Huu huuu kızlar gece gece aklıma geldiniz nedeni ise kilo aldıkça büyüyen karnımbi yazayım dedim
Pazartesi tatile gidiyoruz Balıkesire
Tatil dönüşü burdayım inşbanu abla sen beni dürt 8 temmuz sabahı kontrol tartısı diye hepinizi özledim ya
amin cnm inşallah
ağlayınca rahatlama geldi bi deşarj oldum
iyi tatiller cnm
Günaydın ❤Günaydın
Yenacim çok teşekkür ederim canım. Cumartesi Antalya'ya gidiyoruz. Hem ziyaret hem tatil...Dün çok kötü bir gün geçirdim. Sabah okuldan arkadaşlarla İnegöl Oylat Mağarası gezisi vardı piknik de yapacaktık. Sabah bizim Gemlik Kaymakaminin üç oğlunun karıştığı bir kavga haberiyle uyandım. Kaymakam liseden çocukluk arkadaşımdı. Küçük oğlu vefat etti. Allah rahmet eylesin. Evlat acısı tarifsiz ...tatil heyecanım kayboldu maalesef...Evet evet mesaja bogalim artık buraları ..
Sen tatile ne zaman gidiyorsun ?
Umarım çok güzel geçer içine sinsin. Bol bol eglen dinlen hakettin
Aaaa çok üzüldüm ve şaşırdım ..Yenacim çok teşekkür ederim canım. Cumartesi Antalya'ya gidiyoruz. Hem ziyaret hem tatil...Dün çok kötü bir gün geçirdim. Sabah okuldan arkadaşlarla İnegöl Oylat Mağarası gezisi vardı piknik de yapacaktık. Sabah bizim Gemlik Kaymakaminin üç oğlunun karıştığı bir kavga haberiyle uyandım. Kaymakam liseden çocukluk arkadaşımdı. Küçük oğlu vefat etti. Allah rahmet eylesin. Evlat acısı tarifsiz ...tatil heyecanım kayboldu maalesef...
Sabah kahvaltim;Su perisi86 tatlım kızlar kadar ben de çok osledim seni. Belinin ağrısı geçti mi...iyi tatiller diliyorum... güzel güzel zaman geçir ...hafif şeyler ye..salatalık, yoğurt, karpuz peynir iyi gider
Yenacim çok teşekkür ederim canım. Cumartesi Antalya'ya gidiyoruz. Hem ziyaret hem tatil...Dün çok kötü bir gün geçirdim. Sabah okuldan arkadaşlarla İnegöl Oylat Mağarası gezisi vardı piknik de yapacaktık. Sabah bizim Gemlik Kaymakaminin üç oğlunun karıştığı bir kavga haberiyle uyandım. Kaymakam liseden çocukluk arkadaşımdı. Küçük oğlu vefat etti. Allah rahmet eylesin. Evlat acısı tarifsiz ...tatil heyecanım kayboldu maalesef...
Elhan elma elmaaa yarın eşime gidiyorum hazırlık içerisindeyim ablacım ufakda bir hastalık atlattim şimdi toparladım ve yarın ki yolculuk için hazırlık yapıyorum yemin törenine gideceğim inşallah basın sağolsun ablacım
Esin nerede ki ??
İyi yolculuklar diyeyim ..
Yarin tartilma günü....cok heycanliyim..güzel sonuclar görürüz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?