Bunalmis olabilirsin. Uzun zamandir icinde birseyler birikmişte olabilir rahatla aglayarak tutma kendini. Sonra kalk kendine ya çay ya kahve yap sakinles, bir dus al yadaSu an neden bilmiyorum ama sebepsiz yere agliyorum hakim olamiyorum kendime kafam ses kaldirmiyor kizlari gonderdim odalarina. Psikolojim mi bozuldu acaba deliriyor muyumki
Cocuklari yikadim simdi karinlari ac corba isitcam yedircem onlari. Yemegimde yok daha yemekte yapmam lazim ev de dandini gidiyor. Cocuklari yikamadan once biraz onlarin odasini topladim oyuncaklarini vsBunalmis olabilirsin. Uzun zamandir icinde birseyler birikmişte olabilir rahatla aglayarak tutma kendini. Sonra kalk kendine ya çay ya kahve yap sakinles, bir dus al yada
Birak dandini kalsin bir günde. Bizim ev de farksiz her yer oyuncak. Tabi senin x3 o sebeple bunaliyosun. Ama bundan 3 sene sonra rahatlarsin canim. Annelik= sabırCocuklari yikadim simdi karinlari ac corba isitcam yedircem onlari. Yemegimde yok daha yemekte yapmam lazim ev de dandini gidiyor. Cocuklari yikamadan once biraz onlarin odasini topladim oyuncaklarini vs
Insallah cnmBirak dandini kalsin bir günde. Bizim ev de farksiz her yer oyuncak. Tabi senin x3 o sebeple bunaliyosun. Ama bundan 3 sene sonra rahatlarsin canim. Annelik= sabır
45 dk leslie tamam. 15 dk da egzersiz ekleyebilirsem 10 numara 5 yildizbugun acayip zorlandim neden bilmiyorum
Su an neden bilmiyorum ama sebepsiz yere agliyorum hakim olamiyorum kendime kafam ses kaldirmiyor kizlari gonderdim odalarina. Psikolojim mi bozuldu acaba deliriyor muyumki
Hoş geldin Perihan...Hayirli sabahlar arkadaşlar..nasilsiniz umarim iyisinizdir...ben bugünden ittibaren inşallah buraya daha sık katilimda bulunacağim...aslinda ben bikac gün önce size mesaj yazmak istedim ama yanliş topiğe yszmişim..ramazan yemek yarişmazina yazmişim yanlişlikla
Neyse birde aslinda dün başlaycaktim rejime ama günüm yoğun geçti....artik bugünden ittibarrn burdayim...
İyiyim tatlım...sen nasılsın
Yusrayla parktan geldik simdi, anam agliyoraksamada sosyal tesislere gidelim dedim esime tmam dedi. Dun aksam saat 9a gelirken daha yatti uyudu. Dinlenmistir o
Eskiden hic bu kadar faal olamiyodum. Hantaldim. En buyuk kavgalarimiz bu sebeple oluyodu. Cok sukur alistim ve hosumada gidiyor boyle hareketli olmak
Harikasın canımeminim faydasını gördükçe zor gelmeyecek
Mevsimden de olabilir canımGerçi ilk aklıma gelen acaba hamile mi oldu
Bu ara yoğunluğun varsa ondan da yorgun düşmüş olabilirsinBirde bir ara vitamin değerlerine baktım canım b12 eksikliği de sebep olabiliyor depresyon hallerine
Hoş geldin Perihan...
İyiyim tatlım...sen nasılsın
Asibecim Allah gönlüne ferahlık versin bitanem. Niye ağlıyorsun noldu kız...enişte canını siktiysa oklavamla gelirim bak.... üzülme bebeğim...öpüyorum gül yüzünden...
