• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Slm kizlar
Havuzu sisirdim birazdan kizlara bahcede havuz keyfi hazirlicam. Aksamda emine icin dogum gunu pastasi hazirlicam burda hepberaberken kutlayalim dedik erkenden. Bir tanidigin ogluda olacak gecen bizde yemektelerdi benim dogum gunum su zaman vs diye konusup duruyordu emineden 1 yas buyuk. Yarin nasipse onlara yemege gitcez. Dedim tatliyi ben yapcam siz yapmayin. Ikisinede surpriz dogum gunu pastasi yapip goturcem haberleri yok. Zeynebede ufak bir sey yapcam simdi neden benim pastam yok diye aglar. Gidecegimiz yerede soylemedim sizde dogum gunu yapicaz diye bir de hediye telasina girmesin insalar pasta keseriz yeter.

Pazar gunu ben de donuyorum esimle beraber. Atamamin sisteme dusmesi icin baslangic yapmam lazimmis. Pazartesi is basi var yani. Insallah en kisa surede sisteme duser de obur tarafta baslangic yapip tekrar izine ayrilirim. Bir kez daha izmire gelmek nasip olur mu ayarlayabilir miyim bilmiyorum. Olmazsa anca seneye bir daha gelirim artik Allah omur verirse.

***8. TAKIM 631. ETAP****

mavimli ( 79.8 / / / %) bildirimsiz izne ayrıldı
Zarpy ( 67.1 / / / % ) bildirimsiz izne ayrıldı
aijoo ( 86.7 / 87.1 / + 0.4 / - 0.46 % ) Hamilelik sebebiyle geri dönmek üzere ayrılıyor
Frytiop ( 70.3 / 69.7 / 0.6 / 0.85 % )

8. Takım Ortalaması; 0.097 %

Kızlardan ses seda yok artık bildirisiz izne ayiriyorum en azından yogunluklari bitince daha rahat adapte olurlar :KK66: zaten paylaşıma da pek fırsatları olmuyor kosturmacadan :(
İzne ayır çok iyi fikir finaller sınavlar falan kendimden geçmiş durumdatım 😭😭😭

Back