• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı geceler ;)

Öğlen kayinvalideye uğradık bir haftadir gorusmedigimiz için ;)
Gitmeden bulaşık makinem nedense doğru düzgün yikamamisti bende evden çıkmadan hepsini tekrar elde yikadim :(
Yıkamaz olaydım :( Büyük kızım o ara evde değildi zaten olsaydı hayatta izin vermezdi ;)

Eskiler bilir geçen sene nasıl becerdiysem omuzlardaki tendonlari mı ne yirtmistim :( İlk etapta boyun fıtığı yüzünden omzuma ağrı vuruyor sandık hatta kaç tane doktor MRimi gorduyse anında ameliyat dediler :( tabi o ara çığlıklar atarak uykudan bile uyanıyorum ve bana kortizonlu direk kemiğe iğne yaptılar da oylelikle ağrılarım hafiflemisti :(
En sonunda tama ameliyat olayım da kurtulalım dediğimde gittiğim doktor Allah razı olsun anladı sıkıntının omuzlardaki geldiğini ve tekrar MR sonrasında teşhis konmustu ;)

Son gittiğim doktorun hocası hatta şansa ordayım ve adam nasıl becerdin bunu demişti :D Normalde çok fazla ağırlık kaldiranlarda olurmuş genelde ama nadiren de olsa dolaba uzanirken bile olabilir ve dayanılmaz ağrı yapar demişti ;)
Genelde iyileşmesüreci 6 ay falan demişti ama nadiren ameliyat bile gerekebilir demişti :(
Tabi benim 1 sene oldu ve cok fazla iş yapmadığım sürece sıkıntı olmuyordu ama bütün ev işlerini de kızıma yıkmak istemiyorum ( Allah razı olsun özellikle ilk 3 ay yatalak gibiydim :( yemek dahil hersey kizimdaydi ve af edersiniz lavaboya bile onun yardımıyla gidiyordum o dönem )

Bugun de o evde yokken yavaş yavaş bulasiklari yıkadıktan ama en son hissettim yine kollarını tutacağını :( Kvdeyken hafif ağrı başladı ama eve gelince resmen kollarım yine bir Ton ağırlık varmış gibi ağır gelmeye başladı ve ağrılarım çoğaldı :(

Şu anda bile yazarken bütün parmaklarım dahi uyuşuk :(
Tabi büyük kızdan firçayı yedim :D 2 gün hiç iş yapmadan dinleniyorsun dedi mecbur peki dedim :D Allahtan dinlenin geçiyor ama bayramdan sonra tekrar aynı doktora gidip MR cektirip göstermem lazım sonuçta bu böyle nereye kadar gidecek :(

Çok iyi kilo vermişsin keşke almamış olsaydın. Ben de 106 dan 80 e kadar düşmüştüm ve malesef ben de geri aldım. 96-98 arası gidip geliyorum.

Ahhh ahhh valla hep derim çevremdeki kem gözlere geliyorum sanırım :(
Ne zaman tamam yine kendime odaklanacagim desem yamuluyorum :D Artık kimseye diyetteyim bile demiyorum nazaran geleceğim diye :D ( Seneler once yildiznameme baktirmistim da o zaman da bakan kişi valla kardeşim yıldızın çok alcak birde milleti kendin gibi görüp anlatıyorum hiç bir işin rast gitmez konuşma demişti de ben hala dayanamıyorum :D Hatta arkadaşla dalga geçiyoruz parası neyse verelim de yıldız alalım kendimize diye cunku oda ayni ben :D

gecmis olsun kaptanim. suanki kilom gördügüm en yüksek rakam 92,4 ama sanirim 1 1,5 kilo ödemdir dün cünkü cok sacma sapan beslendim...Pazartesi yatili misafirim gidecek ondan sonra daha kolay olacak benim icin. ilk hedefim 87/85 leri görmek sonra 10 ar 10ar Hedeflerim var son Hedefim 62.

