• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bu gün sabah beri beslenme çok güzel gitti su ana kadar :KK66: aksam menumu yazarım :KK66:

Baş ağrım hala geçmedi :KK43: buz kalıbı bağladım enseme de biraz daha rahatım :KK66:
Sağ Olsun kızlar Salon ve mutfağı temizlediler :KK66: ben ayaklandikca büyük cadı beni mutfaktan kovup durdu sabit otur da basın geçsin diye :KK70:
Geçmiş olsun canım, ben senin yerinde olsam huysuz kız kardeşimi çatlatmak için yeniden 85 kiloya inerdim hatirlasana nasılda seni kiskaniyordu benden daha mı zayıf olucak amanın diyip diyete başlamıştı fesatcan :)

Geçmiş olsun canım, ben senin yerinde olsam huysuz kız kardeşimi çatlatmak için yeniden 85 kiloya inerdim hatirlasana nasılda seni kiskaniyordu benden daha mı zayıf olucak amanın diyip diyete başlamıştı fesatcan :)

Valla tabiki öncelik Sağlık ve daha kaliteli bir hayat ♡ sonra da tabiki catirtilari duymak :D
Bügün evdekiler de bana uydular gerçi bir ara karpuz gömdüler ama ben sekerimi etkiler diye ağzıma sürmedim ♡
Küçük kuzum da 34.6 çıkmış tartida ve kesinlikle 30 kgya düşmek istiyormuş :D :D :D
Şimdi okullar tatil olunca nasılsa kendimizi parka atarız bol bol patent kayar ;) Aslında bende vereyim büyük kızın patenlerini kullanırım ♡♡♡♡ Şimdi cesaret edemiyorum Kilo fazla denge daha zor olur diye :D
Her gün minik de olsa tatlı bir şey diye tuttururdu bugün kendine söz verdi sadece çarşamba günleri 1 tane minik tatlı hakkı olacakmış :D Çarşamba da haftanın ortası olacağı icinmis :D

Şimdide yeşil çayımı içiyorum ;) Tabi suya devam ♡

Valla tabiki öncelik Sağlık ve daha kaliteli bir hayat ♡ sonra da tabiki catirtilari duymak :KK70:
Bügün evdekiler de bana uydular gerçi bir ara karpuz gömdüler ama ben sekerimi etkiler diye ağzıma sürmedim ♡
Küçük kuzum da 34.6 çıkmış tartida ve kesinlikle 30 kgya düşmek istiyormuş :KK70: :KK70: :KK70:
Şimdi okullar tatil olunca nasılsa kendimizi parka atarız bol bol patent kayar :KK66: Aslında bende vereyim büyük kızın patenlerini kullanırım ♡♡♡♡ Şimdi cesaret edemiyorum Kilo fazla denge daha zor olur diye :KK70:
Her gün minik de olsa tatlı bir şey diye tuttururdu bugün kendine söz verdi sadece çarşamba günleri 1 tane minik tatlı hakkı olacakmış :KK70: Çarşamba da haftanın ortası olacağı icinmis :KK70:

Şimdide yeşil çayımı içiyorum :KK66: Tabi suya devam ♡
Masallah kaptanim seni cok azimli gordum.devAm edersin insallah boylee..
Bizde insallah tekrar maratona baslariz sayende🙌🙌

Hadi ama Bayram bitti hala kimsecikler meydanda yok :(

Kızlar toplaşın artık ;) Kurban Bayramına kadar ne kadar verirsek kardır ♡
Sadece 9 haftacık varmış :/ bende 15 kg hedef koyuyorum kendime biraz zor ihtimal. 10 kg olsun benim olsun :D 79 gormeyi cok isterim. İnşallah çok amin (:

Bende artiyim kızlar ama çokça ödeme var kolumu burktum sanırım dün temizlik yaparken çok ağrıyor şişmiş
oynakbasi34 oynakbasi34 cnm bayram mesajlarini okurken icim sisti valla nasil kardestir o oyle Allah islah etsin ne diyelim

Gecmis olsun cnm nasil oldun simdi ne yaptin dr gittin mi. Silverdin surmekle iyi yapmissin. Su topladiysa sakin patlatma kendi patlayana kadar oyle kalsin. Cok agrisi olursa anestol de surebilirsin silverdinle karistirip. Yanik durumu nasildir iz kalir mi bilmiyorum ama eger iz kalacagini dusunuyorsan contractubex alabilirsin ama pahali bir kremdir. Eger degismediyse plastik cerrahlar haricinde recete ettiremiyorsun diye biliyorum

