• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

çok geçmiş olsun.. Rabbim kalıcı şifa versin inş. bel işi zor aman dikkat et cnm..
ahaaaaaaaa seni ulmuşken sorayım. egeye geçen sene tur yaptık çok beğendik ama tatilcilik çok gelimemiş dedik ve Antalyaya tatile gittik. biz bilemedik belki de kalacak oteli falan. nereye gitsek nerde kalsak bilgin varsa desene cnm. şuraya da kesin gidin diyeceğin yerler var mı??

Hep oteldemi kalacaksınız ?
Kuşadası ,çeşme
Daha sakin kafa dinlemek isterseniz Karaburun,Mordoğan tavsiye ederim..
Bir de Özdere

İzmir'e gelirsen görüşelim 😊

Sabah 07.00
Kilo= 65.300
30dakika 5.6 km hizla yürüyüş,
30 dak yuzme,
Beraberinde 1 lt su,
08,30 kahvalti,
TB Ekmek1 dilm-------- 40 kj
Zeytin 5 adet--------- 30 kj
Peynir 30 grm ---- 70 kj
Haş yumrt 1 ad 70 kj
(Domatez, biber, salatalık, maydnoz) zeytin yagi ve limonlu 70 kj
Cay ----------------
Alinan 280 kj
Harcanan 300 kj
Su an turk kahvesi:)🌼✋

Öncelikle merhaba. Dün başladım akşam 55.4 idim şu an su kaybı vs haliyle 55.2 kilo kaybim inş pazartesi bildiriminde olur.
Kızlar ben akşam yatağa en son 6 da yarim porsiyon ekmeksiz yemek yediğim için gurul gurul bir mideyle girdim. Gün sonuna kadar aktif olduğum için baya acıkmıştım. Sabah kan sekerim yerlerde uyandim. Şu an da bir şey yiyemedim pek ya. Midem almıyor gibi hiç iştahım yok. Kendimi zorlayarak biraz pekmez, ceviz, yarim yumurta yiyebildim.
Dikkat edersem midem mi küsüyor, yoksa küçülüyor mu anlamadım sadece meyve yemek istiyorum.

Hep oteldemi kalacaksınız ?
Kuşadası ,çeşme
Daha sakin kafa dinlemek isterseniz Karaburun,Mordoğan tavsiye ederim..
Bir de Özdere

İzmir'e gelirsen görüşelim 😊

biz önceden rezerve yaptıramıyoruz cnm. son anda iznimzi belli oluyor. neyse kuşadasına gitmiştik 2 yıl önce. bir otelde kaldık. anammm yemekler berbat otel berbat hiç beğenmedk. sonra geçen yıl dedik ki hadi içmizde kalmasın gidelim. gittik afyon denizli aydın muğla izmirin ucundan :D gezdik. ama ilçeleriyle beraber ve bayıldık. gerçekten cennet gibi. yalnız otelcilik de yine kötü yere denk gedik. bodrum kat var çocuğa da yatak veremeyiz siz bilrsiniz dedi ve gittiler hahaha :D nese gezdiğimiz yerler yetti deyip kemere geçtik.
urlayı merak ediyoruz çok methediliyor. o sakin yerleri de merak ettim bak :D
inş cnm. seni ben de merak ediyorum ;)

Öncelikle merhaba. Dün başladım akşam 55.4 idim şu an su kaybı vs haliyle 55.2 kilo kaybim inş pazartesi bildiriminde olur.
Kızlar ben akşam yatağa en son 6 da yarim porsiyon ekmeksiz yemek yediğim için gurul gurul bir mideyle girdim. Gün sonuna kadar aktif olduğum için baya acıkmıştım. Sabah kan sekerim yerlerde uyandim. Şu an da bir şey yiyemedim pek ya. Midem almıyor gibi hiç iştahım yok. Kendimi zorlayarak biraz pekmez, ceviz, yarim yumurta yiyebildim.
Dikkat edersem midem mi küsüyor, yoksa küçülüyor mu anlamadım sadece meyve yemek istiyorum.
Merhaba canim, bu uyguladigin sistem uygun degil, diyet yapmak vitaminlerden mahrum olmak degil minimuma cekmek sporla kaloriyi dengeleyip vucuda eziyet etmeden saglikli zayiflamaktir, ac mideyi pekmezle yakmak cevizle sindirimi zorlamak elbetteki metabolizmayi delirtir ve tum sistem tabana duser, saglikli beslenmeni tavsiye ederim

biz önceden rezerve yaptıramıyoruz cnm. son anda iznimzi belli oluyor. neyse kuşadasına gitmiştik 2 yıl önce. bir otelde kaldık. anammm yemekler berbat otel berbat hiç beğenmedk. sonra geçen yıl dedik ki hadi içmizde kalmasın gidelim. gittik afyon denizli aydın muğla izmirin ucundan :KK70: gezdik. ama ilçeleriyle beraber ve bayıldık. gerçekten cennet gibi. yalnız otelcilik de yine kötü yere denk gedik. bodrum kat var çocuğa da yatak veremeyiz siz bilrsiniz dedi ve gittiler hahaha :KK70: nese gezdiğimiz yerler yetti deyip kemere geçtik.
urlayı merak ediyoruz çok methediliyor. o sakin yerleri de merak ettim bak :KK70:
inş cnm. seni ben de merak ediyorum :KK66:
En güzeli koy koy gezmek..
Otelcilik maalesef öyle .. yıldızı en fazla otellerde bile hep sorunla karşılaştık bizde Antalya dahil..

