Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Arkadas rahatsizdi ya onu dolaşmaya gidiyorum birazdan çay ve kahve hariç bir şey yok bana oda şekersiz tabi

Bende aklimdayken yediklerimi paylaşayım;

Sabah akupunktura gitmeden; 07.30da
1 bardak ayran
Hem geç kalacaktik hemde fazla ağırlık yapmasın dedim

Ara 11.30da
1 orta boy sütlü filtre Kahve ( Şekersiz )

Öğlen; 13.00de
3 dilim hindi füme
1 avuç çiğ badem
( AVM'de restorana girmektense marketten bunları aldım en masum şekilde atlatmak için )

Ara 16:00da
1 kupa limonlu yeşil çay

Ara 17:00de
1 madensuyu

Aksam 19.30da
3 kaşık kadar tavuk sote
3 kaşık yoğurt

Gün içinde 2 litre su içtim ama yatana kadar 3 litreye geçerim ♡♡♡♡

40 dakika da yürüyüş var ♡

Hayirli akşamlar kizlar..bugün günüm biraz daha iyi gecti...alişma döneminde olduğum icin yine kücük bir kacamağim oldu..ama hergün azaltiyorum....

Kahvalti...
1 peynirli poğaca
1 kup sütlü kahve

Öylen..
1 kaze tusuz lor peynir
4 kaysi

Akşam..
1 kaze tuzsus lor peynir
4 kaysi....

Evde bsns göre pek uygun yemrk olmayinca mecbur öylen ve akşami mümkün olduğunca hafif geçirdim.....

Menün cok güzel.canim .cok beyendim

Akapunktura başladığından beri yediğin ictigin her şeye dikkat ediyorsun her şey beslenmeden geçiyor sonucun bu şekilde olacağı belliydi ...tebrik ederim gayretinden dolayı. Evladın için de güzel rol model oldun. Zaman için de onun için alışkanlık haline gelecek. Hiçbir şeyin bu düzeni değiştirmesine izin vermeyin. Canım bir an önce listeye dahil ol...takımın sana çok ihtiyacı var. İmam cemaat meselesini biliyorsun di mi....
Kizlar tayinim cikti
Bizim icin yeni bir donem baslicak artik insallah hakkimizda hayirli olur
Tayin yerin hayırlı olsun canım. Allah huzurlu mutlu bir mekan ve iyi arkadaşlıklar nasip etsin.

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı geceler

Arkadaşa ziyarete gittim ve temizim
Şekersiz çaya bogdum kendimi
Daha yeni ayaklanmis ama fazla hareket edince de fena oluyor diye hizmeti ben yaptım hatta gitmisken mutfağı da biraz toparladı ♡
Sağ Olsun dün bir kaç arkadaş dün gelip dip köşe temizligini yapmışlardı zaten ♡ En azindan bir kaç gün idare eder sonra nasılsa duruma göre haberlesiriz diye anlaştık

Yarın sabah yine gecen hafta yaptiğim elmalı limonlu metabolizma çayının yapacağım içmek için birde ilk sayfamda olan elma sirkelime limonlu sudan içerim diye geceden ufak bir şişe hazırladım ( 1.5 litre su daha ekleyip tuketecegim )

Yine benimde tanıdığım bir arkadaş 1 ay boyunca ondan her gün içmiş kolestrolu baya düşmüş ve birazda dikkat ederek bir ayda 8 kg vermiş

Nasıl gaza geldiysem kombo yapasim geldi

Canım aslında pek eleştirecek bir şey yok ♡ Ama evde o an pek bir sey olmasa da en azından atıyorum yoğurt salata falan eklesen Gerci seni biliyorum çok güzel menülerin de oldu zamanında Sanırım yoğunluğun vardı ve eminim yarın çok daha güzel olur ♡♡♡

Menün cok güzel.canim .cok beyendim

Teşekkür ederim canım Uzun zamandan sonra menulerimi bende beğenmeyen başladım Heleki eksi de görünce

Allah razı olsun canım elimden geldiğince ona örnek olmaya çalışıyorum özellikle de bu konuda ♡♡♡♡
Sağ Olsun oda bir dediğimi iki etmiyor 1 haftadır ama nedense içten içe vicdan yapıyor çok mu kaçtı diye
Neyse bu hafta benim ictiklerimi de içeceği söz verdi ( yarısıkadar da ise faydası olur diyince tamam dedi )

Dün cadiya kiraz saplı çay yapıp verdim yarısını kardeşine içirmis Len kızın bağırsakların bozacaksin ya dedim de ufaklık yok yok Anneciğim iyi geldi hem bende Kilo vereceğim ya okullar acilana kadar demezmi
Geçen yaptığım elmalı limonlu detoks suyundan da ablası içmedi ama ufaklık tadına bakınca ille bende icecegim diye tutturdu

Bakalim bu hafta biraz daha büyük kuzuya dikkat edeceğim sıvıya ağırlık versin ki haftaya daha fazla eksi görüp motivasyon olabilsin ♡

Liste konusuna gelince o kiloyu gördüğüm An kesinlikle hemen bende dönüyorum♡♡♡♡
Sanirim 1 aya kalmaz bende listeye dönmüş olurum ( Son bildirimimde 106.5dum ama Moral bozmak yok daha evvelden yaptım yine yapabilirim ♡ )

Herkeşler gelsin artık ya ...elma için de teşekkürler

Evet evet mesaja bogalim artık buraları ..

Sen tatile ne zaman gidiyorsun ?
Umarım çok güzel geçer içine sinsin. Bol bol eglen dinlen hakettin

Huu huuu kızlar gece gece aklıma geldiniz nedeni ise kilo aldıkça büyüyen karnım bi yazayım dedim
Pazartesi tatile gidiyoruz Balıkesire
Tatil dönüşü burdayım inş banu abla sen beni dürt 8 temmuz sabahı kontrol tartısı diye hepinizi özledim ya

amin cnm inşallah

Ağlamasan delirmiş olurdun emin ol.
Bu kadar minnoş olmak bünyeye zarar

Elma , elma

ağlayınca rahatlama geldi bi deşarj oldum

iyi tatiller cnm

Selamın aleyküm kizlarrrrrrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Her geçen gün daha hafif uyanalim inşallah. ...Aminnnn

Bugün eşim evde Gece sabahları baş ağrısı yüzünden o yüzden arkadaşına mesaj attı dinlenecek ve gece uyuyamadigi uykusunu alacak inşallah ♡

İnşallah bugün de dikkatli beslenip yarın hepimiz çok daha güzel rakamlar göreceğiz ♡

Hemen sıcak suyumla güne başlıyorum Sonra da güzelce kahvaltimi yaparım

Bizde seni özledik canım ♡♡♡♡
Kesinlikle dürterim merak etme
İnşallah çok güzel bir tatil olur senin ve guzel prensesin için Temiz hava ve deniz iyi gelecektir ♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…