- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Menün cok güzel.canim .cok beyendimArkadas rahatsizdi ya onu dolaşmaya gidiyorum birazdançay ve kahve hariç bir şey yok bana oda şekersiz tabi
Bende aklimdayken yediklerimi paylaşayım;
Sabah akupunktura gitmeden; 07.30da
1 bardak ayran
Hem geç kalacaktik hemde fazla ağırlık yapmasın dedim
Ara 11.30da
1 orta boy sütlü filtre Kahve ( Şekersiz )
Öğlen; 13.00de
3 dilim hindi füme
1 avuç çiğ badem
( AVM'de restorana girmektense marketten bunları aldım en masum şekilde atlatmak için )
Ara 16:00da
1 kupa limonlu yeşil çay
Ara 17:00de
1 madensuyu
Aksam 19.30da
3 kaşık kadar tavuk sote
3 kaşık yoğurt
Gün içinde 2 litre su içtim ama yatana kadar 3 litreye geçerim ♡♡♡♡
40 dakika da yürüyüş var ♡
Akapunktura başladığından beri yediğin ictigin her şeye dikkat ediyorsun her şey beslenmeden geçiyor sonucun bu şekilde olacağı belliydi ...tebrik ederim gayretinden dolayı. Evladın için de güzel rol model oldun. Zaman için de onun için alışkanlık haline gelecek. Hiçbir şeyin bu düzeni değiştirmesine izin vermeyin. Canım bir an önce listeye dahil ol...takımın sana çok ihtiyacı var. İmam cemaat meselesini biliyorsun di mi....Selamın aleyküm kizlarrrr ♡♡♡♡♡
Herkese Günaydıngerçi öğlen oldu
Ana kız sabah erkenden kontrolumuze gittik
Ve büyük bir merakla beklenen sonucumuz ;
Ben geçen haftaya göre 2.5 kg eksideyim doktorun tartisina göre ♡♡♡♡
Büyük kızın da 1.1 kg eksi görünüyor ( inat etti benim çaylarını icmedi )
Doktor sonuçlardan memnun özellikle benimkinden
İnşallah haftaya da bir okadar giderevde çıkmadan tatilim 118.5 çıktım orda 121.4 Dedim hatta neden baya fark var dedi hem aç hemde camasirla tartiliyorsun evde burada tok ve ayakkabilarla
Sen buradaki rakama takılma evdeki inan bu sadece farkın ne kadar olduğuna emin olmak içinNeyse ki çok rahatladım öyle deyince ♡♡♡
Bakalım haftaya ne olacak ♡♡♡♡
Tayin yerin hayırlı olsun canım. Allah huzurlu mutlu bir mekan ve iyi arkadaşlıklar nasip etsin.Kizlar tayinim cikti
Bizim icin yeni bir donem baslicak artik insallah hakkimizda hayirli olur
Su an neden bilmiyorum ama sebepsiz yere agliyorum hakim olamiyorum kendime kafam ses kaldirmiyor kizlari gonderdim odalarina. Psikolojim mi bozuldu acaba deliriyor muyumki
Lilimam , zukkum , sonundaoldu YENA
Gözlerinizin karanlığına saklandım elma derseniz çıkacağım
Armut diyeni
Hayirli akşamlar kizlar..bugün günüm biraz daha iyi gecti...alişma döneminde olduğum icin yine kücük bir kacamağim oldu..ama hergün azaltiyorum....
Kahvalti...
1 peynirli poğaca
1 kup sütlü kahve
Öylen..
1 kaze tusuz lor peynir
4 kaysi
Akşam..
1 kaze tuzsus lor peynir
4 kaysi....
Evde bsns göre pek uygun yemrk olmayinca mecbur öylen ve akşami mümkün olduğunca hafif geçirdim.....
Menün cok güzel.canim .cok beyendim
Akapunktura başladığından beri yediğin ictigin her şeye dikkat ediyorsun her şey beslenmeden geçiyor sonucun bu şekilde olacağı belliydi ...tebrik ederim gayretinden dolayı. Evladın için de güzel rol model oldun. Zaman için de onun için alışkanlık haline gelecek. Hiçbir şeyin bu düzeni değiştirmesine izin vermeyin. Canım bir an önce listeye dahil ol...takımın sana çok ihtiyacı var. İmam cemaat meselesini biliyorsun di mi....
Tayin yerin hayırlı olsun canım. Allah huzurlu mutlu bir mekan ve iyi arkadaşlıklar nasip etsin.
Herkeşler gelsin artık ya ...elma için de teşekkürler
Gider canım merak etme..Çok teşekkür ederim canım ♡♡♡♡ inşallah her hafta böyle devam eder
Akapunktura başladığından beri yediğin ictigin her şeye dikkat ediyorsun her şey beslenmeden geçiyor sonucun bu şekilde olacağı belliydi ...tebrik ederim gayretinden dolayı. Evladın için de güzel rol model oldun. Zaman için de onun için alışkanlık haline gelecek. Hiçbir şeyin bu düzeni değiştirmesine izin vermeyin. Canım bir an önce listeye dahil ol...takımın sana çok ihtiyacı var. İmam cemaat meselesini biliyorsun di mi....
Tayin yerin hayırlı olsun canım. Allah huzurlu mutlu bir mekan ve iyi arkadaşlıklar nasip etsin.
Ağlamasan delirmiş olurdun emin ol.
Bu kadar minnoş olmak bünyeye zarar
Elma , elma
Huu huuu kızlar gece gece aklıma geldiniz nedeni ise kilo aldıkça büyüyen karnımbi yazayım dedim
Pazartesi tatile gidiyoruz Balıkesire
Tatil dönüşü burdayım inşbanu abla sen beni dürt 8 temmuz sabahı kontrol tartısı diye hepinizi özledim ya
Huu huuu kızlar gece gece aklıma geldiniz nedeni ise kilo aldıkça büyüyen karnımbi yazayım dedim
Pazartesi tatile gidiyoruz Balıkesire
Tatil dönüşü burdayım inşbanu abla sen beni dürt 8 temmuz sabahı kontrol tartısı diye hepinizi özledim ya
Gunaydin. Endokrinoloji ye gittim kanlari verdim eve dönüyorum :)
Günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?