Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Su an neden bilmiyorum ama sebepsiz yere agliyorum hakim olamiyorum kendime kafam ses kaldirmiyor kizlari gonderdim odalarina. Psikolojim mi bozuldu acaba deliriyor muyumki
Bunalmis olabilirsin. Uzun zamandir icinde birseyler birikmişte olabilir rahatla aglayarak tutma kendini. Sonra kalk kendine ya çay ya kahve yap sakinles, bir dus al yada

Bunalmis olabilirsin. Uzun zamandir icinde birseyler birikmişte olabilir rahatla aglayarak tutma kendini. Sonra kalk kendine ya çay ya kahve yap sakinles, bir dus al yada
Cocuklari yikadim simdi karinlari ac corba isitcam yedircem onlari. Yemegimde yok daha yemekte yapmam lazim ev de dandini gidiyor. Cocuklari yikamadan once biraz onlarin odasini topladim oyuncaklarini vs

Cocuklari yikadim simdi karinlari ac corba isitcam yedircem onlari. Yemegimde yok daha yemekte yapmam lazim ev de dandini gidiyor. Cocuklari yikamadan once biraz onlarin odasini topladim oyuncaklarini vs
Birak dandini kalsin bir günde. Bizim ev de farksiz her yer oyuncak. Tabi senin x3 o sebeple bunaliyosun. Ama bundan 3 sene sonra rahatlarsin canim. Annelik= sabır

45 dk leslie tamam. 15 dk da egzersiz ekleyebilirsem 10 numara 5 yildiz bugun acayip zorlandim neden bilmiyorum

Harikasın canım eminim faydasını gördükçe zor gelmeyecek

Su an neden bilmiyorum ama sebepsiz yere agliyorum hakim olamiyorum kendime kafam ses kaldirmiyor kizlari gonderdim odalarina. Psikolojim mi bozuldu acaba deliriyor muyumki

Mevsimden de olabilir canım Gerçi ilk aklıma gelen acaba hamile mi oldu
Bu ara yoğunluğun varsa ondan da yorgun düşmüş olabilirsin Birde bir ara vitamin değerlerine baktım canım b12 eksikliği de sebep olabiliyor depresyon hallerine

Yusrayla parktan geldik simdi, anam agliyor aksamada sosyal tesislere gidelim dedim esime tmam dedi. Dun aksam saat 9a gelirken daha yatti uyudu. Dinlenmistir o
Eskiden hic bu kadar faal olamiyodum. Hantaldim. En buyuk kavgalarimiz bu sebeple oluyodu. Cok sukur alistim ve hosumada gidiyor boyle hareketli olmak

Hoş geldin Perihan...
İyiyim tatlım...sen nasılsın
Asibecim Allah gönlüne ferahlık versin bitanem. Niye ağlıyorsun noldu kız...enişte canını siktiysa oklavamla gelirim bak.... üzülme bebeğim... öpüyorum gül yüzünden...

Bizimki de bu akşam dışarda yiyelim diyor ♡ Bakalim aç mi aç bekliyoruz dört gözle gelmesini özellikle büyük bugün çok aciktim diyor
Allahtan sadece ızgara köfte ve cok az salata yiyecegiz hani sikinti olmaz az gecikmesi yemek saatinin hatta hazırlanıp bekleyelim de gelince anında aşağı ineriz

Bizim buraya Yusuf açılmış kızlarda uzun zamandır acilmasini bekliyordu hadi gönülleri olsun dedik Gerci oranın da ekmek tatlısı şahane oluyor ama kesin kararlıyım yemeyecegim hazır iyi gidiyorum bozmayayim kendimi üstelik yarın doktor civanim tartacak bizi

Yok kiz adetim 1 hafta erken geldi son 2 gunum bitmek uzere
En son tahlilimdede b12 normaldi
Biraz yorgunluk biraz bikkinlik oldu sanirim
Birde instagramda herkes tatil resimleri paylasinca bunalmis hissettim kendimi bi ara instagrami kaldirmayi bile dusundum

Yok canim sagolsun enistenin agzi var dili yok iyidir aramiz elhamdulillah
O da sicaklardndir kapuz ye serinle diyodu mesajda bana

25 haziran
gece 00.30
avuçiçi omlet su

oglen 12.00
sosisli yumurta kizla ortak 2 yumurta kirdim
domates salata

ara şekersiz türk kahvesi

14.30
1.5 kepce türlü yemeği
2 fincan erik suyu şekersiz
4 serce parmak boyutunda patates kizartmasi

spor sonrasi 1 bardak erik suyu

ara sade soda

19.30
sehriyeli tavuklu corba(unsuz)
1 dilim cte
karisik turlu yemegi 1 tabak
erik suyu bir bardak

22.00
3 4 cekirdek
1 cubuk kraker

Sorma valla bende gördükçe uyuz oluyorum zaten o yüzden de girmiyorum
Bugün sağ olsun bir arkadaşım aradı bak önümüzdeki ay bir yer kiralayacagim eşimde çalıştığı için ancak 1 gün gelecek sonra sende kızları al gel dedi ♡♡♡♡

Gerci henüz eşimin haberi yok ama inşallah ikna edebilirsem 2 gün de olsa yanına kacarim bu sene maalesef tatil planı yapamiyoruz hem eşim arkadaşının yanında yeni çalışmaya başladı hemde maalesef ödenmesi gereken borçlar var ( malum Annemin kiraya verdigi evinin tadilatı bana girdi )

Gayet güzel bir menü canım
Tebrikler

Halamin geliniyle prkta karsilastik yuruyordu. Cagirdi beni bir 30 dk yuruduk onla bugun oldu 1 saat 15 dk :)

Heyt beeeee kim tutar seni ♡♡♡♡
Cuma harika bir rakam gelecek eminim

İnşallah cozutmazsam. Bence menum cok iyi degildi ama sporla kurtardik bugunu

Sakın yeme bacım kocaman kaymaklı bir ekmek kadayıfı veriyorlar bir kez yedim yemeklede bitmedi çok büyük

Bugünkü menümü yazmasam daha iyi olur sanirim..
Halamin geliniyle prkta karsilastik yuruyordu. Cagirdi beni bir 30 dk yuruduk onla bugun oldu 1 saat 15 dk :)

kötü örnek olurum..ama alişacağim..ilk günler dediğim gibi zor oluyor..

Bugünkü menümü yazmasam daha iyi olur sanirim..

kötü örnek olurum..ama alişacağim..ilk günler dediğim gibi zor oluyor..
ah ben hâla zorlaniyorum. Açlık kolay mı? Hemde önünde olupta yiyememek. İnşallah kilolari verip koruma donemine gecince herseyden kararinca yiyip sporla yakmayi ogrencez :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…