• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Dün yarım kalan
Listemi tamamlayayım:)
Dün 21,15 ---24,00 arasi
Yesil salata
Dondurma
Yatmadan önce süt,
------250 kj
Günün hesaplaması
Alinan 940 kj
Sporla yakilan 1000 kj
Gunluk dogal yakilan 2000 kj
2000+1000=3000 -940=2600
Bu hesap 300 gr
verdigimi gosteriyor,,,,👍🌼

Bu gün sabah kahvaltim ve spor aktivitem dunle birebir ayni,
Hafta sonlari salona gitmedigimden fazla kalori yakmayacagim bu sebepten ögleden sonra yuzmeyi planliyorum, zira aksam mangal daveti var garip garip bakmamak icin suya girip girip yuzmem gerek:) ögle yemegini ,yuzerken yardim edecek meyve salatasi ve ceviz iciyle gecirip aksama saglikli ulasmayi dusunuyorum.degismeyen tek sey gunde 3lt su
Guzel gunler diliyorum kolay gelsin🌼👍

Öğleden sonra kızı biraz parka çıkardım sonra da gelip yemek yedikten sonra benim şeker nedense devreye girdi ve kafayı hala kaldiramiyorum :(

Sanırım şu şeker hâkimi düzenli içmeye daha çok özen göstermek lazım çünkü 1 kere bile içmeyin kafa bir milyon oluyor maalesef :(

Yarın sabah itibaren sabah akşam icmeyi unutmayayim diye saate hatirlatma kurdum ;)

Günlük bildirim yapıyormuyuz
sabah: sucuklu yumurta peynir zeytin 3 galeta yedim ara öğün:kahve 10 adet badem 1 kuru kayisı aksama dogru: 1 adet armut akşam 10 adet minik yaprak sarması ve yogurt spor maalesef yok

Sanırım öğlen arayla gecistiriyorsun ;) aslında genel olarak güzel menü ;) bol bol eksi olarak döner inşallah ;)
Ben su içmekten zorlanıyorum yine bu ara ama kesinlikle takviye şart şu konusunda hatta ona da hatirlatmamı kurayim ;) gerçi oda şu sesi yaptıkça insanın Tuvalete kosasi geliyor :D

Bu gün sabah kahvaltim ve spor aktivitem dunle birebir ayni,
Hafta sonlari salona gitmedigimden fazla kalori yakmayacagim bu sebepten ögleden sonra yuzmeyi planliyorum, zira aksam mangal daveti var garip garip bakmamak icin suya girip girip yuzmem gerek:) ögle yemegini ,yuzerken yardim edecek meyve salatasi ve ceviz iciyle gecirip aksama saglikli ulasmayi dusunuyorum.degismeyen tek sey gunde 3lt su
Guzel gunler diliyorum kolay gelsin🌼👍

Seninde menüler gayet güzel canim♡ Tebrikler ;)
Bende belediyenin yuzmesine yazilmistim 2 gün önce evrakları çarşamba kadar getir başla hesabi mesaj geldi ;) ben kivirmayi düşünüyordum testlerle ugrasmamak için ama sağ olsun eşim ve büyük kız ya haftada 2 kere git işte hem rahatlarsın, hem vücudun sikilasir hemde omuzlarına iyi gelir dediler ( geçen sene nasıl becerdiysem omuzlardaki lifleri mi tendonlari mi ne yirtmayi basarmisim :( 3 - 4 ay neredeyse yatalak gibiydim en ufak harekette çığlık attiriyordu :( sonra da fizik tedavi günde 3 kere 6sar ilaç derken ağrılar gecti ve bir kaç ay daha ev işi dahi yaptığım An ağrı başlıyordu :( şu Son 1 aydır kendi işimi çok daha rahat yapabiliyorum şükürler olsun ;) önceden 10 dakikada ağrı başlıyordu )
Tahlilleri de ugrasmak için direk havuzda yaptırım diyorum nasılsa ertesi gün çıkıyor bari pazar günü gidip yaptirayim olmadı pazartesi en gec halletmek lazım ;)

Gitmisken de büyük kızla spora yazilalim diyoruz ♡

Sanırım öğlen arayla gecistiriyorsun ;) aslında genel olarak güzel menü ;) bol bol eksi olarak döner inşallah ;)
Ben su içmekten zorlanıyorum yine bu ara ama kesinlikle takviye şart şu konusunda hatta ona da hatirlatmamı kurayim ;) gerçi oda şu sesi yaptıkça insanın Tuvalete kosasi geliyor :D
Geç kahvaltı yapınca kahve kuruyemiş yeterli geliyor sanki aksam sarma yemeseydim iyiydi ama taze yaprak her zaman olmaz diyerek yedim su konusu beni de cok zorluyor şu sıcaklarda 1 lt.zorla 🤲 her sabah tartılıyorumm

