- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eriyim artik kiz top gibiydimEriyorsun gıııııııı
MaşAllah. severim iradeyi..
Eriyim artik kiz top gibiydim
Bir hafta giremedim gruba neler olmuş neler tebrik ederim canımHamileyimmmmm
Tesekkur ederimm :)Bir hafta giremedim gruba neler olmuş neler tebrik ederim canım
Tesekkur ederim cnm bnm insallah hepimiz inxecik oluruz yaakendine haksızlık etme lütfen. yeni doğum yapmıştın. şişlikler falan da vardır mutlaka. ama gayet fit anne oluyorsun cnm. tebrik ederim..
Hayirli ugurlu olsun cnm benimm en az senin kadar sevindik bizde saglikla sihhatle kucagina almayi nasib etsin Rabbim ❤Hamileyimmmmm
Amin inşallah tesekkur ederim :)Hayirli ugurlu olsun cnm benimm en az senin kadar sevindik bizde saglikla sihhatle kucagina almayi nasib etsin Rabbim ❤
haftayada kg veremezsem takimdan çıkarım kaptanım. Bosuna ortalama etkilenmesin :/***8. TAKIM 630. ETAP****
mavimli ( 79.4 / 79.8 / + 0.4 / - 0.41 %)
Zarpy ( 67.7 / 67.1 / 0.6 / 0.89 % )
HasibeG ( 93.2 / / / % ) Üye izne ayrılmak istiyor ( 1.ci izin )
aijoo ( 86.9 / 86.7 / 0.2 / 0.23 % )
Frytiop ( 71.5 / 70.3 / 1.2 / 1.68 % )
8. Takım Ortalaması; %
haftayada kg veremezsem takimdan çıkarım kaptanım. Bosuna ortalama etkilenmesin :/
Kilo durumu ne alemde canım Hem onuda ekliyim senin izini yazarken
Sabah buraya yazdiktan sonra bir daha telefonu elime alamadim yoldayken bakmaya basladim.Bulamiyorum canım Kilo bildirmen lazım olmadı 1 kerelik bildirimde bulunmadı olarak girmem gerek
Ona göre listemi paylaşayım
Gece 03.13te ciktik yola cok sukur kizlar uyudu insallah rahat bir yolculuk gecer
Az once gemlikten gectik Elhan seni andim dedim esime gruptan arkadas var burda oturuyor
Sabah buraya yazdiktan sonra bir daha telefonu elime alamadim yoldayken bakmaya basladim.
Izine ayrilirken kilo bildirmek gerektigini bilmiyordum cnm yoksa yazardim. Gec oldu ama yinede sizi bilgilendirmek icin yazayim 93.5 la izmire gidiyorum bakalim kacla donecem