- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Selamın Aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Çok şükür 2 gündür çektiğim baş ağrısı geçti havada serin ohhh miss
Bugün büyük kızımın son sınavı var onu okula götürdükten sonra da sağlık ocağına geçeceğim bakalım sonuclarim ne çıkmış olacak
Benimki beyaz eşyaları alırken yaptı yapacağını canım hep benimkini aynısı bu yeterli diyip durdu
Ben itiraz edecek olunca da Annem hemen aman kızım tatsizlik çıkmasın ben sana sonra iyisini alırım dedi durdu ama almadı sonradan oda ayrı
Sonra o oldu asla izin vermedim hatta onlara kalsa dışarı çıkarken onlardan da izin almam gerekirmis baktılar ogullarindan da izin almıyorum daha çok kizdilar
Neymiş ben gidebilirmiyim demiyormusum dedim asla izin istemem sadece bilgilendiririm eşimi bak aşkım haberin Olsun şu günü şuraya gidiyorum diye
Sonra zaten Asi gelin ilAn edilmistim ama çokta lü lü
Herkese hayırlı sabahlar
Çok şükür 2 gündür çektiğim baş ağrısı geçti havada serin ohhh miss
Bugün büyük kızımın son sınavı var onu okula götürdükten sonra da sağlık ocağına geçeceğim bakalım sonuclarim ne çıkmış olacak
Amiiiin bizim hanımın tek derdi beni avucuna alamamk yani eğer ben herşeyine he desem bizden iyisi olmayacak, öyle gelip gideyim yatayım ya da iş güç bekleme gibi dertleri yok sadece herşey onun istediği gibi olmalı,benim karakterime okadar ters ki yönetilmek. Ohooo ben nelerime müdahale etmesine engel oldum da bu hale geldik yoksa kullandığım deterjan markasına kadar kendi karar vermeye kalkışmıştı 3 senede bukadar düzelttim bi 3 seneye de daha büyüklerini düzeltirim heralde
Benimki beyaz eşyaları alırken yaptı yapacağını canım hep benimkini aynısı bu yeterli diyip durdu
Ben itiraz edecek olunca da Annem hemen aman kızım tatsizlik çıkmasın ben sana sonra iyisini alırım dedi durdu ama almadı sonradan oda ayrı
Sonra o oldu asla izin vermedim hatta onlara kalsa dışarı çıkarken onlardan da izin almam gerekirmis baktılar ogullarindan da izin almıyorum daha çok kizdilar
Neymiş ben gidebilirmiyim demiyormusum dedim asla izin istemem sadece bilgilendiririm eşimi bak aşkım haberin Olsun şu günü şuraya gidiyorum diye
Sonra zaten Asi gelin ilAn edilmistim ama çokta lü lü