- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Selamın Aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Çok şükür 2 gündür çektiğim baş ağrısı geçti
havada serin ohhh miss 
Bugün büyük kızımın son sınavı var
onu okula götürdükten sonra da sağlık ocağına geçeceğim
bakalım sonuclarim ne çıkmış olacak 
Benimki beyaz eşyaları alırken yaptı yapacağını canım hep benimkini aynısı bu yeterli diyip durdu
Ben itiraz edecek olunca da Annem hemen aman kızım tatsizlik çıkmasın ben sana sonra iyisini alırım dedi durdu
ama almadı sonradan oda ayrı
Sonra o oldu asla izin vermedim hatta onlara kalsa dışarı çıkarken onlardan da izin almam gerekirmis
baktılar ogullarindan da izin almıyorum daha çok kizdilar 
Neymiş ben gidebilirmiyim demiyormusum
dedim asla izin istemem sadece bilgilendiririm eşimi bak aşkım haberin Olsun şu günü şuraya gidiyorum diye
Sonra zaten Asi gelin ilAn edilmistim ama çokta lü lü

Herkese hayırlı sabahlar

Çok şükür 2 gündür çektiğim baş ağrısı geçti

Bugün büyük kızımın son sınavı var

Amiiiinbizim hanımın tek derdi beni avucuna alamamk yani eğer ben herşeyine he desem bizden iyisi olmayacak, öyle gelip gideyim yatayım ya da iş güç bekleme gibi dertleri yok sadece herşey onun istediği gibi olmalı,benim karakterime okadar ters ki yönetilmek. Ohooo ben nelerime müdahale etmesine engel oldum da bu hale geldik yoksa kullandığım deterjan markasına kadar kendi karar vermeye kalkışmıştı
3 senede bukadar düzelttim bi 3 seneye de daha büyüklerini düzeltirim heralde
![]()
Benimki beyaz eşyaları alırken yaptı yapacağını canım hep benimkini aynısı bu yeterli diyip durdu

Ben itiraz edecek olunca da Annem hemen aman kızım tatsizlik çıkmasın ben sana sonra iyisini alırım dedi durdu

Sonra o oldu asla izin vermedim hatta onlara kalsa dışarı çıkarken onlardan da izin almam gerekirmis

Neymiş ben gidebilirmiyim demiyormusum

Sonra zaten Asi gelin ilAn edilmistim ama çokta lü lü