• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Saat 14,00 ögle yemegi
Yarim kas sebze corb 100 kj
Közlenerek hazirlanmis karni yarik 150 kj
Yogurt 50 kj
TB ekmek bir dilim 40 kj
Toplam 340 kj
Gunluk aktivite 200 kj
Su 1 lt
--------------------------
Saat 18,10 spor oncesi
Meyve salatasi.
------
Salondayim az sonra spora baslayacagim 2 saat kardiyo ve fitness ile 700 kj yakcagim,🌼

Saat 14,00 ögle yemegi
Yarim kas sebze corb 100 kj
Közlenerek hazirlanmis karni yarik 150 kj
Yogurt 50 kj
TB ekmek bir dilim 40 kj
Toplam 340 kj
Gunluk aktivite 200 kj
Su 1 lt
--------------------------
Saat 18,10 spor oncesi
Meyve salatasi.
------
Salondayim az sonra spora baslayacagim 2 saat kardiyo ve fitness ile 700 kj yakcagim,🌼

Valla helal olsun sen bu hızla süper Kilo verir hedefine çabucak ulasirsin ;)

Yarın benim ufakligin da yuzmesi var yine ;) Hatun salonun ortasında leğen önünde Şnorkelle nefes çalışıyor :D :D :D

Daha önce aldığımızda bir kere havuzda denediler benimki nasıl becerdiyse burnundan nefes alarak genizlerine kadar suyu çekti kazayla :D Yarın yine denerlerse hazır olmak için denedi ama bu kez beceri Allahtan ♡

Anam yarın işin yoksa sabahın körü yine yollara dokulecegiz ama işte hem spor hemde gelişimi için faydalı ;) Halinden çok memnun su kuşum ♡

Frytiop Frytiop Canım seni kocaman tebrik ediyorum :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Tek başına dev bir kadro oldun ve takimimiza 2.ciligi getirdin ♡♡♡♡♡

images.jpeg

Slm kizlar

Ilk is haftasini geride biraktik cok sukur. Bugun dikkkat edeyim dedim ama ipin ucunu birakinca geri donuste baya zorlandim. Hafta sonu biraz daha dikkat edip toparlanip pazartesiden itibaren biraz daha duzene girerim insallah.

Gunahiyla sevabiyla uzun zaman sonra menu paylasayim

07.30 2 haslama yumurta domates salatalik maydanoz dereotu 1 dlm peynir 2 sivri biber
12.15 1 kase corba tas kebabi (azicik koymuslar) firin sutlac (kucuk kaselerde)
16.15 eve gelince cok aciktim 2 dlm kepek ekmegine 1 dlm peynir koydum yedim yaninda sade kahve
19.30 1 kase mercimek corbasi 1 tabak patlican yemegi 1 kase cacik 1 dlm kepek ekmek

Pazar gunu annem donecek izmire babamin ayak parmaginda uzun zamandir yara vardi ayni zamanda seker hastasi. Enfeksiyon parmak kemigini eritmis. Parmagini alacaklarmis. Ondan erken donmek zorunda kalacak. Insallah sadece parmakla kalir ayaga sicramaz. Bu ara biz ne kadar planlar yapsakta Allah sizin planiniz degil benim planim isler diyor. Nasip diyelim ne yapalim. Pazar gunu annemi arabaya bindirip kv yanina gitcez duzceye gelirken onuda getircez insallah. Yarinda temizlik gunu olur. Benden haberler boyle iste. Sizler iyisiniz insallah.

Kızlar kusura bakmayın tam ne güzel sizlere yazarken benim kızın tercihlerine daldım daha doğrusu onlara kafayı yedim :KK70:

Eskiden hep üniversiteyi sehirdisina da yazarım diyordu benim büyük kız ama şimdi hem ufaklık ablasını göndermek istemiyor hemde sehirdisina yapılacak masrafı burada bir özel okulda burslu okursa da verebiliriz diye düşündük :KK66:

Tabi öyleolunca bütün özel okulları inceleyip fiyatlarını da araştırmak zorunda kaldık ( maşallah bazı okullar da pavyonda ek iş yap der gibi fiyat koymuş :KK70: :KK70: :KK70: )
Neyse 5 tanecik tercih olusturdu ( sadece Son tercihi Bursa oda açıkta kalmasın diye )

İnşallah İstanbuldaki ilk tercihi tutar da gözümüzün önünde olur :KK66: Olmadı seneye tekar girsin sinava ne yapayım :KK66:
Dualarını da talibim ♡

Birlikte hallederiz inşallah :KK66:
Eminim bu bayram faslini da kaçamadı yada en azından en az kacamakla atlatirsak daha da motive oluruz :KK66:

Harika demekki cabukçak hedefine ulasabileceksin sende :KK66:

Aslında bende ayağı yanmış kedi gibiyim devamli bir yerlerde ama özel spor yapamiyorum :KK43: Gerci yarın büyük kızı spor salonuna yazdirmaya gittiğimde bende yazilabilirim diye düşünüyorum :KK66: en azından haftada 2 de olsa salonda kızıma arkadaş olurum :KK66: gerçi arada beni deli ediyor ama olsun :KK70:

