• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Neyse kızlar az mutfağa dalayım bakarım yine aralarda :KK66:
Yoksa Size doyum olmuyor aksam da çocuklar koltukları kemirmesin :KK70: :KK70: :KK70:
Çorba salata bizimkiler kesmez o An döndük deseler bile 1 saat sonra dolanir tok evin aç kedileri :KK70: başta eşim :KK70:
Eşin işte değil mi? Öğle yemeği için eve mi geliyor?

Sen izne çıkma tek sıkıntın izindi biliyorum. Bu arada ben öyle arada okuyan değildim hergün her yazdığınızı okurdum sizden başka da hiçbiyere bakmazdım yani sadece üye değildim yoksa herşeyinizi biliyorum :KK70:
aynen oyle listede oldugumda sorumluluk bilinci yuzunden dikkat ediyorum eksi gelmeye
listeden cikinca biseyler oluyor bana :D
eee madem okuyodun niye katilmadin bize

evet malesef 62 ile izne ciktim simdi 69.4
sismaniye forever :KK70:
haha kaçınılmaz son :D amaaa 6 lı rakamları aşmamak da başarı bence ;)

Ay oranın bi özelliği de giren hamile kalıyodu :KK70:

artık ben de o gruba gidiyorum pampa :D cıkss..

Mama + meme seklinde gidiyoruz suan sipa keyfi gelince aliyor beni birakmiyorum tabi her firsatta agzina tikiyorum memeyi sutum kesilmesin diye zor zamanlar iste

aynen bir damla alsa bile kardır. biberon kolayına geliyordur kuzunun. belki denemişsindir ama dr. browns tavsiye ederim biberonda. lak lak akmıyor o iyi oluyor

haha kaçınılmaz son :D amaaa 6 lı rakamları aşmamak da başarı bence ;)

artık ben de o gruba gidiyorum pampa :D cıkss..

aynen bir damla alsa bile kardır. biberon kolayına geliyordur kuzunun. belki denemişsindir ama dr. browns tavsiye ederim biberonda. lak lak akmıyor o iyi oluyor
Sana diyecektim de o grup kapandı bebişim :KK70:

Merhaba 8. takim
sevgili Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. tarafindan davet edildim hemen kostum geldim :)
malum yaza az kaldi forma girmek sart oldu :halay:
ne yapiyorduk katilmak icin 2 senedir yeni takima katilmadim da :deli:
Teşekkür ederim geldiğin için çok sevindim. İsmim Meryem. Buranın ablası olarak tanınıyorum . Kasımda gelmistim ben de takıma. Ağlaya sizlaya, oflarla puflarla 22 kiloyu yaktım erittim. Şu an mezunum ama burada olmaktan kendim ve arkadaşlarım için çok mutluyum. Kacamaklara fazla takilmazsan , güzel bir şekilde kilo vereceğine inanıyorum. Piskopatlara da bayılırım. Pazartesi kontrol tartısı, günlük menü bildirimi bı de paylaşılan menülere beraber yorum yaparsak...bir işimiz kalmıyor. Gerisi muhabbet. İki hafta bir deneme süren var. Kaptanımız @oynakbasi34 kilo verdiğini görürse seni listeye dahil eder. Başarılar dilerim şimdiden. Ailemize tekrar hoş geldin.

Teşekkür ederim geldiğin için çok sevindim. İsmim Meryem. Buranın ablası olarak tanınıyorum . Kasımda gelmistim ben de takıma. Ağlaya sizlaya, oflarla puflarla 22 kiloyu yaktım erittim. Şu an mezunum ama burada olmaktan kendim ve arkadaşlarım için çok mutluyum. Kacamaklara fazla takilmazsan , güzel bir şekilde kilo vereceğine inanıyorum. Piskopatlara da bayılırım. Pazartesi kontrol tartısı, günlük menü bildirimi bı de paylaşılan menülere beraber yorum yaparsak...bir işimiz kalmıyor. Gerisi muhabbet. İki hafta bir deneme süren var. Kaptanımız @oynakbasi34 kilo verdiğini görürse seni listeye dahil eder. Başarılar dilerim şimdiden. Ailemize tekrar hoş geldin.
Abla sen şişmaniyeyi tanımıyo musun? Sen ordayken izindemiydi?

aynen oyle listede oldugumda sorumluluk bilinci yuzunden dikkat ediyorum eksi gelmeye
listeden cikinca biseyler oluyor bana :D
eee madem okuyodun niye katilmadin bize
Hosgeldin hedefine ulasirsin insallah :)

Bil.iy
Aaa sen bilmeden mi çağırdın? Ne güzel tesadüf olmuş muhtemelen O da seni tanıyamadı nick yüzünden.
Bilmiyordum...o da beni tanımadı bence...ben bu takıma gelince hayırlı olsuna geldi ...size sağlam bir üye gönderdik dedi hatta...

haha kaçınılmaz son :KK70: amaaa 6 lı rakamları aşmamak da başarı bence :KK66:

bayram sabahi 70 i gorunce hemen geri vitese taktim, buraya girmenin gaziyla 45 dk yuruyus yaptim bile :27:
Hosgeldin hedefine ulasirsin insallah :)
hosbulduk tesekkur ederim. cumleten insallah

Bil.iy
Bilmiyordum...o da beni tanımadı bence...ben bu takıma gelince hayırlı olsuna geldi ...size sağlam bir üye gönderdik dedi hatta...
aaa meryem abla deyince bir simsek cakti da, nickini goremeyince baska meryem herhalde dedim.
masallah hedefine ulasmissin zaten basindan belliydi. :)
cok sevindim yaaa. sicak bi karsilama oldu burada.
herkese cok tesekkur ederim.
:KK71:

Back