Merhaba canim, bu uyguladigin sistem uygun degil, diyet yapmak vitaminlerden mahrum olmak degil minimuma cekmek sporla kaloriyi dengeleyip vucuda eziyet etmeden saglikli zayiflamaktir, ac mideyi pekmezle yakmak cevizle sindirimi zorlamak elbetteki metabolizmayi delirtir ve tum sistem tabana duser, saglikli beslenmeni tavsiye ederim
Sıcaklar büyük etken ..
Şöyle düşün yemeden metabolizman calismaz o yüzden az da olsa zorla kendini ve sağlıklı yiyecekler tuketmeye calis..

yoğurt kürü yapmayi duşunuyorum var mı eşlik edecek olan yada daha önceden yoğurt kürü ile kilo veren bahsettiğim hurma yoğurt diyeti
Kür uygulası icin herhangi bir saglik probleminin olmamasi gerekir,ayrica bu tur kurler tum vucudu zayiflatmak icin degil basariya ulasmis genel bir diyetin ardindan yada arasinda bolgesel direnc gosteren yerler icin uygulanir( gobek,ic bacak, yuz cildi gibi gibi,tavsiyem tek tip gida ile vucudunuzu ve piskoljinizi harab etmeyin,

Aslında sağlıklı besleniyorum. 12.00-20.00 aralığında meyve sebze, et , yemiş yani abur cubur ve aşırı tuzlu sey ler haricinde her şey serbest. Bunu sade dün yaşadım. Normalde daha zinde hissediyordum kendimi. Akşam aşırı kötü olmuşum sabahına böyleydim şimdi de regl olmuşum belki bundan kaynaklı bir iştah kapalılığı söz konusu olmuş olabilir. Yoksa sağlıksız bir beslenme söz konusu değil. Kas.kutlem kaybolmasın diye 70 gram protein almak için zorluyorum çoğu zaman kendimi. Haftada üç gün de plates yapıyorum. Şu an regl dönemine bağladım yani. cevabın için de teşekkür ederim.

Aslında sağlıklı besleniyorum. 12.00-20.00 aralığında meyve sebze, et , yemiş yani abur cubur ve aşırı tuzlu sey ler haricinde her şey serbest. Bunu sade dün yaşadım. Normalde daha zinde hissediyordum kendimi. Akşam aşırı kötü olmuşum sabahına böyleydim şimdi de regl olmuşum belki bundan kaynaklı bir iştah kapalılığı söz konusu olmuş olabilir. Yoksa sağlıksız bir beslenme söz konusu değil. Kas.kutlem kaybolmasın diye 70 gram protein almak için zorluyorum çoğu zaman kendimi. Haftada üç gün de plates yapıyorum. Şu an regl dönemine bağladım yani. cevabın için de teşekkür ederim.
Rica ederim:) umarim hersey istediginiz gibi olur🌼

Teşekkür ederim sizin için de. Ben sizi cok azimli gördüm masallah:)
:) azim aşamalarını geceli baya oluyor, belli bir zaman sonra vucudunuzla tanisiyor huyunu suyunu ögrenip orta bir sistem bulup rutinler olusturuyorsunuz, zira aklimizin cogunu vucudunuzun isleyis sitemi kullaniyor hata yaparsan hic acimiyor:)seni ac birakirim dersen insulin gulup kan sekerin dans ediyor,B12 in tatile cikiyor, cildin bayrama hazir baklava yufkasi tavinda inceliyor, selulitler bacaklarinda kalici mulk satin aliyor, tabi o arada 5kilo veriyorsun:)) zor işler bunlar, herkeze kolay gelsin🌼

Liste neden böyle 😮

Mavimli izinlimi ?
Hay Allah üzüldüm ..

Gerekirse bizde dahil olalım listeye grup kapanmasın...

Senin zayıflama nasıl gidiyor banucum ?

Valla tatilden döndüm kendime gelme cabalarim sürüyor :D Doyamadım denize ve gezmelere :D
Sabah tartilmayi unuttum kahvaltıdan sonra da hadi tok karnına cikmayayim dedim ;) Yarın sabah bakarım inşallah durumdayım ♡

İyi olmaya çalışıyorum sağolasın.
Belimi incittim iki haftadır fena ağrım var

Çok geçmiş olsun ;) inşallah çabucak toparlanirsin ;)

Back