• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Yarın sabah yine karga kahvaltısını etmeden havuz faslı var ;)
Aslında bende deli gibi yuzmeyi özledim :D
Bakalım haftaya perşembe bir arkadaşım tatile yazlık kiralamis 10 günlüğüne bugün bak mutlaka al kızları sende gel dedi ♡ Eşi sadece ilk gün götürüp 1 gün kalacakmış sonra birde almaya gidecekmis çalıştığı için ;) hem kızlarla kafa dagitiriz hemde biraz yüzmeye fırsat bulursun dedi sağ olsun ♡

Nasip olur inşallah gerçi ay sonu ama eşim hallederiz sıkıntı olmaz dedi ;) ilk kez ondan ayrı tatil yapacağım 2 - 3 gün de olsa ( 4 sene evvel beyin felci gecirdiginden beri hiç onsuz bir yere yatiya gitmedim )

Yarın sabah yine karga kahvaltısını etmeden havuz faslı var ;)
Aslında bende deli gibi yuzmeyi özledim :D
Bakalım haftaya perşembe bir arkadaşım tatile yazlık kiralamis 10 günlüğüne bugün bak mutlaka al kızları sende gel dedi ♡ Eşi sadece ilk gün götürüp 1 gün kalacakmış sonra birde almaya gidecekmis çalıştığı için ;) hem kızlarla kafa dagitiriz hemde biraz yüzmeye fırsat bulursun dedi sağ olsun ♡

Nasip olur inşallah gerçi ay sonu ama eşim hallederiz sıkıntı olmaz dedi ;) ilk kez ondan ayrı tatil yapacağım 2 - 3 gün de olsa ( 4 sene evvel beyin felci gecirdiginden beri hiç onsuz bir yere yatiya gitmedim )
Ben 4.5 senelik evliyim sadece 1 hafta koyde fazladan kaldim bir kez. Onun haricinde her yere hep beraber gitmişizdir. İşte babamın ev bitti, bayramda yerleştirecekler ama ben gidemiyorum bu bayram. Yoksa kizla kalcaktim biraz.. onlar gidemez derken ben gidemiyorum. Ananeme stent takilacak, açık ameliyattan vazgecildi. Onlar bayramda gitmis olur :)

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Sabah az daha havuza geç kalacaktik :D bir uyandık saat 07.30 ve 15 dakika içinde hemen giyinip havuza yetistik ;)
Tabi gece uyuyamazsam ( okadar korkutucu bir rüya gördüm ki gece 1de yerimden sırayı 03.30'a kadar resmen kendime gelemedim :(
Tabi ondan sonra sabah alarmı duymadım ;)

Hoca da sağ olsun bizimkilerin grubunu biraz fazla çalıştırdı bugün ;) Sonra da eve gelip kahvaltı faslı derken ancak fırsat buldum buraya yazmaya ♡

Ben 4.5 senelik evliyim sadece 1 hafta koyde fazladan kaldim bir kez. Onun haricinde her yere hep beraber gitmişizdir. İşte babamın ev bitti, bayramda yerleştirecekler ama ben gidemiyorum bu bayram. Yoksa kizla kalcaktim biraz.. onlar gidemez derken ben gidemiyorum. Ananeme stent takilacak, açık ameliyattan vazgecildi. Onlar bayramda gitmis olur :)

Hayirlisiyla inşallah Ananen iyilessin de yine gidersin sende ;)

Sabah az daha havuza geç kalacaktik :D bir uyandık saat 07.30 ve 15 dakika içinde hemen giyinip havuza yetistik ;)
Tabi gece uyuyamazsam ( okadar korkutucu bir rüya gördüm ki gece 1de yerimden sırayı 03.30'a kadar resmen kendime gelemedim :(
Tabi ondan sonra sabah alarmı duymadım ;)

Hoca da sağ olsun bizimkilerin grubunu biraz fazla çalıştırdı bugün ;) Sonra da eve gelip kahvaltı faslı derken ancak fırsat buldum buraya yazmaya ♡

Hayirlisiyla inşallah Ananen iyilessin de yine gidersin sende ;)
Bu yaz zaten il disina tatile gitmicek istanbulda da gidemiyoruz iste napalim.. ev bekcisiyiz

Bu yaz zaten il disina tatile gitmicek istanbulda da gidemiyoruz iste napalim.. ev bekcisiyiz

Aslında bizde de durum aynı da işte 2 günde olsa kızlarla bir kaçamak yapmak istiyorum ;) tabi nasip olursa ;)

Aslında bizde de durum aynı da işte 2 günde olsa kızlarla bir kaçamak yapmak istiyorum ;) tabi nasip olursa ;)
İnşallah :) hava sogudu bizim deniz işi şimdilik yalan oldu. Bakalim persembe belki hava guzel olursa gideriz bilemiyorum

Herkese hayirli sabahlar ;)

Yağmur sesleriyle uyanmak çok keyifli geldi bu sabah ♡ hep böyle serin olsa ya hava ;)

Tabi sabah kontrol tartisina da çıkayım dedim ;) ve tahmin ettiğim gibi yine artı çıktım :( 118 kg çıktım ama fena ödem var yine ( akşam bir ara topugumu diğer ayağımın üzerine koydum da resmen çukur oluştu :( hatta büyük kıza da dedim şu bizim metabolizma çayının yapalım hem yağ yakar hemde ödem atarız diye )

Sıcak suyumla güne başladım birazdan da kahvaltimi yaparım ;)

Slm kizlar
Dun aksama kadar kendime zor geldim. Bugunde biraz dolastik bakalim yarin neler yapcaz sozde denize gidecektik ama bugun yagmur yagdi yarin nasil olur bilmem

İnşallah hava da güzel olur da bugün gitmek nasip olsun ;)

slm kızlar
ilk dewniz faslımızı yaptık bugün.
akşam çocukları yıkıyordum midem bulanmaya başladı. 2sini yıkadım biri kaldı annem onu yıkadı tansiyonumu ölçtük düşmüş biraz eşime tuzlu ayran yaptırdım. şimdi biraz daha iyiyim. yarın kızları avm ye gezmeye götürecektim söylemişte bulundum onlara. inşallah yarın iyi olurumda gideriz.

slm kızlar
akşam çocukları yıkıyordum midem bulanmaya başladı. 2sini yıkadım biri kaldı annem onu yıkadı tansiyonumu ölçtük düşmüş biraz eşime tuzlu ayran yaptırdım. şimdi biraz daha iyiyim. yarın kızları avm ye gezmeye götürecektim söylemişte bulundum onlara. inşallah yarın iyi olurumda gideriz.
Senden de bir supriz cikmasin canim :D

Selamın aleyküm kizlarrrr ♡♡♡♡♡

Dün tam buraya girecektim ki okuldan bir arkadaş aradı evdeysen sana geleceğim kahve içmeye diye ;)
Tabi hemen ortalığı toparladim ( Allahtan fazla işim yoktu ve akşam yemeği yapmayla uğraşıyordum )

Sohbet muhabbet derken eşim işten geldi daha arkadaş gitmeden :D
Sonra da yemek faslı falan derken baygın düşmüşüm ;)

Neyse bugün itibariyle beni daha sık goreceksiniz ♡
Sıcak suyumla güne başladım ;) kendime geleyim de duş alıp kahvaltimi yaparım ♡

slm kızlar

Çok geçmiş olsun canım ;) Farkında olmadan güneş mi çarptı acaba ;)
Aman dikkat et kuzum ufakliklarin sana ihtiyacı var ♡

Back