Canım götürmedim doktora aciyinca söylüyor öyle beklediğim gibi çok ağrıma di sanırım kremini adını yazdım ama bir bakayım yarın şu topladı ana hemen 1 saate patladı yani kızım yanlışlıkla oynar ken patladı

Selamın Aleyküm kizlarrrrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

İnanılmaz kötü bir gece geçirdim desem yeridir :(
Tam geç saatlerde başımın ağrısı geçti diye sevinirken daha beter oldu ağrım ve resmen süründüm :( Neyseki sabaha karşıda olsa uyuyabildim ve şu anda şükür çok rahatım ;)

Bir iki saat sonra küçük kuzuyu Okula bırakıp ordan sağlık ocağına gideceğim ;) şu meşhur yaptiramadigim tahlilleri yaptirayim da neyin ne olduğu belli olsun ;)

Masallah kaptanim seni cok azimli gordum.devAm edersin insallah boylee..
Bizde insallah tekrar maratona baslariz sayende🙌🙌

İnşallah bundan sonra yine böyle devam canım ;)

Sadece 9 haftacık varmış :/ bende 15 kg hedef koyuyorum kendime biraz zor ihtimal. 10 kg olsun benim olsun :KK70: 79 gormeyi cok isterim. İnşallah çok amin :-)

10 kg iyidir tabi biraz zorlarsan 15 bile olabilir ♡
Bende ilk etapta 2li rakamları bir göreyim tekrar sonra nasılsa dahası da gelecek Allahın izniyle ;)

Bende artiyim kızlar ama çokça ödeme var kolumu burktum sanırım dün temizlik yaparken çok ağrıyor şişmiş

Canım götürmedim doktora aciyinca söylüyor öyle beklediğim gibi çok ağrıma di sanırım kremini adını yazdım ama bir bakayım yarın şu topladı ana hemen 1 saate patladı yani kızım yanlışlıkla oynar ken patladı

Canım patlamasına takılma fazla ;) ben bir keresinde utuyle kazayla kolumu yakmistim :( anam nasıl açıyordu anlatamam :( tabi yanık olduğu için sarmak da olmuyor sonuçta hava alması lazım ;)
Ben su toplayinca dayanamayıp parmakladim ve tabi patladı :D
Eşim görünce söylendi durdu işte iz kalacak koca kadının çocuk gibi ne bizikladin onu diye :D hatta acile götürdü ve beni ordaki doktora bile şikayet etti bu hatun böyle böyle yaptı diye :D
Doktor da gülerek eğer o patlatmasaydi biz patlatacaktik dedi ;) yeni derinin daha rahat oluşması için o deriyi almışlardı ama tabi dizin duruma göre yapar doktor bir şeyler ♡
Aman kuzumun canı yanmasın da gerisi gelip geçici

1 saatte olsa uyuyabildim biraz evvel ama oda açlıktan :D
Aslında ne güzel kahvaltimi yapardım da şimdi tahlil için aç tok bir şey demediler bende ne olur ne olmaz aç gideyim dedim ;)
Yanıma suyumu alırım bir tek oda büyük kızda ille kan vereyim dedi doktoru bekleyene kadar tiksinti sonra gelince nasılsa güzelce kahvaltimi yaparım ;)

Valla tabiki öncelik Sağlık ve daha kaliteli bir hayat ♡ sonra da tabiki catirtilari duymak :KK70:
Küçük kuzum da 34.6 çıkmış tartida ve kesinlikle 30 kgya düşmek istiyormuş :KK70: :KK70: :KK70:
Şimdi okullar tatil olunca nasılsa kendimizi parka atarız bol bol patent kayar :KK66: Aslında bende vereyim büyük kızın patenlerini kullanırım ♡♡♡♡ Şimdi cesaret edemiyorum Kilo fazla denge daha zor olur diye :KK70:
Her gün minik de olsa tatlı bir şey diye tuttururdu bugün kendine söz verdi sadece çarşamba günleri 1 tane minik tatlı hakkı olacakmış :KK70: Çarşamba da haftanın ortası olacağı icinmis :KK70:

Şimdide yeşil çayımı içiyorum :KK66: Tabi suya devam ♡
Harikasın banucum ,benim büyük kızla senin küçük yaşıt kilo aldı benimkide ,32 kg oldu göbek önden gidiyor çek içeri diyorum nasıl kızıyor :))

