• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Anjiyo yeterli olmadi iste :KK43: acik kalp ameliyati olacak.. gecen yil esimin dedesi oldu. Çok zor bir surec yasadim biliyorum. Simdi cok sevdigim birinin ayni acilari yasayacagini biliyorum hatta ölme ihtimalini.. ve ben hiç yakinimi kaybetmedim. O günün gelmesinden hep cok korktum. Allahim korktugumu yaşatmasin sagsaglim atlatsin inşallah. Esimin dedesi ameliyattan sonra çabuk toparladi. Ama 3 ay sonra kalp yetmezliginden vefat etti
gecmis olsun cok yasli degil atlatir insallah

Slm kizlar

Meryem uyurken tozlari aldim ortalik topladim supurdum sildim wc banyo temizledim cocuklarin odadaki oyuncaklarini toparlayip fazlalari kaldirdim cok dagitmasinlar diye. Firina kek attim kek piserken hamur mayaladim dondurucudan pizza ici cikardim pizza yaptim. Meryem uyandi kizlarida koydum onun besigine oynatin kardesinizi dedim. Dusa girdim sonra kizlarin uzerini degistirdim kapi caldi. Mutfagi toplayamadim. Meryemide yediremedim uyaninca ona mama yapip mosafirin eline verdim. Abla sen onu yedir ben 2 dk mutfagi toplayayim dedim biberonu tutusturdum eline :KK48:

Aksamda esim arkadasiyla konusuyirdu yarin size cay icmeye gelcez demis. Iyi dedim ev temizken gelsinler :KK48: yarinda mercimek koftesi yapcam kiyden annem bolca marul vermisti yeriz onlarla yaninada biskuvili pasta ve yogurtlu makarna salatasi yapicam.

Bugunku menume gelince @Elhan oynakbasi34 oynakbasi34

Sabah yogurt kuru sonrasi smoothie yaptim ananas 4 yk yulaf 10 cig badem sut
Arada naneli yesil cay ve 3 taze kayisi
Oglen misafir gelecek diye yemek yiyemedim zeynepten kalan 4 taze kayisiyi yedim
Aksamda 17.00de misafirlerle beraber 2 dlm kek ve 1 dlm pizza yedim
Su 2 lt oldu yatana kadar biraz daha icerim
Hasibe beynim yandi :)))

Slm kizlar

Meryem uyurken tozlari aldim ortalik topladim supurdum sildim wc banyo temizledim cocuklarin odadaki oyuncaklarini toparlayip fazlalari kaldirdim cok dagitmasinlar diye. Firina kek attim kek piserken hamur mayaladim dondurucudan pizza ici cikardim pizza yaptim. Meryem uyandi kizlarida koydum onun besigine oynatin kardesinizi dedim. Dusa girdim sonra kizlarin uzerini degistirdim kapi caldi. Mutfagi toplayamadim. Meryemide yediremedim uyaninca ona mama yapip mosafirin eline verdim. Abla sen onu yedir ben 2 dk mutfagi toplayayim dedim biberonu tutusturdum eline :KK48:

Aksamda esim arkadasiyla konusuyirdu yarin size cay icmeye gelcez demis. Iyi dedim ev temizken gelsinler :KK48: yarinda mercimek koftesi yapcam kiyden annem bolca marul vermisti yeriz onlarla yaninada biskuvili pasta ve yogurtlu makarna salatasi yapicam.

Bugunku menume gelince @Elhan oynakbasi34 oynakbasi34

Sabah yogurt kuru sonrasi smoothie yaptim ananas 4 yk yulaf 10 cig badem sut
Arada naneli yesil cay ve 3 taze kayisi
Oglen misafir gelecek diye yemek yiyemedim zeynepten kalan 4 taze kayisiyi yedim
Aksamda 17.00de misafirlerle beraber 2 dlm kek ve 1 dlm pizza yedim
Su 2 lt oldu yatana kadar biraz daha icerim

