• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın gençler..

Allah şifa versin inş. sanırım şekeri var. benim kvde şeker hastasıydı damarları büzüşmüştü. baloncuk falan atıyorlar genelde onu denedi mi dr??

ben sıkı diyet yapanlardanım diyete başlayınca. beğendim. ben de olsam böyle yerdim . sadece akşam pilav değil yoğurt yerdim.
Afiyet olsun.

Afiyet olsun kaptan başarılı..

menün daha da şekilleniyor. gt gide daha da olacak. nacizane tavsiyem var. benim diyetlerim çok katı olur. ama şu ikisi biraradan vazgeçemezdim. hala öyleyim :KK70: ama şunu başardım. paketi kiye bölüyorum. 2 kere içiyorum. hatta diyetteyken sadce yarıma düşürmüştüm. bazen mennegiç kahvesine dadanırdım. hem faydalı hem kilo yapmıyor. hatta sindirmi düzenliyor.
Bende vazgecemiyorum tok tutuyor ayrica ama paketi 2 ye bolebilirim :super:

Merhaba , yeniyim ne yapmam lazım :KK76:
Boy 1.71 kılo 63
2 dogum yaptım Ilkınde 22 kılo aldım. O donem bazı sıkıntılardan dıyetsız ama baya baya beslenemeden kıloları verdım. Hatta o kadar fazla verdım kı 34 bedene dustum.
Daha sonra 57 kılo ortalama kılom oldu. Zaman ıcınde aldım o kıloyu.

2.dogumu ıse 2017 de yaptım aralık ayında. 40 cıkar cıkmaz hem spora hemde dıyetısyene basladım. Bebegım 5 ayına gırdıgınde 59 kıloyla dıyetı bıraktım . Istahım kesılmıs ve mıdem kuculmustu. 56 kıloyada cabasız dustum sonrasında fakat su 2-3 aydır engellemeye calısmadıgım bır ıstah artısı ve duzensız beslenme sonucu 63 kıloyum.

Belkı boyum uzun gelebılır ama 2 dogum deformasyonu ıle baya etkı duruyor orta bolum. Gobek ve kalca . Kollarım ve alt bacaklarım ınce , goguslerım kucuk. Boyle orantısız , belsız bısı oldum.

Bugun kahvaltımı evden getıremedım. Isyerınde yemek zorunda kaldım.

Sabah 7:30
Yarım kıbrıt kutusu kaşar peyniri
1 ceri domates
Ceyrek kıbrıt kutusu tereyag
Yarım dılım ekmek

Bılıyorum dıyetımsı olmadı ama mumkun oldugunca az yedım.

Yaptıgım hatalar ıse gun ıcınde abur cubur tuketmek ozellıkle gecelerı, ve oglen yemeklerını cokca ekmek arası, durum seklınde yemek ıdı

Aramıza hoşgeldin canım ;)
Bendeniz Banu ♡ 39 yaşında biri 18.5 diğeri 8.5 yaşında iki cadinin Annesiyim :D
Uzun zamandir takımın kaptanligini ustlendim ;)
Maalesef takımın en kilolusu benim ama inşallah ileride oda değişmiş olacak ;)

İnanılmaz ama evlendigimde 52 kgdum :(
Eşim hatta hep çok zayıflık ölümü gör ye diye diye benim duzenimi bozdu üstüne de depresyon falan derken 75leri gördüm :( tabi yetti mi üzerine hamilelik falan da gelince hep daha yukarılara çıktım :(
İlk hamileligimde 26 kg aldım :( doğumdan sonra bir ara bir 85e düştüm sonra tekrar yukarı doğru :( 108 kg ile ufak kızıma hamile kaldım :(
Şükür o hamileligimde 5 kg verdim de kuzumu sağlıkla kucağıma aldım ;)
İşte ondan sonra kayış iyice kötü bende çünkü 2 sene Anne sütü verirken rekoru gördüm :(
Resmen 124.5 kg olmuştum ve cok zor 85.9u görmüş olmanin biraz simarikligi birazda sağlık sorunları derken verdiklerimi gerdi aldım :( :( :(

Neyse onlar geçmişte kaldı diyip tekrar başladım ;) inşallah tekrar 85leri göreceğim ama bu kez asla geri almamak kaydıyla ♡♡♡♡

Tabi sen şimdi benim hikayeye takılma burada çok güzel kilolar veren ve koruyan arkadaslarim var ve emin ol çok motive olursun onlarla da tanisinca ;)

kaptan senin kilo kaç bu arada?? listeye de başlasana diyete başlamışken. hem takıma katkın olur hem de motiven artar.