Anam bukadar da beni sınıyor sanki :D :D :D
Tam açım diyorum ya aralardaki reklamlar bile börek reklamına döndü sanki :D
Gerci ne olursa olsun yok bana poğaça börek :(
Daha evvel nasıl yapabildiycem bu kez fazlasını bile yaparım ♡♡♡♡

Anam bukadar da beni sınıyor sanki :KK70: :KK70: :KK70:
Tam açım diyorum ya aralardaki reklamlar bile börek reklamına döndü sanki :KK70:
Gerci ne olursa olsun yok bana poğaça börek :KK43:
Daha evvel nasıl yapabildiycem bu kez fazlasını bile yaparım ♡♡♡♡
Bizde kan vermeye gidicez büyük kızla bu kadar tesadüf olur :))))

Harikasın banucum ,benim büyük kızla senin küçük yaşıt kilo aldı benimkide ,32 kg oldu göbek önden gidiyor çek içeri diyorum nasıl kızıyor :))

Senin kızın boyu kaç canım ;)
Şimdi girip bakayım dedim hesaplara göre benimki kilolu :D
İnan göbeği bile yok ama internete göre doktora başvurun diyor :D
133 boya 34 kg çok değil bence ama tabi ilerisi için bende istiyorum 2 - 3 kg da olsa vermesini ;)

Günayssın kızlar.. geçmiş bayramınız kutlu olsun inş..

sonundaoldu sonundaoldu sen nerelerdesin canım?
,
meraba kuzum. valla bayramda annemler geldi. hatta ramazanın son günleri annem ve kardeşlerim. evleri küçük olduğundan sığamadık bize geçtik. ve hep yoğundum. üzerine rahatszlandım. berbat oldum hiç uğrayamadım. fırsatım olmadı cnm. görümcemi de ağırladım bu arada işe geldim ve dinlenmeye başladım :D
sen napıyorsun ne var ne yok?? geçmişe dalıcam şimdi :D

Merhaba :KK200:

Katılmak isteyenler beklerim yarışa

Slm kizlarrr :KK68:

Sabah saat kurdum ama erken kalkamadim
Emineyi okula gonderdikten sonra yogurt kurumu yaptim ictim. 3 yk yogurt 1 sise maden suyu 1 ck toz zencefil yarim limon. Sonra3 mil leslie yaptim. Uzun zamandir spor yapmadigim icin 4 dk gecmek bilmedi ki bir de en kolay olanini yaptim. En son leslie yaptigimda hoplaya ziplaya yapiyordum.

Son 5 dk kala zeynep uyandi geldi bitincede meryem uyandi. Baktim yatakta oynuyor aglamiyor hemen dusa girdim. Sonrada sıkılastirici kremlerimi surdum (yeni basladim belki faydasi olur). Surerken bir sey hissetmedim ama sonrasinda yanma hissi oldu.

Cocuklari akladim pakladim yedirdim derken saat 10da anca kahvalti yapabildim.

Duzceden gelince 4 makine camasir yikadim salonda 2li koltugun ustu utulenecek dolu. Aksam denizden gec geldik mutfakta deniz yayintisi dolu. Meryemi yeni uyuttum simdi once mutfaktan baslicam toplama islerine.

Haydi ben simdi meryem uyurken islere daliyorum daha sonra yine gorusuruz

Screenshot_2019-06-10-12-38-44.png 20190610_105427.jpg

Senin kızın boyu kaç canım ;)
Şimdi girip bakayım dedim hesaplara göre benimki kilolu :D
İnan göbeği bile yok ama internete göre doktora başvurun diyor :D
133 boya 34 kg çok değil bence ama tabi ilerisi için bende istiyorum 2 - 3 kg da olsa vermesini ;)
Bence bu kg problemi daha cocukluktan basliyor. Ben 9 yasina kadar epey zayiftim. Annem istah açıcı ilac bile kullandirmisti bana. Ama 9 yasindayken apandisit ameliyati oldum. O dönem kg kaybi oldu ve cok serum yedigim icin sonrasinda annem tabiri caizse paşalar gibi baktı bana. Her sabah kahvaltisina salamlar kizartmalar hayal meyal hatirliyorum. Mayanozli ekmek favorimizdi, oturup bir koca ekmegi bitiriyoduk annem ve kardeşimle. Sonrasinda oyle hizli kg aldim ki 5. Sinifta bile epey kgluydum. Ortaokulda dahada asiri adim. 8. Sinifta 78 kg idim...
Kisaca cocukken bu kg almanın önüne gecmek lazim. Cocukken daha alistirmak lazim sağlıkli seylere aslinda

Back