Allah razı olsun canım Rabbim tüm hastalara şifa versin insallah ♡♡♡ Aminnn

Birlikte inşallah hedefimiz ulastigimizi da burada paylaşacağız ben inanıyorum ;)

Hoşbulduk kaptanım.Yanlız ben çok eskidende katılmıştım gruplara 4.5 yıl oldu ayrılalı nerdeyse.Bir sorun olurmu yeniden girebiliyorumdur değilmi :KK22:

Yok canım sıkıntı değil onu listeye girdiğinde ben NOT dusecegim zaten ;)
Tabi sen bana 2 hafta sonra yine hatırlat ;)

Saat 14,00 yemek...
Izgara balik yesil salata ekmek
Karpuz kavun
Toplam 350kj.
Gün boyu 3lt su 🌼

Harika bir menü tebrikler canım ♡♡♡♡♡

merhabalar ben katılmak istediğimi söylediğğimde buraya yönlendirildim . heycanlıyım ne diyeceğimi bilemiyorum :)

Aramıza hoşgeldin o zaman canım ;)
İnşallah mezun olana kadar heycanlı daim olur ;)

sabah 92,4:oha: gördüm :KK12: hedef 62. bende cok alip verdim.. bakalim takimla belki daha kolay olur.. birde kötü huy baslarda sürekli tartilmak isterim ki oda iyi degil... böyle haftada1 cuma günü tek tartilirim.

Bizimde zaten cuma tartı günümüz ;) gerçi pazartesi de kontrol tarımı var ama o zorunlu degil ;)

Sabah iki dilim tam buğday ekmeğinin arasında hindi füme, peynir, zeytin, sebzeden oluşan sandiviç.
Ara öğün bir kare bitter çikolata, 30 gram kadar çiğ badem.
Akşam 100 gram yağsız ızgara et, bol salata, ayran.
Spor 1 saat sinir stres dolu direksiyon çalışması😣

Harika bir menü canım ♡ Tebrikler ;)

Sanirim ehliyetle basın dertte ;) Gerci emin ol bir iki direksiyon dersi sonrasi çok seveceksin ;)

Benim 20 sene oldu ehliyet alalı ve hep derim ustayim diyen erkek şoförlere bile taş çıkarırım :D hatta geçen hafta kizlarimla 4 günlüğüne tatile bile gittik sehirdisina ;)
Ben aksine özellikle Son ses müzik eşliğinde arabayla gezmeyi çık severim hatta bir ara acaba bayan taksi şoförü mü olsam hem para kazanırim demiştim :D :D :D

Sabır emin ol alisinca iyiki diyeceksin ;)

Aksam yemegi
Zeytinyagli tagze fasulye, birinc pilavı, cacik.
Toplam400kj
Sonra dondurma yiyecek
21.30gibi 6km yuruyecek
Yatmadan once bir bardak sut icecegim
Elbette gunluk 3lt su
Guzel aksamlar🌼🎼

Menülerin hepsi harika valla ♡♡♡

Bugünkü menüm sabah yarım muz 1 galeta peynir zeytin öğle çorba 1 armut akşam 3 tane kabak dolması

Afiyet olsun sanada ;) Menü gayet güzel bence ;)

Bende yazayım bugünkü menümü.

Kahvaltı:Yok
Öğle:1 bardak süt+1 muz
İkindi:1 kase cacık
Akşam:Izgara et, patlıcan salatası,1 bardak kefir
Ara:Sütlü nescafe

Spor:Yarım saat yürüyüş
Su:2 lt

Harikasın canım aynen devam ♡♡♡♡

Herkese hayırlı geceler :KK66:

Öğlen kayinvalideye uğradık bir haftadir gorusmedigimiz için :KK66:
Gitmeden bulaşık makinem nedense doğru düzgün yikamamisti bende evden çıkmadan hepsini tekrar elde yikadim :KK43:
Yıkamaz olaydım :KK43: Büyük kızım o ara evde değildi zaten olsaydı hayatta izin vermezdi :KK66:

Eskiler bilir geçen sene nasıl becerdiysem omuzlardaki tendonlari mı ne yirtmistim :KK43: İlk etapta boyun fıtığı yüzünden omzuma ağrı vuruyor sandık hatta kaç tane doktor MRimi gorduyse anında ameliyat dediler :KK43: tabi o ara çığlıklar atarak uykudan bile uyanıyorum ve bana kortizonlu direk kemiğe iğne yaptılar da oylelikle ağrılarım hafiflemisti :KK43:
En sonunda tama ameliyat olayım da kurtulalım dediğimde gittiğim doktor Allah razı olsun anladı sıkıntının omuzlardaki geldiğini ve tekrar MR sonrasında teşhis konmustu :KK66:

Son gittiğim doktorun hocası hatta şansa ordayım ve adam nasıl becerdin bunu demişti :KK70: Normalde çok fazla ağırlık kaldiranlarda olurmuş genelde ama nadiren de olsa dolaba uzanirken bile olabilir ve dayanılmaz ağrı yapar demişti :KK66:
Genelde iyileşmesüreci 6 ay falan demişti ama nadiren ameliyat bile gerekebilir demişti :KK43:
Tabi benim 1 sene oldu ve cok fazla iş yapmadığım sürece sıkıntı olmuyordu ama bütün ev işlerini de kızıma yıkmak istemiyorum ( Allah razı olsun özellikle ilk 3 ay yatalak gibiydim :KK43: yemek dahil hersey kizimdaydi ve af edersiniz lavaboya bile onun yardımıyla gidiyordum o dönem )

Bugun de o evde yokken yavaş yavaş bulasiklari yıkadıktan ama en son hissettim yine kollarını tutacağını :KK43: Kvdeyken hafif ağrı başladı ama eve gelince resmen kollarım yine bir Ton ağırlık varmış gibi ağır gelmeye başladı ve ağrılarım çoğaldı :KK43:

Şu anda bile yazarken bütün parmaklarım dahi uyuşuk :KK43:
Tabi büyük kızdan firçayı yedim :KK70: 2 gün hiç iş yapmadan dinleniyorsun dedi mecbur peki dedim :KK70: Allahtan dinlenin geçiyor ama bayramdan sonra tekrar aynı doktora gidip MR cektirip göstermem lazım sonuçta bu böyle nereye kadar gidecek :KK43:

Ahhh ahhh valla hep derim çevremdeki kem gözlere geliyorum sanırım :KK43:
Ne zaman tamam yine kendime odaklanacagim desem yamuluyorum :KK70: Artık kimseye diyetteyim bile demiyorum nazaran geleceğim diye :KK70: ( Seneler once yildiznameme baktirmistim da o zaman da bakan kişi valla kardeşim yıldızın çok alcak birde milleti kendin gibi görüp anlatıyorum hiç bir işin rast gitmez konuşma demişti de ben hala dayanamıyorum :KK70: Hatta arkadaşla dalga geçiyoruz parası neyse verelim de yıldız alalım kendimize diye cunku oda ayni ben :KK70:

Allah razı olsun canım Rabbim tüm hastalara şifa versin insallah ♡♡♡ Aminnn

Birlikte inşallah hedefimiz ulastigimizi da burada paylaşacağız ben inanıyorum :KK66:

Yok canım sıkıntı değil onu listeye girdiğinde ben NOT dusecegim zaten :KK66:
Tabi sen bana 2 hafta sonra yine hatırlat :KK66:

Harika bir menü tebrikler canım ♡♡♡♡♡

Aramıza hoşgeldin o zaman canım :KK66:
İnşallah mezun olana kadar heycanlı daim olur :KK66:

Bizimde zaten cuma tartı günümüz :KK66: gerçi pazartesi de kontrol tarımı var ama o zorunlu degil :KK66:

Harika bir menü canım ♡ Tebrikler :KK66:

Sanirim ehliyetle basın dertte :KK66: Gerci emin ol bir iki direksiyon dersi sonrasi çok seveceksin :KK66:

Benim 20 sene oldu ehliyet alalı ve hep derim ustayim diyen erkek şoförlere bile taş çıkarırım :KK70: hatta geçen hafta kizlarimla 4 günlüğüne tatile bile gittik sehirdisina :KK66:
Ben aksine özellikle Son ses müzik eşliğinde arabayla gezmeyi çık severim hatta bir ara acaba bayan taksi şoförü mü olsam hem para kazanırim demiştim :KK70: :KK70: :KK70:

Sabır emin ol alisinca iyiki diyeceksin :KK66:

Menülerin hepsi harika valla ♡♡♡

Afiyet olsun sanada :KK66: Menü gayet güzel bence :KK66:
Kesinlikle sabır edin gayret edin vazgecmeyin alışınca ay bumuymus diyeceksin gayet gerekli ve kolay bende 15 yıl önce almıştım ehliyetimi bu Şubat ayında özel direksiyon dersi ile çözdüm sorunu şimdi kullaniyorum çok şükür

Bende bugün muz süt detoksu yaparak başladım öncelerden acayip iyi geliyordu spor yapamadım malesef akşam oğlumla oynadım baya yerimizde durmuyoruz 😁

Eminim bir kaç güne spor da eklenir ;)
Bakalim ben yarın biraz daha iyi olursam en azından kolları fazla kullanmadan kızlarla evde Leslie yaparım belki ;)
Ufaklıkda nette boy uzatacak hareketler olan bir aplikasyon görmüştüm geçen gün onu yapacakmış ille :D Neyse bari o şükür alıştı spora ;) zaten haftada iki gün yuzmesi var hafta ici de benle spor yapsın olmadı ;) hem biraz daha boya gider ;) gerçi ablasını geçecek gibi ( ablası 19a görecek 1.63 boyu kuzu da 9a girecek 1.35 boyu ♡ )

