• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

oynakbasi34 oynakbasi34 canım 2-3 tane dedim sen 5 taneyi götürmüşsün akşam akşam.... :işsiz: Menun gene de fena değil...yarın daha da güzel olacak. Su mükemmel... böbrekler için de iyi...
Bu arada kızlar menüler gelmeye başladı tek yorum yapıldı diye geri cekilmeyin. Herkes fikrini söylerse daha iyi olur. Birbirimize bu şekilde daha iyi destek oluruz. Yapana bir şey demiyorum. Daha çok katılalım yorumlara.

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Şükür bu sabah dinç uyandım ;) Hemen kendime sıcak suyumu da fincana koydum ve bol suyla güne başlıyorum ;)
Hala ödemim var gibi ama inşallah yakında onuda yaglarida yavaş yavaş atacağım vücudumdan ♡

Umarim bugün çok dah güzel bir gün olur ;)

günaydın kızlarr :KK68: :KK68: :KK68:
Efsane geri döndü :eğlence: :eğlence: :eğlence: :eğlence: :eğlence:
Canım öğünler arasında kaç saat var? Su kaç litre içildi?

suyu dün az içtim 1.5 lt ya var ya yok. bugün şişelerimi doldurdum dolaba koydum soğuk soğuk içeyim yiye.
sabah 10.00 öğle 14.00 akşam 19.00 da yedim eşim pazar yapıp gelince yemek geçe kaldı.
dün mutfak temizledim akşamda yemekten sonra ütü yaptım gece 1 buçuğa kadar ütü yaptım ayaklar felç oldu.
sabah üzerine basamadım ayaklarımın dolayısıyla artı çıktım düne göre

Gunaydin kizlarr limonlu sularla gune baslayalim ödem sisliklerden kurtulalimm. :halay:

Eklentiler

• 1560319481644-1802364927.jpg
    1560319481644-1802364927.jpg
    73,7 KB · Görüntüleme: 20
Kendime keyif çayımı yaptım ( yeşil çay )
Büyük kız hala uyuyor bende ellemedim ;) uyanınca haftasonu Üniversite Sınavına gireceği okulu görmeye gideceğiz ;)
Yıldız Teknik Universitesinde sınava girecek ♡
Simdiden gidip bakalım da hangi blokda olduğunu bilelim de sonra sıkıntı olmasın ( kampüs baya büyükmüş hatta otobüs koymuşlar bloklar arasına ;) hem arabayla girebilirmiyim ogreneyim ona göre park yeri gözüme kestireyim ;) )

İnşallah çok güzel geçer de kuzum istediği bölümü bu sene tutturur da sene kaybı olmaz ♡

günaydın kızlarr :KK68: :KK68: :KK68:

suyu dün az içtim 1.5 lt ya var ya yok. bugün şişelerimi doldurdum dolaba koydum soğuk soğuk içeyim yiye.
sabah 10.00 öğle 14.00 akşam 19.00 da yedim eşim pazar yapıp gelince yemek geçe kaldı.
dün mutfak temizledim akşamda yemekten sonra ütü yaptım gece 1 buçuğa kadar ütü yaptım ayaklar felç oldu.
sabah üzerine basamadım ayaklarımın dolayısıyla artı çıktım düne göre

Okadar iş yapmaya normal şiş olman ama iki gün suya abanirsan hiç bir şey kalmaz bence ♡

Gunaydin kizlarr limonlu sularla gune baslayalim ödem sisliklerden kurtulalimm. :halay:

Ohhh yarasin ♡
İnşallah Kurban Bayramına kadar hepimiz yağların bir kısmından kurtulmuş oluruz ;)
Bende bu saate kadar 1 litre içtim bile ♡

Kız sus saçmalama ne uğursuzluğu, vakti zamanını bekliyor sen dert etmeee 💕💕💕

saol kuzucum.. ağızndan bal akıyor. aslında ben de çok zorlamıyorum. hayırlısını versin Allah. hayatta neyi çok istesem pişmanlık oldu. :KK15:

Geçmişine bakmam lazim merak ettim ne yazdığını. Catlarim sen gelene kadar.Canim çok geçmiş olsun neyse biraz atlatmışsın. Ben de seni çok seviyorum. İnsan iyi yürekli olsun tek ölçütüm bu benim de. Fikirlerimizin paralel oluşu da bal kaymak olur tabi ki de...sen de benim iyikilerimdensin toprağım benim , mis kokulum. :KK200: :KK200:

okumuşsundur sanırım balım.. benim için de insanlık önemli de fikirlerim de çok baskındır :KK70: reelde de arkadaşlarım fikirlerime uygun olmalı :KK70: yaa napayım siyasette konuşmalıyım din de ilim de bilim de.. hepsi olmalı kankilerimle :KK70:
şimdi odam da birisi çok ters bence bu konuda ağzımızı açamıyoruz :KK70: kendisi iyi ama :KK66:
ayrıca yazında içimi okşadı.. bilesin :KK15:
Bugunku menüm sabah haslanmis yumurta domates salatalik peynir ve 1 paket uno glissun ara ogun 1 adet nektari oglen special k 1 kase ara ogun 1 yesil eksi elma aksam kirmizi mercimek corbasi ve koca bi kase salata uni glissun toplamda 1097 cl. Birazdan nescafe sekersiz icicem oda 58 cl. 2 lt. Su ictim.

şu unolar gereksiz bence. sabah tamam ama gerisi olmasa da olur special k da gereksiz olmuş. onun yerine proteinli (tavuk haşlamalı, ızgaralı,kurubaklagilli yoğrurtu falan) bir öğlen yemeği olabilirdi. akşamda unoya gerek yok.

Ay benim ufak yine depresyonda :KK70:
Erken ergenlik midir nedir kız bir kaç gündür fena ablasına takmış :KK70:
Neymiş ablasina herşeye izin veriyormusuz ama ona sokağa bile çıkmak yasakmis :KK70:
Ablası geçen sene konsere gitmiş ama o daha hala 1 kere gidememis :KK70:
Zaten ablası her şeyine karsiyormus artık çok sıkılmış :KK70:
Söylendi durdu ( ablası kapı önünde arkadaşıyla oturup sohbet ediyor onuda ilk yanına almıştı ama sonra fazla hoplayip ziplayinca kızmış az dur bir yerine birsey olacak aksam aksam diye ve arkadaşının yanında ona bağırmış rencide olmuş :KK70: sonra da aglayacaksan yukarı çık demiş ablası :KK70: )

Neyse sakinlestirip eşimle kendimize birer kahve yapıp bizde aşağı indik :KK66: o kapı önünde ip atarken bizde iki sohbet ettik :KK66:
Allahtan bizim kapı önü sakin yoksa hayatta çıkmam öyle kapi onune :KK66:
Babasıyla bir ara ip bile atladılar :KK70:
Gerci yukarı çıkarken yine neden ablam kalıyor diye bir ağlayacak oldu ama bu sefer babası fırça attı kendini 18 yaşında alanla bir tutma diye :KK66:

Şimdi odasina kapandı yatmadan az tv izleyecekmiş :KK66:

yine senin minnoş ergenliğe yakın benim oğlan 5 yaşında onda da oluyor. düğün fotolarına bakıp bakıp üzülüyordu, ağlıyordu. beni neden götürmediniz diye. en son karnımdaydın dedim de sustu. herkese yaymış annemle babam evlenirken annemin karnındaymışım ben, annem bana hamileymiş diye :KK70:
aferim oğlum çok başarılısın dedim. hergün okul neden tatil değil, kızların oyuncakları neden daha çok güzel, neden beni karnına koyup gezdirmiyorsun, neden benim istediğimi izlemiyoruz (ki hep onun dediği izlenir), neden yemek yiyorum, diye diye beni yiyor sıpa :KK70:

Evet aklimdayken menü de paylaşayım;

Uyanınca 07.30da
1 kupa sıcak su

Büyük kızın Son sınavı erken diye kahvaltı etmeden çıktım evden nasılsa doktorda isim uzun sürmez hesabı )

Sadece tikasın diye Termos bardagima şekersiz kahve yaptım )

Kahvaltı ( doktora baya bekleyince tabi edemedim
1 büyük bardak Ayran aldım :KK66: oda baya tikadi

Öğlen 12.00de
3 minik köfte ( ceviz kadar yoktu )
1 büyük kase göbek salata ( salatalık da dogradim )

Ara 16.30da
1 duble şekersiz Türk Kahvesi

Aksam 17.40 gibı
5 adet sarma ( valla yemem diyordum ama baktım tadımlık onayı geldi yedim :KK70: )