Yok kız kacirdin sanırım bir ara yazmıştım tekrar 120i gördüm diye:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:
Hatta sonra uzun bir süre tartilmak bile istemedim :( baktım daha kötü oluyorum birde şikayetler arttı af edersin döt tutuştu mecbur tahlilleri de yaptırdım ;)

Yok kız kacirdin sanırım bir ara yazmıştım tekrar 120i gördüm diye:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:
Hatta sonra uzun bir süre tartilmak bile istemedim :KK43: baktım daha kötü oluyorum birde şikayetler arttı af edersin döt tutuştu mecbur tahlilleri de yaptırdım :KK66:

yok cnm kgörmedim kaçıdım orayı. o zaman ipleri sıkı tutmanın vakti gelmiş geçiyor cnm. lütfen salma. seneye bu zaman mezuniyetini kutlarız belki de ;)
sağlık çok önemli vallahi. bayramdan beri karın ağrım mide bulantım var. sırtıma da vuruyor. geçer geçer dedim sabretmeye çalıştım ama ne yediğimin tadını alıyorum ne içtiğimin. bugün doktora randevu aldım gidicem artık. en önemlisi sağlığımızmış bir kez daha anladım. sen de azmini kaybetme inş.. takibimdesin. o bisikleti de devreye sokuver ;) en azından 15 dakikayla başla.

Aramıza hoşgeldin canım :KK66:
Bendeniz Banu ♡ 39 yaşında biri 18.5 diğeri 8.5 yaşında iki cadinin Annesiyim :KK70:
Uzun zamandir takımın kaptanligini ustlendim :KK66:
Maalesef takımın en kilolusu benim ama inşallah ileride oda değişmiş olacak :KK66:

İnanılmaz ama evlendigimde 52 kgdum :KK43:
Eşim hatta hep çok zayıflık ölümü gör ye diye diye benim duzenimi bozdu üstüne de depresyon falan derken 75leri gördüm :KK43: tabi yetti mi üzerine hamilelik falan da gelince hep daha yukarılara çıktım :KK43:
İlk hamileligimde 26 kg aldım :KK43: doğumdan sonra bir ara bir 85e düştüm sonra tekrar yukarı doğru :KK43: 108 kg ile ufak kızıma hamile kaldım :KK43:
Şükür o hamileligimde 5 kg verdim de kuzumu sağlıkla kucağıma aldım :KK66:
İşte ondan sonra kayış iyice kötü bende çünkü 2 sene Anne sütü verirken rekoru gördüm :KK43:
Resmen 124.5 kg olmuştum ve cok zor 85.9u görmüş olmanin biraz simarikligi birazda sağlık sorunları derken verdiklerimi gerdi aldım :KK43: :KK43: :KK43:

Neyse onlar geçmişte kaldı diyip tekrar başladım :KK66: inşallah tekrar 85leri göreceğim ama bu kez asla geri almamak kaydıyla ♡♡♡♡

Tabi sen şimdi benim hikayeye takılma burada çok güzel kilolar veren ve koruyan arkadaslarim var ve emin ol çok motive olursun onlarla da tanisinca :KK66:
Yapacağımıza ınanıyorum bende.
Tek sorun bıraktıgımız veya kacamak yaptıgımızda artık saglıklı beslenmemız gerekecek. Kendı acımdan boyle ben pılavla ekmek yıyebılen cok ıstahlı bırısıyım :63: Bugun ıyı gıdıyorum gun ıcı kolayda aksam yemegınden sonra neler olacak bakalım

yok cnm kgörmedim kaçıdım orayı. o zaman ipleri sıkı tutmanın vakti gelmiş geçiyor cnm. lütfen salma. seneye bu zaman mezuniyetini kutlarız belki de :KK66:
sağlık çok önemli vallahi. bayramdan beri karın ağrım mide bulantım var. sırtıma da vuruyor. geçer geçer dedim sabretmeye çalıştım ama ne yediğimin tadını alıyorum ne içtiğimin. bugün doktora randevu aldım gidicem artık. en önemlisi sağlığımızmış bir kez daha anladım. sen de azmini kaybetme inş.. takibimdesin. o bisikleti de devreye sokuver :KK66: en azından 15 dakikayla başla.

