• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

once bebegi gorup hayırlısıyla 3 ayi atlatalimda. Simdilik abla olmak ister misin, bebek alalimmi gibi seyler diyoruz, hıı hıı diyo sadece :)

Oyyy yesinler o minik ablayi ♡♡♡
İnşallah mucizeniz sağlıkla gelişmeye devam eder de abla olmanın haklı gururunu yaşamak nasip olur prensese ;)

Bizde kızlarla öğlen Avmye gittik ;) büyük kızın arkadaşı da geldi ;)
Hem eksikleri aldım hemde o bahaneler biraz yürüdük ;)

40 dakikası aktif olarak geçen süre ;)

Eşim geldi ancak şimdi yemek yemeğe firsatimiz oluyor ama fazla kaçırmadan günü kapatirim ;)
Bugün pek şu içmedim ama yatan kadar az telafi eder yarında sularimi yine siselerle önüme koyarım ;) yoksa aklıma gelmeyecek

Çok üzülerek cuma günü bildirim yapıp izne ayrilacagim. Çünkü kg veremiyorum. Belki biraz verebilirim sanmıştım. Ama diyet kafasiýla hareket edemedigim icin kg gitmiyor. Takımı birakmak istemezdim ama bu sekilde bi faydam olmayacagi icin boyle olmasi daha uygun. En azindan 90larda kg bildirimime devam edip kendimi takip etmiş olurum. Tabiki yinede buradan kopmıcam sizleri çok sevdim gormeden de olsa <3

Bu arada haftasonu kızlarla tatile çıkıyoruz ♡ Sağ olsun eşim baştan maddi yönden ayarlayabilirmiyim diye biraz açık kapı bırakmıştı ama çok şükür gidebilecegiz ♡♡♡

Tabi kendi gelmiyor çalıştığı için ( kız kıza tatil yapacağız arkadaşla )
Bugün hem biraz mutfak alışverişi yapacağım hemde eksik bir iki şey var onları alırım çıkmışken :KK66: Cumartesi öğlen gitme ihtimalim var o yüzden de eşime cumadan bir iki birşey hazirlarim zeytinyağlı ki en azından 2 gün yemek sıkıntı olmasın :KK66: zaten en fazla 4 gün kalırız ( gidecegimiz yer 3 saatlik mesafe )

Öğleden sonra da artık yanımızda ne gotureceksek onları yıkar kuruturum ki yarın da ütüler ufaktan çanta hazirlarim :KK66: gerçi çok fazla eşyaya gerek yok ama tabi ufaklikla gidince fazladan yedek şart :KK66:

İyi tatiller kaptanım

Çok üzülerek cuma günü bildirim yapıp izne ayrilacagim. Çünkü kg veremiyorum. Belki biraz verebilirim sanmıştım. Ama diyet kafasiýla hareket edemedigim icin kg gitmiyor. Takımı birakmak istemezdim ama bu sekilde bi faydam olmayacagi icin boyle olmasi daha uygun. En azindan 90larda kg bildirimime devam edip kendimi takip etmiş olurum. Tabiki yinede buradan kopmıcam sizleri çok sevdim gormeden de olsa <3

Canım nasıl istersen ama dediğin gibi burdan kopmak yok ;) listede olsan da olmasan da devam ;)
O zaman hamilelik sebebiyle yarıştan geri dönmek üzere ayrılıyor diye belirtir ki sonra dilediğin An arti da olsan donebilesin ♡

İyi tatiller kaptanım

Sağ olasın canım ;) bakalım çok heveslendik bir aksilik olmazsa inşallah gideceğiz kizlarimla ♡♡♡ Babamız olmadan ilk tatil kacamagimiz olacak ;)

Canım nasıl istersen ama dediğin gibi burdan kopmak yok ;) listede olsan da olmasan da devam ;)
O zaman hamilelik sebebiyle yarıştan geri dönmek üzere ayrılıyor diye belirtir ki sonra dilediğin An arti da olsan donebilesin ♡

Sağ olasın canım ;) bakalım çok heveslendik bir aksilik olmazsa inşallah gideceğiz kizlarimla ♡♡♡ Babamız olmadan ilk tatil kacamagimiz olacak ;)
evet geri dönüşüm muhtesem olur insallah :)))

Iyi geceler kizlar

Utulerim vardi onlari hallettim yatmadan once dinlenirken size bakayim dedim.