Kesinlikle sabır edin gayret edin vazgecmeyin alışınca ay bumuymus diyeceksin gayet gerekli ve kolay bende 15 yıl önce almıştım ehliyetimi bu Şubat ayında özel direksiyon dersi ile çözdüm sorunu şimdi kullaniyorum çok şükür

Rabbim kazasız belasız kullanmayı nasip etsin ....Amin
Ben kızıma da diyorum bak gir ehliyeti de al diye ama bakalım şimdilik masraf olmasın diye bekleyebilirim diye tuttruyor :D Millet evladım çok masraf yapıyor der benimki de tam tersi aman babamın parası bitmesin sıkışmasın der :D
Mesleğinieline alınca yada calismaya başlarsa üniversite harici o zaman alirmis ;) bende diyorum aradan çıksa sonra 2 sene derslere mi çalışayım yada ehliyet mi der bahane olsun diye :D

Harika bir menü canım ♡ Tebrikler :KK66:

Sanirim ehliyetle basın dertte :KK66: Gerci emin ol bir iki direksiyon dersi sonrasi çok seveceksin :KK66:

Benim 20 sene oldu ehliyet alalı ve hep derim ustayim diyen erkek şoförlere bile taş çıkarırım :KK70: hatta geçen hafta kizlarimla 4 günlüğüne tatile bile gittik sehirdisina :KK66:
Ben aksine özellikle Son ses müzik eşliğinde arabayla gezmeyi çık severim hatta bir ara acaba bayan taksi şoförü mü olsam hem para kazanırim demiştim :KK70: :KK70: :KK70:

Sabır emin ol alisinca iyiki diyeceksin :KK66:
Omzun için çok geçmiş olsun. Bu tarz rahatsızlıklar geçti sanıp unutulunca en ufak ters harekette nüksediyor. Eşim de fitik hastası olduğu için biliyorum kabullenip dikkatli olmak, konfor için elzem bir durum.

Ehliyetle basım dertte değil henüz ehliyete başvurmadım. Araba kullanmayı sevmiyorum nedense ne zaman direksiyon çalışsam midem bulanıyor. Günlük işler dışında ilerde uzun süre araç kullanabilecegimi sanmıyorum.
Sinirimi bozan şeyse bizimle birlikte bir iki çalışan daha vardı. Düz ve bomboş yolda insanlar zikzak çizerek gitmeyi nasıl başarıyorlar anlamadım. Sen ne kadar dikkatli olsan da saçma sapan kuralsız hareket eden insanlara.karsi da teyakkuzda olmak gerekiyor. Hiç benlik değil galiba acaip sinirim zıpladı.

Eminim bir kaç güne spor da eklenir :KK66:
Bakalim ben yarın biraz daha iyi olursam en azından kolları fazla kullanmadan kızlarla evde Leslie yaparım belki :KK66:
Ufaklıkda nette boy uzatacak hareketler olan bir aplikasyon görmüştüm geçen gün onu yapacakmış ille :KK70: Neyse bari o şükür alıştı spora :KK66: zaten haftada iki gün yuzmesi var hafta ici de benle spor yapsın olmadı :KK66: hem biraz daha boya gider :KK66: gerçi ablasını geçecek gibi ( ablası 19a görecek 1.63 boyu kuzu da 9a girecek 1.35 boyu ♡ )

Maşallah sporu aşılamak kadar güzel bişey yok gerçekten devamı gelsin inşallah ❤️ Bende sabahları yürüyüş yapmaya başlayacağım bakalım 1. Elden bırakmayı düşünmüyorum😁

Merhaba... ev yapımı bir sucuktu maalesef yumurtayı arada boyle renklendiriyorum sade yemek zor geliyor spor yapmıyorum ama 16 aylık ikizlerim var gün boyu onlar önde ben arkada koşuyorum bakalım cuma günü tartı ne gösterecek varsa elinizde bir liste uygulamak isterim epey bilgilisiniz sanırım
Ev yapımı sucuklu yumurtada sıkıntı yok karatay onaylıyor 🙂
Asıl pirinç pilavı falan sıkıntı Joyen Joyen senin menülerin gayet güzel pilavı ve üzerine dondurmayı görünce şaşırdım 🙄

