Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı geceler
Arkadaşa ziyarete gittim ve temizim
Şekersiz çaya bogdum kendimi
Daha yeni ayaklanmis ama fazla hareket edince de fena oluyor diye hizmeti ben yaptım
hatta gitmisken mutfağı da biraz toparladı ♡
Sağ Olsun dün bir kaç arkadaş dün gelip dip köşe temizligini yapmışlardı zaten ♡ En azindan bir kaç gün idare eder sonra nasılsa duruma göre haberlesiriz diye anlaştık
Yarın sabah yine gecen hafta yaptiğim elmalı limonlu metabolizma çayının yapacağım içmek için birde ilk sayfamda olan elma sirkelime limonlu sudan içerim diye geceden ufak bir şişe hazırladım ( 1.5 litre su daha ekleyip tuketecegim )
Yine benimde tanıdığım bir arkadaş 1 ay boyunca ondan her gün içmiş kolestrolu baya düşmüş ve birazda dikkat ederek bir ayda 8 kg vermiş
Nasıl gaza geldiysem kombo yapasim geldi
Hayirli akşamlar kizlar..bugün günüm biraz daha iyi gecti...alişma döneminde olduğum icin yine kücük bir kacamağim oldu..ama hergün azaltiyorum....
Kahvalti...
1 peynirli poğaca
1 kup sütlü kahve
Öylen..
1 kaze tusuz lor peynir
4 kaysi
Akşam..
1 kaze tuzsus lor peynir
4 kaysi....
Evde bsns göre pek uygun yemrk olmayinca mecbur öylen ve akşami mümkün olduğunca hafif geçirdim.....
Canım aslında pek eleştirecek bir şey yok ♡ Ama evde o an pek bir sey olmasa da en azından atıyorum yoğurt salata falan eklesen
Gerci seni biliyorum çok güzel menülerin de oldu zamanında
Sanırım yoğunluğun vardı ve eminim yarın çok daha güzel olur ♡♡♡
Menün cok güzel.canim .cok beyendim
Teşekkür ederim canım
Uzun zamandan sonra menulerimi bende beğenmeyen başladım
Heleki eksi de görünce
Akapunktura başladığından beri yediğin ictigin her şeye dikkat ediyorsun her şey beslenmeden geçiyor sonucun bu şekilde olacağı belliydi ...tebrik ederim gayretinden dolayı. Evladın için de güzel rol model oldun. Zaman için de onun için alışkanlık haline gelecek. Hiçbir şeyin bu düzeni değiştirmesine izin vermeyin. Canım bir an önce listeye dahil ol...takımın sana çok ihtiyacı var. İmam cemaat meselesini biliyorsun di mi....
Tayin yerin hayırlı olsun canım. Allah huzurlu mutlu bir mekan ve iyi arkadaşlıklar nasip etsin.
Allah razı olsun canım
elimden geldiğince ona örnek olmaya çalışıyorum özellikle de bu konuda ♡♡♡♡
Sağ Olsun oda bir dediğimi iki etmiyor 1 haftadır ama nedense içten içe vicdan yapıyor çok mu kaçtı diye
Neyse bu hafta benim ictiklerimi de içeceği söz verdi ( yarısıkadar da ise faydası olur diyince tamam dedi
)
Dün cadiya kiraz saplı çay yapıp verdim yarısını kardeşine içirmis
Len kızın bağırsakların bozacaksin ya dedim de ufaklık yok yok Anneciğim iyi geldi hem bende Kilo vereceğim ya okullar acilana kadar demezmi
Geçen yaptığım elmalı limonlu detoks suyundan da ablası içmedi ama ufaklık tadına bakınca ille bende icecegim diye tutturdu
Bakalim bu hafta biraz daha büyük kuzuya dikkat edeceğim
sıvıya ağırlık versin ki haftaya daha fazla eksi görüp motivasyon olabilsin ♡
Liste konusuna gelince o kiloyu gördüğüm An kesinlikle hemen bende dönüyorum♡♡♡♡
Sanirim 1 aya kalmaz bende listeye dönmüş olurum ( Son bildirimimde 106.5dum
ama Moral bozmak yok
daha evvelden yaptım yine yapabilirim ♡ )