Ara 21.00de
1 şekersiz Nescafe

Gün içinde 2.5 litre su içtim ama yatan kadar 3.5 olur o garanti :KK66:

kaptancım... senin yol uzun. senin sıkılmadan ağır adımlarla ilerlemen gerek. zaten bünyen hemen karşılığını veriyor maşAllah.. sen sarmanı da ye.. ama öğün ayarlaması yap. mesela akşam yeme öğlen ye. yanıda da bol protein koy. ben kolestrolün çok zararlı olduğunu sanmıorum. zaten iyi birşey kollestrol. abartmadıkça tabi. evde eşin ve büyük kıızn da kilo problemi vardı sanıyorum hepinize aynı yemeği yapıver. zaten minnoşun sağlıklı beslenmeyi seviyor MaşAllah o da yer. pasta börek tarzı yapma. gelen misafirlere bile salata tarzı yap. ben kilo verirken 6 ay misafir almadım :KK70: kimseye de gitmemeye çalıştım ama arada bir oluncada hiç yememeyi tercih ettim. çünkü 1 parmak kadar börek yesem bile sabah bana artı getirdiğini götürdüm. karnım doysa yine neyse derim 1 parmak börekle çocuk bile doymaz. en iyisi yemeyim dedim. daha öncede demiştim yine diyorum. şu eski diyet listeni gün yüzüne çıkar bence. zaten abidik gubidik bir liste değildi. evde yapılabilecek içindekiler sürekli bulunabilecek şeylerdi. çok gençsin bu yasta hastalık sahibi olma lütfen. bunun daha ilerisinde metabolizman bile küsebilir sana. dikkatli ol cnm..

Demek ki biraz senden bahsetsem zangır zangır titreyeceksin :KK53:
anlatsana birazcık bilelim kirli çıkılarını :KK70: :KK70:

Büyük kız hala uyuyor bende ellemedim :KK66: uyanınca haftasonu Üniversite Sınavına gireceği okulu görmeye gideceğiz :KK66:
Simdiden gidip bakalım da hangi blokda olduğunu bilelim de sonra sıkıntı olmasın ( kampüs baya büyükmüş hatta otobüs koymuşlar bloklar arasına :KK66: hem arabayla girebilirmiyim ogreneyim ona göre park yeri gözüme kestireyim :KK66: )

İnşallah çok güzel geçer de kuzum istediği bölümü bu sene tutturur da sene kaybı olmaz ♡

Okadar iş yapmaya normal şiş olman ama iki gün suya abanirsan hiç bir şey kalmaz bence ♡

Ohhh yarasin ♡
İnşallah Kurban Bayramına kadar hepimiz yağların bir kısmından kurtulmuş oluruz :KK66:
Afiyetler olsun bayramda saliyoruz biraz simdiden ipleri sıkı tutalım :spor: sabah egzeesizinide yapalim ustumuzden atalim hantalligi

saol kuzucum.. ağızndan bal akıyor. aslında ben de çok zorlamıyorum. hayırlısını versin Allah. hayatta neyi çok istesem pişmanlık oldu. :KK15:

okumuşsundur sanırım balım.. benim için de insanlık önemli de fikirlerim de çok baskındır :KK70: reelde de arkadaşlarım fikirlerime uygun olmalı :KK70: yaa napayım siyasette konuşmalıyım din de ilim de bilim de.. hepsi olmalı kankilerimle :KK70:
şimdi odam da birisi çok ters bence bu konuda ağzımızı açamıyoruz :KK70: kendisi iyi ama :KK66:

şu unolar gereksiz bence. sabah tamam ama gerisi olmasa da olur special k da gereksiz olmuş. onun yerine proteinli (tavuk haşlamalı, ızgaralı,kurubaklagilli yoğrurtu falan) bir öğlen yemeği olabilirdi. akşamda unoya gerek yok.

yine senin minnoş ergenliğe yakın benim oğlan 5 yaşında onda da oluyor. düğün fotolarına bakıp bakıp üzülüyordu, ağlıyordu. beni neden götürmediniz diye. en son karnımdaydın dedim de sustu. herkese yaymış annemle babam evlenirken annemin karnındaymışım ben, annem bana hamileymiş diye :KK70:
aferim oğlum çok başarılısın dedim. hergün okul neden tatil değil, kızların oyuncakları neden daha çok güzel, neden beni karnına koyup gezdirmiyorsun, neden benim istediğimi izlemiyoruz (ki hep onun dediği izlenir), neden yemek yiyorum, diye diye beni yiyor sıpa :KK70:

kaptancım... senin yol uzun. senin sıkılmadan ağır adımlarla ilerlemen gerek. zaten bünyen hemen karşılığını veriyor maşAllah.. sen sarmanı da ye.. ama öğün ayarlaması yap. mesela akşam yeme öğlen ye. yanıda da bol protein koy. ben kolestrolün çok zararlı olduğunu sanmıorum. zaten iyi birşey kollestrol. abartmadıkça tabi. evde eşin ve büyük kıızn da kilo problemi vardı sanıyorumç hepinize aynı yemeği yapıver. zaten minnoşun sağlıklı beslenmeyi seviyor MaşAllah o da yer. pasta börek tarzı yapma. gelen misafirlere bile salata tarzı yap. ben kilo verirken 6 ay misafir almadım :KK70: kimseye de gitmemeye çalıştı ama rada bir oluncada hiç yememyi tercih ettim. çünkü 1 parmak kadar börek yesem bile sabah bana artı getirdiğini götürdüm. karnım doysa yine neyse derim 1 parmak börekle çocuk bile doymaz. en iyisi yemeyim dedim. daha öncede demiştim yine diyorum. şu eski diyet listeni gün yüzüne çıkar bence. zaten abidik gubidik bir liste değildi. evde yapılabilecek içindekiler sürekli bulunabilecek eylerdi. çok gençsin bu yasta hastalık sahibi olma lütfen. bunun daha ilerisinde metabolizman bile küsebilir sana. dikkatli ol cnm..

Evet haklisin ama evde olmayinca alternatif yaptim kendime cocukla yemek pisirmekte cok zor zaten en kolay neyse nefsimi öldürüyorum vaktim olmuyor

Evet haklisin ama evde olmayinca alternatif yaptim kendime cocukla yemek pisirmekte cok zor zaten en kolay neyse nefsimi öldürüyorum vaktim olmuyor

ben de çalışıyorum cnm. bir de kuzucum var Allah bağışlar inş. akşamdan sabahın hazırlıklarını yapardım :D poşetlerle işe gelirdim diyetteyken. vallahi haklısın çok zor ama girdik bir yola alnımızın akıyla çıkalım ;)

Lilimam Lilimam cnm sen bilirsin aklıma birşey takıldı bulursun :KK70: soryorum kızlarda baksın belki bilen vardır. tv de rekalm çıktı ses çok tanıdık ama çıkaramadım. aklıma takıldı :KK70: (gereksizlik de son nokta biliyorum)
annemlere dedim kim olduğunu çıkaramadılar. şimdi yine denk geldim dinlesene ya kimin sesi o :KK70:
canbe.. bebek bezi reklamı 49 saniyelik olan :KK70: kim seslendiriyor onu ya:KK70:

Büyük kız hala uyuyor bende ellemedim :KK66: uyanınca haftasonu Üniversite Sınavına gireceği okulu görmeye gideceğiz :KK66:
Simdiden gidip bakalım da hangi blokda olduğunu bilelim de sonra sıkıntı olmasın ( kampüs baya büyükmüş hatta otobüs koymuşlar bloklar arasına :KK66: hem arabayla girebilirmiyim ogreneyim ona göre park yeri gözüme kestireyim :KK66: )

Ohhh yarasin ♡
İnşallah Kurban Bayramına kadar hepimiz yağların bir kısmından kurtulmuş oluruz :KK66:

3 lt hedefledim cnm bugün kendime inşallah yatana kadar bitircem

ben üniversite sınavına ege de girmiştim ege yi kazandım darısı başınıza :KK66:

Lilimam Lilimam cnm sen bilirsin aklıma birşey takıldı bulursun :KK70: soryorum kızlarda baksın belki bilen vardır. tv de rekalm çıktı ses çok tanıdık ama çıkaramadım. aklıma takıldı :KK70: (gereksizlik de son nokta biliyorum)
annemlere dedim kim olduğunu çıkaramadılar. şimdi yine denk geldim dinlesene ya kimin sesi o :KK70:
canbe.. bebek bezi reklamı 49 saniyelik olan :KK70: kim seslendiriyor onu ya:KK70:
ben 49 sn lik bulamadım linkini atsana burdan ya da özelden

ben de çalışıyorum cnm. bir de kuzucum var Allah bağışlar inş. akşamdan sabahın hazırlıklarını yapardım :KK70: poşetlerle işe gelirdim diyetteyken. vallahi haklısın çok zor ama girdik bir yola alnımızın akıyla çıkalım :KK66:
Aynen öyle valla bi düzen oturtturacagim ama