Ev yapımı sucuklu yumurtada sıkıntı yok karatay onaylıyor 🙂
Asıl pirinç pilavı falan sıkıntı Joyen Joyen senin menülerin gayet güzel pilavı ve üzerine dondurmayı görünce şaşırdım 🙄
:))ben kalori diyeti yapiyorum istedigim her gidayi kalori hesabimla yerim, ayrica gunluk 2 saat fitness agirlik kardiyo çalistigimdan karbonhidrat (pirincte bulunur) almam sart, bu arada dondurnayi fasulye ustune koymam😅😅dikkatli okursaniz ilerleyen saatlerde dondurma yatarkende süt yazdim
Neyse, sanirim sizi kızdirmisim bende karatayi sever ve dinlerim fakat neyi neden dediginide dinlerim, örnegin daima egzersiz spor der, hoşcakalin kolay gelsin🌼

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Gece ağrıdan pek uykumu alamadım uyuduğum süre de de saçma rüyalar gördüm ;) sanırım kaliteli uyuyamadigim içindir ;)

Bugün bir ara küçük kızın Simurg'a Son kaydını tamamlamak için çıkmam lazım ama bu halde de nasıl çıkacağım bilmiyorum :) Neyse artık kollar kaskatı giderim Allahtan çok uzak değil ;) 3 - 4 sokak ama benim ev bayirda onu çıkmak yetiyor :D

Omzun için çok geçmiş olsun. Bu tarz rahatsızlıklar geçti sanıp unutulunca en ufak ters harekette nüksediyor. Eşim de fitik hastası olduğu için biliyorum kabullenip dikkatli olmak, konfor için elzem bir durum.

Ehliyetle basım dertte değil henüz ehliyete başvurmadım. Araba kullanmayı sevmiyorum nedense ne zaman direksiyon çalışsam midem bulanıyor. Günlük işler dışında ilerde uzun süre araç kullanabilecegimi sanmıyorum.
Sinirimi bozan şeyse bizimle birlikte bir iki çalışan daha vardı. Düz ve bomboş yolda insanlar zikzak çizerek gitmeyi nasıl başarıyorlar anlamadım. Sen ne kadar dikkatli olsan da saçma sapan kuralsız hareket eden insanlara.karsi da teyakkuzda olmak gerekiyor. Hiç benlik değil galiba acaip sinirim zıpladı.

Sorma baya bir kisitlanmis hissediyorum kendimi hele ki benim gibi her şeye atlayan birine daha zor :D
Yine bu halime şükür hiç hareket edemeyenler de var sonuçta ;)

Artık doktora bayramdan sonra gidince ne durumdayım anlayacagiz ona göre de hareket edeceğim mecbur ;) ama ağrı tutunca af edersiniz sutyenimi ancak kızımın yardımıyla giyip çıkarabiliyorum :(

Ehliyet konusunda haklısın sen doğru gitsen her An her şeye hazırlıklı olmak gerekiyor ama şükür 20 senedir ben büyük bir şey yaşamadım ( heee bana hafif çarpanlar oldu arkadan onada gülüp geçtim sonuçta tamponu parasini da anında çatır çatır aldım karşı taraftan :D )

oynakbasi34 oynakbasi34 Banu kendine dikkat et güzelim söyleme millete rejim falan 😚
Sakın bozma aman ha gayretli gidiyorsun 💋

Yok anam soranlara da hep diyorum aman uğraşıyorum artık ye gitsin hesabı :D Tabi asla fazla yemiyorum yada caktirmayacaksam da eve gelince acısını çıkarıyorum

Günaydınlaaar Herkese :KK200:
Haftasonları aktif olamıyorum, kızım ve ailem ile ilgileniyorum o yüzden menülerimi de yazamadım. Sağlıklı, şekersiz, unsuz, karbonhidratsız sıfır kaçamak ile haftasonunu geçirdim. Ama bugün tartıda tam 1 kilo fazla çıktım, reglim 5 gün geçti hala olamadım o yüzden fazla çıktım sanırım. Geçmişi okumaya şimdi başlıyorum :)

Dün ki menümü paylaşıyorum;

Sabah : 1 yemek kaşığı menemen, 1 orta boy siyez unlu krep, 1 çay kaşığı bal, 5 siyah zeytin, 2 dilim köy peyniri (370 kcal)
Akşam : 1 dilim çavdar ekmeği , 1 yemek kaşığı yoğurtlu havuç salata, 2 adet ceviz, 2 parça kurutulmuş zeytinyağlı domates, 1 yemek kaşığı semiz otu, yarım porsiyon güveçte karides (300 kcal)
Akşam atıştırması : 1 kase yoğurt (pulbiberli limonlu) (73 kcal)

Spor: 60 dakika tempolu yürüyüş (280 kcal) ve suyu günde 3-3,5 litre içiyorum, su içmeyi çok seviyorum.