Insallah ilk tercihine yerlesir cnm

Merhabalar. Ben de zayıflamak için bu gruba katılmak istiyorum. Boy 1.58, an itibariyle tok kilom 55.4. If beslenme şeklinde ilerliyorum ancak serbest zamanda diyet şeklinde değil de küçük porsiyon şeklinde.ilerliyorum. Paketli, şekerli gıdalar tüketmiyorum. Öğlen 12 de yemeye başlayıp akşam 20.00 de kesiyorum kural olarak ancak çoğu zaman 18- 19 da bırakmış oluyorum. Meyve öğlen saatlerinde yersem yerim yoksa fuzuli şeker olduğu düşüncesiyle tuketmemeye çalışıyorum. Tek sorlandigim sorun su içmek. Ilk mesajım olduğu için çok uzattım:) geri bildirimleriniz ve değerlendirmeler benim icin önemli.
Bugün yediklerim
12.30 da bir yumurta, iki dilim tulum peyniri, 3 adet zeytin, iki dilim ekmek.
Akşam yarim porsiyon ekmeksiz et.doner bolca salata.
gün içinde serbest şekilde sade filtre kahve, bitki çayı, maden suyu.
Merhaba aranıza yeni katılıyorum.googledan zayiflama rejim araştırmaları yaparken kendimi burada buldum çok detaylı bir bilgim yok umarım bende zayıflamayı başarırım
Hosgeldiniz kizlar

Hoşbuldum 🥰 kısaca kendimden bahsetmem gerekiyor sanırım. 37 yaşındayım öğretmenim. 16 ay önce doğum yaptım. İkiz gebelik olunca 90 kiloyu gördüm maalesef. Bu süreçte zorla 75 kiloya gelebildim tabiki yeterli değil ama ilk etapta 65 kilo olabilirsem cok mutlu olacağım.troit rahatsızlığım yüzünden çok zor kilo veriyorum umarım başarırım

Liste neden böyle 😮

Mavimli izinlimi ?
Hay Allah üzüldüm ..

Gerekirse bizde dahil olalım listeye grup kapanmasın...

Senin zayıflama nasıl gidiyor banucum ?
İzinliyim canım bu ara hiçbir şeye yetişemiyorum. Üstelik verdiğim kiloları aldım çok mutsuzum sorma.

Hoşbuldum 🥰 kısaca kendimden bahsetmem gerekiyor sanırım. 37 yaşındayım öğretmenim. 16 ay önce doğum yaptım. İkiz gebelik olunca 90 kiloyu gördüm maalesef. Bu süreçte zorla 75 kiloya gelebildim tabiki yeterli değil ama ilk etapta 65 kilo olabilirsem cok mutlu olacağım.troit rahatsızlığım yüzünden çok zor kilo veriyorum umarım başarırım
Hoşgeldin ikiz annesi 😍 ben de ikiz annesiyim 💕 benimkiler 26 aylık oldular. Kolaylıklar dilerim umarım hızlıca verirsin kilolarını.

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Karga kahvaltisini etmeden kuzu havuza getirdim ;) o arada sizlere de bakayım dedim ♡

İnşallah bugün itibariyle çok sıkı tutacağım sonuçta bu gobekle ayrılma zamanı geldi de geçiyor :D

Merhaba aranıza yeni katılıyorum.googledan zayiflama rejim araştırmaları yaparken kendimi burada buldum çok detaylı bir bilgim yok umarım bende zayıflamayı başarırım

Aramıza hoşgeldin canım ;)
İnşallah sende çabucak hedefine ulasirsin ;)
Bakma buranın şu ara sakin olduğuna emin ol çok motive olacaksın ;) yeni gelen arkadaşlarda var eskilerde yakında tatilden döner ;)

Slm kizlar

Ilk is haftasini geride biraktik cok sukur. Bugun dikkkat edeyim dedim ama ipin ucunu birakinca geri donuste baya zorlandim. Hafta sonu biraz daha dikkat edip toparlanip pazartesiden itibaren biraz daha duzene girerim insallah.

Gunahiyla sevabiyla uzun zaman sonra menu paylasayim

07.30 2 haslama yumurta domates salatalik maydanoz dereotu 1 dlm peynir 2 sivri biber
12.15 1 kase corba tas kebabi (azicik koymuslar) firin sutlac (kucuk kaselerde)
16.15 eve gelince cok aciktim 2 dlm kepek ekmegine 1 dlm peynir koydum yedim yaninda sade kahve
19.30 1 kase mercimek corbasi 1 tabak patlican yemegi 1 kase cacik 1 dlm kepek ekmek

Pazar gunu annem donecek izmire babamin ayak parmaginda uzun zamandir yara vardi ayni zamanda seker hastasi. Enfeksiyon parmak kemigini eritmis. Parmagini alacaklarmis. Ondan erken donmek zorunda kalacak. Insallah sadece parmakla kalir ayaga sicramaz. Bu ara biz ne kadar planlar yapsakta Allah sizin planiniz degil benim planim isler diyor. Nasip diyelim ne yapalim. Pazar gunu annemi arabaya bindirip kv yanina gitcez duzceye gelirken onuda getircez insallah. Yarinda temizlik gunu olur. Benden haberler boyle iste. Sizler iyisiniz insallah.

Menü bence abartılı değil ;) ama tabi sen memnun değilsen daha iyisini de yapabilirsin ♡

Babacigina da cok geçmiş olsun ♡ Rabbim inşallah tez zamanda şifa verir de sadece parmakla kalır ;)

Insallah ilk tercihine yerlesir cnm

Hosgeldiniz kizlar

Aminnnnn inşallah ;) Dün gece 2 seçenek daha ekledi ama içimden bir ses ilk tercihi tutacak diyor ;)
Rabbim tum ogrencilerin hakkında hayırlısını versin ...Aminnn

Maşallah kuzulara ;) Rabbim analı babalı buyutsun ♡
Yine 90lardan 75e dusebilmek de büyük başarı ;) Devamı da gelecek eminim ♡

Back