Maşallah bneden beter yoğunluk yasamissin ;) gerçi aksam yemegi pek olmamış ama en azından erken yemissin ;) Yarın lütfen Protein ağırlıklı olsun malum tartı öncesi ;)

bugun de menum pek iyi degil ama paylasmaya baslamak lazim bir yerden

sabah
mantarli omlet
1 dlm tb ekmegi
sutlu kahve

ara
1 tam tahilli kurabiye
sutlu kahve
yarim muz

ogle
brokoli yogurtlu

ara
1 kivi

aksam
4 kasik pilav
ispanak yemegi

cay

su 1.5 lt
spor yapamadim

İlk günün günahı olmaz diyip sonraki günlere bakalım ;) he berbat değil tabi ama sende memnun kalmamissin ♡ daha iyisini yapabileceğine inanıyoruz ;)

Bende aklimdayken yediklerini paylasayım;

Uyaninca; 07.30da
1 kupa sıcak su

Kahvaltı; 09.00da
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
6 tane Cherry domates

Ara 09.30da
1 kupa yeşil çay

Ara 11.45de
1 şekersiz Nescafe

Öğlen 13.30da
2 kepçe mercimek çorbası
1 büyük kase marul salatası

Ara 16.00da
1 sade Kahve

Aksam 19.15de
1 tabak yağsız tavada pişmiş kabak ve patlıcan
4 kaşık sarımsaklı yoğurtla ;)
( 1 tabak çok gelmesin çünkü ancak yarimsar sebzeye denk gelmiştir )

Gün içinde 3 litre de şu içildi ♡♡♡♡
Bugünden memnunum bakalım sizler ne düşünüyorsunuz ;)

Bu arada listede olanların bireysel sıralaması da yapılmış ;)
Bakın bakalım kaçıncı siradasiniz ;) üst sıralara da çıkmak için motive olursunuz ♡♡♡♡

Hasibe beynim yandi :)))
Bir de gun sonunda beni dusun :uykucu::ruh:

Maşallah bneden beter yoğunluk yasamissin :KK66: gerçi aksam yemegi pek olmamış ama en azından erken yemissin :KK66: Yarın lütfen Protein ağırlıklı olsun malum tartı öncesi :KK66:

İlk günün günahı olmaz diyip sonraki günlere bakalım :KK66: he berbat değil tabi ama sende memnun kalmamissin ♡ daha iyisini yapabileceğine inanıyoruz :KK66:

Mercimek koftesini erken yapip oglen yegi dusunuyorum cnm cekti cunku. Aksamada protein yaparim. Misafirlerede anca hizmet ederim bir sey yemem :KK48:

Gunaydin. Kv den şansli kimse yok aramizda herhalde ;D
Benimki de iyidir hoştur. Ama herseyee ama herseye cok karisir. Hele ilk zamanlar hic baş edemedim. Zamanla bende öğrendim. Bu bayram allahtan surekli onlarla kalmadim yoksa kavga edebilirdik...
Dusunun ki daha nisanliyken sokakta komsularinin yaninda hemen cocuk yaparlar beklemez dedi( gorumcemin olmuyor diye) bende zamani gelince biz ona karar veririz dedim.
Nikah gunu esim benim elimi tutmadi, annesinin elini tutmuş resimde sonradan gordum.
Arabayi nereye park ettiğine kadar sorardi. Hâlada baska seylere devam ediyor
Annesinin mi elini tutmuş pes diyorum 😳
Ben kvmi severim o da beni sever iyi anlaşırız bu arada 😊 kimse yok demişsin ya o yüzden yazdım 😀

Ben kvmi severim o da beni sever iyi anlaşırız bu arada 😊 kimse yok demişsin ya o yüzden yazdım 😀
O ayrinti benim gozumden kacmis bak bende iyi anlasirim kv ile sikinti yok aramizda

Uyaninca; 07.30da
1 kupa sıcak su

Kahvaltı; 09.00da
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
6 tane Cherry domates

Ara 09.30da
1 kupa yeşil çay

Ara 11.45de
1 şekersiz Nescafe

Öğlen 13.30da
2 kepçe mercimek çorbası

Ara 16.00da
1 sade Kahve

Aksam 19.15de
4 kaşık sarımsaklı yoğurtla ;)