Dün sevgilim ile 2.yılımızı kutladık o yüzden hep meze tarzı yedim :-)

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Gece ağrıdan pek uykumu alamadım uyuduğum süre de de saçma rüyalar gördüm :KK66: sanırım kaliteli uyuyamadigim içindir :KK66:

Bugün bir ara küçük kızın Simurg'a Son kaydını tamamlamak için çıkmam lazım ama bu halde de nasıl çıkacağım bilmiyorum :) Neyse artık kollar kaskatı giderim Allahtan çok uzak değil :KK66: 3 - 4 sokak ama benim ev bayirda onu çıkmak yetiyor :KK70:

Sorma baya bir kisitlanmis hissediyorum kendimi hele ki benim gibi her şeye atlayan birine daha zor :KK70:
Yine bu halime şükür hiç hareket edemeyenler de var sonuçta :KK66:

Artık doktora bayramdan sonra gidince ne durumdayım anlayacagiz ona göre de hareket edeceğim mecbur :KK66: ama ağrı tutunca af edersiniz sutyenimi ancak kızımın yardımıyla giyip çıkarabiliyorum :KK43:

Ehliyet konusunda haklısın sen doğru gitsen her An her şeye hazırlıklı olmak gerekiyor ama şükür 20 senedir ben büyük bir şey yaşamadım ( heee bana hafif çarpanlar oldu arkadan onada gülüp geçtim sonuçta tamponu parasini da anında çatır çatır aldım karşı taraftan :KK70: )

Yok anam soranlara da hep diyorum aman uğraşıyorum artık ye gitsin hesabı :KK70: Tabi asla fazla yemiyorum yada caktirmayacaksam da eve gelince acısını çıkarıyorum

Aleykümselam kaptanım.

Hayırdır neden vücut ağrıların var kaçırdım ben onu? :110:

şeytana uysana :KK70:

Slm kizlar

Ilk is haftasini geride biraktik cok sukur. Bugun dikkkat edeyim dedim ama ipin ucunu birakinca geri donuste baya zorlandim. Hafta sonu biraz daha dikkat edip toparlanip pazartesiden itibaren biraz daha duzene girerim insallah.

Gunahiyla sevabiyla uzun zaman sonra menu paylasayim

07.30 2 haslama yumurta domates salatalik maydanoz dereotu 1 dlm peynir 2 sivri biber
12.15 1 kase corba tas kebabi (azicik koymuslar) firin sutlac (kucuk kaselerde)
16.15 eve gelince cok aciktim 2 dlm kepek ekmegine 1 dlm peynir koydum yedim yaninda sade kahve
19.30 1 kase mercimek corbasi 1 tabak patlican yemegi 1 kase cacik 1 dlm kepek ekmek

Pazar gunu annem donecek izmire babamin ayak parmaginda uzun zamandir yara vardi ayni zamanda seker hastasi. Enfeksiyon parmak kemigini eritmis. Parmagini alacaklarmis. Ondan erken donmek zorunda kalacak. Insallah sadece parmakla kalir ayaga sicramaz. Bu ara biz ne kadar planlar yapsakta Allah sizin planiniz degil benim planim isler diyor. Nasip diyelim ne yapalim. Pazar gunu annemi arabaya bindirip kv yanina gitcez duzceye gelirken onuda getircez insallah. Yarinda temizlik gunu olur. Benden haberler boyle iste. Sizler iyisiniz insallah.
cnm çok geçmiş olsun Rabbim bol bol şifa versin inş.
aynen dediğin gibi hesaplar hiçbir zaman olan şeye uymuyor.

ben de depresifim birazcık. hamile kalamıyorum :KK70: :KK70:
arkadaşlarımın hepsi hamile yaaa.. hem de ay korunmayı bıraktık bu ay dedikleri anda.
bu işi biz beceremiyoruz dedim eşime :KK70:
neyse tabi hayırlısı Allah'dan. Rabbim evlaıdma uzun sağlıklı ömürler versin inş.
bir de baya kilo aldm. ama hiç başlayasım da yok diyete öyle garip hallerdeyim.
psikoloğa başladım 1 kere gidebildim. kadın aradı izne çıkacağım bir hafta erteleyelim dedi tamam dedim. üstüne 3 hafta da rapor aldı. hiç etik değil yani yaptığı. rahatsız olduğunu pek sanmıyorum. çünkü iznin üstüne denk gelmesi falan değişik.

