- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Kimseler yok buralarda :)
Kocayla kahveye daldım ancak geldim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimseler yok buralarda :)
Bende evdeyim kiz uyusun diye bekliyorum :)Kocayla kahveye daldım ancak geldim
Ben 4.5 senelik evliyim sadece 1 hafta koyde fazladan kaldim bir kez. Onun haricinde her yere hep beraber gitmişizdir. İşte babamın ev bitti, bayramda yerleştirecekler ama ben gidemiyorum bu bayram. Yoksa kizla kalcaktim biraz.. onlar gidemez derken ben gidemiyorum. Ananeme stent takilacak, açık ameliyattan vazgecildi. Onlar bayramda gitmis olur :)Yarın sabah yine karga kahvaltısını etmeden havuz faslı var
Aslında bende deli gibi yuzmeyi özledim
Bakalım haftaya perşembe bir arkadaşım tatile yazlık kiralamis 10 günlüğüne bugün bak mutlaka al kızları sende gel dedi ♡ Eşi sadece ilk gün götürüp 1 gün kalacakmış sonra birde almaya gidecekmis çalıştığı için hem kızlarla kafa dagitiriz hemde biraz yüzmeye fırsat bulursun dedi sağ olsun ♡
Nasip olur inşallah gerçi ay sonu ama eşim hallederiz sıkıntı olmaz dedi ilk kez ondan ayrı tatil yapacağım 2 - 3 gün de olsa ( 4 sene evvel beyin felci gecirdiginden beri hiç onsuz bir yere yatiya gitmedim )
Ben 4.5 senelik evliyim sadece 1 hafta koyde fazladan kaldim bir kez. Onun haricinde her yere hep beraber gitmişizdir. İşte babamın ev bitti, bayramda yerleştirecekler ama ben gidemiyorum bu bayram. Yoksa kizla kalcaktim biraz.. onlar gidemez derken ben gidemiyorum. Ananeme stent takilacak, açık ameliyattan vazgecildi. Onlar bayramda gitmis olur :)
Bu yaz zaten il disina tatile gitmicek istanbulda da gidemiyoruz iste napalim.. ev bekcisiyizSelamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Sabah az daha havuza geç kalacaktik bir uyandık saat 07.30 ve 15 dakika içinde hemen giyinip havuza yetistik
Tabi gece uyuyamazsam ( okadar korkutucu bir rüya gördüm ki gece 1de yerimden sırayı 03.30'a kadar resmen kendime gelemedim
Tabi ondan sonra sabah alarmı duymadım
Hoca da sağ olsun bizimkilerin grubunu biraz fazla çalıştırdı bugün Sonra da eve gelip kahvaltı faslı derken ancak fırsat buldum buraya yazmaya ♡
Hayirlisiyla inşallah Ananen iyilessin de yine gidersin sende
Bu yaz zaten il disina tatile gitmicek istanbulda da gidemiyoruz iste napalim.. ev bekcisiyiz
İnşallah :) hava sogudu bizim deniz işi şimdilik yalan oldu. Bakalim persembe belki hava guzel olursa gideriz bilemiyorumAslında bizde de durum aynı da işte 2 günde olsa kızlarla bir kaçamak yapmak istiyorum tabi nasip olursa
Slm kizlar
Dun aksama kadar kendime zor geldim. Bugunde biraz dolastik bakalim yarin neler yapcaz sozde denize gidecektik ama bugun yagmur yagdi yarin nasil olur bilmem
Gunaydin kizlar cok sukur 6 li rakamlari gordum
Gunaydin. Bu sabah 86.6 geldim
İnşallah 86 görürüm. Zaten koku hassasiyetim artmaya basladi, bu sabah çok midem bulandiSanada günaydın canım Cumaya daha da az çıkarsın inşallah
Senden de bir supriz cikmasin canimslm kızlar
ilk dewniz faslımızı yaptık bugün.
akşam çocukları yıkıyordum midem bulanmaya başladı. 2sini yıkadım biri kaldı annem onu yıkadı tansiyonumu ölçtük düşmüş biraz eşime tuzlu ayran yaptırdım. şimdi biraz daha iyiyim. yarın kızları avm ye gezmeye götürecektim söylemişte bulundum onlara. inşallah yarın iyi olurumda gideriz.
sorma bende işgillendim yarın çıkabilirsem test alıcam. gerçi kaza neyim olmadı amaSenden de bir supriz cikmasin canim
slm kızlar
ilk dewniz faslımızı yaptık bugün.
akşam çocukları yıkıyordum midem bulanmaya başladı. 2sini yıkadım biri kaldı annem onu yıkadı tansiyonumu ölçtük düşmüş biraz eşime tuzlu ayran yaptırdım. şimdi biraz daha iyiyim. yarın kızları avm ye gezmeye götürecektim söylemişte bulundum onlara. inşallah yarın iyi olurumda gideriz.