Bugun mubarek bostanli pazarimizida dolastik

Aksam misafirimiz vardi yemege sohbet muhabbet derken zaman gecti gitti
Yarida nasip olursa sirinceye gitmeyi dusunuyoruz orda akrabamin lokantasi var kahvaltiyi orda yapariz dedik biraz dolasip selcuga ineriz. Selcukta dayimi annemin teyzelerini kisaca ziyaret edip biraz carsisinda dolasiriz sonrada aksam olur doneriz herhalde. Gezmemiz erken biterse belki kusadasi ya da efes turuda yapariz. Bakalim yrn bize ne gosterecek.

Atamasi olan diger arkadaslarimin sisteme dusmus. Benim ucretsiz izini yarida kesip baslangic yapmam lazimmis sisteme dusebilmesi icin. Yarin bakanligi aricam bakalim ne dicekler ne zamana kadar erteleyebilcez. Cunku izni yarida kesersem is basi yapmam gerekir yillik izinim yok. Insallah ucretsiz iznim bitesiye kadar tayin hakkim sakli kalir ve surem bitince is basi yaptigimda sisteme tayinin duser yani aralik 2020 de. Cok sey istiyorum yaa :KK70: neyse hakkimizda hayirlisi olsun baslamam gerekiyorsada baslarim napalim.

Selamın aleyküm kizlarrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Erkenden uyandım hala kocami uyandırmaya uğraşıyorum :D İlle sabah sabah sinirlenip len kalkana diyeceğim öbür türlü adam kendine gelip yataktan çıkamıyor :D :D :D

Sıcak suyumu da aldım birazdan da kahvaltimi yapacağım inşallah ;)

Iyi geceler kizlar

Yarida nasip olursa sirinceye gitmeyi dusunuyoruz orda akrabamin lokantasi var kahvaltiyi orda yapariz dedik biraz dolasip selcuga ineriz. Selcukta dayimi annemin teyzelerini kisaca ziyaret edip biraz carsisinda dolasiriz sonrada aksam olur doneriz herhalde. Gezmemiz erken biterse belki kusadasi ya da efes turuda yapariz. Bakalim yrn bize ne gosterecek.

Atamasi olan diger arkadaslarimin sisteme dusmus. Benim ucretsiz izini yarida kesip baslangic yapmam lazimmis sisteme dusebilmesi icin. Yarin bakanligi aricam bakalim ne dicekler ne zamana kadar erteleyebilcez. Cunku izni yarida kesersem is basi yapmam gerekir yillik izinim yok. Insallah ucretsiz iznim bitesiye kadar tayin hakkim sakli kalir ve surem bitince is basi yaptigimda sisteme tayinin duser yani aralik 2020 de. Cok sey istiyorum yaa :KK70: neyse hakkimizda hayirlisi olsun baslamam gerekiyorsada baslarim napalim.

Rabbim gönlüne göre versin inşallah. ..Aminnnnn

Ohhh ne güzel yakın yerler de günü birlik de olsa gezebiliyorsunuz ♡

Günaydın gençlik..

cnm burdan sakın kopma. en az kilo ile tamamlamak adına. sağlıkla az kilo alarak kucağına al inş kuzuyu..

Anam aksam yemegi için 3 kaşık bulgur yedim yemez olaydım :KK43: Anında sekerimi etkiledi ve resmen sersem gibi oldum :KK66:

Demekki çok uzun bir süre bulgur da olsa yenmeyecek :KK43:

cnm karbonhidrat ihtiyacını kuruyemişlerden sağlıklı yağlardan al en iyisi. demek ki bulgur pirin tarzı taneli gıdalarda yaramıyor sana.
menünü paylaşmadığında kaçamak yaptın sanıyorum haberin ola ;)

Iyi geceler kizlar

offf offff ne güzel yerler oralar hasibecim tadını çıkar valla. bir ker egittim onda da panik atağa yeni düşmüştüm kontrol edemiyordum kendimi tadını alammaıştım. belki bu yıl güzel bir ege turu yaparız.
anlat bana egelim nereye gidelim nerede gezelim ne yiyelim hatta nerede kalalım (belki bunu bilemezsin sizde ev olduğundan ama duyduğun varsa alırım fikrini)

ücretsiz izni bir kere bozdurabiliyorsun. yani iki parça halinde kullanabiliyorsun.
gerekirse başlama yap. hemen tekrar ücretsiz iznini al.