Bugünden memnunum bakalım sizler ne düşünüyorsunuz ;)
Harikasin kaptanim

Bu arada listede olanların bireysel sıralaması da yapılmış ;)
Bakın bakalım kaçıncı siradasiniz ;) üst sıralara da çıkmak için motive olursunuz ♡♡♡♡

Takima gec geldigim icin 43. Siradayim. Burada 7 kg vermişim. Normalde 10 kg oldu :)

Maşallah Allah bozmasin. Bizde genelde iyiyiz. Ama karisma huyu olmasa :D
Malesef nişanlilik surecimiz cok sanciliydi. Ben o gun elimi tutmadığını farkettim. Ama annesinin elini tuttugunu dugunden sonra gordum. Bu sene oturup konustugumuz bi aksam soyledim inanmadi birde esim. Resimleri getirtme dedim, annem tutmuştur dedi. Kina yerine girerken bizi merdivende karşıladi aglayarak oglunu öptü nezaketen beni de öptü :d ayni performansi kaynım evlenirkende bekliyorum :D

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Çok şükür bugün de dinç uyandım ;)
Şeker hapı sanirim etki etmeye başladı çünkü önceki gibi uykulu halleri kalmadı özellikle yemeklerden sonra kafamı kaldiramazdim iki gündür daha iyi ;)

Bugün küçük kuzu ben okula bırakıp ordan da markete ugrarim ;) iki gündür kendime peynir almayı unutuyorum :D gideyim de peynir alıp eve gelince güzel bir kahvaltı yapayım kendime ;)

Sabahin nûrundan günaydınlar :) 1 saattir ayaktayiz ne zaman uyandik bilmem. Babamizi işe yolladık. Kahvaltimizida yaptik. Tekrar kiz pispislamayla güne devam :)

Benden erkenci olanda varmış ;)
Sanada günaydın canım ;)
Ohhh ne güzel kahvaltı da yapılmış ♡ uyusun kuzu da sende biraz kafa dinle keyif kahvesi iç ;)

Gunaydin kizlar dun yazamadim misafirim vardi kusura bakmayin
Sabah limonlu suyumu ictim yumurta domates salata peynir
Ara ogun nescafe 2si 1 arada
Oglen bir kase yogurta altinvasak light biskuvisinin yarisini dogradim
Aksam patatesle patlicani kupkup kesip tuz dokup firinladim 1 kasede salata yedim
1 kupada nescafe ictim
Toplam kalori 1011
Gece aciktim ama yemedim tabiki 😊
2 litre su evde sporumuda yaptim cizelgede 108 kalori takildi yaziyordu
Simdi limonlu suyumu iciyorum :KK39:

Günaydın gençler..

Selam cok moralim bozuk. Hayat enerjim cekildi diyebilirim. Ananem bugun anjiyo oldu ama damar acilmamis. Bypass ameliyati olacakmis.. gecen yil agustosta esimin dedesi oldu ve ekimde kaybettik onh

Allah şifa versin inş. sanırım şekeri var. benim kvde şeker hastasıydı damarları büzüşmüştü. baloncuk falan atıyorlar genelde onu denedi mi dr??

bugun de menum pek iyi degil ama paylasmaya baslamak lazim bir yerden

sabah
mantarli omlet
1 dlm tb ekmegi
sutlu kahve

ara
1 tam tahilli kurabiye
sutlu kahve
yarim muz

ogle
brokoli yogurtlu

ara
1 kivi

aksam
4 kasik pilav
ispanak yemegi

cay

su 1.5 lt
spor yapamadim

ben sıkı diyet yapanlardanım diyete başlayınca. beğendim. ben de olsam böyle yerdim . sadece akşam pilav değil yoğurt yerdim.
Afiyet olsun.

Uyaninca; 07.30da
1 kupa sıcak su

Kahvaltı; 09.00da
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
6 tane Cherry domates

Ara 09.30da
1 kupa yeşil çay

Ara 11.45de
1 şekersiz Nescafe

Öğlen 13.30da
2 kepçe mercimek çorbası

Ara 16.00da
1 sade Kahve

Aksam 19.15de
4 kaşık sarımsaklı yoğurtla :KK66:

Bugünden memnunum bakalım sizler ne düşünüyorsunuz :KK66:

Afiyet olsun kaptan başarılı..

