• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Merhaba kizlar bende grubunuza katilmak istiyorum. 3 ay once dogum yaptim ve kilo vermek istiyorum.
Evlenmeden once hep 70 kiloydum ne iner ne cikardim evlendikten sonra gorumcem ile beraber calismaya basladik gelsin kahvaltilar gitsin aksam yemekleri hicde tartilmazdim 78 kilo olmustum. Esim bir yandan cocuk istiyor ben bu kiloya ulasmisim mumkunmu hemen diyete girdim 60 kiloua kadar indir isvec diyetleri lahana sulari kayisi hosafi derken kisa surede istedigime ulastim hamile kaldim hedefim 15 kilo almakti ama ben yine nefsime hakim olamadim ve 25 kilo aldim 85 kiloyla dogum yaptim dogum dan 1 hafta sonra tartildigimda 75 kiloydum aa dedim tamam emziriyorumda yavas yavas gider ustune bide 2 kilo aldim suan 77 kiloyum . Azmettim gene verecegim ilk hedef 70 sonra 60 birazdaha zorlayip 55 gormek niyetindeyim insallah.
Hoş geldin. Allah pişman etmesin. Geldiğine çok sevindim. Düzenli menü paylasimlarinla seni yakından takip ederiz merak etme. Geçmiş geçmişte kaldı çok kısa bir sürede istediğin kiloya inebilecegine inandım yazdıkların itibariyle. Güçlü bir hatunsun besbelli. Azmin devamlı olsun takım arkadaşım.

Hoş geldin. Allah pişman etmesin. Geldiğine çok sevindim. Düzenli menü paylasimlarinla seni yakından takip ederiz merak etme. Geçmiş geçmişte kaldı çok kısa bir sürede istediğin kiloya inebilecegine inandım yazdıkların itibariyle. Güçlü bir hatunsun besbelli. Azmin devamlı olsun takım arkadaşım.
Hosbuldum 😊 Cok tesekkur ederim. Hepimize bol eksili gunler

Ah şekerim ben zaten aynı dediğin gibi yaparak eşime kendi kararlarımı kabul ettirmeyi öğrendim de sadece annesi yokken söküyo anne devreye girince büyülenmiş gibi o ne derse onu uygulamaya çalışıyor buna çözüm bulamadım ,inanılmaz biri yani evde bana şiddetle karşı çıktığı bişeye annesi tamam derse düzeliyor ama baba abla falan değil sadece anne.....
Neyse kv muhabbetinden diyeti unutmasın kızlar, ben de yeni taktikler düşüneyim :KK70:
Senin eşinin bağlandığı bi aile bireyi yokmuş şükür böyle olunca da er geç gerçekleri görüyor tabi.

vardı tatlım olmaz mı :D abisi! yanı adamın giydiği pantolona kadar biz uğraşıyorduk. evladı gibi evlendirdi. kazığı yedi. anadan da kazık yemek olmaz :D
benim oğlumda bana çok düşkün şimdi ileride de böyle olsa ben müdehale edemem yani haddim mi ?? Allah akıl versin kayınvalideye diyim en iyisi.

kızlarda zaten diyet yalan olmuş. bayramda şahlanmışlar. biran önce toparlanırlar inş. ben de hasta olmasam onlara uyardım orası net :D

Onemli olan gercekten beslenmene dikkat etmen. Annem dikkat etmedi, hâla da etmiyor. Ve insulin kullanmasina ragmen... En basta kendimiz icin sart.. ilaclari kullanip kendinde dikkat edersen kg vermeyede baslarsin

Kesinlikle canım ;) inan dün köfteli patatesli bezelye yapmıştım ağzıma surmedim bezelyeden ve patatesin dolayı ;)
Öğlen yemeği yerken sadece 3 tane koftesinden yedim oda göz hakkı hesabı ( ceviz büyüklüğünde bile değildi )
Bundan sonra böyle yine sıkı tutacağım yoksa kendimi kötü hissedersem diye ;)

Merhaba kizlar bende grubunuza katilmak istiyorum. 3 ay once dogum yaptim ve kilo vermek istiyorum.
Evlenmeden once hep 70 kiloydum ne iner ne cikardim evlendikten sonra gorumcem ile beraber calismaya basladik gelsin kahvaltilar gitsin aksam yemekleri hicde tartilmazdim 78 kilo olmustum. Esim bir yandan cocuk istiyor ben bu kiloya ulasmisim mumkunmu hemen diyete girdim 60 kiloua kadar indir isvec diyetleri lahana sulari kayisi hosafi derken kisa surede istedigime ulastim hamile kaldim hedefim 15 kilo almakti ama ben yine nefsime hakim olamadim ve 25 kilo aldim 85 kiloyla dogum yaptim dogum dan 1 hafta sonra tartildigimda 75 kiloydum aa dedim tamam emziriyorumda yavas yavas gider ustune bide 2 kilo aldim suan 77 kiloyum . Azmettim gene verecegim ilk hedef 70 sonra 60 birazdaha zorlayip 55 gormek niyetindeyim insallah.