İnşallah canım dediğin gibi en başta sagligimiz için ;)
Artık inan kiyafetten geçtim sonuçta sağlıklı olunca elbet bulunuyor ;) zayifladikca da mutlaka birseyler buluyor insan ;)
Doktor da degerlere odaklan sonuçta Allah korusun damar tıkanıklığı olursa daha çok sıkıntı olur :(
Okullar tatile girdiği An zaten çok daha rahat olacağım ;) Her gün kızı parka çıkarırım hem bana yürüyüş hemde kuzu eğlence olur ;)
Dediğin gibi epileptiki de devreye sokarsam tam süper olur ;)

Vuuuu havalı bir giriş yaptın Yenacigim ♡♡♡♡
Hoşgeldin ozlettin kendini ;) gerçi fistik gibisin ve bol bol gezdin takipdeyim :D

Yapacağımıza ınanıyorum bende.
Tek sorun bıraktıgımız veya kacamak yaptıgımızda artık saglıklı beslenmemız gerekecek. Kendı acımdan boyle ben pılavla ekmek yıyebılen cok ıstahlı bırısıyım :63: Bugun ıyı gıdıyorum gun ıcı kolayda aksam yemegınden sonra neler olacak bakalım

Ahhh ahhh gönül neler yemek ister :D ama maalesef dün yediğimiz Hurmalı bugün bizi tirmaliyor :D o yüzden en azından hedefe yaklaşan kadar kaçamak sıfır olursa daha çabuk ulasiriz hedefe ;)
Benim cins bünye biraz kaçırın anında 3 kg bile arti gösterebiliyor :( yiyip Kilo almayanlar valla imreniyorum ama işte benimde kodu bozuk olunca mecbur çok daha sıkı tutmam gerek sizlere göre ;)

Anam bende ne zamandır güneş gozluklerimi bulamıyorum :D kim bilir kimin evinde unuttum :D

Evi alt üst ettim yok arabaya da baktım :( hayır o şekilde de bulamam baya da para vermiştim :(
Son bir arkadaşıma soracağım bugün olmadı mecbur yine alacağım yeni bir tane yoksa güneş maf ediyor beni :(

heee unuttum Bulamiyorum Bulamiyorum senden beklemediğim bir menü olmuş. cuma öncesi mercimekli köfteyi kaçırma cnm. az ye :KK66:
5 tane fazla degildir insallah 😁

Aramıza hoşgeldin canım :KK66:
Bendeniz Banu ♡ 39 yaşında biri 18.5 diğeri 8.5 yaşında iki cadinin Annesiyim :KK70:
Uzun zamandir takımın kaptanligini ustlendim :KK66:
Maalesef takımın en kilolusu benim ama inşallah ileride oda değişmiş olacak :KK66:

İnanılmaz ama evlendigimde 52 kgdum :KK43:
Eşim hatta hep çok zayıflık ölümü gör ye diye diye benim duzenimi bozdu üstüne de depresyon falan derken 75leri gördüm :KK43: tabi yetti mi üzerine hamilelik falan da gelince hep daha yukarılara çıktım :KK43:
İlk hamileligimde 26 kg aldım :KK43: doğumdan sonra bir ara bir 85e düştüm sonra tekrar yukarı doğru :KK43: 108 kg ile ufak kızıma hamile kaldım :KK43:
Şükür o hamileligimde 5 kg verdim de kuzumu sağlıkla kucağıma aldım :KK66:
İşte ondan sonra kayış iyice kötü bende çünkü 2 sene Anne sütü verirken rekoru gördüm :KK43:
Resmen 124.5 kg olmuştum ve cok zor 85.9u görmüş olmanin biraz simarikligi birazda sağlık sorunları derken verdiklerimi gerdi aldım :KK43: :KK43: :KK43:

Neyse onlar geçmişte kaldı diyip tekrar başladım :KK66: inşallah tekrar 85leri göreceğim ama bu kez asla geri almamak kaydıyla ♡♡♡♡

Tabi sen şimdi benim hikayeye takılma burada çok güzel kilolar veren ve koruyan arkadaslarim var ve emin ol çok motive olursun onlarla da tanisinca :KK66:

Sunu fark ettim hosgeldin diye baslayan ilk paragrafin her yeni gelende ayni favori mesajinda tutup her defasinda kopyala yapistir mi yapiyorsun :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

5 tane fazla degildir insallah 😁

Sunu fark ettim hosgeldin diye baslayan ilk paragrafin her yeni gelende ayni favori mesajinda tutup her defasinda kopyala yapistir mi yapiyorsun :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Yok valla kopyala yapıştır yok :D ama bende farkındayım genelde ilk 3 cümlem fiks aynıdır :D

:KK70: bana diyene bak takmış gözlükleri

😂😂😂
Anam bende ne zamandır güneş gozluklerimi bulamıyorum :KK70: kim bilir kimin evinde unuttum :KK70:

Evi alt üst ettim yok arabaya da baktım :KK43: hayır o şekilde de bulamam baya da para vermiştim :KK43:
Son bir arkadaşıma soracağım bugün olmadı mecbur yine alacağım yeni bir tane yoksa güneş maf ediyor beni :KK43:

Banucum ♥️

Malum yarın karneler alınacak ;)
Bizim evde tatlı bir telaş var ♡ özellikle küçük kuzu ne giysem diyip duruyordu en sonunda ne giyecegine karar verdi ( tabi bize giyip gosterdikten sonra :D )
Şimdide Ablası oje surecekmis :D Normalde yasak ya yarın hazır serbestken sureyim dedi ;)

Tabi bende ne giyecegime karar verdim :D
Sonrada mutfağa daldım mis gibi yaptım ♡ gerçi büyük kız fırça attı kasiniyorsun yine tutacak kollarının ağrısı diye ama hem mutfağa iyi geldi hemde bana :D

Açım aç desem?

Bende açım :D
Şimdi kendime bir yorgunluk kahvesi yaptım hem tıkar beni diye ;)

Slm kizlar

Meryem uyurken tozlari aldim ortalik topladim supurdum sildim wc banyo temizledim cocuklarin odadaki oyuncaklarini toparlayip fazlalari kaldirdim cok dagitmasinlar diye. Firina kek attim kek piserken hamur mayaladim dondurucudan pizza ici cikardim pizza yaptim. Meryem uyandi kizlarida koydum onun besigine oynatin kardesinizi dedim. Dusa girdim sonra kizlarin uzerini degistirdim kapi caldi. Mutfagi toplayamadim. Meryemide yediremedim uyaninca ona mama yapip mosafirin eline verdim. Abla sen onu yedir ben 2 dk mutfagi toplayayim dedim biberonu tutusturdum eline :KK48:

Aksamda esim arkadasiyla konusuyirdu yarin size cay icmeye gelcez demis. Iyi dedim ev temizken gelsinler :KK48: yarinda mercimek koftesi yapcam kiyden annem bolca marul vermisti yeriz onlarla yaninada biskuvili pasta ve yogurtlu makarna salatasi yapicam.

Bugunku menume gelince @Elhan oynakbasi34 oynakbasi34

Sabah yogurt kuru sonrasi smoothie yaptim ananas 4 yk yulaf 10 cig badem sut
Arada naneli yesil cay ve 3 taze kayisi
Oglen misafir gelecek diye yemek yiyemedim zeynepten kalan 4 taze kayisiyi yedim
Aksamda 17.00de misafirlerle beraber 2 dlm kek ve 1 dlm pizza yedim
Su 2 lt oldu yatana kadar biraz daha icerim
:confused::rolleyes::confused:
Maşallah Allah bozmasin. Bizde genelde iyiyiz. Ama karisma huyu olmasa :KK70:
Malesef nişanlilik surecimiz cok sanciliydi. Ben o gun elimi tutmadığını farkettim. Ama annesinin elini tuttugunu dugunden sonra gordum. Bu sene oturup konustugumuz bi aksam soyledim inanmadi birde esim. Resimleri getirtme dedim, annem tutmuştur dedi. Kina yerine girerken bizi merdivende karşıladi aglayarak oglunu öptü nezaketen beni de öptü :d ayni performansi kaynım evlenirkende bekliyorum :KK70:
Ay bizde aynıyız yani aramızda sıkıntı yok sadece bizi yönetmek isteyip oğluna da fazla düşkün olması sıkıntıya sokuyor yoksa dışardan izleyen balla kaymak sanabilir bizi :KK70:
Hatta sonra uzun bir süre tartilmak bile istemedim :KK43: baktım daha kötü oluyorum birde şikayetler arttı af edersin döt tutuştu mecbur tahlilleri de yaptırdım :KK66:
120 miiiii ben en son seni 108 de bırakmıştım kaptanım sen ne ara 120 oldun, Tubiş haklı şu bisikleti kullan artık
Yok valla kopyala yapıştır yok :KK70: ama bende farkındayım genelde ilk 3 cümlem fiks aynıdır :KK70:
Ay valla ben de kopyala yapıştır sanıyodum hatta daha öncekiler tıpatıp aynı oluyodu bunda biraz değiştirmişsin :KK53:

Kizlar aksam yemegi nasil ama 😂

Eklentiler

• 20190613_210607.jpg
    20190613_210607.jpg
    71,5 KB · Görüntüleme: 33
Back