Günaydın gençlik..

cnm burdan sakın kopma. en az kilo ile tamamlamak adına. sağlıkla az kilo alarak kucağına al inş kuzuyu..

cnm karbonhidrat ihtiyacını kuruyemişlerden sağlıklı yağlardan al en iyisi. demek ki bulgur pirin tarzı taneli gıdalarda yaramıyor sana.
menünü paylaşmadığında kaçamak yaptın sanıyorum haberin ola :KK66:

offf offff ne güzel yerler oralar hasibecim tadını çıkar valla. bir ker egittim onda da panik atağa yeni düşmüştüm kontrol edemiyordum kendimi tadını alammaıştım. belki bu yıl güzel bir ege turu yaparız.
anlat bana egelim nereye gidelim nerede gezelim ne yiyelim hatta nerede kalalım (belki bunu bilemezsin sizde ev olduğundan ama duyduğun varsa alırım fikrini)

ücretsiz izni bir kere bozdurabiliyorsun. yani iki parça halinde kullanabiliyorsun.

Kesinlikle yaramıyor emin oldum ;)
Hemen paylaşıyorum canım dünkü menüyü ♡

Evet dünkü menum gelsin o zaman ♡

Sabah uyanınca 07.30da
1 kupa sıcak su

Kahvaltı; 08.45de
1 tabak bamya ( sabah sabah nerden aklıma düştü bilmiyorum :D Susuz ve ekmeksiz olarak yedim tabi ;) )

Ara 10.00da
1 şekersiz Nescafe

Öğlen 15.00de
1 ufak kase kabak çekirdeği
1 limonlu yeşil çay

Ara 17.30da
1 şekersiz Türk Kahvesi

Aksam 19.40da
5 kaşık hindi kavurma
4 kaşık bulgur
1 kase cacık

Gün içinde 2 litreye yakın şu içtim ancak ;)
Biraz tuhaf bir menü ama idare edin ;) hiç yoktan iyidir :D

Kesinlikle yaramıyor emin oldum :KK66:
Hemen paylaşıyorum canım dünkü menüyü ♡
Evet dünkü menum gelsin o zaman ♡

Sabah uyanınca 07.30da
1 kupa sıcak su

Kahvaltı; 08.45de
1 tabak bamya ( sabah sabah nerden aklıma düştü bilmiyorum :KK70: Susuz ve ekmeksiz olarak yedim tabi :KK66: )

Ara 10.00da
1 şekersiz Nescafe

Öğlen 15.00de
1 ufak kase kabak çekirdeği
1 limonlu yeşil çay

Ara 17.30da
1 şekersiz Türk Kahvesi

Aksam 19.40da
5 kaşık hindi kavurma
4 kaşık bulgur
1 kase cacık

Gün içinde 2 litreye yakın şu içtim ancak :KK66:
Biraz tuhaf bir menü ama idare edin :KK66: hiç yoktan iyidir :KK70:

menünü çok beğendim cnm. bamya çok sağlıklı ve insanın bağırsalarını temizler. afiyet olsun eksi olsun inş ;)

menünü çok beğendim cnm. bamya çok sağlıklı ve insanın bağırsalarını temizler. afiyet olsun eksi olsun inş :KK66:

Ay hadi inşallah ;) Bakalim tatilde de bol bol yürüyüş ve deniz derken inşallah eksi dönerim ;) Giderken yeşil çayımı da götüreceğim hatta belli olmaz belki orda detoks suyu bile yaparım tarçınlı elmalı ;) bol su da içilir daha ne olsun ;)

Yarına bir tek cantamizi hazırlamak kaldı ;) Evde ne var ne yok yıkayıp utuledim ;)

Aksam yemeğinde biraz karpuz yedim yemez olaydım :( yine şekeri etkiledi sanırım kafayı koyacak yer arıyorum :D
Şimdi şekersiz bir kahve iceyim de belki kendime gelirim ;) yoksa erkenden yatıp uyurum ;)

slm kızlar

şirinceye gittik bugün. dönüşte yengeme uğradık dayım bahçedeymiş orda oturduk baya. sonra dayının yanına gidin size bir şeyler versin dedi bahçeye gittik. bir saatten fazlada orda oturduk sohbet ettik. geç olunca selçuk merkezi dolaşmadık eve döndük artık başka zamana dedim eşime.

