• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

mavimli mavimli canım maalesef bu hafta sonuncu olmuşsun ;) ancak gördüm bende :(

Malum persembeye kadar gorevlerin var ;) yapilmazsa takıma ceza puanı yazılacak Allah korusun ;)

Kısaca alttaki linklere nerede hata yaptığını ve bir adet sağlıklı paylaşım yapman gerek ;

günaydn kızlar.. bakıyorum da herkes zayıflamış galiba. 3 günde 2 sayfa falan ilerlemiş. kaçmayın bakim gelip gelip yazın. mıtivasonunuzu yitirmeyin

Valla ben hazırda bekliyorum gelen giden olursa diye :D
Gerci bazen de ben bakmayınca gelenler oluyor :D

Çok geçmiş olsun canım :KK66: Farkında olmadan güneş mi çarptı acaba :KK66:
Aman dikkat et kuzum ufakliklarin sana ihtiyacı var ♡

sağol cnm. bugün iyiydim çok şükür öğlen kızları avmye götürdüm oyuncaklara falan bindiler gezdirdim biraz. akşam yemeğinde delirtti zeynep beni hiç bir şey yemedi doğru düzgün hala başım ağrıyor. şimdide komşuya oturmaya gitcez. adette oldum ondan mı bu kadar gerginim bilmiyorum :KK43:

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı geceler ;)

Yine yoğun ama keyifli bir gün oldu benim için ;)
Öğleden sonra kızı parka götürdüm ve o bahaneyle bende 30 dakika da olsa yürüdüm ♡♡♡

Tam parka vardım alt komşum aradı evdeysen benim kızlar sana gelmek istiyor diye :D Dedim kaçtım Parka istersen sende çık gel burada oynasinlar ;)
Sağ Olsun oda geldi de kızlar oynarken bizde sohbet ettik ;)
Daha eve gelmeden sınıf arkadaşı aradı :D Oda bana ugrayacakmis kızı benimkiyle az kapı önünde oynasin diye :D Dedim yarım saate evdeyim buyur gel :D

Evde daha 10 dakika oturmadan arkadaş ben yaklasiyorum diye mesaj attı bende iki kahve yapıp fincanlari kaptigim gibi kapı önüne indim :D Onlara hoş sohbet ve kahve faslı derken bu sefer de eşim geldi sonra da yemek faslı bulaşık faslı derken ancak popisim yer gördü :D

sağol cnm. bugün iyiydim çok şükür öğlen kızları avmye götürdüm oyuncaklara falan bindiler gezdirdim biraz. akşam yemeğinde delirtti zeynep beni hiç bir şey yemedi doğru düzgün hala başım ağrıyor. şimdide komşuya oturmaya gitcez. adette oldum ondan mı bu kadar gerginim bilmiyorum :KK43:

Maalesef geldi mi üst üste geliyor :(
Bende bu sabah ufak çaplı bir sinir ani yasadim hatta ufaktan da ağlayıp rahatladım :D
Senelerdir eşimin hem erken hemde dinç gelmesine alismisim bu yeni işten adamın resmen posası geliyor kaç aydır :D Tabi o bedenen yorulmadan halinden çok memnun En azindan kafam dinç diyor ;)
Haftasonu calismazken şimdi cumartesi de yarım gün çalışıyor :( tabi eve gelince yine baygın düşüyor ve ne sohbet edebiliyorum çoğu zaman nede bir yere niyetlenebiliyoruz ;) Sen kızlarla hafta ici git diyor ama işte arada kocayla da istiyor insan gezsin :D
Çocuklar desen gece yatmak bilmiyor sabaha kalkmak :D
Len bir gece de erken yatın dediğimde de hemen siritarak niye ki diyor eşşek sipalari :D
Gerci yatsalar ne yazar adam daha yemek yiyip koltuğa geçtiği An horluyor :D
Sabah artık nasıl dolduysamisyan ederim geldi :D hiç ozelimiz kalmadı işte çocuklarda haciyatmaz gibi artık yeter diye :D :D :D
Adamcağız da ne yapsın keyfinden değil ya sabır aşkım işten kurtuluş zor ama çocuklardan kaçmak için en sonunda otele kacacagiz senle bir ara demezmi :D Tabi ben soylenirken başladım gülmeye :D

