• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın bende cumaya kadar iyi gidiyordum ama düğün akraba derken pilavlar poğaçalar baya kaçtı yarin yeniden başlayacağım umarim
imkanin varsa bugünden baslamaya calis.. bende güzel baslamistim misafirden dolayi bozuldu... kilo veriyorum ama istikrar yok. o yüzden al ver oluyor :S

Mutlu Paazarlar, katilmak isteyenler topiginden buraya yönlendirildik Gisella Gisella ile birlikte. Takimla birlikte ins bu Kilolardan kalici olarak kurtuluruz.
Selamm ben de geldim inşallah hep birlikte istediğimiz kiloya ulaşırız bu takımda.

Tünaydın, bu sabah herzamanki yuruyus ve yuzmenin yerine 1saat orta bisiklet surdum.
Pazar oldugu icin trafik ve deniz sahil cok kalabalik en mantiklisi bisikletti.
Saat 9 da kahvalti
Ekmek, peynir, zeytin, domatez, saltlik, biber, (yaz mevsiminde yumurtayi haftada 2gun yiyorum) yerine dönüşümlü olarak tereyag ve bal yiyorum arti sekersiz cay.
350kj asmadan kahvaltim bu,,,
Bisiklet eforum 500kj. Ve simdi turk kahvesi:)🌼👍hepinize kolay gelsin arkadalar

Merhaba bende takıma katılabilirmiyim :KK54:

Tabiki ne demek ;) Hoşgeldin aramıza ♡

Mutlu Paazarlar, katilmak isteyenler topiginden buraya yönlendirildik Gisella Gisella ile birlikte. Takimla birlikte ins bu Kilolardan kalici olarak kurtuluruz.

Sende hoşgeldin ;)
Birlikte inşallah çok güzel kilolara ulaşacağız ♡

Günaydın bende cumaya kadar iyi gidiyordum ama düğün akraba derken pilavlar poğaçalar baya kaçtı yarin yeniden başlayacağım umarim

Bugün mümkünse karbonhidrat hiç tüketme ;) sadece sebzeler al karbonhidratini ;) birde mutlaka bol su ve yeşil çay iç ;)

Selamm ben de geldim inşallah hep birlikte istediğimiz kiloya ulaşırız bu takımda.

Sende hoşgeldin ;)

Bu arada bende kendimi tanıtayım ;
Adım Banu ;) 39 yaşında biri 18.5 diğeri 8.5 yaşında iki cimcimenin Annesiyim ♡
Uzun zamandır takımın kaptanligini üstlenmiş bulunuyorum ve maalesef takımın en kilolu benim :(
Rekoru 124.5 kgdu hatta geçen sene 86 kgya kadar dusmustum ama maalesef sağlık sorunları yüzünden tekrar geri aldım :(
En Son 117di sanırım kilom ama 3 gündür hep kahvaltı ettikten sonra jeton düşünce tartilmadim ;)
Neyse pes etmiyorum ve bende ilk önce tekrar 2li rakamları sonra da daha asagisini görmek için elimden geleni yapmaya çalışacağım ♡

Tünaydın, bu sabah herzamanki yuruyus ve yuzmenin yerine 1saat orta bisiklet surdum.
Pazar oldugu icin trafik ve deniz sahil cok kalabalik en mantiklisi bisikletti.
Saat 9 da kahvalti
Ekmek, peynir, zeytin, domatez, saltlik, biber, (yaz mevsiminde yumurtayi haftada 2gun yiyorum) yerine dönüşümlü olarak tereyag ve bal yiyorum arti sekersiz cay.
350kj asmadan kahvaltim bu,,,
Bisiklet eforum 500kj. Ve simdi turk kahvesi:)🌼👍hepinize kolay gelsin arkadalar

Valla helal olsun ♡ Süpersin ;) Eminim karşılığını fazlasıyla eksi olarak alacaksın ♡

Valla helal olsun ♡ Süpersin :KK66: Eminim karşılığını fazlasıyla eksi olarak alacaksın ♡
:)tessekkur ederim, eminim karsiligini veriyor vucudum, aliskanligim geregi haftada bir tartiyorun kendimi, ayrica keyifli bir idda oluyor , benim hesapladigim ile baskul arasinda bir oyun:) genelde gram farkiyla tutturuyorum😊

Tabiki ne demek :KK66: Hoşgeldin aramıza ♡

Sende hoşgeldin :KK66:

Bugün mümkünse karbonhidrat hiç tüketme :KK66: sadece sebzeler al karbonhidratini :KK66: birde mutlaka bol su ve yeşil çay iç :KK66:

Adım Banu :KK66: 39 yaşında biri 18.5 diğeri 8.5 yaşında iki cimcimenin Annesiyim ♡
Uzun zamandır takımın kaptanligini üstlenmiş bulunuyorum ve maalesef takımın en kilolu benim :KK43:
Rekoru 124.5 kgdu hatta geçen sene 86 kgya kadar dusmustum ama maalesef sağlık sorunları yüzünden tekrar geri aldım :KK43:
En Son 117di sanırım kilom ama 3 gündür hep kahvaltı ettikten sonra jeton düşünce tartilmadim :KK66:
Neyse pes etmiyorum ve bende ilk önce tekrar 2li rakamları sonra da daha asagisini görmek için elimden geleni yapmaya çalışacağım ♡
Çok iyi kilo vermişsin keşke almamış olsaydın. Ben de 106 dan 80 e kadar düşmüştüm ve malesef ben de geri aldım. 96-98 arası gidip geliyorum.

Adım Banu :KK66: 39 yaşında biri 18.5 diğeri 8.5 yaşında iki cimcimenin Annesiyim ♡
Uzun zamandır takımın kaptanligini üstlenmiş bulunuyorum ve maalesef takımın en kilolu benim :KK43:
Rekoru 124.5 kgdu hatta geçen sene 86 kgya kadar dusmustum ama maalesef sağlık sorunları yüzünden tekrar geri aldım :KK43:
En Son 117di sanırım kilom ama 3 gündür hep kahvaltı ettikten sonra jeton düşünce tartilmadim :KK66:
gecmis olsun kaptanim. suanki kilom gördügüm en yüksek rakam 92,4 ama sanirim 1 1,5 kilo ödemdir dün cünkü cok sacma sapan beslendim...Pazartesi yatili misafirim gidecek ondan sonra daha kolay olacak benim icin. ilk hedefim 87/85 leri görmek sonra 10 ar 10ar Hedeflerim var son Hedefim 62.

Tabiki ne demek :KK66: Hoşgeldin aramıza ♡

Bugün mümkünse karbonhidrat hiç tüketme :KK66: sadece sebzeler al karbonhidratini :KK66: birde mutlaka bol su ve yeşil çay iç :KK66:

Hoşbulduk kaptanım.Yanlız ben çok eskidende katılmıştım gruplara 4.5 yıl oldu ayrılalı nerdeyse.Bir sorun olurmu yeniden girebiliyorumdur değilmi :KK22:

inşallah kilom 85 hedefim 60 senin kaç
sabah 92,4:oha: gördüm :KK12: hedef 62. bende cok alip verdim.. bakalim takimla belki daha kolay olur.. birde kötü huy baslarda sürekli tartilmak isterim ki oda iyi degil... böyle haftada1 cuma günü tek tartilirim.

sabah 92,4:oha: gördüm :KK12: hedef 62. bende cok alip verdim.. bakalim takimla belki daha kolay olur.. birde kötü huy baslarda sürekli tartilmak isterim ki oda iyi degil... böyle haftada1 cuma günü tek tartilirim.
aynen öyle çok heycanlıyım şimdi artık başlamış mı oluyoruz :) okudum katılma defterlerini ama çok anlayamadım :) salak kafam dark izledim tüm gün beynim yanık şuanda bişeyleri algılayamaıyorum :) ben çok hırlıyım bu yaış işinde acayip motive olurum benimde her gün tartılma gibi bir huyum var malesef o olmasın artık :)

Sabah iki dilim tam buğday ekmeğinin arasında hindi füme, peynir, zeytin, sebzeden oluşan sandiviç.
Ara öğün bir kare bitter çikolata, 30 gram kadar çiğ badem.
Akşam 100 gram yağsız ızgara et, bol salata, ayran.
Spor 1 saat sinir stres dolu direksiyon çalışması😣

Selam:) sabah yediginiz sucuklu yunurtanin sayesinde gun boyu hicbirsey yemeseniz dahi hic kilo verdirmeyecegini biliyormusunuz en az 500 kj aldiniz ve yanindaki listeyle 900 kj yapar ki spor yapmayan bir kisi icin sadece bu aldiginiz kj kilo vermemeye yeterli, gün icindeki diger yedikleriniz arti kilo yapacak 🌼
Merhaba... ev yapımı bir sucuktu maalesef yumurtayı arada boyle renklendiriyorum sade yemek zor geliyor spor yapmıyorum ama 16 aylık ikizlerim var gün boyu onlar önde ben arkada koşuyorum bakalım cuma günü tartı ne gösterecek varsa elinizde bir liste uygulamak isterim epey bilgilisiniz sanırım

Back