şimdide çocukları uyutup gençler tayfası olarak ksk-bostanlı sahiline gidelim diyoruz biraz kafa dinleyelim diye. abim midye yeriz vs diyor ama ne yaparız bilmiyorum. bu saatte yemek yemek istemem ama midyeyide senede bir buraya gelince yiyorum. artık bir seferlik olsun dicem büyük ihtimalle :KK48:

Günaydın gençlik..

menünü paylaşmadığında kaçamak yaptın sanıyorum haberin ola :KK66:

valla cnm ege derken ben bir tek izmiri biliyorum onuda kalınacak nereler vardır bilmiyorum. dediğin gibi gittiğimiz her yerde bir kapımız olunca konaklama sıkıntısı yaşamıyoruz.
ücretsiz izni kaldırıp tayinden sonra tekrar ayrılabileceğimi biliyorum ama başvurmak için belli bir süresi varmı şu tarihe kadar izni sonlandırıp başvurmak gerekir mi diye onu öğrenmeye çalışıyorum ama hattı düşüremiyorum. idaredekiler ankarayı ara öğren bizim bilgimiz yok dediler nasıl işse artık.

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Bugün inşallah herkes tartida bol eskilere karşılaşır ;)
Benimde malum yolculuk öncesi Son hazırlıklar ;) Daha valiz çıkarıp yanımıza alacaklarimizi yerlestirecegiz ;) Birde arkadasin kızı varsa okey takımı da getirirmisin demişti onu gidip eşimin halasindan ödünç alacağım ;)

Ufaklik dünden beri ay çok heycanliyim diye tutturdu :D Anam bir sürü de kıyafet çıkardı onuda alacağım bunuda alacağım diye :D

Ay hadi inşallah :KK66: Bakalim tatilde de bol bol yürüyüş ve deniz derken inşallah eksi dönerim :KK66: Giderken yeşil çayımı da götüreceğim hatta belli olmaz belki orda detoks suyu bile yaparım tarçınlı elmalı :KK66: bol su da içilir daha ne olsun :KK66:

inş cnm. tatilin tadını gezerek dinlenerek sohbet ederek yüzerek çıkar. sakın yemek işine bulaşma. ne güzel akupunktur seni baya toparladı. emeklerin ziyan olmasın..

slm kızlar

şirinceye gittik bugün. dönüşte yengeme uğradık dayım bahçedeymiş orda oturduk baya. sonra dayının yanına gidin size bir şeyler versin dedi bahçeye gittik. bir saatten fazlada orda oturduk sohbet ettik. geç olunca selçuk merkezi dolaşmadık eve döndük artık başka zamana dedim eşime.

şimdide çocukları uyutup gençler tayfası olarak ksk-bostanlı sahiline gidelim diyoruz biraz kafa dinleyelim diye. abim midye yeriz vs diyor ama ne yaparız bilmiyorum. bu saatte yemek yemek istemem ama midyeyide senede bir buraya gelince yiyorum. artık bir seferlik olsun dicem büyük ihtimalle :KK48:

valla cnm ege derken ben bir tek izmiri biliyorum onuda kalınacak nereler vardır bilmiyorum. dediğin gibi gittiğimiz her yerde bir kapımız olunca konaklama sıkıntısı yaşamıyoruz.
ücretsiz izni kaldırıp tayinden sonra tekrar ayrılabileceğimi biliyorum ama başvurmak için belli bir süresi varmı şu tarihe kadar izni sonlandırıp başvurmak gerekir mi diye onu öğrenmeye çalışıyorum ama hattı düşüremiyorum. idaredekiler ankarayı ara öğren bizim bilgimiz yok dediler nasıl işse artık.

evet bu personel işleri çok değişiik oluyor. hali hazırda bildiğimiz şeyi bile söyleyince Ankara'ya sormak gerek deyip çıkıveriyor işin içinden. inş gönlüne göre olur hayırlısıyla

Back