Millet bekarken ana babadan kaçar biz evlenince çocuklardan :D
Neyse canları sağ olsun elbet sohbet de ederiz gezmeye de gideriz ;)

Bugün öğle yemeği sonrası büyük kız sen git ben bulasiklari yikarim dedi tabi keyif yapmaya dalında birde üzerine bulaşık eklemiş :D Tabi birde akşam yemeği bulasiklari eklenince uzun zaman bulasiklari yikiyacagim diye uğraştım :(

Eşime yeminler bulasikcilik yapsam en azından para kazanirim dedim nasıl gülüyor :D
Bir tek bizim evde mi bukadar bulaşık çıkıyor acaba :D şu içerken bile hep tekrar temiz bardak kullanıyor hepsi :D

mavimli mavimli canım maalesef bu hafta sonuncu olmuşsun ;) ancak gördüm bende :(

Malum persembeye kadar gorevlerin var ;) yapilmazsa takıma ceza puanı yazılacak Allah korusun ;)

Kısaca alttaki linklere nerede hata yaptığını ve bir adet sağlıklı paylaşım yapman gerek ;

Şimdi gördüm mesajını. Hemen yazdım linklere. Teşekkür ederim haber verdiğin için.

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Kocayi işe postalayip sıcak suyum da kapıp geldim ♡
Bu arada artı çıkanlar ; Don't panic :KK70: Artı cikmamizin sebebi belli oldu :KK70: Dolunay :KK66:
Ben eskiden hiç inanmazdim ama cidden ne zaman Dolunay olsa arti çıktığımı fark ettim ve internette de aynı şeyleri yazan bir sürü insan deng geliyordum :KK66:

Şimdi gördüm mesajını. Hemen yazdım linklere. Teşekkür ederim haber verdiğin için.

Ellerine sağlık canım :KK66: inşallah bir daha bu görev bizden birine düşmez :KK66:

Bu arada haftasonu kızlarla tatile çıkıyoruz ♡ Sağ olsun eşim baştan maddi yönden ayarlayabilirmiyim diye biraz açık kapı bırakmıştı ama çok şükür gidebilecegiz ♡♡♡

Tabi kendi gelmiyor çalıştığı için ( kız kıza tatil yapacağız arkadaşla )
Bugün hem biraz mutfak alışverişi yapacağım hemde eksik bir iki şey var onları alırım çıkmışken ;) Cumartesi öğlen gitme ihtimalim var o yüzden de eşime cumadan bir iki birşey hazirlarim zeytinyağlı ki en azından 2 gün yemek sıkıntı olmasın ;) zaten en fazla 4 gün kalırız ( gidecegimiz yer 3 saatlik mesafe )

Öğleden sonra da artık yanımızda ne gotureceksek onları yıkar kuruturum ki yarın da ütüler ufaktan çanta hazirlarim ;) gerçi çok fazla eşyaya gerek yok ama tabi ufaklikla gidince fazladan yedek şart ;)

Bu arada haftasonu kızlarla tatile çıkıyoruz ♡ Sağ olsun eşim baştan maddi yönden ayarlayabilirmiyim diye biraz açık kapı bırakmıştı ama çok şükür gidebilecegiz ♡♡♡

Tabi kendi gelmiyor çalıştığı için ( kız kıza tatil yapacağız arkadaşla )
Bugün hem biraz mutfak alışverişi yapacağım hemde eksik bir iki şey var onları alırım çıkmışken :KK66: Cumartesi öğlen gitme ihtimalim var o yüzden de eşime cumadan bir iki birşey hazirlarim zeytinyağlı ki en azından 2 gün yemek sıkıntı olmasın :KK66: zaten en fazla 4 gün kalırız ( gidecegimiz yer 3 saatlik mesafe )

Öğleden sonra da artık yanımızda ne gotureceksek onları yıkar kuruturum ki yarın da ütüler ufaktan çanta hazirlarim :KK66: gerçi çok fazla eşyaya gerek yok ama tabi ufaklikla gidince fazladan yedek şart :KK66:
Simdiden iyi tatiller o zaman size 😊

