• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Haklısın canım :KK66: Aslında bende önceden misafirliğe giderken yanımda resmen beslenmemi götürüyordum :KK66: Ne zaman ki dengeleri demeye başladım farkında olmadan biraz ucu kaçtığı oluyordu :KK43:

Uzun bir süre dediğin gibi misafir davet etmeyeceğim ( gelmek isteyene tabiki kapım açık ama bana uygun şeyler yaparım :KK66: )
Gidersem de yine eskisi gibi sefertasiyla giderim :KK70:
Maalesef benim ömür boyu çok dikkatli olmam şart hem beslenme hemde ilaçlarım konusunda :KK43: doktorun da dediği gibi bırakma lüksüm yok dengesiz bünyeden dolayı :KK66:

Bende şimdi den gelirsem dikkatli dinlerim diyordum da yayinlamissin Reklamı :KK66:

Bizimki de Yıldız Tekniği çok istiyor şansa orda sınava giriyor ♡ Darısı kuzumun başına ♡♡♡♡

Yanılmıyorsam Mine Tugay seslendirmesini yaptı :KK66: Hani medcezir dizisindeki Ender Hanim karakterini canlandıran :KK66:
Hah işte aynen ben de o kadına benzettim ;)

aynen cnm bizler kilo almaya meyilliyiz dikkat hep şart. ben de kilo almaya başladım çünkü bünye müsait. ama sınırım kendimde 70 . onu aşınca başlıyorum diyete falan.
ay cnm reklamı bir daha dinledim o değilmiş
Evet bu kadın daha bi bastıra bastıra konuşuyor yani ender hanım bunun gibi değil tam.

Tam olmada da benzettim hani zalim istanbul diye dizi varya orda ki kadına benziyor hatta bide krem reklamında oynuyor adını bilmiyorum :KK66:
Hah işte aynen ben de o kadına benzettim :KK66:
Evet bu kadın daha bi bastıra bastıra konuşuyor yani ender hanım bunun gibi değil tam.

aynen cnm kaptan deyince evet o dedim ama yok dinleyince o olmadığını fark ettim.

Misafir cagirdim 4 bucukta evde her yer her yerde acil temizlik yapmam lazim. :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Insallah meryem uyurda sikinti olmaz gozler gidiyor gibi

3 bebeyle misafir ağırlamak vallahi bravo! benim ev dandini. bugün gidip toplayım diyorum hergün ama kalıyor :D
yalnız ev büyük ama temizlemesi çok kolay evimi. maksimum 2 saat alır ama bende iş yok. tırtım :D

aynen cnm kaptan deyince evet o dedim ama yok dinleyince o olmadığını fark ettim.

3 bebeyle misafir ağırlamak vallahi bravo! benim ev dandini. bugün gidip toplayım diyorum hergün ama kalıyor :D
yalnız ev büyük ama temizlemesi çok kolay evimi. maksimum 2 saat alır ama bende iş yok. tırtım :D
Bende suan kizimi uyuttum oyuncaklari seyrediyorum :D

Selam cok moralim bozuk. Hayat enerjim cekildi diyebilirim. Ananem bugun anjiyo oldu ama damar acilmamis. Bypass ameliyati olacakmis.. gecen yil agustosta esimin dedesi oldu ve ekimde kaybettik onh
Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum, öyle düşünme eşinin dedesi yaşlıydı annen daha genç toparlar dua et

Anam şimdi ancak yemek yiyecegiz ;) yoruldum valla ama eşime karışık kızartma yaparken kendime de yağsız tavada kabak ve patlıcan pisirdim ;)
Gerci evdekilere de çok yağlı pisirdim çok çok az koydum ama kendime tamamen yağsız yaptım ♡ sarımsaklı yogurtla missss ♡♡♡

Hadi tutmayın beni geç olmasın :D

Selam cok moralim bozuk. Hayat enerjim cekildi diyebilirim. Ananem bugun anjiyo oldu ama damar acilmamis. Bypass ameliyati olacakmis.. gecen yil agustosta esimin dedesi oldu ve ekimde kaybettik onh

Allah korusun canım yüreğini çürütme hem Allah geçinen versin ama vade dolduysa cilivce bile bahane olabilir :(
Rabbim şifa verir inşallah dualarımız sizinle ;)

Geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum.

Tesekkur ederim insallah iyilesir
Babannem 86 yaşında kalp krizi geçirdi geçen sene hemde üst üste iki kez, anjiyo oldu,şükür şu an çok iyi kendi işini yemeğini hep kendisi yapıyor, yani yaşından dolayı endişelenme canım inşallah annanende kolaylıkla atlatacak 🙏🏻

Babannem 86 yaşında kalp krizi geçirdi geçen sene hemde üst üste iki kez, anjiyo oldu,şükür şu an çok iyi kendi işini yemeğini hep kendisi yapıyor, yani yaşından dolayı endişelenme canım inşallah annanende kolaylıkla atlatacak 🙏🏻
Anjiyo yeterli olmadi iste :( acik kalp ameliyati olacak.. gecen yil esimin dedesi oldu. Çok zor bir surec yasadim biliyorum. Simdi cok sevdigim birinin ayni acilari yasayacagini biliyorum hatta ölme ihtimalini.. ve ben hiç yakinimi kaybetmedim. O günün gelmesinden hep cok korktum. Allahim korktugumu yaşatmasin sagsaglim atlatsin inşallah. Esimin dedesi ameliyattan sonra çabuk toparladi. Ama 3 ay sonra kalp yetmezliginden vefat etti

Slm kizlar

Meryem uyurken tozlari aldim ortalik topladim supurdum sildim wc banyo temizledim cocuklarin odadaki oyuncaklarini toparlayip fazlalari kaldirdim cok dagitmasinlar diye. Firina kek attim kek piserken hamur mayaladim dondurucudan pizza ici cikardim pizza yaptim. Meryem uyandi kizlarida koydum onun besigine oynatin kardesinizi dedim. Dusa girdim sonra kizlarin uzerini degistirdim kapi caldi. Mutfagi toplayamadim. Meryemide yediremedim uyaninca ona mama yapip mosafirin eline verdim. Abla sen onu yedir ben 2 dk mutfagi toplayayim dedim biberonu tutusturdum eline :KK48:

Aksamda esim arkadasiyla konusuyirdu yarin size cay icmeye gelcez demis. Iyi dedim ev temizken gelsinler :KK48: yarinda mercimek koftesi yapcam kiyden annem bolca marul vermisti yeriz onlarla yaninada biskuvili pasta ve yogurtlu makarna salatasi yapicam.

Bugunku menume gelince Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. oynakbasi34 oynakbasi34

Sabah yogurt kuru sonrasi smoothie yaptim ananas 4 yk yulaf 10 cig badem sut
Arada naneli yesil cay ve 3 taze kayisi
Oglen misafir gelecek diye yemek yiyemedim zeynepten kalan 4 taze kayisiyi yedim
Aksamda 17.00de misafirlerle beraber 2 dlm kek ve 1 dlm pizza yedim
Su 2 lt oldu yatana kadar biraz daha icerim

Gecmis olsun cnm Allah sifa versin

Back