmayan bir kisi icin sadece bu aldiginiz kj kilo vermemeye yeterli, gün icindeki diger yedikleriniz arti kilo yapacakGünlük bildirim yapıyormuyuz
sabah: sucuklu yumurta peynir zeytin 3 galeta yedim ara öğün:kahve 10 adet badem 1 kuru kayisı aksama dogru: 1 adet armut akşam 10 adet minik yaprak sarması ve yogurt spor maalesef yok
Gecmis olsun,umarim tamamen iyilesirsiniz,yuzmek etkili bir egzersiz her açidan firsatlari kacirmayin derim fakat havuz konusunda tereddutlerim var ozellikle belediye tesisleri gereken itinadan yetersiz, umarim sizinki yeterlidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?