- 17 Kasım 2018
- 4.950
- 19.578
- 208
O sandiviç ekmeği bence gereksiz ve çok fazla olmuş kusura bakma canım diğeri omlet sanırım o ve salata yetermiş sanki, akşamları azaltmaya çalışmalısınKizlar aksam yemegi nasil ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O sandiviç ekmeği bence gereksiz ve çok fazla olmuş kusura bakma canım diğeri omlet sanırım o ve salata yetermiş sanki, akşamları azaltmaya çalışmalısınKizlar aksam yemegi nasil ama
Ahahaha kiz o kocamin ben yiyemem zaten onu omletle salata benimO sandiviç ekmeği bence gereksiz ve çok fazla olmuş kusura bakma canım diğeri omlet sanırım o ve salata yetermiş sanki, akşamları azaltmaya çalışmalısın
Yüreğime iniyodu şok oldumda nasıl kırmadan söylerim dedim ozaman çok iyi canım afiyet olsunAhahaha kiz o kocamin ben yiyemem zaten onu omletle salata benim
Farkettim cnm tsk ederim ben bu tabloyu gorunce cok guldum paylasmak istedim o full karbonhidrat ben ekmeksiz saglikli olunca esimle guldukYüreğime iniyodu şok oldumda nasıl kırmadan söylerim dedim ozaman çok iyi canım afiyet olsun
İyi ki hemen düzeltme yaptın yoksa gelen şok olurduFarkettim cnm tsk ederim ben bu tabloyu gorunce cok guldum paylasmak istedim o full karbonhidrat ben ekmeksiz saglikli olunca esimle gulduk
Çok fazla olmuş malesef. Sandviçi öğlen ye bir dahakine istersen. Öğlen hiç bir şey yemedin mi yoksa?Kizlar aksam yemegi nasil ama
Esimin aksam yemegi o sandvic benimki omlet ve salata :)Çok fazla olmuş malesef. Sandviçi öğlen ye bir dahakine istersen. Öğlen hiç bir şey yemedin mi yoksa?
Evet yarin kahvaltıdan once açken tartilacagizKilo bildirimi yarin mi kizlar
Ödümü patlattınEsimin aksam yemegi o sandvic benimki omlet ve salata :)
Ben kılo bildirimini haftaya yapacagım dımı kızlar
Gunaydin kizlar tartildim
Baslangic kilosu 77
Yeni kilo 75.1
Fark 1.9
Yuzde %2.47 (yanlismi yaptim bilmiyorum)
Tak ederm insallah cok daha eksileriz goruruzDoğru hesaplamissin canım tebrikler harika bir başlangıç oldu senin için de ♡ Her hafta daha da aşağılara inmek için aynen devam
Insallah hepimizin ki bu hizla devam eder kisa surede istedigimiz vucuda kavusuruzGunaydin
En son bildirimim bayram oncesi 91.6 idi sanirim emin degilim..
Bugun 90.6
İnşallah canım dediğin gibi en başta sagligimiz için
Artık inan kiyafetten geçtim sonuçta sağlıklı olunca elbet bulunuyor zayifladikca da mutlaka birseyler buluyor insan
Doktor da degerlere odaklan sonuçta Allah korusun damar tıkanıklığı olursa daha çok sıkıntı olur
Okullar tatile girdiği An zaten çok daha rahat olacağım Her gün kızı parka çıkarırım hem bana yürüyüş hemde kuzu eğlence olur
Dediğin gibi epileptiki de devreye sokarsam tam süper olur
Vuuuu havalı bir giriş yaptın Yenacigim ♡♡♡♡
Hoşgeldin ozlettin kendini gerçi fistik gibisin ve bol bol gezdin takipdeyim
Ahhh ahhh gönül neler yemek ister ama maalesef dün yediğimiz Hurmalı bugün bizi tirmaliyor o yüzden en azından hedefe yaklaşan kadar kaçamak sıfır olursa daha çabuk ulasiriz hedefe
Benim cins bünye biraz kaçırın anında 3 kg bile arti gösterebiliyor yiyip Kilo almayanlar valla imreniyorum ama işte benimde kodu bozuk olunca mecbur çok daha sıkı tutmam gerek sizlere göre
5 tane fazla degildir insallah
Sunu fark ettim hosgeldin diye baslayan ilk paragrafin her yeni gelende ayni favori mesajinda tutup her defasinda kopyala yapistir mi yapiyorsun
Spm kizlar xok akrif oaniyorum telefonum kayboldu. Yazmak ixin bilgisayar baskna gexmem gerekitor
Kizlar aksam yemegi nasil ama
Yüreğime iniyodu şok oldumda nasıl kırmadan söylerim dedim ozaman çok iyi canım afiyet olsun
Gunaydin kizlar tartildim
Baslangic kilosu 77
Yeni kilo 75.1
Fark 1.9
Yuzde %2.47 (yanlismi yaptim bilmiyorum)
Aklimdayken bende bildirimimi yapayım
Geçen cuma; 120.9 kg
Bu cuma; 119 kg
Giden; 1.9 kg ♡
Böyle bir rakama sevinecegim aklıma gelmezdi ama inşallah bir daha hiç artı yüzü görmeden veririm şu üzerimde taşıdığım kiloları da hammalliktan kurtulurum
üçünüzde bir harikasınız. gurur duydum sizinle.. MaşAllah..Gunaydin
En son bildirimim bayram oncesi 91.6 idi sanirim emin degilim..
Bugun 90.6