Gunaydin :))
İyi tatiller oynakbasi34 oynakbasi34

Masallah diyim kizim yaklasik 3 gundur kesintisiz uyumaya basladi. Mesela dun gece 12ye dogru uyudu 9da kalkti. Ama bende huy olmus durmadan uyanip geri uyuyorum. Her uyandığımda kiz baska yerde yatiyor. Hatta bir ara uyandim kizi goremedim tam paniklicektim baktim yatagin diger ucuna yatmis :D 8.30da kendim uyandim. Biraz bulantim olmaya basladi sabahlari kahvalti hazirladim ama soguk soguk terledim. Esim evdeken mecbur tam bir sofra kuruyorum. Normalde kizimla cay falan demlemiyorum cabuk hazırlıyorum. 9.30da kahvaltımizi yaptik.
Ogleden sonra diyetisyene gidicem. Daha sonra aylik gitmeye baslicam artik

Simdiden iyi tatiller o zaman size 😊

Sağ olasın ;) bir kaç gün kafa dağıtmak iyi gelecektir ♡ Büyük kuzum özellikle hak etti ;)

Gunaydin :))
İyi tatiller oynakbasi34 oynakbasi34

Masallah diyim kizim yaklasik 3 gundur kesintisiz uyumaya basladi. Mesela dun gece 12ye dogru uyudu 9da kalkti. Ama bende huy olmus durmadan uyanip geri uyuyorum. Her uyandığımda kiz baska yerde yatiyor. Hatta bir ara uyandim kizi goremedim tam paniklicektim baktim yatagin diger ucuna yatmis :KK70: 8.30da kendim uyandim. Biraz bulantim olmaya basladi sabahlari kahvalti hazirladim ama soguk soguk terledim. Esim evdeken mecbur tam bir sofra kuruyorum. Normalde kizimla cay falan demlemiyorum cabuk hazırlıyorum. 9.30da kahvaltımizi yaptik.
Ogleden sonra diyetisyene gidicem. Daha sonra aylik gitmeye baslicam artik

Maşallah kuzu da Annecigine rahat vermeye başladı gece desene ♡♡♡♡
İnşallah hamilelik süreci çok rahat geçer de sende Kilo almadan doğuma girersin ♡

Keyif kahvemi içip alışverişe çıkacağız kızlarla ;)
Güneş kremleri de maşallah baya uçtu ama olmadı uygun bir şey bulursam alırım mecbur yoksa büyük ozellikle istakoza döner :D Senelerdir deniz ve direk güneş yüzü görmedi :D porselen teni zarar görmesin diye dalga geçiyoruz hatta hep onunla :D

Sağ olasın ;) bir kaç gün kafa dağıtmak iyi gelecektir ♡ Büyük kuzum özellikle hak etti ;)

Maşallah kuzu da Annecigine rahat vermeye başladı gece desene ♡♡♡♡
İnşallah hamilelik süreci çok rahat geçer de sende Kilo almadan doğuma girersin ♡
insallah inatligi hat safhada bari gece uyusun

insallah inatligi hat safhada bari gece uyusun

Daha şimdiden ama alistirmaya bakın kardeşi olacağı düşüncesini ♡♡♡ Hani bak abla olacaksın falan diye ;) bebis hediyesiyle gelecek gibilerinden ;) daha ufak ancak alışır o düşünceye ;)
Eminim doğunca da bu sefer daha çok sevecektir ♡♡♡♡

Rabbim ileride çok güzel anlaşan bağları çok kuvvetli iki kardeş olmalarını nasip eder inşallah. ...Aminnnn

Daha şimdiden ama alistirmaya bakın kardeşi olacağı düşüncesini ♡♡♡ Hani bak abla olacaksın falan diye ;) bebis hediyesiyle gelecek gibilerinden ;) daha ufak ancak alışır o düşünceye ;)
Eminim doğunca da bu sefer daha çok sevecektir ♡♡♡♡

Rabbim ileride çok güzel anlaşan bağları çok kuvvetli iki kardeş olmalarını nasip eder inşallah. ...Aminnnn
once bebegi gorup hayırlısıyla 3 ayi atlatalimda. Simdilik abla olmak ister misin, bebek alalimmi gibi seyler diyoruz, hıı hıı diyo sadece :)

Back