yeni gelen arkadaşlar hoş geldinzi sağlıkla kalıcı kilolar verirsiniz inş.
tek kişilik dev kadromuza da tebrik ediyorum.
Lilimam Lilimam kuzucum bir ses et hele nerdesin neler yaparsın özledim valla.
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. sosyal medyalardan takipteyim seni biliyorum canım :KK70:
heee kaptanım geçmiş olsun bu arada. diyetini asla salma..
benim oğlanda okulun yüzmesine gidiyor nisandan beri acaba öğrenmiş midir?? ben sorunca cevap vermiyyyy sıpa. ıh mıh edip kaçıyor. yüzme hocasını da bilmiyorum ki sorayım. ders arasında yapıyorlar anaokulunda.
haftada 2 saat.
biz Gaziantepteyiz biliyorsun sülalece yüzme yok :KK70: oğlumun fotolarını görünce mutlu oluyorum.
bitti mi bitmedi :KK70: ehliyet alamıyorum ben yaaaa. yazılıyı geçtim. direksiyonda 4! kere kaldım. stresten panik oldum. hatta sonuncu da kalınca oh beee kurtuldum dedim. kurs hocaları 4 hak daha alabilirsin yazılın emeğin boşa gitmesin dedi ama asla dedim. stresten perişan oluyorum her sınavda dedim bıraktım. park etmeye gelince bacaklarım titriyor engel olamıyorum ve hep parkta kalıyordum. ama benim için lüks değil de ihtiyaç. çünkü eşim evde olmuyor %90 ben de oğlanı okula götür işe gel alış veriş yap farklı bir iş oluyor yağmur yağıyor rezil oluyoruz çocukla. taksiler de yakın mesafeye surat ediyor.
neyse bu arada araba paramı biriktiriyorum. belki de arabayı alınca öğrenirim :KK70:
ne yazdım di mi? daldan dala daldan dala, dal dal dal! oldu :KK70:

Günaydınlaaar Herkese :KK200:
Haftasonları aktif olamıyorum, kızım ve ailem ile ilgileniyorum o yüzden menülerimi de yazamadım. Sağlıklı, şekersiz, unsuz, karbonhidratsız sıfır kaçamak ile haftasonunu geçirdim. Ama bugün tartıda tam 1 kilo fazla çıktım, reglim 5 gün geçti hala olamadım o yüzden fazla çıktım sanırım. Geçmişi okumaya şimdi başlıyorum :)

Büyük ihtimalle dediğin gibi regldendir ;) Aklında bulunsun adet dönemine yakın tarçın pek tüketme geciktiriyormus ;) birde bol su iç ödem gitsin ;)

Dün ki menümü paylaşıyorum;

Sabah : 1 yemek kaşığı menemen, 1 orta boy siyez unlu krep, 1 çay kaşığı bal, 5 siyah zeytin, 2 dilim köy peyniri (370 kcal)
Akşam : 1 dilim çavdar ekmeği , 1 yemek kaşığı yoğurtlu havuç salata, 2 adet ceviz, 2 parça kurutulmuş zeytinyağlı domates, 1 yemek kaşığı semiz otu, yarım porsiyon güveçte karides (300 kcal)
Akşam atıştırması : 1 kase yoğurt (pulbiberli limonlu) (73 kcal)

Spor: 60 dakika tempolu yürüyüş (280 kcal) ve suyu günde 3-3,5 litre içiyorum, su içmeyi çok seviyorum.

Dün sevgilim ile 2.yılımızı kutladık o yüzden hep meze tarzı yedim :-)

Valla menü güzel kutlamaya rağmen bu kadar yendiye helal ben olsam sevgiliyi de yerim herhalde :D :D :D
Sanirim ikinci bahar yaşıyorsun ♡ Rabbim senin ve kızın hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah .....Aminnnn

Aleykümselam kaptanım.