Aksam patatesle patlicani kupkup kesip tuz dokup firinladim 1 kasede salata yedim
1 kupada nescafe ictim
Toplam kalori 1011
menün daha da şekilleniyor. gt gide daha da olacak. nacizane tavsiyem var. benim diyetlerim çok katı olur. ama şu ikisi biraradan vazgeçemezdim. hala öyleyim :D ama şunu başardım. paketi kiye bölüyorum. 2 kere içiyorum. hatta diyetteyken sadce yarıma düşürmüştüm. bazen mennegiç kahvesine dadanırdım. hem faydalı hem kilo yapmıyor. hatta sindirmi düzenliyor.

Kızı okula bırakıp marketimi de yaptım ;)
Bugün yine kızın arkadaşı gelecek okuldan sonra ;) dün de küçük cimcime patates kizartsaydin keşke diyince bende bugün oglenlik onlara patates kizartacagim biraz ;)
Tabi ben asla yemeyecegim ♡
Kendime oglenlik yine çorba ve salata yapmayı düşünüyorum ;)

Akşama da Allah kerim ♡ bakalım nasılsa aklıma birsey gelir aksam için ;)

1 kupada nescafe ictim
Toplam kalori 1011

Gayet güzel bir menü canım ;) yanliz patatesin nisastasina dikkat ;) malum hem kan şekerini yükseltiyor hemde çabuk aciktiriyor ;)

Gunaydin kizlar

Benimkilerde kalktilar simdi hazirlanip markete gitcez aksam icin almam gereken seyler var erkenden alayimda bir daha disari cikma isim olmasin yetistireyim isleri

Yogurt kurumu ictim kahvaltiyi gelince yapcam

Sanada Günaydın canim ;)
Kolay gelsin yoğun bir gün olacak belli ;) bende şimdi kahvaltimi yapıp mutfağa girisecegim ;) büyük kız hala uyuyor uyanınca onada salonu kakalarim ki kizlar okuldan gelene kadar iş kalmamış olsun ♡
Omuzlarim ağrıyor yine o yüzden fazla zorlayamiyorum kendimi yoksa hiç ellemesin ben hallederim derdim ;)

Merhaba , yeniyim ne yapmam lazım :KK76:
Boy 1.71 kılo 63
2 dogum yaptım Ilkınde 22 kılo aldım. O donem bazı sıkıntılardan dıyetsız ama baya baya beslenemeden kıloları verdım. Hatta o kadar fazla verdım kı 34 bedene dustum.
Daha sonra 57 kılo ortalama kılom oldu. Zaman ıcınde aldım o kıloyu.

2.dogumu ıse 2017 de yaptım aralık ayında. 40 cıkar cıkmaz hem spora hemde dıyetısyene basladım. Bebegım 5 ayına gırdıgınde 59 kıloyla dıyetı bıraktım . Istahım kesılmıs ve mıdem kuculmustu. 56 kıloyada cabasız dustum sonrasında fakat su 2-3 aydır engellemeye calısmadıgım bır ıstah artısı ve duzensız beslenme sonucu 63 kıloyum.

Belkı boyum uzun gelebılır ama 2 dogum deformasyonu ıle baya etkı duruyor orta bolum. Gobek ve kalca . Kollarım ve alt bacaklarım ınce , goguslerım kucuk. Boyle orantısız , belsız bısı oldum.

Bugun kahvaltımı evden getıremedım. Isyerınde yemek zorunda kaldım.

Sabah 7:30
Yarım kıbrıt kutusu kaşar peyniri
1 ceri domates
Ceyrek kıbrıt kutusu tereyag
Yarım dılım ekmek

Bılıyorum dıyetımsı olmadı ama mumkun oldugunca az yedım.

Yaptıgım hatalar ıse gun ıcınde abur cubur tuketmek ozellıkle gecelerı, ve oglen yemeklerını cokca ekmek arası, durum seklınde yemek ıdı

Back