Aramıza hoşgeldin canım ;)
Bendeniz Takım Kaptanı Banu ♡
39 yaşında biri 8.5 diğeri 18.5 yaşlarında iki cadinin Annesiyim ;) Uzun zamandır buranın kaptanlığını üstlendim ;)
Rekoru 124.5 kgdu buraya başladığımda ;) 85.9u geçen sene görmüştüm ama maalesef tekrar Kilo aldım icmem gereken ilaçları bırakıp birazda saçma beslenince ( o dönem sağlık sorunları da sebep oldu biraz )
Ama pes etmek yok tekrar o kiloyu hatta daha asagisini da görebilirim ;) Hepbirlikte bunu basarabiliriz ♡
Emin ol burada çok güzel kilolar verip sende mucizenin müjdesini verirsin ♡♡♡♡

hoşgeldin.. eğer emziriyorsan sakın sıkma kendini ;)

Merhaba 8. takim
sevgili Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. tarafindan davet edildim hemen kostum geldim :)
malum yaza az kaldi forma girmek sart oldu :halay:
ne yapiyorduk katilmak icin 2 senedir yeni takima katilmadim da :deli:
Kesinlikle canım ;) inan dün köfteli patatesli bezelye yapmıştım ağzıma surmedim bezelyeden ve patatesin dolayı ;)
Öğlen yemeği yerken sadece 3 tane koftesinden yedim oda göz hakkı hesabı ( ceviz büyüklüğünde bile değildi )
Bundan sonra böyle yine sıkı tutacağım yoksa kendimi kötü hissedersem diye ;)

Aramıza hoşgeldin canım ;)
Bendeniz Takım Kaptanı Banu ♡
39 yaşında biri 8.5 diğeri 18.5 yaşlarında iki cadinin Annesiyim ;) Uzun zamandır buranın kaptanlığını üstlendim ;)
Rekoru 124.5 kgdu buraya başladığımda ;) 85.9u geçen sene görmüştüm ama maalesef tekrar Kilo aldım icmem gereken ilaçları bırakıp birazda saçma beslenince ( o dönem sağlık sorunları da sebep oldu biraz )
Ama pes etmek yok tekrar o kiloyu hatta daha asagisini da görebilirim ;) Hepbirlikte bunu basarabiliriz ♡
Emin ol burada çok güzel kilolar verip sende mucizenin müjdesini verirsin ♡♡♡♡
Cok guzel vermissin gercekten beraber destekle insan dahada motive oluyor tek basimayim evden cikamiyorum insan yuzu pazardan pazara goruyorum burada artik sizler varsiniz

Ohhh ne güzel taze kan gelmiş ♡♡♡♡
Ne güzel canlandı buralar :KK66:
Buz bu enerjiyle çok güzel kilolar veririz :KK66:
Sende aramıza hoşgeldin canım :KK66:
hosbuldum
enerjiniz buradan hissediliyor

Seni çoook eski tanıyorum mavi kedi ve ayaklarım3 kilo varken yani 😂 şimdi ikisi de nick değişti ama.
evet mubarek takim tanik koruma programina girmis gibi hepimiz nick degistirdik :D

Yok canım ben hep dışardan okuyodum üye olup Meryem ablanın peşinden direkt buraya girdim :KK66: hoşgeldin.
hosbuldumm insallah bu son yarisisim olur da sismanligimla nam salmisim baksana ziyaretciler bile okuduguna gore bir an once sıskıye olup tekrar mezun olmam lazim :D

Neyse kızlar az mutfağa dalayım bakarım yine aralarda ;)
Yoksa Size doyum olmuyor aksam da çocuklar koltukları kemirmesin :D :D :D
Çorba salata bizimkiler kesmez o An döndük deseler bile 1 saat sonra dolanir tok evin aç kedileri :D başta eşim :D

hosbuldumm insallah bu son yarisisim olur da sismanligimla nam salmisim baksana ziyaretciler bile okuduguna gore bir an once sıskıye olup tekrar mezun olmam lazim :KK70:
Sen izne çıkma tek sıkıntın izindi biliyorum. Bu arada ben öyle arada okuyan değildim hergün her yazdığınızı okurdum sizden başka da hiçbiyere bakmazdım yani sadece üye değildim yoksa herşeyinizi biliyorum :KK70:

Back