pc sde güvenlik duvarı açmıyor cnm ama telden deneyim ben ;)

kaptancım... senin yol uzun. senin sıkılmadan ağır adımlarla ilerlemen gerek. zaten bünyen hemen karşılığını veriyor maşAllah.. sen sarmanı da ye.. ama öğün ayarlaması yap. mesela akşam yeme öğlen ye. yanıda da bol protein koy. ben kolestrolün çok zararlı olduğunu sanmıorum. zaten iyi birşey kollestrol. abartmadıkça tabi. evde eşin ve büyük kıızn da kilo problemi vardı sanıyorum hepinize aynı yemeği yapıver. zaten minnoşun sağlıklı beslenmeyi seviyor MaşAllah o da yer. pasta börek tarzı yapma. gelen misafirlere bile salata tarzı yap. ben kilo verirken 6 ay misafir almadım :KK70: kimseye de gitmemeye çalıştım ama arada bir oluncada hiç yememeyi tercih ettim. çünkü 1 parmak kadar börek yesem bile sabah bana artı getirdiğini götürdüm. karnım doysa yine neyse derim 1 parmak börekle çocuk bile doymaz. en iyisi yemeyim dedim. daha öncede demiştim yine diyorum. şu eski diyet listeni gün yüzüne çıkar bence. zaten abidik gubidik bir liste değildi. evde yapılabilecek içindekiler sürekli bulunabilecek şeylerdi. çok gençsin bu yasta hastalık sahibi olma lütfen. bunun daha ilerisinde metabolizman bile küsebilir sana. dikkatli ol cnm..

Haklısın canım ;) Aslında bende önceden misafirliğe giderken yanımda resmen beslenmemi götürüyordum ;) Ne zaman ki dengeleri demeye başladım farkında olmadan biraz ucu kaçtığı oluyordu :(

Uzun bir süre dediğin gibi misafir davet etmeyeceğim ( gelmek isteyene tabiki kapım açık ama bana uygun şeyler yaparım ;) )
Gidersem de yine eskisi gibi sefertasiyla giderim :D
Maalesef benim ömür boyu çok dikkatli olmam şart hem beslenme hemde ilaçlarım konusunda :( doktorun da dediği gibi bırakma lüksüm yok dengesiz bünyeden dolayı ;)

Bende şimdi den gelirsem dikkatli dinlerim diyordum da yayinlamissin Reklamı ;)

Bizimki de Yıldız Tekniği çok istiyor şansa orda sınava giriyor ♡ Darısı kuzumun başına ♡♡♡♡

Heh bu. Kim seslendiriyor 😬

Yanılmıyorsam Mine Tugay seslendirmesini yaptı ;) Hani medcezir dizisindeki Ender Hanim karakterini canlandıran ;)

Haklısın canım :KK66: Aslında bende önceden misafirliğe giderken yanımda resmen beslenmemi götürüyordum :KK66: Ne zaman ki dengeleri demeye başladım farkında olmadan biraz ucu kaçtığı oluyordu :KK43:

Uzun bir süre dediğin gibi misafir davet etmeyeceğim ( gelmek isteyene tabiki kapım açık ama bana uygun şeyler yaparım :KK66: )
Gidersem de yine eskisi gibi sefertasiyla giderim :KK70:
Maalesef benim ömür boyu çok dikkatli olmam şart hem beslenme hemde ilaçlarım konusunda :KK43: doktorun da dediği gibi bırakma lüksüm yok dengesiz bünyeden dolayı :KK66:

Bende şimdi den gelirsem dikkatli dinlerim diyordum da yayinlamissin Reklamı :KK66:

Bizimki de Yıldız Tekniği çok istiyor şansa orda sınava giriyor ♡ Darısı kuzumun başına ♡♡♡♡

Yanılmıyorsam Mine Tugay seslendirmesini yaptı :KK66: Hani medcezir dizisindeki Ender Hanim karakterini canlandıran :KK66:

aynen cnm bizler kilo almaya meyilliyiz dikkat hep şart. ben de kilo almaya başladım çünkü bünye müsait. ama sınırım kendimde 70 . onu aşınca başlıyorum diyete falan.
ay cnm reklamı bir daha dinledim o değilmiş

Son düzenleme:
Back