Yok kiz adetim 1 hafta erken geldi son 2 gunum bitmek uzere
En son tahlilimdede b12 normaldi
Biraz yorgunluk biraz bikkinlik oldu sanirim
Birde instagramda herkes tatil resimleri paylasinca bunalmis hissettim kendimi bi ara instagrami kaldirmayi bile dusundum
Yok canim sagolsun enistenin agzi var dili yok iyidir aramiz elhamdulillah
O da sicaklardndir kapuz ye serinle diyodu mesajda bana
25 haziran
gece 00.30
avuçiçi omlet su
oglen 12.00
sosisli yumurta kizla ortak 2 yumurta kirdim
domates salata
ara şekersiz türk kahvesi
14.30
1.5 kepce türlü yemeği
2 fincan erik suyu şekersiz
4 serce parmak boyutunda patates kizartmasi
spor sonrasi 1 bardak erik suyu
ara sade soda
19.30
sehriyeli tavuklu corba(unsuz)
1 dilim cte
karisik turlu yemegi 1 tabak
erik suyu bir bardak
22.00
3 4 cekirdek
1 cubuk kraker
Halamin geliniyle prkta karsilastik yuruyordu. Cagirdi beni bir 30 dk yuruduk onlabugun oldu 1 saat 15 dk :)
İnşallah cozutmazsam. Bence menum cok iyi degildi ama sporla kurtardik bugunuSorma valla bende gördükçe uyuz oluyorumzaten o yüzden de girmiyorum
Bugün sağ olsun bir arkadaşım aradı bak önümüzdeki ay bir yer kiralayacagim eşimde çalıştığı için ancak 1 gün gelecek sonra sende kızları al gel dedi ♡♡♡♡
Gerci henüz eşimin haberi yok ama inşallah ikna edebilirsem 2 gün de olsa yanına kacarimbu sene maalesef tatil planı yapamiyoruz hem eşim arkadaşının yanında yeni çalışmaya başladı hemde maalesef ödenmesi gereken borçlar var ( malum Annemin kiraya verdigi evinin tadilatı bana girdi )
Gayet güzel bir menü canım
Tebrikler
Heyt beeeee kim tutar seni ♡♡♡♡
Cuma harika bir rakam gelecek eminim
Sakın yeme bacım kocaman kaymaklı bir ekmek kadayıfı veriyorlar bir kez yedim yemeklede bitmedi çok büyükBizimki de bu akşam dışarda yiyelim diyor ♡ Bakalim aç mi aç bekliyoruz dört gözle gelmesiniözellikle büyük bugün çok aciktim diyor
Allahtan sadece ızgara köfte ve cok az salata yiyecegiz hani sikinti olmaz az gecikmesi yemek saatininhatta hazırlanıp bekleyelim de gelince anında aşağı ineriz
Bizim buraya Yusuf açılmış kızlarda uzun zamandır acilmasini bekliyordu hadi gönülleri olsun dedikGerci oranın da ekmek tatlısı şahane oluyor ama kesin kararlıyım yemeyecegim hazır iyi gidiyorum bozmayayim kendimi üstelik yarın doktor civanim tartacak bizi
Biraz daha ballandira ballandira anlatsaydinSakın yeme bacım kocaman kaymaklı bir ekmek kadayıfı veriyorlar bir kez yedim yemeklede bitmedi çok büyük
Öyle mi oldu seyyyy tadı çok kötüydü midem bulandı diyim o vakit tadı değilde çok yedim diye midem bulandı benceBiraz daha ballandira ballandira anlatsaydin
Halamin geliniyle prkta karsilastik yuruyordu. Cagirdi beni bir 30 dk yuruduk onlabugun oldu 1 saat 15 dk :)
neyseki serbetli tatli cok sevmem hiç canım cekmediSakın yeme bacım kocaman kaymaklı bir ekmek kadayıfı veriyorlar bir kez yedim yemeklede bitmedi çok büyük
ah ben hâla zorlaniyorum. Açlık kolay mı? Hemde önünde olupta yiyememek. İnşallah kilolari verip koruma donemine gecince herseyden kararinca yiyip sporla yakmayi ogrencez :-(Bugünkü menümü yazmasam daha iyi olur sanirim..
kötü örnek olurum..ama alişacağim..ilk günler dediğim gibi zor oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?