Hayirli sabahlar arkadaşlar..nasilsiniz umarim iyisinizdir...ben bugünden ittibaren inşallah buraya daha sık katilimda bulunacağim...aslinda ben bikac gün önce size mesaj yazmak istedim ama yanliş topiğe yszmişim..ramazan yemek yarişmazina yazmişim yanlişlikla
Neyse birde aslinda dün başlaycaktim rejime ama günüm yoğun geçti....artik bugünden ittibarrn burdayim...
Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Yarın benim ve kızım için büyük günBakalım ne sonuç çıkacak
Gerçi bu sabah dayanamayıp tartildim
Sonuç sabah sabah ağzımı kulaklarima vardirdiinşallah hep bu sekilde gider de Bayramı çifte bayram ilan ederim ♡
Hemen suyumla güne başlıyorumsonra da güzel bir kahvaltı edip şu ufakligin rapor işini artık inşallah halleder bitiririm
Kahve Çandır ♡ Bende saat kaç olursa olsun içer yatarımmillet 4den sonra içince uyuyamaz ben tam tersine içip anında uyuyabilirim
Ben bunu bimden aldim. Demlikli degil direkt bardaga dokuyor ben gunde 1 bardak filtre kahve ictigim icin bana ideal. Ben o makinenin bardaklarina turk kahvesi yapiyorum makineye kendi buyuk kupami koyuyorumKızlar filtre kahve makinası almak istiyorum varmı öneriniz.
Çok seviyorum sürekli içiyorum .. buna rağmen evde ve işyerinde frencpres ile demleyip içiyordum ama almak istiyorum ve sizden isim bekliyorum ..
Gunaydin kizlar
Aksam yemegi gec yedik. Oturmadan sonra kizlari parka goturdum eve saat 8 e yakin geldim terlemislerdi hadi yijayayim oyle degistireyim ustlerini dedim. Esim dun balik tutmustu onlari yapti biz parktayken. Bende hemen bi coban salata yaptim. Nehir baligi oldugu icin cok kilcikliydi biraz yedik biraktik. Esim salata kalsin birazdan yerim simdi psikolojim bozuldu kilcik ayiklamaktan bir daha tutarsam eve getirmem geri birakirim bu baligi dedi ben de baskasina verirsin dedim o da onlarinda kafayi siyirmalarina sebep olamam dedi
Neyse benim adam kalan salatayi yememis baktim saglam duruyor sabah kahvalti yapmaya usendim 2 dlm tam bugday ekmegiyle onu yedim simdide kahve iciyorum
Benimde uykumu hic etkilemez her turlu kahve icebilirim gece yarisi
Ben bunu bimden aldim. Demlikli degil direkt bardaga dokuyor ben gunde 1 bardak filtre kahve ictigim icin bana ideal. Ben o makinenin bardaklarina turk kahvesi yapiyorum makineye kendi buyuk kupami koyuyorum
Eki Görüntüle 2282051
Tayin duzceye istedim cnm yrn belli olacak bekliyoruz bakalim
Ben birkac gundur o sebeple uyuyamiyorum iste. Eskiden anneme kizardim aynisi oldumSelamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Yarın benim ve kızım için büyük günBakalım ne sonuç çıkacak
Gerçi bu sabah dayanamayıp tartildim
Sonuç sabah sabah ağzımı kulaklarima vardirdiinşallah hep bu sekilde gider de Bayramı çifte bayram ilan ederim ♡
Hemen suyumla güne başlıyorumsonra da güzel bir kahvaltı edip şu ufakligin rapor işini artık inşallah halleder bitiririm
Kahve Çandır ♡ Bende saat kaç olursa olsun içer yatarımmillet 4den sonra içince uyuyamaz ben tam tersine içip anında uyuyabilirim
Hoşbulduk canim...eskisi gibi yaziyoruz dimi yediklerimizi...O zaman tekrar hoşgeldin canım
Hadi artık birlikte verelim şu kilolarıGerci senin çok fazla yok ama bana arkadaş olursun sende ♡♡♡
Selamlar
Banu,Banu,Banu nasıl seviniyorum bilsen
Kızlar filtre kahve makinası almak istiyorum varmı öneriniz.
Çok seviyorum sürekli içiyorum .. buna rağmen evde ve işyerinde frencpres ile demleyip içiyordum ama almak istiyorum ve sizden isim bekliyorum ..
Şimdi baktım genelde Braun önerilmiş ..
Haftasonu halledicem bu işi
Gunaydin kizlar
Aksam yemegi gec yedik. Oturmadan sonra kizlari parka goturdum eve saat 8 e yakin geldim terlemislerdi hadi yijayayim oyle degistireyim ustlerini dedim. Esim dun balik tutmustu onlari yapti biz parktayken. Bende hemen bi coban salata yaptim. Nehir baligi oldugu icin cok kilcikliydi biraz yedik biraktik. Esim salata kalsin birazdan yerim simdi psikolojim bozuldu kilcik ayiklamaktan bir daha tutarsam eve getirmem geri birakirim bu baligi dedi ben de baskasina verirsin dedim o da onlarinda kafayi siyirmalarina sebep olamam dedi
Neyse benim adam kalan salatayi yememis baktim saglam duruyor sabah kahvalti yapmaya usendim 2 dlm tam bugday ekmegiyle onu yedim simdide kahve iciyorum
Benimde uykumu hic etkilemez her turlu kahve icebilirim gece yarisi
Ben bunu bimden aldim. Demlikli degil direkt bardaga dokuyor ben gunde 1 bardak filtre kahve ictigim icin bana ideal. Ben o makinenin bardaklarina turk kahvesi yapiyorum makineye kendi buyuk kupami koyuyorum
Eki Görüntüle 2282051
Tayin duzceye istedim cnm yrn belli olacak bekliyoruz bakalim
Hoşbulduk canim...eskisi gibi yaziyoruz dimi yediklerimizi...
Leslie ye buyrun hanimlaaar
Gold master markasi cnmMarkası ne ?
Ben iki üç kupa içiyorum gunde ..
Çok seviyorum ..
Tayin işi hayırlısı olsun canım.
Amin cnm insallahBulamiyorum okudum ama yazamadim bi turlu hakkinizda hayırlısı olsun, gönlüne göre olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?