Hayırdır neden vücut ağrıların var kaçırdım ben onu? :110:

Gecen sene omuzlarında sakatlamistim nasıl bir meretse en ufak şeyde yine tutuyor :( Sanirim tam iyilesmedi o yüzden bayram sonrası tekrar gideceğim doktora ;)

şeytana uysana :KK70:

cnm çok geçmiş olsun Rabbim bol bol şifa versin inş.
aynen dediğin gibi hesaplar hiçbir zaman olan şeye uymuyor.

ben de depresifim birazcık. hamile kalamıyorum :KK70: :KK70:
arkadaşlarımın hepsi hamile yaaa.. hem de ay korunmayı bıraktık bu ay dedikleri anda.
bu işi biz beceremiyoruz dedim eşime :KK70:
neyse tabi hayırlısı Allah'dan. Rabbim evlaıdma uzun sağlıklı ömürler versin inş.
bir de baya kilo aldm. ama hiç başlayasım da yok diyete öyle garip hallerdeyim.
psikoloğa başladım 1 kere gidebildim. kadın aradı izne çıkacağım bir hafta erteleyelim dedi tamam dedim. üstüne 3 hafta da rapor aldı. hiç etik değil yani yaptığı. rahatsız olduğunu pek sanmıyorum. çünkü iznin üstüne denk gelmesi falan değişik.

yeni gelen arkadaşlar hoş geldinzi sağlıkla kalıcı kilolar verirsiniz inş.
tek kişilik dev kadromuza da tebrik ediyorum.
Lilimam Lilimam kuzucum bir ses et hele nerdesin neler yaparsın özledim valla.
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. sosyal medyalardan takipteyim seni biliyorum canım :KK70:
heee kaptanım geçmiş olsun bu arada. diyetini asla salma..
benim oğlanda okulun yüzmesine gidiyor nisandan beri acaba öğrenmiş midir?? ben sorunca cevap vermiyyyy sıpa. ıh mıh edip kaçıyor. yüzme hocasını da bilmiyorum ki sorayım. ders arasında yapıyorlar anaokulunda.
haftada 2 saat.
biz Gaziantepteyiz biliyorsun sülalece yüzme yok :KK70: oğlumun fotolarını görünce mutlu oluyorum.
bitti mi bitmedi :KK70: ehliyet alamıyorum ben yaaaa. yazılıyı geçtim. direksiyonda 4! kere kaldım. stresten panik oldum. hatta sonuncu da kalınca oh beee kurtuldum dedim. kurs hocaları 4 hak daha alabilirsin yazılın emeğin boşa gitmesin dedi ama asla dedim. stresten perişan oluyorum her sınavda dedim bıraktım. park etmeye gelince bacaklarım titriyor engel olamıyorum ve hep parkta kalıyordum. ama benim için lüks değil de ihtiyaç. çünkü eşim evde olmuyor %90 ben de oğlanı okula götür işe gel alış veriş yap farklı bir iş oluyor yağmur yağıyor rezil oluyoruz çocukla. taksiler de yakın mesafeye surat ediyor.
neyse bu arada araba paramı biriktiriyorum. belki de arabayı alınca öğrenirim :KK70:
ne yazdım di mi? daldan dala daldan dala, dal dal dal! oldu :KK70:

Yok yok uymayayim şeytana :D kk buna hazır değil :D

Kız ehliyeti bende çok zor aldım :D
Hele ben birde Almanyada aldım ehliyeti valla okadar kurallara dikkat ediyorlar ki inan minicik şeylerden kaldım :D tamam otobanda 80le çıkmak pek akıllıca ve ufak bir hata değildi kabul :D ama arabayı sonuçta çok iyi tuttuğum halde denetmen resmen içinde yarışçı ruhu var seni trafiğe sokmak olmaz demişti :D

Bir keresinde eşimle yarismistik hatta :D Ben benim arabalar oda şirket arabasıyla ;) baya kalabalık arkadaş topluluğu ile 4 araba bir yere gitmiştik orda da kim daha usta şoför muhabbeti olunca benimki tabiki ben diye böbürlenince bana geldiler :D Tamam lan kapisiyoruz :D kim önce mahalleye varis birinci dedim ;) benimki de hayatta bilerek asla kayıp etmez ;) Nasıl bir cesaret olduysa
Deli gibi gittim ve resmen kocami geçtim :D :D Benim arabadaki arkadaşlar tabi o ara hatim indirdi :D ama sağlam varınca helal olsun dediler :D

He artık çocuk olunca hız yapmiyorum ama hep derim taksi şoförü bile olabilirdim :D
Park konusunda da kesinlikle 45 senelik şoför olan babam bile manyak diyor bana :D
Hele birde bana o arabaya oraya zor girer derlerse :D o zaman inadına giriyorum :D
En Son hastaneye gittiğimde güvenlik görevlisi helal valla abla bir kerede nasıl girdin oraya ben yapamazsın diye düşündüm dedi :D

Ne yapayım ruhum Serseri :D :D :D

Back