Seninde menüler gayet güzel canim♡ Tebrikler :KK66:
Bende belediyenin yuzmesine yazilmistim 2 gün önce evrakları çarşamba kadar getir başla hesabi mesaj geldi :KK66: ben kivirmayi düşünüyordum testlerle ugrasmamak için ama sağ olsun eşim ve büyük kız ya haftada 2 kere git işte hem rahatlarsın, hem vücudun sikilasir hemde omuzlarına iyi gelir dediler ( geçen sene nasıl becerdiysem omuzlardaki lifleri mi tendonlari mi ne yirtmayi basarmisim :KK43: 3 - 4 ay neredeyse yatalak gibiydim en ufak harekette çığlık attiriyordu :KK43: sonra da fizik tedavi günde 3 kere 6sar ilaç derken ağrılar gecti ve bir kaç ay daha ev işi dahi yaptığım An ağrı başlıyordu :KK43: şu Son 1 aydır kendi işimi çok daha rahat yapabiliyorum şükürler olsun :KK66: önceden 10 dakikada ağrı başlıyordu )
Tahlilleri de ugrasmak için direk havuzda yaptırım diyorum nasılsa ertesi gün çıkıyor bari pazar günü gidip yaptirayim olmadı pazartesi en gec halletmek lazım :KK66:

Gitmisken de büyük kızla spora yazilalim diyoruz ♡
Gecmis olsun,umarim tamamen iyilesirsiniz,yuzmek etkili bir egzersiz her açidan firsatlari kacirmayin derim fakat havuz konusunda tereddutlerim var ozellikle belediye tesisleri gereken itinadan yetersiz, umarim sizinki yeterlidir🌼

Günlük bildirim yapıyormuyuz
sabah: sucuklu yumurta peynir zeytin 3 galeta yedim ara öğün:kahve 10 adet badem 1 kuru kayisı aksama dogru: 1 adet armut akşam 10 adet minik yaprak sarması ve yogurt spor maalesef yok
Selam:) sabah yediginiz sucuklu yunurtanin sayesinde gun boyu hicbirsey yemeseniz dahi hic kilo verdirmeyecegini biliyormusunuz en az 500 kj aldiniz ve yanindaki listeyle 900 kj yapar ki spor yapmayan bir kisi icin sadece bu aldiginiz kj kilo vermemeye yeterli, gün icindeki diger yedikleriniz arti kilo yapacak 🌼

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Yine karga kahvaltısını etmeden havuza kuzuyu getirdim ;)
Sağ Olsun eşim hesapta benle gelecekti ama beyimiz gece geç saatlere kadar oturup şeker oynamaktan yatmak bilmedi tabi sonra da başım ağrıyor diye sabah sabah beni cin iftrit etti :(
Ulen zaten bir pazarimiz var ve kuzu babasının onu yüzerken izlemesini istiyor ;)
Evden çıkmadan az soylendim :D sen bir daha böyle geç saate kadar otur sonra başım de bak ben seni ne yapıyorum diye :D :D :D

Neyse kuzunun havuza girmesini beklerken sizlere de bir selam vereyim dedim ♡♡♡

Umarım herkes için kacamaksiz bir Pazar olur ;)

Gecmis olsun,umarim tamamen iyilesirsiniz,yuzmek etkili bir egzersiz her açidan firsatlari kacirmayin derim fakat havuz konusunda tereddutlerim var ozellikle belediye tesisleri gereken itinadan yetersiz, umarim sizinki yeterlidir🌼

Yok çok şükür tesis konusunda eminim ;) zaten senelerdir bildiğim bir yer hatta çalışanların çoğunu da tanıyorum artık ( kızım 1.5 sene orda yüzdü bu tarafa geçene kadar daha öncesinde de ben gittim hem yüzmeye hemde fitnesse ;) yüzme hocası tesis degistirince ufaklık da ille bende oraya gideceğim dediği için değiştirdik yoksa çok memnundum ;) )
Bakalım yarın yada bugün gidip tahliler için kan vereceğim ;) eğer bir sıkıntı olmazsa giderim yüzmeye en azından deşarj olmak için ;)

Back