- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
günaydn kızlar.. bakıyorum da herkes zayıflamış galiba. 3 günde 2 sayfa falan ilerlemiş. kaçmayın bakim gelip gelip yazın. mıtivasonunuzu yitirmeyin
Valla ben hazırda bekliyorum gelen giden olursa diye
Gerci bazen de ben bakmayınca gelenler oluyor
Çok geçmiş olsun canımFarkında olmadan güneş mi çarptı acaba
Aman dikkat et kuzum ufakliklarin sana ihtiyacı var ♡
sağol cnm. bugün iyiydim çok şükür öğlen kızları avmye götürdüm oyuncaklara falan bindiler gezdirdim biraz. akşam yemeğinde delirtti zeynep beni hiç bir şey yemedi doğru düzgün hala başım ağrıyor. şimdide komşuya oturmaya gitcez. adette oldum ondan mı bu kadar gerginim bilmiyorum
Şimdi gördüm mesajını. Hemen yazdım linklere. Teşekkür ederim haber verdiğin için.mavimli canım maalesef bu hafta sonuncu olmuşsun ancak gördüm bende
Malum persembeye kadar gorevlerin varyapilmazsa takıma ceza puanı yazılacak Allah korusun
Kısaca alttaki linklere nerede hata yaptığını ve bir adet sağlıklı paylaşım yapman gerek ;
Ben Nerede Hata Yaptım?
Merhaba arkadaslar Evet sonuncu oldum aslında baba stres yaradı diyelim yediklerime dikkat ettim ama biraz sıkıntılı bir dönem geçirdim neden nasıl oldu bende anlamadım millete stres yaramaz bana tam tersi artı ile gösterdi kendini ama bu Bana güzel bir azim olduwww.kadinlarkulubu.com
Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri
Merhaba Diyet Gruplarının Sevgili Üyeleri.. Diyet yaparken "Bugün ne pişirsem:KK35:?","Bunu yiyorum ama uygun olur mu?:KK64:","Aç mı kalacağım:eek:?","Tatsız tuzsuz şeyler mi yiyeceğim hep :110:?" gibi oluşan tüm soruları yok etmek adına bu topiği açtık. Bu başlık altında sağlıklı beslenmeye...www.kadinlarkulubu.com
Şimdi gördüm mesajını. Hemen yazdım linklere. Teşekkür ederim haber verdiğin için.
Simdiden iyi tatiller o zaman sizeBu arada haftasonu kızlarla tatile çıkıyoruz ♡ Sağ olsun eşim baştan maddi yönden ayarlayabilirmiyim diye biraz açık kapı bırakmıştı ama çok şükür gidebilecegiz ♡♡♡
Tabi kendi gelmiyor çalıştığı için ( kız kıza tatil yapacağız arkadaşla )
Bugün hem biraz mutfak alışverişi yapacağım hemde eksik bir iki şey var onları alırım çıkmışkenCumartesi öğlen gitme ihtimalim var o yüzden de eşime cumadan bir iki birşey hazirlarim zeytinyağlı ki en azından 2 gün yemek sıkıntı olmasın zaten en fazla 4 gün kalırız ( gidecegimiz yer 3 saatlik mesafe )
Öğleden sonra da artık yanımızda ne gotureceksek onları yıkar kuruturum ki yarın da ütüler ufaktan çanta hazirlarimgerçi çok fazla eşyaya gerek yok ama tabi ufaklikla gidince fazladan yedek şart
Simdiden iyi tatiller o zaman size
Gunaydin :))
İyi tatilleroynakbasi34
Masallah diyim kizim yaklasik 3 gundur kesintisiz uyumaya basladi. Mesela dun gece 12ye dogru uyudu 9da kalkti. Ama bende huy olmus durmadan uyanip geri uyuyorum. Her uyandığımda kiz baska yerde yatiyor. Hatta bir ara uyandim kizi goremedim tam paniklicektim baktim yatagin diger ucuna yatmis8.30da kendim uyandim. Biraz bulantim olmaya basladi sabahlari kahvalti hazirladim ama soguk soguk terledim. Esim evdeken mecbur tam bir sofra kuruyorum. Normalde kizimla cay falan demlemiyorum cabuk hazırlıyorum. 9.30da kahvaltımizi yaptik.
Ogleden sonra diyetisyene gidicem. Daha sonra aylik gitmeye baslicam artik
insallah inatligi hat safhada bari gece uyusunSağ olasınbir kaç gün kafa dağıtmak iyi gelecektir ♡ Büyük kuzum özellikle hak etti
Maşallah kuzu da Annecigine rahat vermeye başladı gece desene ♡♡♡♡
İnşallah hamilelik süreci çok rahat geçer de sende Kilo almadan doğuma girersin ♡
insallah inatligi hat safhada bari gece uyusun
once bebegi gorup hayırlısıyla 3 ayi atlatalimda. Simdilik abla olmak ister misin, bebek alalimmi gibi seyler diyoruz, hıı hıı diyo sadece :)Daha şimdiden ama alistirmaya bakın kardeşi olacağı düşüncesini ♡♡♡ Hani bak abla olacaksın falan diyebebis hediyesiyle gelecek gibilerinden daha ufak ancak alışır o düşünceye
Eminim doğunca da bu sefer daha çok sevecektir ♡♡♡♡
Rabbim ileride çok güzel anlaşan bağları çok kuvvetli iki kardeş olmalarını nasip eder inşallah. ...Aminnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?