Çok sevindim. Ben diyetisyendeyim bekliyorum :)Selamın aleyküm kizlarrrr ♡♡♡♡♡
Herkese Günaydıngerçi öğlen oldu
Ana kız sabah erkenden kontrolumuze gittik
Ve büyük bir merakla beklenen sonucumuz ;
Ben geçen haftaya göre 2.5 kg eksideyim doktorun tartisina göre ♡♡♡♡
Büyük kızın da 1.1 kg eksi görünüyor ( inat etti benim çaylarını icmedi )
Doktor sonuçlardan memnun özellikle benimkinden
İnşallah haftaya da bir okadar giderevde çıkmadan tatilim 118.5 çıktım orda 121.4 Dedim hatta neden baya fark var dedi hem aç hemde camasirla tartiliyorsun evde burada tok ve ayakkabilarla
Sen buradaki rakama takılma evdeki inan bu sadece farkın ne kadar olduğuna emin olmak içinNeyse ki çok rahatladım öyle deyince ♡♡♡
Bakalım haftaya ne olacak ♡♡♡♡
Kizlar gunaydinn evet tarti eksileri gosteriyo ve ben cok mutluyumkizlar istanbulda olaniniz varsa sali gunu ogluma mevlut yapiyorum kapim acik buyrun gelin
Selamın aleyküm kizlarrrr ♡♡♡♡♡
İnşallah haftaya da bir okadar giderevde çıkmadan tatilim 118.5 çıktım orda 121.4 Dedim hatta neden baya fark var dedi hem aç hemde camasirla tartiliyorsun evde burada tok ve ayakkabilarla
Sen buradaki rakama takılma evdeki inan bu sadece farkın ne kadar olduğuna emin olmak içinNeyse ki çok rahatladım öyle deyince ♡♡♡
Çok sevindim. Ben diyetisyendeyim bekliyorum :)
Çok sevindim. Ben diyetisyendeyim bekliyorum :)
Tunaydinnn canlar nasılsınız, herkesler iyidir inşallah banucum çok sevindim inşallah hep böyle devam eder kızınla atarsiniz fazlaliklari darısı başıma çok aminnn
Kizlar tayinim cikti
Bizim icin yeni bir donem baslicak artik insallah hakkimizda hayirli olur
Cok sevindim cnm ins. Bu hizla devam edersin 9 lu 8 li rakamlari gorur mujdeni bizle paylasirsinSelamın aleyküm kizlarrrr ♡♡♡♡♡
Hakkinda hayirlisi olsun cnm gozun aydinKizlar tayinim cikti
Bizim icin yeni bir donem baslicak artik insallah hakkimizda hayirli olur
Kizin kac kg bilmiyorum. Ama evde spor cok etkili bu hafta denedim gordum. Artik sporu buyuk bi sey olmadikca birakmam. Sanirim ananem ameliyat oldugunda tekleyebilir ama bu kis hep spor yapcam evdeTeşekkür ederim canımdarısı seninde başına ♡♡♡♡
Güzel haberlerle gel inşallah
İnşallah canımKızım biraz az buldu kendi verdigini ama cadida b12 ve Diş vitamini eksikliği var ve ilaçlarına daha yeni başladı
İnşallah her hafta böyle güzel sonuçlar görürüz ( tabi kızım daha fazla versin ♡ )
Bakalım tam gaz devam ♡♡♡ Darısı seninde başına inşallah ....Amin
Hadi gözün aydın canım ♡♡♡♡ İnşallah yeni yerde hersey çok daha güzel olur ♡♡♡♡
Cok sevindim cnm ins. Bu hizla devam edersin 9 lu 8 li rakamlari gorur mujdeni bizle paylasirsin
Kizin kac kg bilmiyorum. Ama evde spor cok etkili bu hafta denedim gordum. Artik sporu buyuk bi sey olmadikca birakmam. Sanirim ananem ameliyat oldugunda tekleyebilir ama bu kis hep spor yapcam evde
Teşekkür ederim canımdarısı seninde başına ♡♡♡♡
Güzel haberlerle gel inşallah
İnşallah canımKızım biraz az buldu kendi verdigini ama cadida b12 ve Diş vitamini eksikliği var ve ilaçlarına daha yeni başladı
İnşallah her hafta böyle güzel sonuçlar görürüz ( tabi kızım daha fazla versin ♡ )
Bakalım tam gaz devam ♡♡♡ Darısı seninde başına inşallah ....Amin
Hadi gözün aydın canım ♡♡♡♡ İnşallah yeni yerde hersey çok daha güzel olur ♡♡♡♡
Hakkinda hayirlisi olsun cnm gozun aydin
Masallah cnm tebrik ederim
#324.382
30 dk daha leslie yaparak bugun 1 saati tamamladim
Bugunun menusunu yazayim. Yarin babam koye gidecekmiş kizimin dogumgununde burda olmayacak oraya gideriz bi pasta alip
Sabah 06.30
Yogurtlu yulaf
10.00 civari
3 yumurtadan menemen kizimla arttirdik
15.30
Dondurma
14.00
Sabahtan kalan az menemen
4 zeytin
1 dilim cte
17.50 türk kahvesi simdi iccem
Aksam
5 kofte az haslanmis bezelye
Ayran
1 dilkm ekmek
Belki incecik bir dilim pasta olabilir :/
Sendemi yeni başladin diyete...doğru cok zor oluyo insan nefsini bazen cok zorluyo..ama el birliği ile başaracağiz inşaAllahah ben hâla zorlaniyorum. Açlık kolay mı? Hemde önünde olupta yiyememek. İnşallah kilolari verip koruma donemine gecince herseyden kararinca yiyip sporla yakmayi ogrencez :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?