• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

O sandiviç ekmeği bence gereksiz ve çok fazla olmuş kusura bakma canım 🙈🙈🙈 diğeri omlet sanırım o ve salata yetermiş sanki, akşamları azaltmaya çalışmalısın🤗
Ahahaha 😂😂 kiz o kocamin ben yiyemem zaten onu omletle salata benim

Yüreğime iniyodu :KK70: şok oldumda nasıl kırmadan söylerim dedim :KK70: ozaman çok iyi canım afiyet olsun 😉
Farkettim cnm tsk ederim ben bu tabloyu gorunce cok guldum paylasmak istedim o full karbonhidrat ben ekmeksiz saglikli olunca esimle gulduk 😂😂

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar ;)
Rabbim şu mübarek günün hürmetine gönlümüzden geçenleri nasip etsin inşallah. ...Aminnnnn

Umarım bugün herkes çok güzel eksileri görür tartida ;)

Ben kılo bildirimini haftaya yapacagım dımı kızlar

Yok canım sende bildirim yapıyorsun ;)
Daha önce yarismamis tüm yeni arkadaşlarımız 3.cü cuma bildiriminde listeye giriyorlar ;)

Aklimdayken bende bildirimimi yapayım ;)

Geçen cuma; 120.9 kg :(
Bu cuma; 119 kg ;)
Giden; 1.9 kg ♡

Böyle bir rakama sevinecegim aklıma gelmezdi ama inşallah bir daha hiç artı yüzü görmeden veririm şu üzerimde taşıdığım kiloları da hammalliktan kurtulurum ;)

Gunaydin kizlar tartildim 😊
Baslangic kilosu 77
Yeni kilo 75.1
Fark 1.9
Yuzde %2.47 (yanlismi yaptim bilmiyorum)

Doğru hesaplamissin canım tebrikler ;) harika bir başlangıç oldu senin için de ♡ Her hafta daha da aşağılara inmek için aynen devam ;)

ooo artizzzzz nerelerdesin sen :KK70:

İnşallah canım dediğin gibi en başta sagligimiz için :KK66:
Artık inan kiyafetten geçtim sonuçta sağlıklı olunca elbet bulunuyor :KK66: zayifladikca da mutlaka birseyler buluyor insan :KK66:
Doktor da degerlere odaklan sonuçta Allah korusun damar tıkanıklığı olursa daha çok sıkıntı olur :KK43:
Okullar tatile girdiği An zaten çok daha rahat olacağım :KK66: Her gün kızı parka çıkarırım hem bana yürüyüş hemde kuzu eğlence olur :KK66:
Dediğin gibi epileptiki de devreye sokarsam tam süper olur :KK66:

Vuuuu havalı bir giriş yaptın Yenacigim ♡♡♡♡
Hoşgeldin ozlettin kendini :KK66: gerçi fistik gibisin ve bol bol gezdin takipdeyim :KK70:

Ahhh ahhh gönül neler yemek ister :KK70: ama maalesef dün yediğimiz Hurmalı bugün bizi tirmaliyor :KK70: o yüzden en azından hedefe yaklaşan kadar kaçamak sıfır olursa daha çabuk ulasiriz hedefe :KK66:
Benim cins bünye biraz kaçırın anında 3 kg bile arti gösterebiliyor :KK43: yiyip Kilo almayanlar valla imreniyorum ama işte benimde kodu bozuk olunca mecbur çok daha sıkı tutmam gerek sizlere göre :KK66:

sana çok inanıyorum canım..
5 tane fazla degildir insallah 😁

Sunu fark ettim hosgeldin diye baslayan ilk paragrafin her yeni gelende ayni favori mesajinda tutup her defasinda kopyala yapistir mi yapiyorsun :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

amin pampa :KK70:

Spm kizlar xok akrif oaniyorum telefonum kayboldu. Yazmak ixin bilgisayar baskna gexmem gerekitor

olsun varlığını biliyoruz yeter o :KK66:

Kizlar aksam yemegi nasil ama 😂

bir an sağdan inme geliyordu da gerçeği öğrenince ohh dedim. süper şifa olsun..

Yüreğime iniyodu :KK70: şok oldumda nasıl kırmadan söylerim dedim :KK70: ozaman çok iyi canım afiyet olsun 😉

benim de :KK70:

Gunaydin kizlar tartildim 😊
Baslangic kilosu 77
Yeni kilo 75.1
Fark 1.9
Yuzde %2.47 (yanlismi yaptim bilmiyorum)
Aklimdayken bende bildirimimi yapayım :KK66:

Geçen cuma; 120.9 kg :KK43:
Bu cuma; 119 kg :KK66:
Giden; 1.9 kg ♡

Böyle bir rakama sevinecegim aklıma gelmezdi ama inşallah bir daha hiç artı yüzü görmeden veririm şu üzerimde taşıdığım kiloları da hammalliktan kurtulurum :KK66:
Gunaydin
En son bildirimim bayram oncesi 91.6 idi sanirim emin degilim..
Bugun 90.6
üçünüzde bir harikasınız. gurur duydum sizinle.. MaşAllah..

Back